Mens en Dier

Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, krijgt tijdens bijeenkomsten geregeld vragen over de Grote Reset. Hij zei voor de camera van de NOS dat ‘The Great Reset’ de titel is van een boek van Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum. “Hij heeft gezegd – en dat hebben ook andere mensen gezegd, Mark Rutte heeft het ook gezegd – dat corona een geweldige kans biedt, een great opportunity, om een totaal nieuw soort maatschappij te krijgen.”

“Ik vind dat heel zorgelijk,” voegde Baudet toe. “En ik vind dat we het daarover moeten hebben.” Vanochtend gaf hij alvast een voorzetje op social media. Hij deelde een item van Sky News over de Grote Reset als staatsgreep door de globalistische elite.


“Bijzonder dat dit in de buitenlandse pers wel gewoon gezegd mag worden. Wat zijn de marges van het debat in ons land toch smal. En wat lopen Nederlandse journalisten toch slaafs aan de leiband van de macht,” zei Baudet.

In de video praat presentator Alan Jones met journalist James Delingpole, die zegt dat het uiteindelijke doel van de Grote Reset is om slaven van ons te maken, iets wat de elites ‘in het verleden al vaker hebben gedaan’.

“Het is een complot, het is geen complottheorie,” zei de journalist. “Het is geen complottheorie meer als ze je vertellen wat ze aan het doen zijn.”

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“(…) En wat lopen Nederlandse journalisten toch slaafs aan de leiband van de macht,” zei Baudet. ”
Klopt als een bus.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

HET IS ECHT DE STRIJD OM WIE HET FINANCIELE SYSTEEM GAAT BEHEREN

Op de Russische televisie zei Putin: “De nieuwe wereldorde, hun Great Reset, dat is voorbij. HET IS DOOD …
… 

linda
linda
1 jaar geleden

Eerst den haag resetten!

Jerrel
Jerrel
1 jaar geleden

Hopelijk wordt The Great Reset vanaf nu het onderwerp voor het gesprek van de dag onder de mensen i.p.v. de onlogische Coronamaatregelen. Dit laat onverlet dat in feite de Coronamaatregelen The Great Reset in uitvoering zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x