Homepagina » Mededelingen » Twee nieuwe vacatures NineForNews!
Twee nieuwe vacatures NineForNews!

Twee nieuwe vacatures NineForNews!

Zoals je wellicht weet is NineForNews de opvolger van het oude Niburu.nl en sinds de overstap naar NineForNews zijn we in een positieve stroomversnelling terechtgekomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot platform en registreerden wij via Google Analytics dat wij maandelijks ruim 1,5 miljoen paginahits hebben. De afgelopen maanden zelfs meer dan 2,3 miljoen en we zien een sterk stijgende lijn in bezoekersaantallen op onze website.

NineForNews.nl richt zich voornamelijk op Nederland en België, maar binnenkort lanceren wij onze internationale versie van de website NineForNews.com om de rest van de wereld te kunnen voorzien van vrij en onafhankelijk nieuws.

Deze website zal er grotendeels hetzelfde uitzien als NineForNews.nl, alleen zal de voertaal Engels zijn. Het spreekt voor zich dat op een Engelstalige site ook Engelstalige artikelen verschijnen die goed geschreven/vertaald zijn vanuit het Nederlands.

Vertaler Nederlands – Engels

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met het vertalen van onze Nederlandstalige artikelen in onberispelijk Engels. Omdat we onze website(s) op dit moment vanuit een vrijwilligersbasis exploiteren, zijn wij op zoek naar een bepaalde vorm van samenwerking met een vertaler Nederlands – Engels.

Ben je erg goed in het vertalen van Nederlands naar Engels en/of heb je een (beginnend) vertaalbureau? Kun je vanuit huis werken en zou je graag als vertaler voor NineForNews deze werkzaamheden willen verrichten? Sta je open voor een interessante samenwerking met NineForNews en wil je (indien gewenst) een enorme naamsbekendheid verwerven? Stuur dan direct een e-mail naar [email protected]

Redactiemedewerker

Daarnaast zijn wij op zoek naar een redactiemedewerker die vanuit huis onze redactie kan versterken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het actief op zoek gaan naar nieuws en NineForNews-waardige nieuwsitems en deze in eigen woorden omzetten in artikelvorm.

Heb je een neus voor het vinden van spraakmakend nieuws dat in lijn is met het gedachtegoed van NineForNews en wil je als webredacteur/verslaggever een leuke samenwerking aangaan met ons? Ben je thuis in de materie die op NineForNews wordt behandeld en heb je ervaring met het schrijven van artikelen? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen? Blink je uit in taal en lijkt het je interessant om jouw artikelen op NineForNews te zien verschijnen met je eigen naam erbij? Stuur dan direct een e-mail naar [email protected]

De procedure

Zodra we je aanmelding ontvangen, bevestigen we deze per e-mail. Na de sluitingstijd, 28 augustus 2014, nemen we alle aanmeldingen door. Mochten we vragen hebben, dan nemen we contact met je op. Binnen twee weken, na sluitingstijd krijg je bericht van ons. Onze doelstelling is om per 8 oktober aan de slag te gaan met beide ingevulde vacatures.Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Exclusief verkrijgbaar: het NineForNews Jaarboek 2018. Bestel alvast je exemplaar

Het NineForNews Jaarboek is verschenen. Wees er snel bij

Het is nu voor het eerst mogelijk ...

Het mysterie van de verdwenen hittegolven, de liegende NOS en onbekende objecten boven Amsterdam. Dit zijn de best gelezen artikelen van 2018

Het mysterie van de verdwenen hittegolven, de liegende NOS en onbekende objecten boven Amsterdam. Dit zijn de best gelezen artikelen van 2018

In 2018 is uiteraard ongelooflijk veel gebeurd. ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.