UFO

‘UFO’s komen uit één van de 23 andere universa’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nigeriaanse kerngeleerde O. Akindele Joseph studeerde in 1984 af aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de Verenigde Staten.

Volgens Joseph bestaat er in een andere ruimtetijd of wereld een exacte kopie van ons universum. De laatste 27 jaar heeft hij zich verdiept in de veel-werelden-interpretatie.

Hij stelt dat in de natuur identieke universa naast elkaar kunnen bestaan. Deze universa bestaan in verschillende compartimenten van de vierdimensionale ruimtetijd. Van de aarde, zon en andere planeten in ons zonnestelsel, de Melkweg en miljarden andere sterrenstelsels, bestaan exacte kopieën in 23 andere compartimenten van de ruimtetijd. Ze vormen 23 andere universa, aldus Joseph.

Joseph heeft naar eigen zeggen het mysterie van de ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) opgelost. “UFO’s komen van de aarde uit één van de andere 23 universa,” zei hij. “Op de aarde uit het universum waar zij vandaan komen hebben ze de technologie ontwikkeld om de ruimtetijd te doorkruisen en tussen verschillende universa te reizen. Om naar onze aarde in ons universum te kunnen komen hoeven ze geen afstand in de ruimte te overbruggen.”

Nostradamus

“UFO’s maken gebruik van laserstralen en antizwaartekracht om ongelooflijke manoeuvres in de lucht uit te voeren,” ging Joseph verder. “De verklaring voor UFO’s is met name belangrijk voor landen als Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de VS, waar men dit mysterie al 70 jaar probeert te ontrafelen.”

De 16e-eeuwse apotheker Nostradamus deed onder andere voorspellingen over een groot wetenschappelijk genie uit een gebied omgeven door drie zeeën, dat belangrijke ontdekkingen zou doen.

Het genie zou volgens Nostradamus onder meer uitleg kunnen geven over buitenaardsen, UFO’s en Atlantis. Daarnaast zou een nieuwe natuurkracht de omstandigheden op aarde drastisch verbeteren en verder zouden wetenschap en religie worden verenigd.

Profetie

Afrika wordt omgeven door drie zeeën, te weten de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en de Middellandse Zee, aldus Joseph. Hij ziet Afrika als het gebied waar de profetie van het grote genie zal uitkomen.

“De grote wereldlanden weten dat de voorspelde wetenschappelijke doorbraken al in Nigeria worden gerealiseerd en kijken geïnteresseerd toe,” besloot Joseph. “De Nigeriaanse overheid moet niet alleen interesse tonen, maar ook verantwoordelijkheid nemen.”

Bron: Tribune.com.ng

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
9 jaren geleden

Als zeeën ook al oceanen zijn dan komen Azie, Europa, Noord en Zuid Amerika en Oceanië ook in aanmerking. Oftewel de hele wereld.

Sparkie
Sparkie
9 jaren geleden

Oh, zit dat zo.

kim
kim
9 jaren geleden

Leuk verhaal maar het is nog steeds; ‘naar eigen zeggen’ ,en; ‘hij stelt’ etc
Kzou toch wel willen weten hoe hij aan die 23 compartimenten(universa) komt in de ruimtetijd. Nu klinkt het als goeddoordachte/verzonnen science fiction.
En om nu weer Nostradamus erbij te halen, er is ook veel Niet uitgekomen en/of voor meerdere uitleggingen vatbaar.

Dondervogel
Dondervogel
9 jaren geleden

Oke dus deze man weet te vertellen dat er UFO,s uit 23 verschillende universums.Maar waar komen wij zelf vandaan en waarom vinden wij start en landingsbanen in de Jungle en een gouden vliegtuigje en waarom die rotschilderingen??Het AD denkt dit en vraagt zich af.http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3500467/2013/08/29/Is-het-leven-op-Aarde-afkomstig-van-Mars.dhtml Toch leuk dat de mainstream media dit publiceerd omdat ik al wel vaker gedacht heb, dat het plots er zijn van de mens, zo plots is geweest, dat wij eigenlijk van een andere planeet gekomen moeten zijn.En zeker als je daarvan nog bewijzen op aarde vinden kan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x