Mens en Dier

Rutte keihard aangepakt: ‘Dit is een dictator die daar staat’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Dinsdagavond ontstond er commotie in de Tweede Kamer tijdens het Oekraïne-debat. Een deel van de Kamer wilde een motie indienen waardoor een voorgenomen steunpakket voor Oekraïne mogelijk niet door zou kunnen gaan.

Demissionair premier Rutte dreigde op voorhand de motie niet uit te zullen voeren en zette de hakken in het zand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik moet de motie met grote nadruk ontraden. Ik ga ‘m ook niet uitvoeren als-ie wordt aangenomen. Ik waarschuw maar vast. Als de Kamer niet wil dat ik naar Brussel ga en deze motie wordt aangenomen, dan moet u op tijd een motie van wantrouwen indienen, want ik ga ‘m zeker niet uitvoeren,” zei Rutte in de Kamer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is ongelooflijk

Als de motie wordt aangenomen en u wilt dat ik ‘m uitvoer, dan ga ik dat niet doen. Dan moet u dus een motie van wantrouwen indienen en dan zal het hele kabinet opstappen, daar kunt u van uitgaan, waarschuwde Rutte.

Dit bizarre schouwspel werd in de media her en der besproken in een klein bijberichtje, maar kreeg verder opmerkelijk weinig aandacht.

“Nu laat hij zijn ware gezicht zien,” zei Robert Jensen in zijn show. “Hij heeft gewoon schijt aan alles. Dit is een dictator die daar staat. Dit is ongelooflijk.”

Rot op

“Het is toch niet te geloven? Het interesseert ze niet meer,” vervolgde Jensen. Hij vroeg zich hardop af waarom de Kamer niet onmiddellijk een motie van wantrouwen heeft ingediend. “Rot op.”

Zo werkt het natuurlijk al zo’n lange tijd. Alleen nu komen ze er gewoon publiekelijk voor uit. Die psychopaat roept het gewoon, het interesseert hem allemaal geen reet meer. Hij weet toch wel dat het zo gaat gebeuren. Het gaat er toch wel doorheen, het maakt niet uit wat de Tweede Kamer wil voor Nederland, merkte Jensen op. “Dus dan hebben verkiezingen geen zin.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 240 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
7 maanden geleden

Wij geven hem teveel ruimte.
STOP deze man, demissionair en opstappen, frons je wenkbrauwen gerust.

JanC
JanC
7 maanden geleden

Het komt er op aan dat de Nederlandse burgers massaal in actie komen nu het nodig is …. Zo niet verdient het land ook niet beter !!!!
Rutte is een landverrader en de bevolking laat het gebeuren.
Het is om te janken.

Pistolen Paultje
Pistolen Paultje
7 maanden geleden

Helemaal mee eens. Rutte zou ter plekke opgepakt moeten worden voor landsverraad. Dit is pure chantage.Schijt hebben aan de 2de kamer en aan het volk. De 2de kamer stond een beetje dromerig flabbergasted te kijken. Ze hadden gelijk een motie moeten indien en het kabinet laten vallen. Wilders had het voortouw moeten nemen. Aangezien dit niet gebeurd is men ik van mening dat Wilders ook gecontroleerd wordt (net als Trump)…..

Johan
Johan
7 maanden geleden

Mag deze dictator nog wel iets groots doen nu ze demissionair zijn . Blijkbaar heeft hij schijt aan democratie

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x