Mens en DierCorona

Het coronavaccin van Ab Osterhaus: aap uit de mouw?

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus deed in februari 2020 tijdens een symposium van de KNAW over de uitbraak van het coronavirus enkele opvallende uitspraken. Beelden van het symposium staan sinds kort op YouTube. Osterhaus zei onder meer dat hij ooit als dierenarts is gepromoveerd op een coronavirus van de kat.

“Ik heb daar ook een vaccin tegen gemaakt. En het interessante daarbij was: toen we katten die gevaccineerd waren met het virus besmetten, gingen die ongeveer drie maanden eerder dood dan de katten die niet gevaccineerd waren,” zei hij, terwijl het publiek begon te lachen.

“Om u even te vertellen wat u te verwachten hebt nu,” voegde hij toe.

Aap uit de mouw

In december vorig jaar stelde de Volkskrant hem tijdens een interview een vraag over dit vaccin en het feit dat het ervoor zorgde dat katten juist extra gevoelig werden voor het virus en er eerder aan doodgingen. “Zou dat nog een aap uit de mouw kunnen zijn bij de vaccins van nu?”

“Nee,” antwoordde Osterhaus resoluut. “De coronavaccins die op dit moment in Europa geregistreerd worden, werken volgens heel andere principes, dus daar verwacht ik dat zeker niet van. Het zou mij er dus absoluut niet van weerhouden om me te laten vaccineren.”

Waarom overlijden er dan toch mensen vlak nadat ze zijn ingeënt? In de VS zijn er inmiddels 1095 sterfgevallen gemeld na toediening van het coronavaccin, in Nederland zijn dat er 87. En dan te bedenken dat in de VS – zo is gebleken uit onderzoek – minder dan één procent van de gevallen van bijwerkingen door vaccins wordt gemeld. Reken maar uit.

Robert Jensen liet het fragment zien in zijn show. Hij zei over Osterhaus: “Leuke vent, hè?”

4.7 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Ab Osterhaus probeert zich er wel weer goed
uit te …… , een kat met een coronavaccin vaccineren is een misdaad. Een kat kan zich niet verweren.

Mirjohn
Mirjohn
1 jaar geleden

Gestoorde psychopaat. Doet niet onder voor Rutte en zijn kliek in Den Haag, net zo min als voor die van Dissel. Als hij ook maar zijn zakken kan blijven vullen met zijn belangen in de farmaceutische industrie. Of daar nou mensen door overlijden zal hem net als die van Dissel en die Haagse kliek niets interesseren.

D'n dieje
D'n dieje
1 jaar geleden

Van Dissel en Gates zoek de verschillen ze lijken zelfs op elkaar als je hun koppen naast elkaar houdt, het lijkt wel of ze de zelfde vader hebben waarschijnlijk Bill sr met zn depopulatie plannen

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Dat kan Osterhaus volgens mij helemaal niet zeggen om reden dat dit met dit type vaccin helemaal niet is onderzocht volgens de officiële instanties (op dieren). Dierenproeven zijn overgeslagen.

Daarnaast heeft Pierre Capel onlangs in zijn colleges op youtube laten zien hoe zo’n antistof het virus moet vangen maar ook wat er gebeurt als dat niet lukt. Als dat niet lukt dan kan een antistof zich op een andere plaats van zo’n virus hechten waardoor deze ineens veel gemakkelijker een cel binnenkomt, en zelfs andere cellen waar dit virustype normaliter niet eens binnen kan komen om reden dat zo’n antistof ineens als een transporter fungeert.
Het wil niet zeggen dat dit gebeurt maar het is tot nu toe ook niet uitgesloten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x