CoronaBuitenland

Kijk: Europarlementslid vergelijkt coronavaccinmakers in speech met ‘gewetenloze maffia’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

We worden geconfronteerd met de opkomst van een nieuwe, machtige en gewetenloze maffia die gevaarlijker is dan alle eerdere vormen van georganiseerde misdaad. Dat zei het Kroatische Europarlementslid Mislav Kolakusic in een speech in het Europees Parlement.

We hebben te maken met een maffia die de media in plaats van wapens gebruikt voor een angstcampagne om miljarden van zijn producten te verkopen, zei Kolakusic.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het afgelopen jaar hebben vrijwel alle mainstream media in Europa en de rest van de wereld misinformatie verspreid en onwaarheden gepubliceerd, zei de Europarlementariër.

Geen einde

De bron van deze misinformatie: de coronavaccinmakers, die elk jaar miljarden producten willen verkopen door middel van een angstcampagne, benadrukte Kolakusic. “Er komt geen einde aan deze angstcampagne, aangezien ze tientallen miljarden per jaar verdienen.”

“Ze zijn georganiseerd, verspreiden angst en beïnvloeden beleidsmakers,” waarschuwt hij.

Doodstraf

Eerder zei Kolakusic in het Parlement dat verplichte vaccinatie ‘de doodstraf betekent’. “Tienduizenden burgers zijn gestorven door vaccinbijwerkingen. Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf en zal leiden tot de executie van vele burgers.”

Daarnaast noemde hij de coronapas ‘krankzinnig’. “Coronacertificaten die alleen de gevaccineerden in staat stellen om te reizen – terwijl zij het virus net zo makkelijk kunnen verspreiden als de ongevaccineerden – zijn krankzinnig.”

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
robert
robert
2 jaren geleden

deze moedige meneer wordt binnenkort “gezelfmoord”.

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

De eerste zogenaamde legale maffia die de overheid dient en wordt daarom niet aangemerkt als de nieuwe georganiseerde misdaad die slechts het eigen gewin dient, werkelijk onvoorstelbaar, we zien het, het gebeurt voor onze ogen.

Locke
Locke
2 jaren geleden

De hele Brusselse kliek is gelinkt aan alles wat hier heden draait. Bestudeer de achtergronden van de kopstukken en hou op met de komediant uit te hangen. Als je echt niet weet waar je onderdeel van bent kom je voor de toekomst van een koude kermis thuis.

Teuwen Henri
Teuwen Henri
2 jaren geleden

de politici worden ook stilaan wakker. Om de aandacht af te leiden van de werkelijke problemen tracht de misdadige elite een oorlog met Rusland te ontketenen

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x