Homepagina » UFO » UFO gefilmd boven Queensland
UFO gefilmd boven Queensland

UFO gefilmd boven Queensland

Zakenman Greg Smith uit de Australische staat Queenland is er zeker van dat hij samen met zijn zoontje een UFO heeft gezien. Dat melden Australische media donderdag.

Hij was naar eigen zeggen de grootste scepticus, maar dit keer stond hij toch even flink te kijken, vertelde hij aan de Townsville Bulletin.

Hij zag twee grote oranje lichten die geen geluid maakten. Ze bewogen richting het noordwesten. Het tweetal kon niet met zekerheid zeggen of het om twee afzonderlijke objecten of één massief object ging.

Helikopter

In eerste instantie dachten vader en zoon dat de lichten boven gebouwen tussen de snelweg en het strand vlogen, maar anderen zeiden dat ze juist daarvoor ook boven de zee waren gespot.

Smith dacht dat het een helikopter moest zijn, maar hij hoorde geen geluid. Twee andere getuigen zagen de lichten twee avonden achter elkaar verschijnen. “We dachten dat het een helikopter was. We keken er enkele minuten naar voordat het object in de wolken verdween. De avond daarop werd ik gebeld door mijn zus. Ze zei dat ik naar buiten moest kijken. Er kwamen twee lichten voorbij die vervolgens in de wolken verdwenen,” zei Phil Mulley.

Buitenaards contact

Voorzitter van UFO Research Queensland Sheryl Gottschall kon de lichten niet verklaren, maar gaf wel aan dat de aarde af en toe wordt bezocht door buitenaardsen.

“Ik zit al 25 jaar bij deze organisatie en heb intussen gesproken met 3000 mensen die vreemde lichten en objecten hebben gezien,” zei ze. “Ik ken daarnaast 600 tot 700 mensen die buitenaards contact hebben gemeld.”

Het is niet voor het eerst dat een UFO wordt waargenomen in het gebied. In 1995 namen twee broers uit Cardwell contact op met Gottschall nadat ze zes UFO’s hadden gezien.

Bron: Heraldsun.com.au

 Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. that are 2 chinese light baloons…..here in Belgium frequently used around new year instead off fireworks….

  0 likes
 2. Twee Thaise ballonnen.. zo’n filmpje zegt natuurlijk verder helemaal niets.

  0 likes
 3. They don’t display intelligent behavior. So I’d say not impressive. However I often see low hanging lights almost every night that are multi-colored flashing.

  0 likes
 4. TipX en Sanneke dit zijn echt geen ballonnen. Bij toeval heb ik ook een aantal jaren geleden foto’s gemaakt van een soort gelijk fenomeen. Nu bleek ik niet de enigste te zijn die dit sterke aandachttrekkings gevoelige fenomeen te hebben gezien. Ik woon zelf in Purmerend maar ook elders is het land door nog te mensen gezien in dezelfde nacht. IK zeg aandachttrekkings gevoelig maar bedoel eigenlijk telepatisch contact omdat ik het gevoel kreeg naar het raam te worden gedirigeerd zodat ik kon constateren dat “zij” aanwezig zijn. Dit was echter alleen 3 afzonderlijke oranje lichten waarvan 2 kleinere continue om het grotere licht heen bewogen en in exacte lijn mee vlogen. Echter deed zich tijdens dit fenomeen nog een ander incident voort waarbij ik gelukkig mocht prijzen iets te fotograferen wat een uiterst zeldzame constastering is.

  Dus niet altijd meteen schreeuwen dat het Chinese lantaarns zijn. Observeren van bewegingen is zeer belangrijk om te constateren of UFO of Chinese lantaarns gaat. maar dat zie je gauw genoeg.

  0 likes
 5. Ze bewegen te synchroon om ballonnen te zijn.

  0 likes
 6. Met onze moderne Camera’s tegenwordig zouden we toch meer moeten kunnen filmen als 2 lichtjes in de hemel? Wanneer krijgen we duidelijk zichtbare en scherpe UFOS gefilmd?

  0 likes
 7. Is it possible these Chinese balloons are inspired on these ‘things’?

  0 likes
 8. geen onnatuurlijke of bruuske bewegingen, ze “drijven” gewoon af met de wind, geen reden om te denken dat dit intelligent buitenaards is.waarschijnlijk balonnen of heli’s

  0 likes
 9. [quote name=”King of Light”]TipX en Sanneke dit zijn echt geen ballonnen. Bij toeval heb ik ook een aantal jaren geleden foto’s gemaakt van een soort gelijk fenomeen. Nu bleek ik niet de enigste te zijn die dit sterke aandachttrekkings gevoelige fenomeen te hebben gezien. Ik woon zelf in Purmerend maar ook elders is het land door nog te mensen gezien in dezelfde nacht. IK zeg aandachttrekkings gevoelig maar bedoel eigenlijk telepatisch contact omdat ik het gevoel kreeg naar het raam te worden gedirigeerd zodat ik kon constateren dat “zij” aanwezig zijn. Dit was echter alleen 3 afzonderlijke oranje lichten waarvan 2 kleinere continue om het grotere licht heen bewogen en in exacte lijn mee vlogen. Echter deed zich tijdens dit fenomeen nog een ander incident voort waarbij ik gelukkig mocht prijzen iets te fotograferen wat een uiterst zeldzame constastering is.

  Dus niet altijd meteen schreeuwen dat het Chinese lantaarns zijn. Observeren van bewegingen is zeer belangrijk om te constateren of UFO of Chinese lantaarns gaat. maar dat zie je gauw genoeg.[/quote]
  heb op 1/1 …..s’avonds om half 8 ook zo twee oranje lichtjes aan de donkere hemel gezien , en dat waren wel degelijk chinese lampions…..er was geen wolk te bespeuren en je kon dat duidelijk zien , krak hetzelfde als op deze video….pas op , ik geloof ook in aliens , maar ik denk dat het op dit filmpje geen ufo’s zijn….

  0 likes
 10. Als dit ballonnen zouden zijn dan zijn het wel hele grote ballonnen en daarbij geven ze dan ook nog licht. Rara wat zou het dan toch zijn!?
  Blijkbaar bang om ook maar te durven vermoeden dat het misschien toch wel buitenaards leven moet zijn!?
  TIP:
  Verdiep je eens in Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock en velen anderen die keihard kunnen onderbouwen dat buitenaards leven bestaat. De trappers en de schoppers zullen over niet al te lange tijd keihard op hun … gaan!
  De waarheid achterhaalt zich wel.

  0 likes
 11. broodje aap

  0 likes
 12. hoi allemaal,en voor iedereen nog de beste wensen voor dit jaar.Thaise ballonnen blijven nooit zolang branden,en doven dan uit.
  deze lampen zie ik ook heel vaak soms met een blauw of rood licht erbij,en zweven dan heel erg langzaam en dan gaan ze weer terug dat kunnen Thaise ballonnen echt niet.Helaas heb ik geen foto toestel ook niet op mijn mobiel omfoto,s te maken.ook heb ik 5 keer een sigaar vorm gezien overdag met getuigen erbij verwonderd keken wij daarna.een was er zo groot die vloog bij een lijn vlieg tuig ze zijn zilver van kleur en in deze sigaar vorm konden wel 10 vliegtuigen er in zo groot.ik noem ze altijd ruimte vaartuigen.Ze mogen dit debunken maar ik weet dat ik ze regelmatig zie en is dit voor mij een gewone zaak van de wereld.
  Veel liefs allemaal.Tineke

  0 likes
 13. zal ik je is wat vertellen …ik denk dat het drones zijn :)als het een ufo is het een spaceship lijkt een drone er niet op ? het kan dezelfde vormen krijgen het zelfde vliegen senlheiden bereiken boven jullie gedachten dat denk ik gewoon 😀 am i right ?

  0 likes
 14. op 02-01-2013 om 20.30 uur ziet mijn vrouw en ik een rode(oranje)bol en deze bleef zeker 30 sec. (hing misschien ook al langer stil voor wij hem opmerkte)stilhangen en daarna richting noord/oost en vertraagde en versnelde meerdere keren en maakte geen geluid en dit was geen ballon en de rede hiervan is dat het licht constant het zelfde bleef.

  0 likes
 15. Ik woon in Zoetermeer en ik heb deze 2 rode stippen ook gezien ‘s avonds in de tuin.
  Ik probeer sceptisch/nuchter te blijven en niks uit te sluiten…maar dat filmpje is precies wat ik zag.

  2 rode stippen die over Zoetermeer in Noord-Noord-Oostelijk richting passeerden. Er komen hier vaak vliegtuigen over en ik sta vaak in de tuin een sigaret te roken en ik moet toegeven ze bewogen sneller door de lucht dan de vliegtuigen die overkomen richting Schiphol.
  Ik dacht in eerste instantie dat het zo’n signaal/nood vuurpijl/flare was maar aangezien het niet doofde en ze niet naar beneden kwamen en inderdaad in formatie en op snelheid bleven tot mijn sigaret op was en ik ze in de richting van Alphen a/d Rijn uit het ook ben verloren. Ik ga zelf verder op onderzoek en ik moet hier maar eens vaker de posts in de gaten houden nu ik wat meer vrije tijd en vrije geest heb! ty! 🙂

  0 likes
 16. Mariniers trainen op de rand van land en water, dit zou een “glyder” kunnen zijn
  tijdens een oeffening en zo te zien is dat het ook.

  Have fun!!

  0 likes
 17. [quote name=”sanneke”][quote name=”King of Light”]TipX en Sanneke dit zijn echt geen ballonnen. Bij toeval heb ik ook een aantal jaren geleden foto’s gemaakt van een soort gelijk fenomeen. Nu bleek ik niet de enigste te zijn die dit sterke aandachttrekkings gevoelige fenomeen te hebben gezien. Ik woon zelf in Purmerend maar ook elders is het land door nog te mensen gezien in dezelfde nacht. IK zeg aandachttrekkings gevoelig maar bedoel eigenlijk telepatisch contact omdat ik het gevoel kreeg naar het raam te worden gedirigeerd zodat ik kon constateren dat “zij” aanwezig zijn. Dit was echter alleen 3 afzonderlijke oranje lichten waarvan 2 kleinere continue om het grotere licht heen bewogen en in exacte lijn mee vlogen. Echter deed zich tijdens dit fenomeen nog een ander incident voort waarbij ik gelukkig mocht prijzen iets te fotograferen wat een uiterst zeldzame constastering is.

  Dus niet altijd meteen schreeuwen dat het Chinese lantaarns zijn. Observeren van bewegingen is zeer belangrijk om te constateren of UFO of Chinese lantaarns gaat. maar dat zie je gauw genoeg.[/quote]
  heb op 1/1 …..s’avonds om half 8 ook zo twee oranje lichtjes aan de donkere hemel gezien , en dat waren wel degelijk chinese lampions…..er was geen wolk te bespeuren en je kon dat duidelijk zien , krak hetzelfde als op deze video….pas op , ik geloof ook in aliens , maar ik denk dat het op dit filmpje geen ufo’s zijn….[/quote]

  Sanneke kijk nu een goed naar dat filmpje, zie je dan niet dat deze 2 oranje lichten gelijk aan elkaar bewegen en op gelijke afstand van elkaar blijven.
  Denk je dat in de luchtstromen Chinese ballonnen dat ook doen? Nee, dat doen ze namelijk niet dat is al eens aangetoond. De kans dat ze het doen is nihil te noemen.

  0 likes
 18. Sorry maar dit is veel te onduidelijk om er ook maar iets van te kunnen maken.
  Geen contouren te zien alleen 2 “lichtjes” , daar kan je toch geen conclusie aan vast knopen ?
  Ja ik ben sceptisch maar ook wel realistisch genoeg om in te zien dat wij niet alleen zijn maar er zijn wat mij betreft veel te veel van dit soort onduidelijke donkere filmpjes waar je zeer weinig tot niks mee kan.
  En ja ik geloof zomaar dat dit Chinese vliegende lampionnen zijn, de luchtstroom is 5mtr van elkaar echtniet iineens compleet anders.

  0 likes
 19. [quote name=”will”]Sorry maar dit is veel te onduidelijk om er ook maar iets van te kunnen maken.
  Geen contouren te zien alleen 2 “lichtjes” , daar kan je toch geen conclusie aan vast knopen ?
  Ja ik ben sceptisch maar ook wel realistisch genoeg om in te zien dat wij niet alleen zijn maar er zijn wat mij betreft veel te veel van dit soort onduidelijke donkere filmpjes waar je zeer weinig tot niks mee kan.
  En ja ik geloof zomaar dat dit Chinese vliegende lampionnen zijn, de luchtstroom is 5mtr van elkaar echtniet iineens compleet anders.[/quote]

  Toch wel beste Will, dat hebben italiaanse ufowetenschappers bewezen dit soort zaken van deze lantaarns te ontkrachten. Er werden 5 lantaarns opgelaten die in het begin als een gek om elkaar heen draaiden en binnen een paar honderd meter waren ze ver uit elkaar gedreven door de windstromen.

  Dat zie ik hier toch niet op deze opname.

  Ik heb zelf ook eens zoiets mogen aanschouwen maar dan met 3 lichten,waarvan ik wel enigszins de contouren kon zien. Dat wat duidelijk iets wat hoogstaande technologie was omdat het ontzettend langzaam geluidloos door de lucht gleed. Te langzaam voor wat dan ook wat de mens kent. Mijn hond reageerde er behoorlijk agressief op waardoor ik naar boven keek.
  Inmiddels weet ik dat dit een aardse machine was net als die van Belgie in 1989 geloof ik. Geheime technologie die men al deccenia’s heeft.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.