Homepagina » Het Complot » En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?
En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?
Foto: Wikimedia Commons

En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?

En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. In de 17e eeuw dook er een man op die verkondigde dat hij de joodse messias was.

Deze man, Sjabtai Tsvi geheten, kreeg buitengewoon veel aanhang. Op een bepaald punt had hij ruim een miljoen volgelingen.

Hij richtte een sekte op die alles waar het jodendom voor stond, omdraaide.

Sabbatianisme

Zo werd seks met kinderen binnen het jodendom gezien als een taboe, terwijl de sekte van Tsvi het taboe doorbrak en pedofilie juist stimuleerde.

Deze beweging zou bekend komen te staan als het sabbatianisme.

Op een gegeven moment was Tsvi in het Ottomaanse rijk en stelde de sultan hem voor de keus: bekeren tot de islam of ter dood veroordeeld worden.

Hij deed vervolgens alsof hij zich bekeerde, terwijl zijn sekte ondertussen de islam infiltreerde.

Satanische sekte

De volgelingen die hem trouw bleven, worden in Turkije gezien als cryptojoden en ook wel Donme genoemd.

Deze Donme infiltreerden niet alleen de islam, maar werden uiteindelijk de Saudische koninklijke familie.

Ze werkten nauw samen met het Britse Rijk en zijn verantwoordelijk voor de wahabistische vorm van de radicale islam, van waaruit onder meer terreurgroep IS is ontstaan.

Deze Donme kunnen het beste worden omschreven als een satanische sekte.

Jakub Frank

In de 18e eeuw nam één van Tsvi’s leerlingen, Jakub Frank, het stokje over.

Frank, die naar verluidt nog veel erger was dan zijn voorganger, claimde de reïncarnatie te zijn van Sjabtai Tsvi.

Hij ontwikkelde een techniek om andere gemeenschappen en religies te infiltreren.

Zo infiltreerden zijn volgelingen de Rooms-Katholieke Kerk door zich voor te doen als rooms-katholieken, terwijl het in werkelijkheid satanisten waren.

Illuminati

Op een bepaald moment kwam Frank in contact met Mayer Amschel Rotschild, die lid was van zijn satanische sekte, en Adam Weishaupt.

Samen riepen ze een organisatie in het leven die de Illuminati wordt genoemd.

De Bijbel van deze cult is de Kabbala, met name de Zohar, wat ‘verlicht’ betekent. Dat is waar de naam ‘Illuminati’ vandaan komt.

9/11

Vanaf 1776, toen dit genootschap werd opgericht, infiltreerden zij overal ter wereld overheden en religies.

Deze sekte van Rothschild, Weishaupt en Frank creëerde de staat Israël.

Ze namen de Amerikaanse politiek over en infiltreerden de CIA, de NSA en het Pentagon. Op deze manier hebben ze onder andere de 9/11-aanslagen kunnen orkestreren.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joepiedepoepie
joepiedepoepie
1 jaar geleden

onzin en desinfo. Maarten luther, die eveneens de talmoed had gelezen, waarschuwde de wereld al in de 15e eeuw.

ik zou zeggen. Lees de talmoed. Het is, samen met de gulag archipelago, het meest walchelijke werk dat ik ooit heb gelezen, maar het maakt zéér veel duidelijk!

André
André
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

geen onzin en desinfo. Het sluit juist perfect op elkaar aan. kijk aub nog even iets verder.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  André
1 jaar geleden

@André,

David Icke is een “gate keeper” een “disinformation agent”, die waarheden met halve waarheden en klinkklare onzin vermengt.
Hij claimt een messias te zijn, is nooit gearresteerd vanwege zijn inhoud, geeft de schuld aan de “Zionisten” – een politieke groepering van iets meer dan 100 jaar oud, zijn websites en youtube kanalen zijn nooit “gedowned”.

Vergelijk dat eens met David Irving, David Cole, Ursula Haverbeck, Germar Rudolf, Eric Zündel, Robert Faurisson, Viktor Schauberger, Nicola Tesla, Lester Hendershot, de Romanovs, Adolf Hitler, Josef Mengele, Alfred Rosenberg, Rudolf Hess en vele vele anderen die volledig zijn kapot gemaakt,c.q. vermoord/ bankroet/ in de cel gegooid / besmeurd met lastercampagnes, etc. etc.

ZIJ hebben mijn ogen geopend. Niet David Ikke.

https://www.bitchute.com/video/T0h4AFjlaSVU/

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Inderdaad, nu komen we bij de kern van de zaak. De Sabbateans ook wel de Sekte van het Alziend Oog genoemd dragen zorg voor 90 % van alle ellende op de wereld en zijn geenszins van plan daar mee te stoppen zo lang wij ze daar mee weg laten komen. In onderstaande link wordt hetzelfde item ook zeer helder uiteengezet.

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14401:wanneer-gaan-we-nu-eindelijk-de-feiten-onder-ogen-zien&catid=20:het-complot&Itemid=33

bert s
bert s
1 jaar geleden

Het is niet alleen een onbekend stukje geschiedenis maar nog veel meer een onbekend stukje esoterische kennis die heeft bepaald dat de twin towers moesten worden gebouwd om uiteindelijk een onwaarschijnlijk offer te plegen aan de valse goden waarin nota bene Nederland prominent naar voren komt.
https://www.youtube.com/watch?v=6Zj3V24pNKg

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Al zijn er die beweren dat het satanisme inmiddels uit de wereld is geholpen, is dit nog niet het geval en moeten we gezamenlijk onze lichtkrachten bundelen om dit alsnog tot realisatie te brengen.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Off topic. Amerka stuurt soldaten naar Saoedi-Arabië. Dit bericht is niet verrassend en was de zogenaamde aanslag door Iran m.i. 100% gepland door de VS/SA/ISR.

De soldaten waren namelijk reeds ver van te voren ( US-Marines aus Stuttgart trainieren auf Fuerteventura
13. September 2019) klaargestoomd en was de false flag aanval een onderdeel van een komende aanval op Iran. Het is één groot toneelstuk, net als 9/11….Nep, nepper, nepst!!…Iedere weldenkende burger weet hoe nep, maar de macht der machten blijven gewoon doorgaan in hun drammerige opvoering met heel doorzichtige leugens en bedrog. Laat dit wespennest exploderen recht in de smoelen van de zionisten en nep joodse maffia, laat de Rothschilds en Bilderberg en al het andere tuig hoog in de kindergarten machtspiramide hun Waterloo krijgen. Ze maken zichzelf af en krijgt de gecontroleerde macht eindelijk loon naar werken.

Hopelijk en eindelijk en schijnbaar wil of moet men een WOIII, hoe erg en verschrikkelijk ook, en kan deze zuigende pusbult doorboord worden. De kunstmatige monetaire en economische voorspoed in Amerika loopt niet zo heel lekker meer en is een oorlog nodig om de boel te ‘redden’? Waanzinnig ziek tuig.

Opvallend ook dat de neo/nep Oranjes panden kopen in Amsterdam e.o. om zichzelf in te dekken bij een mondiale nieuwe start? Lol, de Russen en Chinezen zullen deze pret van aankopen met afgeperst en gestolen geld toch niet bederven??

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

…..Deze sekte van Rothschild, Weishaupt en Frank creëerde de staat Israël…….

Het verhaal zoals ik het ken is dat tijdens de 1ste wereldoorlog er een jood was die het buskruit of dynamiet verbeterde waardoor de kanonnen van de Geallieerden verder konden schieten dan de Duitsers. Hierdoor wonnen de Geallieerden en de Britten waren zo blij dat de uitvinder een wens mocht doen. Hij wenste het grondgebied van het oude Israël waardoor de Balfour-declaratie werd opgesteld.Dit was mogelijk door de val van het Ottomaanse Rijk dat uiteen viel in meerdere staten zoals Turkije, Syrië, Jordanië, Libanon en Arabië dat een woestijn was en toegeëigend werd door de Saoudisch.
Ik heb hier nooit een invloed van de Rothschilds gevonden maar dat houdt niet in dat dat onmogelijk is

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Eelke Piers
1 jaar geleden

Beste Eelke

Al eens gehoord van een bedrijf die IG Farben noemde?

Groetjes

Erde
Erde
1 jaar geleden

De leer komt voort uit de negatieve theologie ,de beschrijving wat God niet is, ontstaan uit de Joodse aanduiding voor het goddelijke (ein sof) in de Joodse traditie en de Kaballa. Daaruit is ook het idee van het dualisme ontstaan. Dus dat er naast de goddelijke krachten ook negatieve tegenwerkende krachten bestaan. Dit idee heeft pas vorm gekregen ergens in de 13de eeuw en werd vorm gegeven door de Kabbala. Daar ontstond de duistere kunst om de goddelijke krachten van het universum negatief te beinvloeden en zo bewust het kwaad de wereld in te brengen.

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x