CoronaBuitenland

We wisten dat er kinderen waren gestorven door de coronaprik, maar dit is wel heel schokkend

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Onderzoeksjournalist Sonia Elijah, voorheen werkzaam bij de BBC, heeft schokkende documenten van Pfizer en BioNTech over het coronavaccin boven water gekregen. De documenten hebben betrekking op de periode van 19 december 2021 tot 18 juni 2022.

Pfizer en BioNTech registreerden in die zeven maanden 3280 sterfgevallen. Elijah zoomde in op het aantal overlijdens onder kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de groep 5 tot 11 jaar werden van december 2021 tot juni 2022 ruim 9600 gevallen van bijwerkingen gemeld. Vooral in de Verenigde Staten, Australië, de Filipijnen en Duitsland kregen veel kinderen last van bijwerkingen.

Buitengewoon vreemd

In deze leeftijdsgroep deden zich 20 sterfgevallen voor. Deze kinderen kregen bijvoorbeeld een hartstilstand of myocarditis. Twee kinderen kregen vlak na hun eerste of tweede dosis myocarditis, waarna ze overleden als gevolg van een hartstilstand.

Er stierf ook een 6-jarig jongetje en daarover valt te lezen in de documenten: ‘de reporter concludeerde dat het overlijden ‘niets te maken had’ met de toediening van BNT162b2 en natuurlijk was’. Die conclusie is volgens Elijah buitengewoon vreemd, aangezien de autopsieresultaten nog niet eens binnen waren.

Het jongetje kreeg een week na zijn eerste Pfizer-dosis myocarditis en overleed.

Meer dan drie keer zoveel

In een aantal gevallen erkennen Pfizer en BioNTech dat ‘een causaal verband tussen de vaccinatie en het overlijden niet kan worden uitgesloten’.

Dan de 12- tot 17-jarigen. 21.945 gevallen van bijwerkingen, waarvan de meeste in Duitsland, gevolgd door de Filipijnen en Australië. Ook schokkend: een derde van alle gevallen was ernstig.

In deze leeftijdsgroep werden 62 sterfgevallen geregistreerd, meer dan drie keer zoveel als in de andere groep.

Het is waanzinnig

Drie kinderen van 13 jaar stierven aan myocarditis. Een 16-jarig meisje kreeg twee dagen na haar derde (!) Pfizer-prik een longembolie én een hartstilstand. Er werd obductie uitgevoerd, maar de resultaten werden ‘niet verstrekt’.

In de meeste gevallen is er geen autopsie gedaan. Dit is gewetenloos en crimineel, zei de onderzoeksjournalist in gesprek met Clayton Morris van Redacted. “Het is niet normaal dat jonge kinderen sterven aan een hartstilstand, aan myocarditis. Het is waanzinnig.”

4.7 206 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton v.d.Hoek
Ton v.d.Hoek
9 maanden geleden

De hele wereld is waanzinnig geworden

Antiislam
Antiislam
9 maanden geleden

Het nog nieuwe normaal 😵‍💫

Snelle jelle
Snelle jelle
9 maanden geleden

En maar door blijven spuiten. Als niemand meer gaat houd het vanzelf op. Maar je heb altijd van die mafkezen denken dat ze doodgaan als ze niet geprikt zijn schijters

Appie met een w ervoor
Appie met een w ervoor
9 maanden geleden

Voor degenen die de vaccins ontworpen hebben is t wel normaal dat was nou juist de bedoeling Hoe verontwaardigd kunnen we nog zijn😤🤮Wat gaan we eraan doen en hoe stoppen we deze 👹👹👹👹Want ze gaan gewoon door met t vernietigen van alles wat voorheen normaal was Hoop dat er nog wonderen bestaan 🙏🙏

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x