Buitenland

YouTube wil verontrustende documentaire Borderless censureren. Ga kijken, nu het nog kan

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

YouTube heeft ‘Borderless’ op de dag van publicatie gelijk gecensureerd. Het gaat om een nieuwe, verontrustende documentaire over massamigratie gemaakt door Lauren Southern.

In minder dan 24 uur werd de documentaire zonder uitleg offline gehaald door YouTube.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Southern heeft inmiddels een backup geüpload, die nog wel te bekijken is.

Liegen

De vorige documentaire van Southern, die gaat over de moord op blanke boeren in Zuid-Afrika, werd ruim 2,3 miljoen keer bekeken.

Het team van Southern ontmaskerde onder meer een pro-migratie ngo, die migranten aanmoedigt om te liegen tegen grensfunctionarissen over de reden waarom ze naar Europa komen.

Haar film gaat over economische migranten, die worden verblind door verhalen over bergen goud in het rijke Europa en opgehitst door criminele mensensmokkelaars, schrijft student Dennis de Witte voor OpinieZ.

De kop ingedrukt

Een miljoenenindustrie, letterlijk over lijken gaan en gefaciliteerd door de linkse politiek en ngo’s, aldus De Witte.

Door de film offline te halen bewijst YouTube dat in de liberale sneeuwvlokjessamenleving onwelgevallige meningen zo snel mogelijk de kop ingedrukt moeten worden, zegt hij.

De gesprekken die Southern heeft met migranten laten zien dat zij zelf duizenden euro’s kunnen ophoesten voor de overtocht.

Bekijk de documentaire hieronder, nu het nog kan:

[Breitbart, OpinieZ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
4 jaren geleden

Gelijk maar even gedownload van Youtube. Kan ik in mijn eigen tijd even bekijken. Idd, voordat je het in de gaten hebt, is de docu al weer weg. ( Lees : gecensureerd.)

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Linkse politici????? Een groot misverstand blijft het. Het waren toch echt de VVD in Nederland en Merkel in Duitsland en Macron in Frankrijk en de neoliberale EU die met hun armen wagenwijd stonden en staan.
In opdracht van multinationals en werkgevers organisaties, je weet wel labbekak H.de Boer, de man die het liefst voor 2 euro per uur asperges staat te steken in zijn blote bast met een muziekje erbij.
Dat linkse politici hun kop in het zand stoppen, wereldvreemd en verschfikkelijke naïeve eikels zijn valt ook niet te ontkennen maar de deur is door liberaal, neoliberaal Europa opengezet.

J leenders
J leenders
4 jaren geleden

3,5 miljoen word er gezegt en 1,53 staat er in de ondertiteling.
Waarom? Foutje of bewust?

Rob
Rob
4 jaren geleden

Op zich natuurlijk een goede zaak dat zo’n onderzoek plaats vindt. Maar onderzoek leidt niet tot verandering van de situatie. Er wordt niets ondernomen om het een halt toe te roepen. Bovendien wordt door een onderzoek al dit niet duidelijk wie er achter de hele migratie agenda zit. Voor veel mensen is dat al wel duidelijk maar voor het gros niet. Gaat Southern daar ook een onderzoek aan besteden om duidelijk te maken wat er achter die agenda zit? Ik heb een vermoeden van niet. Als iemand zich in dit soort zaken verdiept bevinden ze zich op gevaarlijk terrein. Hun leven kan in gevaar zijn. Opvallend dat er dan zijn die zonder probleem gewoon dit soort onderzoeken kunnen doen terwijl anderen binnen afzienbare tijd dood gevonden worden..

Als ik deze video zie moet ik aan de video van Saccha Stone denken, over 5G. Stone blijkt zelf gerelateerd te zijn aan het establishment en de illuminati. Hij doet allerlei onderzoek en kan dat ook doen zonder gevaar te lopen. Hij en zijn ITNJ zijn een firewall van de illuminati zelf. Hoe dat met Southern zit is mij niet bekend. Maar ook zij lijkt wel zonder problemen van alles te kunnen onderzoeken en op het internet te plaatsen zonder dat ze bedreigd wordt. En ook zij zal niet (kunnen) onthullen wie er achter de hele agenda zit. De vraag is of ze het eigenlijk wel weet. Als dat niet duidelijk wordt kan er ook niets werkelijk duidelijk worden. Dan is alleen duidelijk wat erzich op het land af speelt maar wie er achter de knoppen zit komt niet aan het daglicht.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x