Mededelingen

Twee nieuwe vacatures NineForNews!

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zoals je wellicht weet is NineForNews de opvolger van het oude Niburu.nl en sinds de overstap naar NineForNews zijn we in een positieve stroomversnelling terechtgekomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot platform en registreerden wij via Google Analytics dat wij maandelijks ruim 1,5 miljoen paginahits hebben. De afgelopen maanden zelfs meer dan 2,3 miljoen en we zien een sterk stijgende lijn in bezoekersaantallen op onze website.

NineForNews.nl richt zich voornamelijk op Nederland en België, maar binnenkort lanceren wij onze internationale versie van de website NineForNews.com om de rest van de wereld te kunnen voorzien van vrij en onafhankelijk nieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze website zal er grotendeels hetzelfde uitzien als NineForNews.nl, alleen zal de voertaal Engels zijn. Het spreekt voor zich dat op een Engelstalige site ook Engelstalige artikelen verschijnen die goed geschreven/vertaald zijn vanuit het Nederlands.

Vertaler Nederlands – Engels

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met het vertalen van onze Nederlandstalige artikelen in onberispelijk Engels. Omdat we onze website(s) op dit moment vanuit een vrijwilligersbasis exploiteren, zijn wij op zoek naar een bepaalde vorm van samenwerking met een vertaler Nederlands – Engels.

Ben je erg goed in het vertalen van Nederlands naar Engels en/of heb je een (beginnend) vertaalbureau? Kun je vanuit huis werken en zou je graag als vertaler voor NineForNews deze werkzaamheden willen verrichten? Sta je open voor een interessante samenwerking met NineForNews en wil je (indien gewenst) een enorme naamsbekendheid verwerven? Stuur dan direct een e-mail naar [email protected].

Redactiemedewerker

Daarnaast zijn wij op zoek naar een redactiemedewerker die vanuit huis onze redactie kan versterken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het actief op zoek gaan naar nieuws en NineForNews-waardige nieuwsitems en deze in eigen woorden omzetten in artikelvorm.

Heb je een neus voor het vinden van spraakmakend nieuws dat in lijn is met het gedachtegoed van NineForNews en wil je als webredacteur/verslaggever een leuke samenwerking aangaan met ons? Ben je thuis in de materie die op NineForNews wordt behandeld en heb je ervaring met het schrijven van artikelen? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen? Blink je uit in taal en lijkt het je interessant om jouw artikelen op NineForNews te zien verschijnen met je eigen naam erbij? Stuur dan direct een e-mail naar [email protected].

De procedure

Zodra we je aanmelding ontvangen, bevestigen we deze per e-mail. Na de sluitingstijd, 28 augustus 2014, nemen we alle aanmeldingen door. Mochten we vragen hebben, dan nemen we contact met je op. Binnen twee weken, na sluitingstijd krijg je bericht van ons. Onze doelstelling is om per 8 oktober aan de slag te gaan met beide ingevulde vacatures.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x