Mens en Dier

Klokkenluider Justitie waarschuwt pedoseksuele elite: ‘Ik kom achter jullie aan’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huig Plug, klokkenluider van Justitie, trok de afgelopen tijd drie keer met een megafoon naar het huisadres van een raadsvrouw bij het gerechtshof in Amsterdam. Daar riep hij om dat haar man zijn eigen drie kinderen heeft misbruikt en de baby van zijn dochter Lisa, die daarvan het gevolg zou zijn geweest, heeft begraven in de Scheveningse Bosjes, schrijft het Leidsch Dagblad.

Volgens Plug heeft de vrouw er met collega’s bij Justitie voor gezorgd dat die ‘sadistische pedopraktijken’ onbestraft bleven. De klokkenluider werd donderdag voor de rechter gedaagd, waar hij het verhaal van Lisa wilde vertellen. Eerder besteedde onderzoeksprogramma Argos hier aandacht aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat mocht niet en dus vertelde Plug het verhaal buiten de rechtszaal. Ook plaatste hij er verschillende berichten over op Twitter. Hij zei in een filmpje dat hij donderdag de stem was van ‘het zwaarst misbruikte meisje ooit van Nederland, maar ook van alle kinderen en baby’s die zijn verkracht en vermoord door de zogenaamde elite’.

Er worden baby’s en kinderen vermoord door de elite

Lisa was 15 jaar oud toen ze bij de politie aangifte deed van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Scheveningse Bosjes en in een café in Den Haag. Ze beweert ook te zijn verkracht door Joris Demmink, de oud-topambtenaar van Justitie. Het OM besloot het onderzoek stop te zetten, maar toen doken er bewijzen op die haar verhaal ondersteunden, berichtte Argos destijds.

“Ik mocht het niet vertellen en ik heb het buiten de rechtbank op straat gegooid,” licht Plug toe in onderstaand filmpje. “Er is sprake van kinderhandel en babyhandel, en er worden baby’s en kinderen vermoord door de elite. Demmink heeft kinderen doodgeschoten.”


De klokkenluider confronteerde vrijdagochtend ministers Hugo de Jonge, Sander Dekker en Wopke Hoekstra hiermee. Tegen De Jonge zei hij: “Ik heb gisteren bij een kort geding dingen verklaard over Joris Demmink en de handel in kinderen en baby’s. Wat vindt u daarvan als volksgezondheidsminister? Vindt u dat goed? Joris Demmink is een kindermoordenaar. Hij heeft kinderen doodgeschoten. Als u niks doet, ben u verantwoordelijk.” De Jonge zei niets.

Er moet een einde komen aan de pedoseksuele elite

Tegen minister Dekker zei hij: “Handel in baby’s en kinderen. Joris Demmink heeft kinderen doodgeschoten. Vind je dat goed of niet? Je ziet er heel slecht uit trouwens. Jij beschermt hem, lafaard.” Het antwoord van de minister: “Waar heb je het over, man?”

“Minister Hoekstra, wat vindt u van de baby- en kinderhandel van Joris Demmink?” vroeg Plug. “Even na afloop,” antwoordde Hoekstra.

“Er moet een einde komen aan de pedoseksuele elite,” benadrukt Plug. “Weg met de elite. Stop de pedo’s. Stop alle satanisten. Ik hou nooit meer op. Ik kom achter jullie aan. Niet vergeten.”

4.6 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Recht door zee
Recht door zee
2 jaren geleden

Ja het zijn schavuiten meer zeg ik niet

Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Huig wat ben jij een topper!!
Ik hoop dat ze allemaal hun straf krijgen voor wat zij met al die kinderen gedaan hebben!
Hoe het met het ronde huis in Nunspeet?

Jan
Jan
2 jaren geleden

Zo is het niet vergeten onze hele overheid is corupt in onze staatsmedia is meede verantwoordelijk

T,A
T,A
2 jaren geleden

huig ZET HET DOOR.weinig menden hebben zoveel doorzet getoond maar jij voor tien

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x