Homepagina » UFO » UFO’s bestaan en iedereen moet daar maar aan wennen. Deze professor houdt rekening met buitenaardse hypothese
UFO's bestaan en iedereen moet daar maar aan wennen. Deze professor legt uit waarom we rekening moeten houden met buitenaardse hypothese

UFO’s bestaan en iedereen moet daar maar aan wennen. Deze professor houdt rekening met buitenaardse hypothese

UFO’s zijn niet hetzelfde als buitenaards leven, maar we moeten wel rekening gaan houden met deze mogelijkheid, schrijft professor Daniel W. Drezner van de Tufts University voor de Washington Post.

Er wordt vaak een beetje lacherig gedaan als het gaat om UFO’s, maar Drezner stelt onomwonden: UFO’s bestaan en iedereen moet daar maar aan wennen.

Waarom werden UFO’s lange tijd afgedaan als onzin?

Bedreiging

Drezner verwijst naar een paper van Alexander Wendt en Raymond Duvall waarin wordt gesteld dat het bestaan van UFO’s een bedreiging vormt voor het wereldbeeld waarin mensen de meest geavanceerde levensvormen zijn.

Geen enkele officiële autoriteit neemt het idee dat UFO’s buitenaards kunnen zijn serieus, aldus het tweetal.

Sterker nog: kosten noch moeite werden gespaard om ervoor te zorgen dat het UFO-onderwerp wordt genegeerd en belachelijk gemaakt.

Voor het eerst

Professor Drezner merkt op dat hier de laatste jaren verandering in is gekomen. Eind 2017 onthulde de New York Times bijvoorbeeld dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

Het was voor het eerst dat de Amerikaanse overheid het bestaan van zo’n programma erkende, aldus Drezner.

Afgelopen november kwam Oumuamua in beeld, een mysterieus, sigaarvormig interstellair object dat volgens sommige wetenschappers een buitenaardse ruimtesonde zou kunnen zijn.

Destigmatiseren

Verder neemt de Amerikaanse marine UFO’s serieus, nu steeds meer legerpiloten onverklaarbare objecten in het luchtruim waarnemen.

“Wat er lijkt te gebeuren is dat officiële agentschappen nu erkennen dat UFO’s bestaan, zelfs al gebruiken ze die term niet,” klinkt het.

“Dat doen ze omdat er genoeg piloten zijn die melding maken van UFO’s,” zegt Drezner. “Ze proberen het melden van UFO’s te destigmatiseren.”

[Washington Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick S.
Patrick S.
1 jaar geleden

“Ze proberen het melden van UFO’s te destigmatiseren”

WIE?

Patrick S.
Patrick S.
1 jaar geleden

Als die alien nou een Russische vlag op plakt,
dan wellicht Brussel/Denhaag interesse in hebben…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Voorlopig worden beroepspiloten bij zowel luchtvaartmaatschappijen
als KLu zwaar gesanctioneerd mochten zij het in hun hoofd halen om over dit onderwerp ooit iets te zeggen.
Tot zover die zogenaamde openheid want er is nul openheid. En ga er maar vanuit dat piloten genoeg zien wat niet te verklaren is. Sowieso is de overheid de meest leugenachtige verzamelingvan diensten die er is.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Het blijven wel menselijke gemaakte objecten. Een drone is er de verkleining van.
Voor mij blijft het een spionage object van onze eigen wereld(mens en macht).
De werking van de huidige technologie zegt alles.
Ben wel klaar met de relifanten.(goedgelovigen).

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Dus @Elise…..omdat jij nog nooit een ufo hebt gezien bestaan ze ook niet?
Okeee…🤔

Elise
Elise
Reactie op  Mikkie
1 jaar geleden

Ik geloof wel in UfO’s/technologie, maar niet in aliens.(enge wezentjes etc).
Het woordje buitenaards is misleidend.(heeft dubbele betekenis) Is iemand waarbij aan het DNA geprutst is buitenaarde ontstaan? Nee. Is het op een natuurlijke wijze gebeurt? Nee. Is een meteoriet die op de aarde is gevallen buitenaards? Ja.

Solida
Solida
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Kijk aub de hele serie Ancient Aliens en ik garandeer je dat je van mening verandert. Je scepticisme vind ik trouwens merkwaardig aangezien je toch een frequente bezoeker van deze site bent… Maar ja, dat is Van Zalk ook, dus dat zegt dan ook weer nix…

Elise
Elise
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Allemaal gezien en gelezen en toch geloof ik niet in buitenaardsen.(aliens, enge beesten, mannetjes met zwarte ogen zoals in films) Ik denk dat die astronauten die naar beneden kwamen gewoon mensen waren die gevlucht zijn voor een wereldramp. Tekeningen zijn duidelijk astronauten van nu. En niet alle tekeningen kun je letterlijk lezen. Die poppetjes(alien lijkende) kun je ook lezen als spirituele geesten/of hoogbegaafde mensen bv. Wereld is al meerdere keren schoongeveegd.
En nu gaat min of meer weer hetzelfde gebeuren.
Ik geloof dus wel dat Atlantis en Lumerie(hoge beschaving) bestaan hebben. Ik geloof gewoon niet dat er rare wezentjes zijn. DNA gepruts kan ook wel. Maar in de basis blijven het mensen. Volgens mij is er een oorlog in de lucht aan de gang. En daarom mag er nu wel over gesproken worden.

Solida
Solida
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Kan het zomaar zijn dat je met een religieuze dogmabril naar Ancient Aliens hebt gekeken? Als je ook maar een béétje objectief bent moet je op zijn minst twijfelen… Dus volgens jou is de maan dan ook gewoon de maan en bestaat de mens pas 6000 jaar..? Jammer dat je niet KUNT erkennen dat God = de goden = DIEZELFDE BUITENAARDSEN! Dan zou je wereldje idd in elkaar storten… Religie = dogma= valkuil…

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Diegenen die het bestaan van Ufo’s/Aliens ontkennen behoren tot het dommere gedeelte van de mensheid; en zij die het bestaan erkennen tot het meer intelligente gedeelte; de strijd tussen deze 2 vindt nu momenteel in alle heftigheid plaats.

x

Check Also

professor

Harvard-professor: Iets buitenaards bezocht ons in 2017

Een object dat recentelijk door ons zonnestelsel ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x