BuitenlandCorona

34 vrouwen krijgen miskraam of doodgeboren baby na coronavaccin

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het Amerikaanse Lareb (VAERS) zijn 34 meldingen binnengekomen van spontane miskramen of doodgeboortes na toediening van het coronavaccin. De meeste vrouwen hadden het vaccin van Pfizer-BioNTech gekregen. Uit onderzoek dat is gefinancierd door de CDC, het Amerikaanse RIVM, blijkt dat minder dan 1 procent van alle bijwerkingen van vaccins worden gemeld bij VAERS.

In één van de gevallen kreeg een arts uit Tennessee na vijf weken zwangerschap een miskraam. Dat gebeurde 13 dagen nadat ze het Pfizer-vaccin had genomen. Ze zei ook dat de bijwerking een geboorteafwijking had veroorzaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een 32-jarige vrouw uit Virginia die acht weken zwanger was, kreeg vijf dagen nadat ze was ingeënt met het Moderna-vaccin een miskraam. De vrouw kreeg twee dagen na de vaccinatie last van buikkrampen en vaginale bloedingen. Enkele dagen daarna volgde de miskraam.

Zorgwekkend

Een 35-jarige vrouw uit Michigan die 28 weken en vijf dagen zwanger was, zei dat ze haar baby twee dagen na het Pfizer-vaccin steeds minder vaak voelde bewegen. Na 29 weken zwangerschap kreeg de vrouw een doodgeboren baby.

De krant The Epoch Times kon Pfizer en Moderna niet bereiken voor commentaar. Arts Shelley Cole, lid van America’s Frontline Doctors, zei het zorgwekkend te vinden dat een experimenteel vaccin aan zwangere en zogende vrouwen wordt gegeven. Volgens haar brengen we zwangerschappen en toekomstige zwangerschappen hiermee in gevaar.

Test

“Het baart me zorgen dat de CDC zegt dat er geen studies zijn, maar dat je het gewoon kunt nemen en dat je het niet eens hoeft te bespreken met je arts,” zei Cole. De WHO raadt zwangere vrouwen af om het Pfizer-vaccin te nemen.

Zwangere of zogende vrouwen deden niet mee aan de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna, maar Pfizer test het coronavaccin momenteel op 4000 gezonde, zwangere vrouwen.

[The Epoch Times]

4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

Dit is gewoon moord meer niet bah.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verschrikkelijk, maar dit is nog ten tijde van de zwangerschap.
Gaat een volgende dan wel goed?
Dat is nog maar de vraag want het kan zijn er een definitieve immuunrespons is opgewekt tegen een bepaald eiwit dat kennelijk ook veel lijkt op een eiwit van de placenta, althans dat is wat ik er van begrijp en of het waar is moet dan ook blijken.

Al met al een zeer gevaarlijke en zorgelijke ontwikkeling en het kan en mag kennelijk allemaal maar in deze tijd.
Onbegrijpelijk.

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

U leest het goed. Het is een test. Mogen we hier hebben over een gelegaliseerde misdaad?

Stephan
Stephan
3 jaren geleden

Ik snap die mensen ook echt niet die klakkeloos zo’n vaccin nemen wat nog steeds in de onderzoek fase zit. Als er een auto gekocht wordt, gaan ze tien zaken af en wordt internet ruimschoots bekeken. Gaat het om een onbekend vaccin, dan geloven ze de MSM en overheid blindelings. Toch erg vreemd en nóg dommer.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x