Binnenland

Door dwangwet moet Den Haag 170 procent meer asielzoekers opnemen: ‘Krankzinnig anti-Nederlands beleid’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Door de spreidingswet zal Den Haag 170 procent meer asielzoekers op moeten nemen. In de raadzaal van de gemeente Den Haag werd deze week een spoeddebat gevoerd over de migratie, tot grote frustratie van het kartel.

Zo noemde PvdA-raadslid Ahraui het debat ‘idioterie’ en ‘knetterrechts populisme’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Wanneer het over kleine details gaat, zit hier een volle zaal te giechelen en wanneer het gaat over de toekomst van onze stad blijven zij het liefst thuis, zei FVD-fractievoorzitter Massimo Etalle, die afgelopen maand het stokje overnam van Gideon van Meijeren.

Voor de Marokkanen, Somaliërs, Ethiopiërs en Algerijnen die hier illegaal komen, is Nederland een soort wingewest, een El Dorado aan de Noordzee, merkte Etalle op. “Wie het bereikt, zal beloond worden met hotelovernachtingen, leefgeld, uitbetaalde dwangsommen, gratis zorg en nog veel meer.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Steeds strakker wordende strop

Voor Nederlanders geldt het tegenovergestelde. Voor hen is dit land een steeds strakker wordende strop om hun nek, stelde de FVD’er.

Om dit migrantenresort te financieren, gaat de Nederlander gebukt onder een gigantische belastingdruk van 60 procent.

Eeuwenoude stambomen die hier al honderden jaren wonen – die bezetting, oorlogen en honger hebben overleefd – lopen dood op dit krankzinnige anti-Nederlandse beleid, benadrukte Etalle.

Het einde van de inheemse Nederlander

De Nederlandse regering is duidelijk geweest in haar keuze: voor haar staat Nederland in dienst van de migrant. Ons belastingsysteem, ons onderwijs, onze infrastructuur; uiteindelijk dient het het welzijn van de migrant. Het einde van de inheemse Nederlander wordt hierbij op de koop toegenomen.

Voor dit multiculturele feest betaalt de Nederlandse belastingbetaler 27.000 tot 50.000 euro per asielzoeker per jaar. Dit is exclusief de toegenomen huizenprijzen, exclusief de kosten van handhaving en bovenal: exclusief de onbetaalbare prijs van het verlies van ons enige thuis, ons enige Nederland, besloot Etalle.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jamal
Jamal
5 maanden geleden

The great reset is niks anders dan het rattenverraad wat zich parlement en regering/ambtenarij noemt.

Deze ratten die allen met vlag en wimpel de psycho-, sociopaten en destructieve narcistische opleiding ‘Hoe wordt ik een rat’, hebben gevolgd, en nu uitvoeren;

Precies zij, moeten worden gereset in hun destructieve elitaire dominante waan!
En wel dmv volksopstand, arrestatie, door militairen die het volk verdedigen ipv het koningsgespuus.

En dan de militaire tribunalen.

Nu of nooit!

Wil
Wil
5 maanden geleden

Beter Den Haag dan elders, zet de units maar op het Binnenhof.

Annette
Annette
5 maanden geleden

WAT EEN DRAMA!!!!

Dat is het allereerste, wat er in mijn hoofd opkomt.

Je ziet ook heel duidelijk, HOE geraffineerd dit hele gebeuren de afgelopen tientallen JAREN is opgezet.

“Ze” hebben dus ook doelbewust “Nederlanders” met exotische namen, zoals Ahraui (vast en zeker WEL in Nederland geboren, maar met ouders, grootouders uit Verweggistan) in de politiek laten infiltreren, met maar één doel voor ogen: te gebruiken als zogenaamde useful idiots.

Allemaal part of the plan.

Doelbewust wordt de hele oorspronkelijke bevolking van Nederland, waarvan nota bene onze ouders en grootouders de oorlog van 1940-1945 hebben meegemaakt, NU anno 2024, bedreigd in hun bestaan.

Deze walgelijke “spreidingswet” betekent niets anders dan een heleboel Ter Apels in ons OOIT zo mooie Nederland.

Als ik, wonende in een gemeente van, ik dacht zo’n 60 tot 70.000 inwoners, op straat loop, moet ik mij heel vaak realiseren, dat ik ECHT in Nederland woon en niet op vakantie ben in Egypte of Turkije.

Den Haag behoort trouwens tot de grote steden, waar sowieso al een meerderheid een niet-Nederlandse achtergrond heeft. Net zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Niet dat ik hiermee pleit, dat al die gelukszoekers dan maar overal in de dorpen moeten neerstrijken. Dat zou een absolute ramp zijn voor de dorpelingen.

Maar aan de andere kant, om ze met honderden, zo niet duizenden in de grote steden te dumpen, maakt de grote steden nog onleefbaarder dan ze al zijn.

Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken, dat dit juist ook de bedoeling is.

Grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden voorbereid om 15 minuten steden te worden.

Deze gelukszoekers worden nu nog eventjes gepamperd, om daarna, net als de Nederlanders, opgesloten te worden in grote woonblokken, constant gemonitord en heerlijke insecten etend.

Met andere woorden: de gelukszoekers krijgen nu het zoet, maar dat zal ook voor hun daarna veranderen in het zuur.

Piet
Piet
5 maanden geleden

Het Coudenhoven Kalergi plan loopt op volle toeren en de bende in Brussel en in de westerse regeringen voeren de opdracht vanuit usa uit om Europa naar de donder te helpen. Usa failliete usA (staatsschuld 34 biljoen dollars, dat zijn 12 nullen) is dan een concurrent kwijt.

Back to top button
158
0
We lezen graag je reactie!x