BuitenlandCorona

Prominente infectioloog over coronavaccin Pfizer: ‘Nog nooit zo’n groot aantal bijwerkingen gezien’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De prominente Franse infectioloog Eric Caumes is zich een hoedje geschrokken van het aantal bijwerkingen dat het coronavaccin van Pfizer veroorzaakt. Dit vaccin is, als alles goed gaat, vanaf begin januari in Nederland beschikbaar. Het hoofd van de afdeling epidemiologie van het ziekenhuis Pitie-Salpetriere in Parijs zei over dit vaccin: “Ik heb nog nooit zo’n groot aantal bijwerkingen gezien.”

Toen Caumes zich verdiepte in de gegevens die openbaar zijn gemaakt door farmareus Pfizer, begon hij zich zorgen te maken. “Er is mogelijk een probleem met het Pfizer-vaccin,” aldus professor Caumes. “Het percentage dat bijwerkingen kreeg, is uitzonderlijk hoog. Er treden meer bijwerkingen op bij jonge mensen dan bij ouderen, en na de tweede dosis zelfs meer dan na de eerste.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de rapporten die Pfizer openbaarde, worden veel bijwerkingen gemeld. “15,8 procent van de mensen tussen 18-55 jaar kreeg binnen zeven dagen na de tweede injectie koorts. En 45 procent van hen moest medicijnen slikken tegen de koorts of pijn. 55 procent van de mensen kreeg last van hoofdpijn, 62 procent van vermoeidheid,” zei de infectioloog tegenover Le Parisien.

Te ernstig

Volgens de professor is het cruciaal dat we niet het eerste de beste coronavaccin nemen dat op de markt komt en op de koop toenemen dat het onbetrouwbaar is.

Caumes adviseert jonge mensen en mensen zonder onderliggende aandoeningen te wachten met vaccineren. Zelf gaat hij het vaccin van Pfizer/BioNTech niet nemen. Volgens hem zijn de bijwerkingen te ernstig.

[Le Parisien, Sortiraparis.com]

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
L Edewaard
L Edewaard
3 jaren geleden

HUGO suc6 ermee

De reincarnant
De reincarnant
3 jaren geleden

Mensen moeten dit vaccin nemen anders was dit alles voor niets geweest. We hebben niet voor niets in lockdown gezeten, muilkorf op, 1,5 meter etc.. Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in de autoriteiten dus ook nu weer. Het is goed zo…geen kritische vragen verder stellen en gewoon in ons laten spuiten… Stop met nadenken….denk aan je verleden…. Misschien hebben we dan toch nog even wat vrijheid zo vlak voor we bezwijken aan de gevolgen van het verlossende vaccin.

Angry trucker
Angry trucker
3 jaren geleden

Gelukkig word de meute aluhoedjes steeds groter…toch zeker wanneer er ook aluhoedjes mee gaan doen die 50 jaar op school hebben gezeten…

Hein
Hein
3 jaren geleden

Werkt zeker goed in combi met de chemtrails.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x