Buitenland

Niet Vladimir Poetin, maar deze dictator en despoot is de oorlog in Oekraïne begonnen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Joe Biden is de oorlog in Oekraïne begonnen. Dat is een feit. Vladimir Poetin, hoe meedogenloos hij ook moge zijn, is deze oorlog niet begonnen. Volodymyr Zelensky, marionet van George Soros, is deze oorlog niet begonnen. De globalistische tiran, dictator en despoot Joe Biden is deze oorlog begonnen, stelt Pearson Sharp van One America News.

Hoewel Rusland door linkse politici en de media wordt afgeschilderd als een Hollywoodschurk, trok Poetin al vanaf het begin een lijn in het zand: Oekraïne mag niet bij de NAVO. Rusland wil geen Amerikaanse raketten voor de deur die gericht staan op Moskou.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Joe Biden weet dit, maar hij doet alles wat hij maar kan om het conflict te laten escaleren. Biden en zijn rijk van het kwaad hebben alle kans gehad om zich uit te spreken tegen toetreding van Oekraïne tot de NAVO. Dat heeft hij niet gedaan. Sterker nog: hij heeft gezegd dat hij Oekraïne zal helpen om zich te verdedigen tegen Russische agressie.

Harde klap in het gezicht

Stel je voor dat jij Vladimir Poetin bent en je hoort dat de Verenigde Staten Oekraïne bewapenen en het land voorbereiden op het lidmaatschap van een militair bondgenootschap dat als enige doel heeft om zich te verenigen tegen Rusland. Wat zou je doen?

Tijdens de veiligheidsconferentie in München gooide vicepresident Kamala Harris olie op het vuur door Oekraïne op te roepen zich aan te sluiten bij de NAVO. Een harde klap in het gezicht van Rusland.

Toen de Sovjet-Unie in 1991 uiteenviel, beloofde toenmalig minister van Buitenlandse Zaken James Baker Sovjetleider Michail Gorbatsjov dat de NAVO geen centimeter naar het oosten zou opschuiven. Het bleek een loze belofte.

Voet aan de grond

Het Kremlin was ongetwijfeld geschokt toen de NAVO, een defensieve organisatie, Joegoslavië in de jaren negentig bombardeerde en zich keerde tegen de Serviërs, die geallieerd waren met de Russen.

In 2008 daagde de NAVO Moskou opnieuw uit door aan te kondigen dat Georgië en Oekraïne lid zouden worden van de organisatie. Rusland reageerde door Georgië binnen te vallen om te voorkomen dat de NAVO er voet aan de grond zou krijgen.

Wie is de agressor?

Stel je voor dat Poetin tienduizenden troepen stationeert langs de grens tussen Duitsland en Nederland. Stel je voor dat Russische tanks en MiG-29-toestellen in het gebied patrouilleren en dat schepen van de Russische marine op en neer varen langs de kust.

Stel je voor dat Poetin een legerbasis bouwt vlak over de grens met Duitsland en daar raketinstallaties plaatst. En stel je voor dat Poetin Duitsland vervolgens uitnodigt om lid te worden van een anti-Nederlands bondgenootschap en volpropt met wapens.

Wie is in dit scenario de agressor?

3.9 218 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
2 jaren geleden

zie de cubacrisis. maar dit is het wef, biden is maar een puppet

Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Héél goed artikel. Volledig mee eens. Mijn Vertrouwen in de politiek en mainstream media is dan ook volledig weg. Ik heb alleen nog hoop op fvd omdat zij wél het hele verhaal vertellen. We leven is een door en door verrotte maatschappij.

Realistic
Realistic
2 jaren geleden

Papegaaien in schaapskleding kun je dit niet aan het verstand brengen.
Dat kukt maar op 1 manier en dat is dat het op het nieuws wordt vertelt. Maar daar hebben die geen belang bij dus blijven de papegaaien door papegaaien.

Gilbert
Gilbert
2 jaren geleden

Of dat Poetin raketten plaatst in Mexico

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x