UFO

UFO gefilmd boven Queensland

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zakenman Greg Smith uit de Australische staat Queenland is er zeker van dat hij samen met zijn zoontje een UFO heeft gezien. Dat melden Australische media donderdag.

Hij was naar eigen zeggen de grootste scepticus, maar dit keer stond hij toch even flink te kijken, vertelde hij aan de Townsville Bulletin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij zag twee grote oranje lichten die geen geluid maakten. Ze bewogen richting het noordwesten. Het tweetal kon niet met zekerheid zeggen of het om twee afzonderlijke objecten of één massief object ging.

Helikopter

In eerste instantie dachten vader en zoon dat de lichten boven gebouwen tussen de snelweg en het strand vlogen, maar anderen zeiden dat ze juist daarvoor ook boven de zee waren gespot.

Smith dacht dat het een helikopter moest zijn, maar hij hoorde geen geluid. Twee andere getuigen zagen de lichten twee avonden achter elkaar verschijnen. “We dachten dat het een helikopter was. We keken er enkele minuten naar voordat het object in de wolken verdween. De avond daarop werd ik gebeld door mijn zus. Ze zei dat ik naar buiten moest kijken. Er kwamen twee lichten voorbij die vervolgens in de wolken verdwenen,” zei Phil Mulley.

Buitenaards contact

Voorzitter van UFO Research Queensland Sheryl Gottschall kon de lichten niet verklaren, maar gaf wel aan dat de aarde af en toe wordt bezocht door buitenaardsen.

“Ik zit al 25 jaar bij deze organisatie en heb intussen gesproken met 3000 mensen die vreemde lichten en objecten hebben gezien,” zei ze. “Ik ken daarnaast 600 tot 700 mensen die buitenaards contact hebben gemeld.”

Het is niet voor het eerst dat een UFO wordt waargenomen in het gebied. In 1995 namen twee broers uit Cardwell contact op met Gottschall nadat ze zes UFO’s hadden gezien.

Bron: Heraldsun.com.au

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sanneke
sanneke
11 jaren geleden

that are 2 chinese light baloons…..here in Belgium frequently used around new year instead off fireworks….

TipX
TipX
11 jaren geleden

Twee Thaise ballonnen.. zo’n filmpje zegt natuurlijk verder helemaal niets.

Blurp
Blurp
11 jaren geleden

They don’t display intelligent behavior. So I’d say not impressive. However I often see low hanging lights almost every night that are multi-colored flashing.

King of Light
King of Light
11 jaren geleden

TipX en Sanneke dit zijn echt geen ballonnen. Bij toeval heb ik ook een aantal jaren geleden foto’s gemaakt van een soort gelijk fenomeen. Nu bleek ik niet de enigste te zijn die dit sterke aandachttrekkings gevoelige fenomeen te hebben gezien. Ik woon zelf in Purmerend maar ook elders is het land door nog te mensen gezien in dezelfde nacht. IK zeg aandachttrekkings gevoelig maar bedoel eigenlijk telepatisch contact omdat ik het gevoel kreeg naar het raam te worden gedirigeerd zodat ik kon constateren dat “zij” aanwezig zijn. Dit was echter alleen 3 afzonderlijke oranje lichten waarvan 2 kleinere continue om het grotere licht heen bewogen en in exacte lijn mee vlogen. Echter deed zich tijdens dit fenomeen nog een ander incident voort waarbij ik gelukkig mocht prijzen iets te fotograferen wat een uiterst zeldzame constastering is.

Dus niet altijd meteen schreeuwen dat het Chinese lantaarns zijn. Observeren van bewegingen is zeer belangrijk om te constateren of UFO of Chinese lantaarns gaat. maar dat zie je gauw genoeg.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x