UFO

VIDEO: Ontploffing SpaceX-raket veroorzaakt door UFO?

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken van een object dat langs het lanceerplatform in Cape Canaveral in Florida vliegt op het moment dat daar een Falcon-testraket van SpaceX ontploft. Dat melden Britse media.

SpaceX sprak op Twitter van ‘een anomalie’ op het lanceerplatform. Deze term wordt door overheden vaak gebruikt voor UFO’s. Volgens sceptici is het gewoon een insect of een vogel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Zware klap

De Falcon 9 had een satelliet voor Facebook moeten lanceren. De satelliet kostte 195 miljoen dollar en was gemaakt door Israel Aerospace. Facebook wil in de toekomst internettoegang aanbieden in afgelegen en arme delen van Afrika. Dat project heet internet.org.

Tot in de wijde omgeving waren grote zwarte rookpluimen te zien. Gebouwen stonden te schudden op hun grondvesten van de zware klap. SpaceX is het belangrijkste commerciële ruimtevaartbedrijf. Tegen betaling brengt het satellieten in een baan rond de aarde. Daarnaast brengt het voorraden naar het internationale ruimtestation ISS.

Druk gediscussieerd

De explosie is een nieuwe tegenslag voor SpaceX. In januari viel vlak voor een lancering een raket om. Ook werden lanceringen regelmatig uitgesteld door problemen.

Het filmpje waar het allemaal om te doen is, werd door Graphics King op YouTube geplaatst en is inmiddels ruim 100.000 keer bekeken. Onder de video wordt druk gediscussieerd over de herkomst van het mysterieuze object.

[Express, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Een goede manier om geld te verduisteren. “Het is per ongeluk opgeblazen!”. De teleurstelling zal genoeg reden zijn om de deuren gesloten te houden zodat zij rustig hun winst kunnen tellen terwijl de investeerders treurt over het “ongeluk” en geen verwachtingen heeft voor een refund. Classic Scam.

JB62
JB62
7 jaren geleden

In 2014 werd door een soortgelijk object een Proton raket neergehaald en ook deze raket had een satelliet aan boord voor het aanbieden van internet in afgelegen gebieden. Blijkbaar is er iemand die niet zo blij is dat deze satellieten in de ruimte worden gebracht. Misschien heeft een van de lezers van deze site een idee waarom deze satellieten blijkbaar zoveel gevaar op leveren. En wie de geslaagde lancering van deze 2 raketten heeft tegen gehouden ?

GertJ
GertJ
7 jaren geleden

Wat voor belang heeft die vermeende UFO erbij om een raket met Facebooksatelliet te vernietigen?? Toch niet ‘puur voor de lol’ neem ik aan.

Tinus
Tinus
7 jaren geleden

Het lijkt erg veel op een vogel.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x