Homepagina » Het Complot » En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?
En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?
Foto: Wikimedia Commons

En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. Wat is de verborgen hand achter 9/11?

En dan is het nu tijd voor een onbekend stukje geschiedenis. In de 17e eeuw dook er een man op die verkondigde dat hij de joodse messias was.

Deze man, Sjabtai Tsvi geheten, kreeg buitengewoon veel aanhang. Op een bepaald punt had hij ruim een miljoen volgelingen.

Hij richtte een sekte op die alles waar het jodendom voor stond, omdraaide.

Sabbatianisme

Zo werd seks met kinderen binnen het jodendom gezien als een taboe, terwijl de sekte van Tsvi het taboe doorbrak en pedofilie juist stimuleerde.

Deze beweging zou bekend komen te staan als het sabbatianisme.

Op een gegeven moment was Tsvi in het Ottomaanse rijk en stelde de sultan hem voor de keus: bekeren tot de islam of ter dood veroordeeld worden.

Hij deed vervolgens alsof hij zich bekeerde, terwijl zijn sekte ondertussen de islam infiltreerde.

Satanische sekte

De volgelingen die hem trouw bleven, worden in Turkije gezien als cryptojoden en ook wel Donme genoemd.

Deze Donme infiltreerden niet alleen de islam, maar werden uiteindelijk de Saudische koninklijke familie.

Ze werkten nauw samen met het Britse Rijk en zijn verantwoordelijk voor de wahabistische vorm van de radicale islam, van waaruit onder meer terreurgroep IS is ontstaan.

Deze Donme kunnen het beste worden omschreven als een satanische sekte.

Jakub Frank

In de 18e eeuw nam één van Tsvi’s leerlingen, Jakub Frank, het stokje over.

Frank, die naar verluidt nog veel erger was dan zijn voorganger, claimde de reïncarnatie te zijn van Sjabtai Tsvi.

Hij ontwikkelde een techniek om andere gemeenschappen en religies te infiltreren.

Zo infiltreerden zijn volgelingen de Rooms-Katholieke Kerk door zich voor te doen als rooms-katholieken, terwijl het in werkelijkheid satanisten waren.

Illuminati

Op een bepaald moment kwam Frank in contact met Mayer Amschel Rotschild, die lid was van zijn satanische sekte, en Adam Weishaupt.

Samen riepen ze een organisatie in het leven die de Illuminati wordt genoemd.

De Bijbel van deze cult is de Kabbala, met name de Zohar, wat ‘verlicht’ betekent. Dat is waar de naam ‘Illuminati’ vandaan komt.

9/11

Vanaf 1776, toen dit genootschap werd opgericht, infiltreerden zij overal ter wereld overheden en religies.

Deze sekte van Rothschild, Weishaupt en Frank creëerde de staat Israël.

Ze namen de Amerikaanse politiek over en infiltreerden de CIA, de NSA en het Pentagon. Op deze manier hebben ze onder andere de 9/11-aanslagen kunnen orkestreren.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. onzin en desinfo. Maarten luther, die eveneens de talmoed had gelezen, waarschuwde de wereld al in de 15e eeuw.

  ik zou zeggen. Lees de talmoed. Het is, samen met de gulag archipelago, het meest walchelijke werk dat ik ooit heb gelezen, maar het maakt zéér veel duidelijk!

  7 likes
  • geen onzin en desinfo. Het sluit juist perfect op elkaar aan. kijk aub nog even iets verder.

   11 likes
   • @André,

    David Icke is een “gate keeper” een “disinformation agent”, die waarheden met halve waarheden en klinkklare onzin vermengt.
    Hij claimt een messias te zijn, is nooit gearresteerd vanwege zijn inhoud, geeft de schuld aan de “Zionisten” – een politieke groepering van iets meer dan 100 jaar oud, zijn websites en youtube kanalen zijn nooit “gedowned”.

    Vergelijk dat eens met David Irving, David Cole, Ursula Haverbeck, Germar Rudolf, Eric Zündel, Robert Faurisson, Viktor Schauberger, Nicola Tesla, Lester Hendershot, de Romanovs, Adolf Hitler, Josef Mengele, Alfred Rosenberg, Rudolf Hess en vele vele anderen die volledig zijn kapot gemaakt,c.q. vermoord/ bankroet/ in de cel gegooid / besmeurd met lastercampagnes, etc. etc.

    ZIJ hebben mijn ogen geopend. Niet David Ikke.

    https://www.bitchute.com/video/T0h4AFjlaSVU/

    0 likes
 2. Inderdaad, nu komen we bij de kern van de zaak. De Sabbateans ook wel de Sekte van het Alziend Oog genoemd dragen zorg voor 90 % van alle ellende op de wereld en zijn geenszins van plan daar mee te stoppen zo lang wij ze daar mee weg laten komen. In onderstaande link wordt hetzelfde item ook zeer helder uiteengezet.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14401:wanneer-gaan-we-nu-eindelijk-de-feiten-onder-ogen-zien&catid=20:het-complot&Itemid=33

  8 likes
 3. Het is niet alleen een onbekend stukje geschiedenis maar nog veel meer een onbekend stukje esoterische kennis die heeft bepaald dat de twin towers moesten worden gebouwd om uiteindelijk een onwaarschijnlijk offer te plegen aan de valse goden waarin nota bene Nederland prominent naar voren komt.
  https://www.youtube.com/watch?v=6Zj3V24pNKg

  7 likes
 4. Off topic. Amerka stuurt soldaten naar Saoedi-Arabië. Dit bericht is niet verrassend en was de zogenaamde aanslag door Iran m.i. 100% gepland door de VS/SA/ISR.

  De soldaten waren namelijk reeds ver van te voren ( US-Marines aus Stuttgart trainieren auf Fuerteventura
  13. September 2019) klaargestoomd en was de false flag aanval een onderdeel van een komende aanval op Iran. Het is één groot toneelstuk, net als 9/11….Nep, nepper, nepst!!…Iedere weldenkende burger weet hoe nep, maar de macht der machten blijven gewoon doorgaan in hun drammerige opvoering met heel doorzichtige leugens en bedrog. Laat dit wespennest exploderen recht in de smoelen van de zionisten en nep joodse maffia, laat de Rothschilds en Bilderberg en al het andere tuig hoog in de kindergarten machtspiramide hun Waterloo krijgen. Ze maken zichzelf af en krijgt de gecontroleerde macht eindelijk loon naar werken.

  Hopelijk en eindelijk en schijnbaar wil of moet men een WOIII, hoe erg en verschrikkelijk ook, en kan deze zuigende pusbult doorboord worden. De kunstmatige monetaire en economische voorspoed in Amerika loopt niet zo heel lekker meer en is een oorlog nodig om de boel te ‘redden’? Waanzinnig ziek tuig.

  Opvallend ook dat de neo/nep Oranjes panden kopen in Amsterdam e.o. om zichzelf in te dekken bij een mondiale nieuwe start? Lol, de Russen en Chinezen zullen deze pret van aankopen met afgeperst en gestolen geld toch niet bederven??

  4 likes
 5. …..Deze sekte van Rothschild, Weishaupt en Frank creëerde de staat Israël…….

  Het verhaal zoals ik het ken is dat tijdens de 1ste wereldoorlog er een jood was die het buskruit of dynamiet verbeterde waardoor de kanonnen van de Geallieerden verder konden schieten dan de Duitsers. Hierdoor wonnen de Geallieerden en de Britten waren zo blij dat de uitvinder een wens mocht doen. Hij wenste het grondgebied van het oude Israël waardoor de Balfour-declaratie werd opgesteld.Dit was mogelijk door de val van het Ottomaanse Rijk dat uiteen viel in meerdere staten zoals Turkije, Syrië, Jordanië, Libanon en Arabië dat een woestijn was en toegeëigend werd door de Saoudisch.
  Ik heb hier nooit een invloed van de Rothschilds gevonden maar dat houdt niet in dat dat onmogelijk is

  3 likes
 6. Al zijn er die beweren dat het satanisme inmiddels uit de wereld is geholpen, is dit nog niet het geval en moeten we gezamenlijk onze lichtkrachten bundelen om dit alsnog tot realisatie te brengen.

  1 likes
 7. De leer komt voort uit de negatieve theologie ,de beschrijving wat God niet is, ontstaan uit de Joodse aanduiding voor het goddelijke (ein sof) in de Joodse traditie en de Kaballa. Daaruit is ook het idee van het dualisme ontstaan. Dus dat er naast de goddelijke krachten ook negatieve tegenwerkende krachten bestaan. Dit idee heeft pas vorm gekregen ergens in de 13de eeuw en werd vorm gegeven door de Kabbala. Daar ontstond de duistere kunst om de goddelijke krachten van het universum negatief te beinvloeden en zo bewust het kwaad de wereld in te brengen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

Ons onderbewustzijn ‘ziet’ bepaalde gebeurtenissen één tot ...

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.