Straling

VIDEO: Hoe wifi, slimme meters en smartphones schade toebrengen aan ons lichaam

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overheid en de telecomindustrie beweren dat draadloze technologieën ongevaarlijk zijn. Die uitspraak is aantoonbaar onjuist, stelt professor emeritus Martin L. Pall van de Washington State University.

Terwijl sommige overheden zich blijven verstoppen achter ‘verouderde’ modellen die decennia geleden zijn opgesteld door de industrie, legt natuurkundige, geneticus en celbioloog professor Martin L. Pall uit dat bekend is op welke manier deze technologieën schade veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Pall laat zien hoe slimme meters, smartphones en andere apparaten die microgolfstraling uitzenden, de volksgezondheid in gevaar brengen. Hij legt uit dat de jongsten onder ons het meeste gevaar lopen en dat we onszelf moeten gaan beschermen.

Na tientallen jaren onderzoek is professor Pall tot de conclusie gekomen dat:

  • Microgolven mensen door middel van mechanismen op celniveau beschadigen. Dat gebeurt al bij waarden die ver onder de huidige stralingslimieten liggen
  • Deze biologische mechanismen verantwoordelijk kunnen zijn voor het toenemende aantal ‘onverklaarbare ziektes’ zoals acute hartstilstand, het chronischevermoeidheidssyndroom, een verzwakt immuunsysteem, fibromyalgie, posttraumatische stress en DNA-schade
  • De effecten alle meercellige dieren kunnen beïnvloeden en bewezen zijn bij mosselen

In de laatste twee minuten van de onderstaande presentatie worden enkele van de vele wetenschappelijke studies over dit onderwerp genoemd. We hebben nu zonder twijfel te maken met een nieuwe milieuvervuiler die grote gevolgen heeft voor de menselijke gezondheid, aldus Pall.

De studie van professor Pall over elektromagnetische velden en hun rol bij voltage-gereguleerde calciumkanalen is uitgeroepen tot één van de belangrijkste geneeskundige onderzoeken van 2013.

Onderstaande presentatie is op 18 oktober opgenomen tijdens het Arne Naess Symposium in de Noorse hoofdstad Oslo.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Alhoewel ik het eens ben met de stelling dat Wifi , Gsm etc schadelijk is voor het lichaam, vraag ik me toch af
HOE men deze straling kan vermijden….Al zouden we ons hele huis vrij maken van straling, dan neemt dat nog niet weg dat zodra we buiten lopen, we toch weer aan al deze straling worden blootgesteld.
Het is een illusie om te denken dat artikelen als deze overheden ertoe zal aanzetten om deze straling te verminderen, daar zijn veel te veel economische belangen mee gemoeid.
Probeer maar eens tegen te houden dat de mens nu eenmaal nieuwsgierig is en graag nieuwe dingen wil uitvinden, dat gaat niet.
Mijn mening is, is dat de evolutie van al het leven nog steeds gaande is, onze menselijke DNA is ook nog steeds onderhevig aan deze evolutie.
Let’s face it: Ook de technologische uitvindingen maken deel uit van ons Mens zijn, net zoals de behoefte tot expressie van onze gevoelens en gedachten, net zoals de behoefte om lief te hebben..allemaal horen ze nu eenmaal bij het leven .
We kunnen wel afgeven op hoe slecht sommige uitvindingen kunnen zijn, maar uiteindelijk is het de mens die al deze uitvindingen doet.
Nee, we kunnen niet meer terug naar de grotten en rondlopen in een berevelletje, ik zie technologie niet als een vijand

Rob
Rob
9 jaren geleden

Daarom moet overal in de steden “gratis” wifi worden aangeboden WANT dat is beter, veiliger en natuurlijk goed voor onze gezondheid.
Of is het zo zoals ik als kansloze ongeschoolde loser denk, dat ze ons bewust zieker maken en hier aan geld verdienen (Farmaceutische industrie, zorgverzekeringen en dus de banken en overheid), en ze houden ons overal in de gaten en volgen al onze stappen en acties.. (waar zijn ze op welk tijdstip, wat doen ze, wat kopen, bellen, smsen, mailen bekijken ze).
Totale controle, slaven, zieken.. geweldige wereld hoor…

Rini
Rini
9 jaren geleden

Men kan ook een andere vercwentie(of hoe je dat ook mag schrijven,sorry dislecsia)en als men dat doet is er niets aan de hand,
Het zelfde als muziek,een andere hr en de muziek komt dan goed binnen,dus kan dat ook met telfn wiffi.
Alleen die rotzakke van “mensen”illuminati laten dat niet toe.
Dus waar wij voor moeten vechten en niet zo denken als (sorry) Edwin,want dan gaan we alles slikken en later er in stikken.
Dus Edwin ben het echt niet met je eens om maar mee te lopen in het rijtje om naar de verdomenis te gaan,nee er blijven vechten er voor,en meer mensen opstaan net als deze profesor,dan gaan we de goede kant op,en niet zo maar klakeloos denken van ja het is zo dus we doen het er maar mee,nee sorry maar geen goede inzet,met die inzet gaan we degelijk naar de verdomnis

Johan
Johan
9 jaren geleden

Johan

Steeds meer mensen hebben ernstige slaapproblemen. Vooral jonge lui zeg maar tussen de 19 en 25 jaar. Een hele grote groep dus. Doordat ze, vooral ’s avonds, uren naar zo’n hel verlicht schermpje kijken, zakt de melatonine spiegel dramatisch. Gevolg zeer slecht slapen met risico’s en zeer grote tot de dood erop volgt.
Je krijgt dan hartritmestoornissen, overgewicht, suikerziekte, aantasting immuumsysteem en nog een paar van die grote ongemakken.

Ik kan ook nog een website geven en als je leest hoe groot de schade is als je steeds in EMV velden zit dan gooi je meteen al die gadgets weg.

Hier komtie: je moet op google het volgende intypen: neurochirurgie bhb EMV.

Johan

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x