Mens en DierCorona

Het coronavaccin van Ab Osterhaus: aap uit de mouw?

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus deed in februari 2020 tijdens een symposium van de KNAW over de uitbraak van het coronavirus enkele opvallende uitspraken. Beelden van het symposium staan sinds kort op YouTube. Osterhaus zei onder meer dat hij ooit als dierenarts is gepromoveerd op een coronavirus van de kat.

“Ik heb daar ook een vaccin tegen gemaakt. En het interessante daarbij was: toen we katten die gevaccineerd waren met het virus besmetten, gingen die ongeveer drie maanden eerder dood dan de katten die niet gevaccineerd waren,” zei hij, terwijl het publiek begon te lachen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Om u even te vertellen wat u te verwachten hebt nu,” voegde hij toe.

Aap uit de mouw

In december vorig jaar stelde de Volkskrant hem tijdens een interview een vraag over dit vaccin en het feit dat het ervoor zorgde dat katten juist extra gevoelig werden voor het virus en er eerder aan doodgingen. “Zou dat nog een aap uit de mouw kunnen zijn bij de vaccins van nu?”

“Nee,” antwoordde Osterhaus resoluut. “De coronavaccins die op dit moment in Europa geregistreerd worden, werken volgens heel andere principes, dus daar verwacht ik dat zeker niet van. Het zou mij er dus absoluut niet van weerhouden om me te laten vaccineren.”

Waarom overlijden er dan toch mensen vlak nadat ze zijn ingeënt? In de VS zijn er inmiddels 1095 sterfgevallen gemeld na toediening van het coronavaccin, in Nederland zijn dat er 87. En dan te bedenken dat in de VS – zo is gebleken uit onderzoek – minder dan één procent van de gevallen van bijwerkingen door vaccins wordt gemeld. Reken maar uit.

Robert Jensen liet het fragment zien in zijn show. Hij zei over Osterhaus: “Leuke vent, hè?”

4.7 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
3 jaren geleden

Ab Osterhaus probeert zich er wel weer goed
uit te …… , een kat met een coronavaccin vaccineren is een misdaad. Een kat kan zich niet verweren.

Mirjohn
Mirjohn
3 jaren geleden

Gestoorde psychopaat. Doet niet onder voor Rutte en zijn kliek in Den Haag, net zo min als voor die van Dissel. Als hij ook maar zijn zakken kan blijven vullen met zijn belangen in de farmaceutische industrie. Of daar nou mensen door overlijden zal hem net als die van Dissel en die Haagse kliek niets interesseren.

D'n dieje
D'n dieje
3 jaren geleden

Van Dissel en Gates zoek de verschillen ze lijken zelfs op elkaar als je hun koppen naast elkaar houdt, het lijkt wel of ze de zelfde vader hebben waarschijnlijk Bill sr met zn depopulatie plannen

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Dat kan Osterhaus volgens mij helemaal niet zeggen om reden dat dit met dit type vaccin helemaal niet is onderzocht volgens de officiële instanties (op dieren). Dierenproeven zijn overgeslagen.

Daarnaast heeft Pierre Capel onlangs in zijn colleges op youtube laten zien hoe zo’n antistof het virus moet vangen maar ook wat er gebeurt als dat niet lukt. Als dat niet lukt dan kan een antistof zich op een andere plaats van zo’n virus hechten waardoor deze ineens veel gemakkelijker een cel binnenkomt, en zelfs andere cellen waar dit virustype normaliter niet eens binnen kan komen om reden dat zo’n antistof ineens als een transporter fungeert.
Het wil niet zeggen dat dit gebeurt maar het is tot nu toe ook niet uitgesloten.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x