UFO

Mysterieuze UFO-lichten boven Sint-Petersburg (video)

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op maandagavond 9 april jongstleden zijn raadselachtige flitsen gezien in de lucht boven de Russische stad Sint-Petersburg. Tenminste vier getuigen legden het tafereel vast.

Inwoners van de stad bespraken de dinsdag erop het bestaan van UFO’s nadat ze op de bewuste avond mysterieuze lichten in de lucht hadden gezien. Dat meldt The Moscow Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik filmde dit ’s avonds vanuit het raam,” schreef YouTube-gebruiker newnarva. “Er waren twee objecten. Nadat ik mijn camera had gepakt was er nog maar één object te zien.”

In de video zijn vier heldere lichten te zien die langs de zijkant van een hoog gebouw in het noorden van de stad zweven en uiteindelijk verdwijnen.

Meerdere wijken

Gelijksoortige video’s van ongeïdentificeerde lichten werden geüpload door YouTube-gebruikers stepacademymail, monplezirvideo en Marina Muskina. In de video’s is te horen hoe de getuigen proberen te ontdekken waar ze mee te maken hebben.

Volgens persbureau BaltInfo waren de sightings het gesprek van de dag in Sint-Petersburg. Er kwamen veel telefonische meldingen binnen van het verschijnsel. “Mijn dochter is woonachtig in Grazhdanke en vertelde me over een UFO,” zei een beller. “Ik woon in Komentantsky Projekt. Ik keek uit het raam en zag duidelijk een oranje stip. Toen werden het twee stippen en viel er één omlaag. De stip knipperde, verdween en verscheen toen weer. Het was in meerdere wijken te zien.”

Mogelijke landing

YouTube-gebruiker ckvizecrew schreef dat de lichten tussen 18.00 en 19.00 uur lokale tijd verschenen boven de oblast Leningrad en dat één ervan naar de aarde afdaalde voor een mogelijke landing.

Het is niet de eerste keer dat de lichten boven deze belangrijke Russische stad verschenen. Op 22 maart vorig jaar berichtte Niburu over een opzienbarende formatie onbekende objecten boven de Petrus en Paulusvesting in Sint-Petersburg. Ook toen werd het fenomeen door meerdere getuige gefilmd.

Alhoewel de autoriteiten zich niet bemoeien met de waarnemingen zei een wetenschapper uit Sint-Petersburg afgelopen maand dat buitenaardsen waarschijnlijk hun afstand bewaren.

Bron: Themoscowtimes.com

Gerelateerd: Bijzondere formatie objecten boven Sint-Petersburg (video)

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x