CoronaBuitenland

Uitgelekt contract tussen Pfizer en Europese Commissie opgesnord: ‘Jullie zijn voorgelogen’

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Er is een koopovereenkomst opgedoken die de Europese Commissie met Pfizer heeft gesloten voor de levering van coronavaccins. Het document, dat al in maart 2021 in handen kwam van de Belgische organisatie Notre Bon Droit, gaat momenteel rond op social media.

In het vaccincontract staat op pagina 48 en 49 dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin onbekend zijn en dat er mogelijk onbekende bijwerkingen optreden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Jullie is verteld dat het veilig en effectief is. Jullie zijn voorgelogen,” constateert internetondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom.

con

Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden

Stel je voor dat je zo’n contract moet ondertekenen als je een auto koopt en de fabrikant niet kan garanderen dat de remmen werken, dat de motor niet ontploft en dat de wielen er niet af vallen. Zo’n auto zou je niet kopen, benadrukt Schmitz.

“Jullie leiders hebben dit gedaan met vaccins en jullie lichaam! Ze logen over de effectiviteit en  veiligheid. Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden,” stelt hij.

Huisarts Els van Veen merkt op dat er in 2021 en 2022 grote druk op mensen werd uitgeoefend om zich te laten prikken. Je deed het om de kwetsbare ander te beschermen. Sommigen werden ontslagen omdat ze geen prik wilden.

Onder de pet gehouden

“Ik heb nooit begrepen waarom ik me zou laten prikken: heel 2020, toen er nog geen vaccins waren, ben ik niet ziek geworden,” schrijft Van Veen. “Inmiddels ben ik bevestigd in mijn beslissing om me niet te laten prikken.”

Maar ik vind het moeilijk te verteren dat zoveel niet-medisch onderlegde (jonge) mensen de prikken hebben gehaald, zonder dat ze goede uitleg over de werking hebben gekregen. En dus zonder deze contracten gezien te hebben, want die werden onder de pet gehouden, aldus de huisarts.

“Getekend bij het kruisje. Bijwerkingen op de lange termijn nog onbekend. En vervolgens jonge mensen pushen om zich te laten prikken, ‘om weer vrij te zijn’. En dat dan Volksgezondheid durven noemen.”

EU-baas Ursula von der Leyen weigert nog altijd haar sms’jes richting Pfizer-baas Albert Bourla vrij te geven. Ze zou persoonlijk met Bourla een deal hebben bedisseld.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paulien
Paulien
7 maanden geleden

Wie zijn toch die mensen ….

C.J van der NAGEL.
C.J van der NAGEL.
7 maanden geleden

eens maar wie gaat ze oppakken ze zitten allemaal in het complot …wat zou justitie nog nodig hebben misschien is dit wel mijn laatste vrije bericht. ze proberen ons mond dood te maken …gewoon in de kamer…zij bepalen wat waar is ….fuck de overheid.

Guerilla
Guerilla
7 maanden geleden

Ursula von der Leyen met haar strafblad heeft ondertussen ook al zelfstandig besloten het CDBC systeem erdoor te drukken. Die criminele machine draait maar gewoon door en ondertussen is er geen hond die deze criminelen oppakt, of door onze volksvertegenwoordigers laten oppakken!. Die hele globalistische kliek inclusief de Nederlandse regering, WEF, Gates, Biden etc. dienen direct te worden opgepakt, ze zijn BEWEZEN crimineel. Nee nog een effe een wetje erdoor persen tegen desinformatie door burgers. Hoe gek kan je het maken!

Carl
Carl
7 maanden geleden

Dat is niet bepaald het enige waarover we worden voorgelogen. Ook veilig en effectief zijn:
1) de digital act (voor de overheid, niet voor de burger)
2) steun voor de oorlog in Oekraïne
3) de invoering van 15-minuten steden
4 ) de energietransitie (de burger zit in de kou, niet de overheid)
5) massaal illegale migranten toelaten (effectief voor omvolking, veilig voor de verdeel en heerspolitiek van de EU)

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x