UFO

UFO’s erg geïnteresseerd in gebieden die rijk zijn aan mineralen. Wat weet de CIA hier nog meer over?

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn inmiddels vele duizenden documenten over UFO’s en buitenaards leven naar buiten gebracht, onder andere door de NSA, de CIA en de FBI.

Gebleken is dat deze overheidsagentschappen veel geld hebben geïnvesteerd in het onderzoek naar dit fenomeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Dankzij de getuigenissen van honderden klokkenluiders, politici en wetenschappers worden mensen die zich hiermee bezighouden niet langer gezien als complotdenkers.

Bespioneren

We hebben het hier over generaals, piloten, professoren, astronauten, wereldleiders, enzovoorts. Er is iets aan de hand en sommige mensen weten al heel lang dat dat zo is.

Het is geen geheim meer dat landen elkaar bespioneren. Neem bijvoorbeeld het Stargate Project van de Amerikaanse overheid, waarbij parapsychologie werd toegepast om andere landen te bespioneren.

Edward Snowden liet zien dat de Amerikaanse overheid niet alleen haar eigen burgers, maar ook grote corporaties, financiële instellingen en andere landen bespioneert.

Geheime operaties

UFO’s zijn in dit geval geen uitzondering. Veel overheden voeren geheime operaties uit. In Amerika heten deze operaties bijvoorbeeld special access programs (SAPs).

Op de website van de CIA is nu een document opgedoken dat toont hoe de CIA informatie verzamelde over een samenwerkingsverband tussen de Sovjet-Unie en China.

Bijna 20 jaar geleden besloten wetenschappers uit beide landen gezamenlijk onderzoek te doen naar UFO’s.

Serieus

Het gaat hier opnieuw om een document waaruit blijkt hoe serieus overheden in het verleden onderzoek hebben gedaan naar dit fenomeen.

Ufologen uit de twee landen kwamen bijeen in de stad Dalnegorsk. De specialisten wisselden videomateriaal en foto’s uit en werkten aan een programma om incidenten te onderzoeken.

Dalnegorsk werd niet zomaar uitgekozen. In de jaren voor de bijeenkomst werden daar steeds meer UFO’s gezien.

Nuttige mineralen

In vier jaar tijd werden er minstens 10 onbekende objecten waargenomen boven de stad.

Volgens specialisten waren de UFO’s erg geïnteresseerd in het gebied vanwege de schat aan nuttige mineralen die er in de grond zit.

Ze merkten op dat zich in bergachtige gebieden in China soortgelijke incidenten hebben voorgedaan op plekken die qua landschap lijken op Dalnegorsk.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cas
Cas
7 jaren geleden

Nou dat is precies waarom er geen officiële disclosure komt van de VS . Er bestaat volgensmij de angst dat de mensheid zich tegen onszelf keert , eenmaal als we vrienden maken met een buitenaards ras die het wel allemaal goed voor elkaar heeft op hun eigen planeet of planeten zal de mens zich het liefst verschansen op plaatsen en werelden waar geen oorlog ,geld en macht om grondstoffen heerst.

En dan als de schapen vertrokken zijn dan staan de velden leeg , bronnen droog en blijven de wolven achter.

En de kans bestaat dat ze ook nog eens terug komen met hun nieuwe vrienden, maar niet om te verzoenen.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
7 jaren geleden

De CIA zijn buitenaardsen!

Cerman
Cerman
7 jaren geleden

Ik zou eerder denken dat ze belangstellling hadden voor de mensen die in soortgelijke gebieden wonen. Immers, de mens is de grootste harvest aan mineralen e.d. voor Aliens, mochten die echt bestaan en echt op zoek zijn ernaar.
Maar Aliens uit andere zonnenstelsels zullen hier niet aarden. Althans niet voor lang. Je kunt het een beetje vergelijken met een Afrikaan die naar de Zuidpool verhuist of een Eskimo die naar de Sahara verhuist.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x