BinnenlandCorona

Kamervragen over ‘schokkende’ coronavaccincontracten met Pfizer

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week zijn de contracten die Albanië en Brazilië sloten met farmaceut Pfizer voor de levering van ‘coronavaccins’ gelekt. Forum voor Democratie heeft de contracten doorgespit en constateert: “De inhoud is schokkend.” De partij heeft Kamervragen gesteld.

“De overeenkomsten bevestigen ons vermoeden dat overheden wereldwijd, in de waan van een ‘pandemie’, met de meest krankzinnige voorwaarden akkoord zijn gegaan,” aldus FVD.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de contracten valt onder meer te lezen dat Pfizer geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt voor eventuele bijwerkingen. De koper, in dit geval de overheid, draait op voor eventuele schadeclaims.

Staatsgeheim

De koper moet van Pfizer erkennen dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het ‘vaccin’ onbekend zijn. Dat terwijl zorgminister De Jonge onlangs nog stellig in Trouw beweerde dat er ‘geen langetermijneffecten zijn’. Ook moet de koper erkennen dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden.

En als er een medicijn tegen corona op de markt blijkt te zijn of komt, zoals ivermectine, kan het contract niet worden opgezegd. Minister De Jonge bombardeerde een vertrouwelijke brief aan de Tweede Kamer over de Nederlandse vaccindeals tot staatsgeheim.

Kamervragen: contracten alsnog openbaar?

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft Kamervragen over de contracten gesteld aan De Jonge. Hij wil onder meer weten of Nederland een contract met Pfizer heeft getekend met gelijke of soortgelijke voorwaarden. FVD wil daarnaast weten waarom De Jonge akkoord is gegaan met geheimhouding van de overeenkomst.

Van Houwelingen vraagt de minister ook of hij bereid is de contracten alsnog openbaar te maken. Het Kamerlid confronteert De Jonge met zijn uitspraak dat ‘het Pfizer-vaccin geen langetermijneffecten heeft’. “Hoe rijmt u uw stellige uitspraak […] met de door Pfizer van Albanië en Brazilië geëiste erkenning dat de langetermijneffecten onbekend zijn, zoals in beide contracten duidelijk wordt?”

Lees de contracten hier en hier.

4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dat zijn wel hele geweldige overeenkomsten die je kunt sluiten als je een onderneming hebt.
Een normale wederpartij zou dat niet accepteren.
‘wij nemen het afgeleverde product nooit terug’
‘er bestaat geen recht op geldteruggave’
Dat is toch geweldig als firma?

Er is in ieder geval één wederpartij die een dergelijk overeenkomst wel accepteert. Dat is onze eigen overheid.

Dus, waar wachten wij nog op?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Hugo zit tot zijn nek in de stront en lult er zich telkens weer uit. Niet reageren op brieven en geheime afspraken maken, daar mee probeert hij deze crisis door te komen.

Dat kan ook niet anders, want bijna niemand durft de geheime belofte en toezegging aan het wereldwijde programma van de Deep State ter discussie te stellen of te verbreken, want al die politici zitten in dezelfde boot.

De Jonge, Rutte, van Dissel en Koopmans hebben contracten met de Deep State en die zijn heilig, zo dat zij zelf ongeschonden uit deze strijd komen. Dat deze strijd ten koste gaat van hun medemens, dat zal hun worst zijn.

Wat het lange termijn effect zal zijn is een duidelijke zaak, daar zullen veel lezers hier niet meer aan twijfelen.

Jan
Jan
2 jaren geleden

Toch wel lekker dat er een partij als FVD is. Er zijn er in ieder geval een paar die het die vrijmetselaars ongemakkelijk maken in de kamer.

Skippy
Skippy
2 jaren geleden

Hulde, compliment en waardering voor Pepijn.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x