UFO

Unieke UFO-beelden Project Blue Book gratis online gezet

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1948 startte de Amerikaanse overheid meerdere onderzoeken naar waarnemingen van UFO’s. De Amerikaanse luchtmacht keek met Project Blue Book naar meer dan 12.000 UFO-meldingen.

Het beeldmateriaal is nu voor het eerst gratis online gezet, waardoor iedereen het bewijs zelf kan onderzoeken. De luchtmacht liet weten dat Blue Book 12.618 meldingen omvat, waarvan 701 nog onopgelost zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De beelden, die hier kunnen worden opgevraagd, waren tot voor kort alleen te zien in het Nationaal Archief in Washington. Voor onderzoekers is er werk aan de winkel. Zij kunnen verklaringen gaan bedenken voor cases waar de luchtmacht indertijd geen tijd voor heeft gehad.

Eén van de meldingen is gedaan door piloot Kenneth Arnold. Hij zag op 24 juni 1947 negen ‘vliegende schotels’ boven Mount Rainier en trok de aandacht van diverse Amerikaanse overheidsagentschappen. Een maand later werd een soortgelijke waarneming gedaan in Tulsa in de staat Oklahoma.

De objecten vlogen in een formatie die zich uitstrekte over acht kilometer en bereikten snelheden van naar schatting 1600 kilometer per uur. Ze gedroegen zich als steentjes die over het water worden gegooid. De term vliegende schotel had meer te maken met de manier waarop de toestellen zich voortbewogen dan met hun vorm.

Hoewel er verschillende mogelijke verklaringen zijn aangedragen – waaronder luchtspiegelingen, geheime vliegtuigen of pelikanen – blijft deze waarneming vooralsnog een mysterie.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tim
Tim
9 jaren geleden

Het probleem met deze verklaringen is dat de objecten zonder de wet van newton vliegen, d.w.z zomaar van richting wisselen met grote snelheid, tja welk geheim vliegtuig kan dat? Luchtspiegeling of fata morgana zijn echt prachtig, dat kan veel verklaren…met foto’s ben je dus niet zo veel…maar op video’s kan je dit wel uitsluiten. Pelikanen, hoe komen ze daarbij?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Daar moeten de media en politiek op in gaan spelen. Al dit soort zaken hebben te veel in de doofpotten gezeten en moet de mensheid transformeren naar een planetair bewustzijn. Anders komt het gevaar van een totale nucleaire vernietiging van de aarde/mensheid wel heel dichtbij.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Worden mensen nu eindelijk eens wakker en gaan zij inzien dat de oorsprong van de mensheid bij de Buitenaardsen liggen.

Willem
Willem
9 jaren geleden

Bedenkelijke timing.
Uitgerekend op dit moment waarop veel complot-denkers zich bezighouden met Charlie Hebdo.

Ik mag aannemen dat veruit de meeste bezoekers van 9forNews in ufo’s en buitenaardsen geloven. Anders kom je niet zou gauw op deze website. Persoonlijk zou ik op dit moment niet veel tijd besteden aan Project Bluebook. Hooguit op een later tijdstip misschien.
Het Westen en de Moslims worden nu nog erger tegen elkaar opgezet.

Ik zou zeggen besteed je tijd nuttig en verdiep je in de achtergronden van Charlie Hebdo en informeer je medemens.
Verspreid en bespreek je bevindingen met vrienden, familie, met collega’s op het werk, op de vereniging, verjaardagen, mensen op straat, op fora (suggestie: nu.jij.nl veel slapende kuddedieren daar. Ook veel trollen!!) en etc..

Charlie Hebdo is een False-flag operatie en dient de agenda van de New World Order.

Wil jij dat opa’s en oma’s, vrouwen en kinderen worden gebombardeerd en uitgemoord??
Nee?? Daarom..

SPREAD THE -REAL- NEWS!!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x