CoronaBuitenland

Desastreuze peiling: kwart kent iemand die is gestorven door coronavaccins

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Maar liefst een kwart (24%) van de Amerikanen kent iemand die is gestorven door de coronavaccins. Dat blijkt uit een desastreuze peiling. Daarnaast zou bijna de helft van de Amerikanen zich aansluiten bij een groepszaak tegen de vaccinmakers.

Techondernemer Steve Kirsch vermoedt dat dit nog maar een heel voorzichtige schatting is. Opiniepeiler Rasmussen Reports ondervroeg tussen 26 en 30 oktober 1110 Amerikanen voor het onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Kirsch becijfert op basis van het onderzoek dat 56 procent van de gevaccineerden vaccinatieschade heeft opgelopen en dat zo’n 500.000 mensen zijn gestorven door het coronavaccin. In de VS.

Er moeten koppen rollen

Toen er 3000 Amerikanen omkwamen bij de aanslagen in New York was dat groot nieuws. Toen de Amerikaanse overheid 500.000 Amerikanen doodde, bleef het stil en werd er geen onderzoek ingesteld, aldus Kirsch.

“Dit is het belangrijkste nieuwsverhaal in Amerika op dit moment. Er moeten koppen rollen. Nu. Laat het vingerwijzen beginnen,” schrijft hij op Substack. Hij verwacht dat hierdoor de koers van Moderna en Pfizer zal kelderen. Zelf heeft hij een grote shortpositie genomen.

Vertrouwelijk

Waarom is dit volgens Kirsch een voorzichtige schatting? Omdat veel mensen volgens hem niet in staat zijn om vaccinatieschade te herkennen. Hij verwijst naar congreslid Sean Casten, wiens 17-jarige dochter Gwen onverwachts overleed. Hij belde met het kantoor van Casten om te vragen of Gwen gevaccineerd was. Dat is ‘vertrouwelijk’, kreeg Kirsch te horen.

Ondertussen denkt de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC nog steeds dat er 9 mensen zijn overleden door de mRNA-vaccins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mark
mark
7 maanden geleden

Inderdaad vorige week nog een vriend van 48 jaar gecremeerd. Maar niks aan de hand hoor gewoon door boosteren. vuile elitaire moordenaars..!

gargamel.
gargamel.
7 maanden geleden

Ik ken niemand die is ziek gewest door zgn. corona.

M@®©
M@®©
7 maanden geleden

Ik ben benieuwd wat voor rookgordijn de macht achter de schermen mee gaat komen om de aandacht af te leiden van de shit die boven water aan het komen is. Wat er in het midden-oosten gebeurt lijkt wel een voorbode.

Mikkie
Mikkie
7 maanden geleden

Wij zijn niet heel erg van de grote groepen. Ik ken alleen mijn gestorven muzieleraar. En hier en daar mannen of vrouwen van bekenden..Darmkanker terwijl de man supergezond leefde.
Mijn nicht hoort bij een kerk. In 2 week 7 begrafenissen. In het bejaardenhuis van haar moeder, na de 1e prik 34 doden!
Bevriende politieman: ze vallen bij bosjes..
Ook nog nooit zoveel eenzijdige ongelukken..

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x