Homepagina » Buitenland » YouTube wil verontrustende documentaire Borderless censureren. Ga kijken, nu het nog kan
YouTube wil verontrustende documentaire Borderless censureren. Ga kijken, nu het nog kan

YouTube wil verontrustende documentaire Borderless censureren. Ga kijken, nu het nog kan

YouTube heeft ‘Borderless’ op de dag van publicatie gelijk gecensureerd. Het gaat om een nieuwe, verontrustende documentaire over massamigratie gemaakt door Lauren Southern.

In minder dan 24 uur werd de documentaire zonder uitleg offline gehaald door YouTube.

Southern heeft inmiddels een backup geüpload, die nog wel te bekijken is.

Liegen

De vorige documentaire van Southern, die gaat over de moord op blanke boeren in Zuid-Afrika, werd ruim 2,3 miljoen keer bekeken.

Het team van Southern ontmaskerde onder meer een pro-migratie ngo, die migranten aanmoedigt om te liegen tegen grensfunctionarissen over de reden waarom ze naar Europa komen.

Haar film gaat over economische migranten, die worden verblind door verhalen over bergen goud in het rijke Europa en opgehitst door criminele mensensmokkelaars, schrijft student Dennis de Witte voor OpinieZ.

De kop ingedrukt

Een miljoenenindustrie, letterlijk over lijken gaan en gefaciliteerd door de linkse politiek en ngo’s, aldus De Witte.

Door de film offline te halen bewijst YouTube dat in de liberale sneeuwvlokjessamenleving onwelgevallige meningen zo snel mogelijk de kop ingedrukt moeten worden, zegt hij.

De gesprekken die Southern heeft met migranten laten zien dat zij zelf duizenden euro’s kunnen ophoesten voor de overtocht.

Bekijk de documentaire hieronder, nu het nog kan:

[Breitbart, OpinieZ]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Bas van Stapelberg

  Linkse politici????? Een groot misverstand blijft het. Het waren toch echt de VVD in Nederland en Merkel in Duitsland en Macron in Frankrijk en de neoliberale EU die met hun armen wagenwijd stonden en staan.
  In opdracht van multinationals en werkgevers organisaties, je weet wel labbekak H.de Boer, de man die het liefst voor 2 euro per uur asperges staat te steken in zijn blote bast met een muziekje erbij.
  Dat linkse politici hun kop in het zand stoppen, wereldvreemd en verschfikkelijke naïeve eikels zijn valt ook niet te ontkennen maar de deur is door liberaal, neoliberaal Europa opengezet.

  14 likes
  • @Bas:

   Het is niet zo dat linkse politici slechts ‘de koppen in het zand steken’. Met name linkse politici hebben de massa immigratie altijd, en ik zeg nogmaals, altijd gewild. Links en rechts werken samen zou je kunnen zeggen. Die tegenstelling links-rechts is dan ook een toneelstukje, althans op het niveau van de politiek.

   Labour in Engeland heeft zelf toegegeven dat ze vanaf de jaren zestig doelbewust massa immigratie heeft gewild om de bevolkingssamenstelling definitief te veranderen. Socialisten haten n.l. een homogene bevolking die leven in natiestaten. Die kun je minder snel onder controle krijgen/houden. Google ‘Labour wanted mass immigration’ en informeer je.

   Het fenomeen van massa immigratie heeft zijn ideologische oorsprong begin vorige eeuw: het Kalergi Plan zoals iedereen hier wel al weet. Socialisten/communisten hebben nu eenmaal de droom de ‘nieuwe mens’ te creëren, ze spelen zogezegd voor God. Het is eigenlijk tikkun olam, de wereld ‘beter’ maken. God heeft maar een broddelwerk verricht dat door joden gerepareerd moet worden. Het is dan ook, op de keper beschouwd, het Christendom en de Christelijke beschaving die kapot moet. Die maakt mensen n.l. te zelfbewust en dat moet gebroken. Lees daartoe ook
   http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/AntiHumans.pdf:

   Nee, de VVD mag dan wel immigranten naar Nederland hebben gehaald om de lonen te drukken, links heeft het om geheel eigen redenen ons moreel opgedrongen. PVDA, Groen Links, D66, het zijn die partijen geweest die de Nederlanders die tegenstribbelden hebben weggezet als bekrompen lui die ‘terug willen naar de jaren vijftig’. Ik zou zo zeggen, graag! In de jaren vijftig hadden we nog een ‘high trust’ samenleving zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen. Dat was voor de mensen en het algemeen belang heel wat gezonder dan een samenleving waarin verschillende groepen allemaal hun eigen belangen nastreven ten koste van het algemeen belang.

   7 likes
   • @duitinzakje

    Heldere reactie.

    Wat je ziet is dat het labelen van links en rechts geldt zolang deze machteloos zijn of oppositie voeren. Zodra links of rechts aan de macht komt (gekozen wordt) zullen deze door de werkelijke macht gestroomlijnd en gecontroleerd worden en zal links of rechts getransformeerd zijn tot soldaten en dienaren van de schaduw grootmacht.

    Het is totaal zinloos om nog te wijzen op links of rechts die uiteindelijk allen op bevel zullen regeren en doen wat de meesters vorderen. Kijk maar wie de deur plat loopt op de Bilderberg bijeenkomst, daar kruipt en buigt links en rechts als één en dezelfde honden.

    9 likes
  • Liberaal is tegenwoordig ook behoorlijk links…….

   6 likes
 2. Gelijk maar even gedownload van Youtube. Kan ik in mijn eigen tijd even bekijken. Idd, voordat je het in de gaten hebt, is de docu al weer weg. ( Lees : gecensureerd.)

  6 likes
 3. 3,5 miljoen word er gezegt en 1,53 staat er in de ondertiteling.
  Waarom? Foutje of bewust?

  2 likes
 4. Op zich natuurlijk een goede zaak dat zo’n onderzoek plaats vindt. Maar onderzoek leidt niet tot verandering van de situatie. Er wordt niets ondernomen om het een halt toe te roepen. Bovendien wordt door een onderzoek al dit niet duidelijk wie er achter de hele migratie agenda zit. Voor veel mensen is dat al wel duidelijk maar voor het gros niet. Gaat Southern daar ook een onderzoek aan besteden om duidelijk te maken wat er achter die agenda zit? Ik heb een vermoeden van niet. Als iemand zich in dit soort zaken verdiept bevinden ze zich op gevaarlijk terrein. Hun leven kan in gevaar zijn. Opvallend dat er dan zijn die zonder probleem gewoon dit soort onderzoeken kunnen doen terwijl anderen binnen afzienbare tijd dood gevonden worden..

  Als ik deze video zie moet ik aan de video van Saccha Stone denken, over 5G. Stone blijkt zelf gerelateerd te zijn aan het establishment en de illuminati. Hij doet allerlei onderzoek en kan dat ook doen zonder gevaar te lopen. Hij en zijn ITNJ zijn een firewall van de illuminati zelf. Hoe dat met Southern zit is mij niet bekend. Maar ook zij lijkt wel zonder problemen van alles te kunnen onderzoeken en op het internet te plaatsen zonder dat ze bedreigd wordt. En ook zij zal niet (kunnen) onthullen wie er achter de hele agenda zit. De vraag is of ze het eigenlijk wel weet. Als dat niet duidelijk wordt kan er ook niets werkelijk duidelijk worden. Dan is alleen duidelijk wat erzich op het land af speelt maar wie er achter de knoppen zit komt niet aan het daglicht.

  2 likes
 5. Veel allochtonen(Afrikaanse) in Europa(die hier al lang zijn) zijn ook niet blij met deze ontwikkeling.
  Het is een systeem en een leef probleem geworden. De onderste klasse wordt er het meest de dupe van.
  De oorzaak ligt hem in het oorlog voeren in het midden oosten. Globalisering en geopolitiek.
  Europa wordt langzaam een beerput/het afvalputje om de NWO door te kunnen voeren.
  Ik ben een socialist, maar er moeten nu echt concrete maatregelingen genomen worden om de grenzen(vooral de buiten) dicht te gooien. Daarnaast moet Afrika de kans krijgen om economisch te gaan groeien. En dat laatste wordt denk ik tegengehouden, totdat Israël de macht in het midden oosten compleet heeft overgenomen.
  Zoals altijd wordt de gewone mens(wereld) de dupe ervan.

  2 likes
 6. Kalergi plan in versnelling…

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zuid-afrika

Ondertussen in Zuid-Afrika: Temperatuur bereikt laagterecord. ‘Dit wordt een koude winter’

In Zuid-Afrika bereikte de temperatuur op donderdag ...

minister

Oud-minister: Weg met de euro, terug naar de gulden. ‘Totaal mislukt!’

Bert de Vries, van 1989 tot 1994 ...