Gezondheid

HPV-vaccins zijn gevaarlijk. Deze nieuwe documentaire toont het voor eens en altijd aan

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

HPV-vaccins zoals Cervarix en Gardasil brengen meisjes over de hele wereld schade toe. Dat terwijl de mainstream media blijven volhouden dat ze veilig en effectief zijn.

Steeds meer mensen en organisaties beseffen dat het HPV-vaccin ronduit gevaarlijk kan zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Alliance for Natural Health – USA heeft nu een nieuwe documentaire gemaakt over de schadelijke effecten die deze prik kan hebben.

Beschadigd

In de film zijn een aantal medici en professoren te zien die het aandurven om zich uit te spreken tegen het vaccin.

Aan het woord komen onder meer dr. Sin Hang Lee, die aan de Yale-universiteit verbonden was, en Laurie Powell, die voor Big Pharma werkte, maar haar kennis nu gebruikt om terug te vechten.

In de documentaire zijn ook jonge vrouwen te zien die zijn beschadigd door de inenting. Emily Tarsell vertelt hoe haar dochter Christina plotseling overleed nadat ze Gardasil had gekregen.

Gruwelijke pijn

Andere jonge vrouwen, zoals Taylor Wickline, zijn ernstig ziek geworden nadat ze het vaccin kregen.

In Japan hebben 100 vrouwen en meisjes een rechtszaak aangespannen tegen de fabrikanten van Gardasil en Cervarix en de overheid.

De 20-jarige Erina Sonoda zei dat ze sinds de vaccinatie rond haar menstruatie last krijgt van gruwelijke pijn in haar hele lijf.

Rolstoel

Vanwege de pijn heeft ze een wandelstok of zelfs een rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. “Het voelt alsof iemand mijn organen samenperst,” zei ze.

Bij de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zijn tussen 2006 en 2013 meer dan 22.000 meldingen binnengekomen van bijwerkingen na vaccinatie met Gardasil.

Onder deze meldingen zijn 157 sterfgevallen en diagnoses van het syndroom van Guillain-Barre, hersenontsteking, hersenschade en stuiptrekkingen, zo valt te lezen op de website van de CDC.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de documentaire Manufactured Crisis: HPV, Hype & Horror:

[Natural News]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Voor de wet is de vaccinatie-maffia onaantastbaar. Zij hebben eerst vast laten leggen dat zij nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden voor gevolgen van vaccinatie voordat ze begonnen te rotzooien en hun zakken te vullen hier mee.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

We moeten allemaal dood…………allemaal!
Alleen de schatrijken, de nobelen, (de satanisten,) de door god uitverkorenen en diegenen die denken dat te zijn mogen blijven leven…………..zo staat het geschreven.
De wereld bevolking moet terug van 7 miljard naar 500 miljoen…………..dus alleen de rijken/nobelen en de door god uitverkorenen (of die denken dat te zijn mogen blijven leven en een paar slaven om hun op hun wenken te bedienen.
De Georgia Guidestones NAZI advies: eliminatie 90% van de wereldbevolking
Zorg dat de mensheid niet groter is dan 500 miljoen, zodat er een voortdurende balans met de natuur is (dit betekent dat er ruim 6 miljard mensen moeten verdwijnen!).
https://teapacks.wordpress.com/2009/03/25/georgia-guidestones-advies-eliminatie-90-van-de-wereldbevolking/

trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Sebastiaan
Sebastiaan
6 jaren geleden

“Aan het woord komen onder meer dr. Sin Hang Lee, die aan de Yale-universiteit verbonden was, en Laurie Powell, die voor Big Pharma werkte, maar haar kennis nu gebruikt om terug te vechten.”

Maar die nu een prima boterham verdienen met een hype tegen vaccins, zonder interesse te hebben voor de volksgezondheid omdat ze nergens meer aan verbonden zijn en verantwoording schuldig zijn?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x