Mens en Dier

Tweet Kaag wekt woede: ‘Ze blijft voor een medische dictatuur pleiten!’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een mijlpaal. Mensen met een vaccinatie- of testbewijs kunnen weer deelnemen aan het maatschappelijk leven, twitterde demissionair minister Sigrid Kaag (D66) gisteravond enthousiast. Bittere noodzaak voor de geestelijke gezondheid en de economie, schreef ze. De tweet leverde meer dan 1000 – overwegend negatieve – reacties op.

Nederlanders zitten, in tegenstelling tot wat de media beweren, helemaal niet te wachten op een vaccinatie- of testbewijs. “Medische apartheid. Hoe durf je,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Meld dit maar aan je baas Klaus Schwab

Spreker en auteur Hans van Tellingen zegt dat Frankrijk tegen een vaccinatiepaspoort en een testsamenleving heeft gestemd en dat ook Spanje het niet gaat doen. “Nederland voert een achterhoedegevecht. Testsamenleving en vaccinatiepaspoorten gaan ‘m niet worden, mevrouw. Omdat mensen het niet willen. Omdat het ANTILIBERAAL is,” stelt hij.

“Sorry, Kaagje, wij de middenstand – horeca, theaters, dierentuinen en musea – en reeds miljoenen wakkere Nederlanders gaan hier niet aan meewerken! Meld dit maar aan je baas Klaus Schwab. Die zal wel teleurgesteld zijn in zijn discipel!” reageert scheikundige en ondernemer Wim Kreté.

Duivelspartij

Voormalig journalist Nicky Monreau voegt toe: “Kaag blijft voor medische dictatuur pleiten! Het wordt tijd dat haar partij de naam officieel gaat veranderen in Dictatuur66. Deze duivelspartij is niet voor niks opgericht in 1966, net als de Kerk van Satan.”

Vandaag stemde D66 als één van de weinige partijen tegen een motie van Kamerlid Wybren van Haga (FVD) over het uitsluiten van een directe of indirecte vaccinatieplicht. Ook VVD stemde tegen deze motie. “Gelukkig nog geen meerderheid!” zegt Van Haga opgelucht.

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Kaag:
Wat een hersenloos individu.

jolien
jolien
1 jaar geleden

Die heks moet de mond gesnoerd krijgen en haar zelf dubbele dosis spuiten geven samen met rutte en de zieke duivelsbroed.

vrijheid
vrijheid
1 jaar geleden

Nu beginnen met het boycotten van alles wat pro-rutte is, van alle voorstanders, bedrijven en personen welke het gele-sterrenbeleid ondersteunen, verzet tegen tirannie is uw burgerplicht!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

” Spreker en auteur Hans van Tellingen wijst erop dat Frankrijk tegen een vaccinatiepaspoort en een testsamenleving heeft gestemd en dat ook Spanje het niet gaat doen. “
Dit is zeer heugelijk nieuws terwijl die landen op sommige vlakken/ momenten nog gekker waren dan wij maar ondertussen lijkt het te zijn omgekeerd.

Wat gaat NL doen? Het kan zomaar zijn dat wij een satellietland zijn van de cabal, die een totalitaire wereldoverheersing wil hebben.
Voor wereldoverheersing moet je kennelijk een aantal satellietlanden hebben. Ik krijg de indruk dat Israël er één van is (hoe luguber wil je het hebben denkende aan WOII).
Daar wij in de strengste lockdown van de wereld zitten, zou het best kunnen zijn dat wij ook een satellietland zijn.
Gaan wij hiertegen in verzet komen? Neen, want de meerderheid van het volk heeft voor coronatotalitarisme gestemd.

Verzin ik dit alles zelf? Neen, ik probeer combinaties te leggen. De basis komt van – u kent het inmiddels al – Hanna Arendt – Totalitarisme (1951).
Een ieder die wil weten hoe het werkt zal dit boek moeten lezen.

D’66: 25 zetels
VVD: 35 zetels.
VOLT: 3 zetels
BIJ1: 1 zetel
———————-
64 zetels.
Nog 12 zeteltjes nodig en de 20% die de spuit niet wil hebben wordt getiranniseerd door de meerderheid.

Het wordt spannende en duistere tijden vooral als men dit interview in ogenschouw neemt: https://www.cafeweltschmerz.nl/het-einde-van-geld-pieter-stuurman-met-jorn-luka/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x