Homepagina » Mens en Dier » Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’
baudet
Foto: Thierry Baudet (Screenshot YouTube/Forum voor Democratie)

Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, krijgt tijdens bijeenkomsten geregeld vragen over de Grote Reset. Hij zei voor de camera van de NOS dat ‘The Great Reset’ de titel is van een boek van Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum. “Hij heeft gezegd – en dat hebben ook andere mensen gezegd, Mark Rutte heeft het ook gezegd – dat corona een geweldige kans biedt, een great opportunity, om een totaal nieuw soort maatschappij te krijgen.”

“Ik vind dat heel zorgelijk,” voegde Baudet toe. “En ik vind dat we het daarover moeten hebben.” Vanochtend gaf hij alvast een voorzetje op social media. Hij deelde een item van Sky News over de Grote Reset als staatsgreep door de globalistische elite.


“Bijzonder dat dit in de buitenlandse pers wel gewoon gezegd mag worden. Wat zijn de marges van het debat in ons land toch smal. En wat lopen Nederlandse journalisten toch slaafs aan de leiband van de macht,” zei Baudet.

In de video praat presentator Alan Jones met journalist James Delingpole, die zegt dat het uiteindelijke doel van de Grote Reset is om slaven van ons te maken, iets wat de elites ‘in het verleden al vaker hebben gedaan’.

“Het is een complot, het is geen complottheorie,” zei de journalist. “Het is geen complottheorie meer als ze je vertellen wat ze aan het doen zijn.”

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

“(…) En wat lopen Nederlandse journalisten toch slaafs aan de leiband van de macht,” zei Baudet. ”
Klopt als een bus.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

(om) gekocht ? Macht corrumpeert. Dr. Mabuse.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het beeld wat we inmiddels al een paar decennia zien kun je volgens mij niet meer slaafs noemen.

Te minste. Ik zie dat de westerse mainstream media van bovenaf word geïnstrueerd. Er is overduidelijk voor deze weg gekozen ter bevordering van een nieuwe wereld, of Nieuwe Wereld Orde. Tis maar hoe je het noemen wilt.

Journalisten die voor de mainstream gaan werken worden uitzonderijk goed betaald. Lezen zonder nadenken voor waaruit je kunt concluderen dat ze tijdens het solliciteren het operatieplan hebben doorgenomen om vervolgens hun handtekening er onder te zetten.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Krijgen gratis reisjes aangeboden naar de ambassade in Amerika waar ze vervolgens worden ingepalmd met de bijbehorende luxe diners. Het Transatlantisch verbond speelt hierin een grote rol die tot stand kwam na de tweede wereldoorlog met een slaafse lakeienpositie van Nederland en tevens onderdeel uitmakend en een belangrijke spil van het Amerikaans buitenlands beleid.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Lees het boek: ‘Gekochte journalisten’ van dr. Udo Ulfkotte (Uitgeverij De Blauwe Tijger).

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Trump wilde hier niet aan mee doen, ook niet aan het milieu beleid, daarom moest hij weg. Nu kan Biden zijn gang gaan.
Hierdoor zal de hele westerse wereld communistisch worden!
Onze regering werkt enthousiast mee.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Hoernalisten.

MJR
MJR
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

De journalisten die de waarheid vertelt moet op dit moment voor hun leven vresen, of zijn hun vet betalen baantje kwijt!!! Klokken luiders zijn hun leven doodleuk niet zeker!!!

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Journalisten die de waarheid vertellen hebben geen vet betaalde baantjes. Dat is namelijk waar het om draait.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Net als de ondernemers, het grootste deel van de politie en het volk. En zolang DAT blijft duren gaan ze steeds een stapje verder. De winkels zijn weer open maar je moet nu al een afspraak maken. In een beetje grotere winkels en ketens mag je een kwartier winkelen en dan moet je weer oprotten. De volgende keer dat je na een sluiting weer de winkel in mag kan het wel eens zijn dat je dan moet aantonen dat je negatief getest bent. En de volgende stap daarna zal het waarschijnlijk zijn dat je gevaccineerd moet zijn. En als je dan nog leeft dan moet je dat dus aan kunnen tonen, waarvoor je de apps nodig hebt. WIJ zijn nog steeds het grootste probleem, niet de politiek en hun globalistische meesters.

Rob
Rob
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Ik bedacht me achteraf nog iets. In feite zijn we al een stap verder. Een kwartier is te kort om in bv een schoenenzaak nieuwe schoenen te kopen. Je moet toch kijken wat er te koop is, je moet ze uitproberen enz. Dat red je niet in een kwartier. Dan moet je al online bestellen en OF afhalen in de winkel OF thuis laten bezorgen en passen en uitproberen. Dan ben je eigenlijk al een stap in de NWO want in die wereld zijn er geen winkels meer waar je naartoe kunt. In de NWO zijn die winkels verdwenen. Nu zijn ze er nog wel maar je kunt zo niet binnen lopen. Dat is de eerste stap naar het slopen van die winkels. Bij een volgende stap gaan ze failliet en dan is het over en sluiten.

Freba
Freba
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Eindelijk zijn we af van winkels en kantoorgebouwen. Gelijk het woningprobleem opgelost. Lijkt mij heerlijk. Hoe wastieookalweer van Joep: ” Lenen, Betalen, Lenen Betalen etc? Nooit gehoord van het verhaal over de Toren van Babel? Hoe actueel!!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Die kleine winkels die moeten allemaal failliet, die willen ze helemaal niet meer open.
Dat past ook niet in de duurzaamheids plannen waar ze binnenkort weer mee komen!
Denk a.u.b. Niet dat we met deze club nog ooit onze vrijheid terug krijgen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Een kwartier is vorstelijk vergeleken met de ‘8 minuten shoppe en 2 minute kassa’ die ik gisteren mocht meemaken.
Wat een customer experience, ik had het voor geen goud willen missen (om maar met Hugo, modder spuitende spuit elf te spreken)
De tijdsdruk maakt ook onderdeel van de psychologisch oorlog voeringstactieken.
Alles om het volk op de knieën te dwingen om het vaccin te nemen.

Freba
Freba
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Probeer maar eens bijna 15.000.000 afstammelingen van Neanderthalers in het gareel te houden. De grote koloniale landen zijn hun roofgebieden “kwijtgeraakt” dus zijn zij op het eigen intellect aangewezen. Overbevolking is de grote oorzaak van alle problemen. Bevolkingsgroei is meer dan de “wereldse” economische groei. Dus wordt de spoeling dunner. En iedereen staat in de overlevingsmodus, vandaar………De rest is windowdressing..

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Freba
1 maand geleden

Bevolkingsgroep import zul je bedoelen! Zonder import zou de bevolking van de meeste westerse landen krimpen.
Blijkbaar kunnen de gekoloniseerden ons niet missen!

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

@ProAsfalt, wat betreft de berichtgeving door de MSM/ Mockingbird-pers is een voorzichtige kentering gaande, maar een zwaluw maakt nog geen zomer. In de Telegraaf en Volkskrant klinkt af en toe bedekte kritiek op het overheidsbeleid.
De NOS heeft een paar weken geleden bericht dat de Duitse regering een hoger percentage besmettingen eiste van de Duitse tegenhanger van het RIVM het Robert Koch Institut, om de legitimiteit van de vrijheidsbeperkende maatregelen voor de burgers te kunnen handhaven.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

In onze Provo tijd was dit al zo, vandaar dat de Telegraaf werd aangevallen, ik kwam wel eens in het beroemde Café Scheltema, nou zuipen en onzin uitkramen, voor de gein een politieke partij gestard, om eens te kijken, en warelrempel het lukte, helemaal niet moeilijk als je aan de juiste touwtjes trekt, nou liever weet te trekken, politiek is heel iets anders als dat wij denken, gewoon een lekker corrupt spel, beloftes hoef je niet te houden, dus beloof maar raak, van daar !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

HET IS ECHT DE STRIJD OM WIE HET FINANCIELE SYSTEEM GAAT BEHEREN

Op de Russische televisie zei Putin: “De nieuwe wereldorde, hun Great Reset, dat is voorbij. HET IS DOOD …
… 

Ikke
Ikke
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Vaticaan nu.het geld innen maar straks wij de burgers

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Het Vaticaan heeft zelfs zijn ziel aan de duivel verkocht.

Hanna
Hanna
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Heb je daar een link of filmpje van?

MJR
MJR
Reactie op  Hanna
1 maand geleden

Hanna, het vaticaan, is een smeerig zooitje pedo criminelen bij elkaar, en dat al eeuwen!(De huidige paus staat achter,WEF,opper priester Klaus!) en deze MONSTERS VERSCHUILEN ZICH ACHTER HET GELOOF MET HUN ZIEKELIJKE PRAKTIJKEN!
(AL DE OPRECHT GELOVIGE BUITEN BESCHOUWING GELATE!) Waarvan er al meerdere klokkenluiders naar buitenzijn gekomen! Al decennia lang zijn er tig zaken voorbij gekomen wereldwijd!!! Ga maar google!

Arnold
Arnold
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Goed zo Vladimir, ik neem vanavond een Wodka !!

Tom
Tom
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Vladimir, hij zegt, ”the great reset” gaat mislukken. Ik hoop dat ie gelijk krijgt. Ik begin steeds meer waardering voor deze man te krijgen, heel vreemd.

salvar
salvar
Reactie op  Tom
1 maand geleden

heeft nooit iets gezegt en niet gedaan.

Just me
Just me
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Putin had het over de foute reset de goeie komt binnenkort, let maar op Maart en april worden hectisch, mind blowing!

Esther
Esther
Reactie op  Tom
1 maand geleden

tuurlijk gaat dit mislukken… ”the great reset” komt uit de brein van emotieloze fascisten die niets anders willen dan ons onderdrukken en uitmoorden..

MJR
MJR
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Putin en Klaus in een gesprek gezien, en Klaus had nul te vertellen, Putin is net als Trump al jaren op de hoogte wat Klaus zijn ziekelijke plannetjes zijn, het is in een onzichtbare oorlog altijd zo jammer dat er eerst zoveel onnodige doden moeten vallen, voor er genoeg bewijs is de daders aan te kunnen pakken! Wordt AJB allemaal ongehoorzaam laat je bekeuren ga in beroep en doodleuk niet betalen, hoe willen zij een hele bevolking op gaan sluiten! Dachten jullie dat ik binnen ga blijven als DICTATOR rutte onze 24 uur op gaat sluiten!!! Als er dan nog steeds schapen zijn die niet wakker willen worden, zie ik die als mede daders, en verdienen deze vol idioten het niet zich medeburgers te noemen, en verdienen ze niets anders dan huisarrest voor de rest van hun bekrompe slaafse laffe leven! (WANT WAT IS DAT POTDORIE VOOR LEVEN???)

linda
linda
1 maand geleden

Eerst den haag resetten!

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

Hopelijk wordt The Great Reset vanaf nu het onderwerp voor het gesprek van de dag onder de mensen i.p.v. de onlogische Coronamaatregelen. Dit laat onverlet dat in feite de Coronamaatregelen The Great Reset in uitvoering zijn.

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Jup, eerst word je de mond gesnoerd door die houd je kop kappen voor je mond om te kijken wie er allemaal intrappen dus bijna iedereen draagt zo n ding zelfs op straat

Cgm
Cgm
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Nou ik draag het nergens. Ze zijn schadelijk voor de gezondheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Volgens mij komt dat omdat ze denken zichzelf te kunnen beschermen.

Miami
Miami
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Covid…de dekmantel!!!

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Dit gegeven leeft al en poosje en is consequent door politiek en de reguliere media verzwegen en genegeerd. Gevolg al ruim een jaar leven in een leugen door manipulatie ter bevordering van de angst bij het volk. Hoop dat dit de mede een aanzet zal geven tot opheffing van deze waanzin.

Miami
Miami
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

Er wordt Al honderden jaren in leugens geleefd…
Niks nieuws onder de horizon
Wel de hoogste tijd voor verandering…
Ben jij ER klaar mee, ga ER voor!!!

Marjolein
Marjolein
1 maand geleden

Mooi, het word tijd dat dit eens wordt genoemd in Nederland.

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Zelfs RUTTE geft geen antwoord op vragen daar om trend Terwijl hij het wel steeds heeft over de verandering na corona .NIETS WORD WEER ZOALS VOORDIEN . Baudet heeft volkomen gelijk dit is meerdan zorgelijk .Ook FRANSKE DE KLIMAAT WAUS zij dat gisteren bij RTL 4 JINEK .Indiem wij allen niet opstaan tegen deze waanzin raken wij alles kwijt denk daar aan

Matt
Matt
1 maand geleden

Als Baudet straks de grote winnaar wordt kun je al meteen van een grote reset in de Kamer spreken.

salvar
salvar
Reactie op  Matt
1 maand geleden

laten we hopen dat zijn partij (fvd) echt groot wordt en flinke klap uitdeelt .
terug naar het normale leven ook al zal dat in armoede zijn.

Miami
Miami
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Vond jij dat leven normaal???
Dat was het echt niet Salvar, dat weet jij ook.
Tijd voor de grote ommekeer
Leven in werkelijkheid
Bewust Leven
Leven in Liefde
Back to nature for your Future

Eus
Eus
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Tjeses, mensen willen gewoon doen wat ze willen, zonder gezeur. Klaar.

salvar
salvar
Reactie op  Miami
1 maand geleden

eerst terug naar normaal van voorheen en ik vond het redelijk met toen ivm nu toch?

Perm
Perm
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Ik hoop dat Baudet gaat winnen maar ik geloof er niet in. En ook al zou hij winnen dan heeft hij alsnog verloren. Trump heeft ook gewonnen maar voorlopig is hij nog de verliezer. Ra ra, hoe kan dat?

Matt
Matt
Reactie op  Perm
1 maand geleden

Je kunt het Amerikaanse systeem van verkiezingen echt niet met onze westerse systemen vergelijken.
En ja, Trump heeft verloren, maar waar blijven dan die rechtszaken die de fraude (zouden) aantonen?

MJR
MJR
Reactie op  Matt
1 maand geleden

CORRUPTIE TEN TOP!!! AL DIE RECHTERS ZIJN DOODS BANG VOOR HUN BAANTJE!!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Helaas heb jij je er niet in verdiept, maar als je verkiezingen waarbij als Trump 1 stem krijgt hiervan 0,7 punt naar Trump gaat en 0,3 punt naar Biden, honderden doden mochten stemmen.
Op veel plaatsen meer mensen gestemd hebben als er kiezers wonen. Stembiljetten meerdere keren door het stem apparaat halen. s’nachts duizenden stembiljetten afleveren.
Kijk maar eens op Mike Lindell op internet, die heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Met overtuigend bewijs. Deze verkiezingen zijn gestolen!

Tom
Tom
Reactie op  Perm
1 maand geleden

Ja maar ook in de VS is het aan het kantelen: https://commonsensetv.nl/mississippi-kondigt-de-opheffing-coronavirus-beperkingen-aan/
Veel staten hebben het mondkapje al afgeschaft. Volgens mij niet de bedoeling van corrupte Biden.

MJR
MJR
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Goed zo TOM, in middels al meer dan tien staten die lak hebben aan biden!!!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Let op het kanaal van Project Veritas. De onbevreesde James o’ Keefe sleept met succes de een na de andere journalist voor het gerecht.
Prachtig de reacties op de leugenachtige koppen als ze geconfronteerd worden met hun eigen leugens en ze kunnen zich er niet langer uit l*llen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Ja, maar dat zie ik niet gebeuren. Baudet zien we met een zetel of vier of vijf terug in de Kamer. Tenzij van Haga het roer overneemt. Die heeft na mijn mening meer leiderschap in zijn donder om een partij fatsoenlijk te leiden.

Bovendien heb ik de afgelopen 20 jaar maar één persoon gezien die het charisma, kennis van zaken, en leiderschap had, om iets dergelijks te bekokstoven. Maar Pim Fortuyn is er niet meer.

Matt
Matt
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ach, Fortuyn, ik heb dat toen ook allemaal gevolgd en ieder jaar wordt hij nog verder de hemel ingeprezen. Net als Wilders heeft hij zijn echte leiderschap nooit in daden kunnen omzetten.
En een leider wordt je niet, dat BEN je.

Miami
Miami
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Zijn Licht schijnt nog steeds in vele harten…
Neem je eigen kracht terug!

Lies
Lies
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Pim was een heer Wybren van Haga is perfect we stemmen FVD

Helm
Helm
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Ik ben geheel voor FVD

Maar Pim Fortuyn was GEEN HEER!

MJR
MJR
Reactie op  Matt
1 maand geleden

ALS DE FVD GAAT WINNEN?DICTATORTJE rutte is er toe instaat ons nog even voor de verkiezingen voor 24 uur op te gaan sluiten!
Kijk wat die ras crimineel al op zijn kerkstok heeft staat!!! NUMMER EEN, MASSA MOORD, DOOR AL BIJNA EEN JAAR VOOR 99% WERKZAME MEDICATIE’S NIET TOE TE LATEN!!! IK HOOP DAT ER GENOEG CELRUIMTE TER BESCHIKKING IS IN SCHEVENINGEN!!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Rutte is de beheerder van het filiaal van Klaus Schwab.
Sigrid al Qaq Kaag is de volgende filiaal leider, als de elite het voor het zeggen heeft.

Karel de laatste
Karel de laatste
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Tenzij FVD nog erger is dan de rest en maar wat roept om stemmen te winnen. Eenmaal gekozen hoeven politici zich niet aan hun woord te houden, dat weten we allemaal!
Is t niet vreemd dat dit de enige partij met genoeg hersencellen zou zijn om te zien wat er werkelijk speelt? De rest weet t ook echt wel maar hebben andere rollen. Trap niet in zogenaamde onwetendheid, het is een grote poppenkast erger dan een nachtmerrie.Hoe ze gemanipuleerd worden maakt niet uit.
FVD zou net zo goed het laatste stukje valse hoop kunnen zijn en daarmee ‘erger’ dan de rest
Ik beweer niet dat het zo is maar zou net zo goed kunnen, niets is zeker in deze zieke politiek.
Ikzelf twijfel tussen ongeldig stemmen of t voordeel van de twijfel aan FVD, mocht dat slecht uitpakken ben ik bereid me dood te vechten tijdens de onvermijdelijke volksopstand.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Alleen de wakkere onder ons weten dat het corona virus never nooit een pandemie heeft voortgebracht ….

Schrander
Schrander
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Dit omdat virussen niet bestaan

Esther
Esther
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

er is geen virus, het enige wat er is, is een globale samenzwering.

salvar
salvar
1 maand geleden

laat het gebeuren mensen en stem fvd we moeten van het zootje af en moet er niet aandenken dat die schooiers er nog 4 jaar zullen zitten.

Miami
Miami
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Je komt nooit van een Zooi af met stemmen. Maak een keuze dat is je kiesrecht uit vrije Wil. Niemand anders Dan jij Kan jou uit de slavernij halen.
Geef je stem nooit weg…Dan Ben jij uitgepraat

Groetjes aan je vrouw 💖

Eus
Eus
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Jij gaat zeker wel, VVD er!

Johnny
Johnny
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Precies! Het zijn niet de stemmen die tellen, maar degene die de stemmen telt. Kan iemand één voorbeeld geven van wat de politiek voor ons doet/kan doen wat wij zelf niet kunnen?
Politici kletsen alleen maar uit hun nek terwijl ze hun handje ophouden voor een vorstelijke uitkering. En ons gestolen belasting-geld massaal verbrassen aan hun domme speeltjes die vrijwel altijd mislukken en veels te duur uitpakken. En die Grote reset is daar een mooi voorbeeld van. Dat gaat ze (ondanks dat het soms lijkt alsof ze niet kunnen verliezen) echt niet lukken. Dit is een oorlog die het opstandige volk zeer zeker gaat winnen.

hetistochwat
hetistochwat
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Precies Johnny!

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x