Homepagina » Mens en Dier » Moderne eugenetica (video)
Rasverbetering: Hedendaagse eugenetische praktijken

Moderne eugenetica (video)

Hoe denkt miljardair Bill Gates over mensen? Bill Gates senior is de geestelijke vader van de eugenetica of rasverbetering in de Verenigde Staten.

Vorig jaar meldde ABC dat tussen 1929 en 1974 duizenden Amerikaanse vrouwen gedwongen werden gesteriliseerd.

The Times besteedde enkele jaren terug aandacht aan een geheime bijeenkomst van miljardairs zoals de burgemeester van New York City Michael Bloomberg, medeoprichter van Microsoft Bill Gates en de Amerikaanse filantroop en zakenman George Soros om ‘de overbevolking aan banden te leggen’.

Waarom investeert Gates miljoenen in Monsanto en financiert hij sterilisatieprogramma’s? Wat gebeurt er met wetenschappers die niet achter genetisch gemodificeerde gewassen staan?

In The Truthseeker dit keer onder meer onderzoeksjournalist Anthony Gucciardi, schrijver van How Goldman Sachs Created The Food Crisis Frederick Kaufman, regisseur van Genetic Roulette Jeffrey Smith en voorzitter van de raad van bestuur van Nestlé Peter Brabeck-Letmathe.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Wij hoeven mensen als Gates en soortgelijken ook niet meer te steunen door niet meer zijn producten aan te schaffen.
  Daarom denken zij, dat zij o a. dat recht hebben, mensen voor te schrijven, wat ze nog wel van hen mogen. Monsanto doet al decennia hetzelfde met ons voedsel. Gates doet dat met ons geestelijk voedsel.
  Wij kunnen dat Nu Al stoppen door niet meer te doen wat zij willen, maar wat wij zelf wensen!

  1 likes
 2. Als dit voort zou komen uit gewoon humanitair wetenschappelijk denken, zou je in alle kalmte hun oordeel, en eventuele raadgevingen kunnen overwegen.
  Maar dit soort verkeerde mensen, die denken door hun vele geld een buitengewone bijzondere plaats te kunnen innemen in onze samenleving, en dan in onze DNA gaan graven, tot ze uitkomen bij het uitverkoren volk, deze mensen met hun invalide denk vermogen, moeten kort en goed in de hoek te worden gezet, hun naar valse macht stinkende hoek.

  0 likes
 3. Goeie zaak, de mensheid is een plaag voor deze planeet. Ik hoop dat meer van dit soort projecten gestart worden.

  0 likes
 4. days of our lives

  Dwangmatig? Dus de vrouwen wilden het obsessief ondergaan?

  Maak er maar “onder dwang” van.

  0 likes
 5. De ogen zeggen meer dan genoeg.

  0 likes
 6. Creep. Deze gasten en al hun producten moeten geboycott, en wel NU!

  0 likes
 7. Ik ben tegen spelen met de natuur als in genetisch gem. gewassen etc. Maar overbevolking is realiteit. En hoe de mens nu leeft kan de Aarde niet veel meer mensen ondersteunen. De mens kan bijv. daken van flats en wolkenkrabbers gebruiken om gewassen te verbouwen in steden. Zo kunnen uiteindelijk hele steden voedsel voor zichzelf verbouwen op een natuurlijke manier.

  Ik vind wel dat bepaalde mensen zich niet moeten voortplanten als ze NIET voor hun kinderen kunnen zorgen of dat er grote kans is dat het kind ernstige lichamelijke afwijkingen kan krijgen. Hoe vaak gebeurt t dat mensen kinderen nemen/krijgen/willen terwijl ze straatarm zijn of al ruim boven een veilige leeftijdsgrens zitten? Naar mijn mening ben je dan egoïstisch en denk je totaal niet aan het kind. En aangezien het onwaarschijnlijk is dat mensen gedwongen worden tot sterilisatie, moeten mensen gewoon voorgelicht worden over consequenties van zwangerschap. Dus onderwijs en anticonceptie…vooral nu in landen met veel arme en laagopgeleide mensen zoals Nigeria, India, etc. Want volgens de VN groeit de bevolking nog harder dan eerst werd gedacht.

  0 likes
 8. Alle aardbewoners passen in Nederland. Dan heeft ieder ruim 5 vierkante meter.

  0 likes
 9. Knn, ben het met je eens als je, je kinderen niet kunt onderhouden moet je ze ook niet krijgen dus…….sterilisatie. In afika krigen ze 10 kinderen en er overleven er misschien 3 als ze geluk hebben ! Dus ja in die arme landen moet ingegrepen worden de pil vergeten ze dus moet er iets anders gebeuren !

  0 likes
 10. [quote name=”pietje”]Knn, ben het met je eens als je, je kinderen niet kunt onderhouden moet je ze ook niet krijgen dus…….sterilisatie. In afika krigen ze 10 kinderen en er overleven er misschien 3 als ze geluk hebben ! Dus ja in die arme landen moet ingegrepen worden de pil vergeten ze dus moet er iets anders gebeuren ![/quote]

  Welvaart delen en het lost zich op.

  0 likes
 11. Overbevolking zal denk ik uiteindelijk zwaarder vergeld worden dan een nucleaire oorlog. Vandaar dat George Herbert Walker Bush al jaren geleden eens voor de microfoon opmerkte dat hij overbevolking meer vreesde dan een atoomoorlog. Een van de zeer zeldzame uitspraken waar ik overigens George H.W.Bush enigszins het voordeel van de twijfel moest geven. Dit mede na aanleiding van een aantal onderzoeken waar de WHO bij betrokken was, de World Health Organization, en wel op advies van de Verenigde Naties. De uitslagen van deze onderzoeken die in de jaren tachtig van de vorige eeuw werden uitgebracht, maakte onder meer duidelijk dat rond de eeuwwisseling de wereldbevolking in zoverre zou toe nemen, dat er geen voldoende voedsel meer voorradig zou zijn om iedereen te kunnen voeden. Volgens de WHO zou zo ongeveer 1/3 van de wereld getroffen worden mits er niet op tijd ingegrepen zal worden. En zo geschiedde en wat tot dusver resulteerde in het feit dat bedrijven als Monsanto met een oplossing kwamen. Namelijk het genetisch manipuleren van voedsel en het wijd verspreiden ervan. Is het tegenwoordig niet ergens mee vermengd in poedervorm, dan valt het inmiddels bij elke supermarkt om de hoek wel te vinden als vloeibare stof in pak, pot of blikvorm en vergeet de diepvriesproducten niet.

  0 likes
 12. [quote name=”consuela”]Goeie zaak, de mensheid is een plaag voor deze planeet. Ik hoop dat meer van dit soort projecten gestart worden.[/quote]

  Je bent een goede voorbeeld waarom de wereld zo chaos is….

  0 likes
 13. [quote name=”Morton”]Overbevolking zal denk ik uiteindelijk zwaarder vergeld worden dan een nucleaire oorlog. Vandaar dat George Herbert Walker Bush al jaren geleden eens voor de microfoon opmerkte dat hij overbevolking meer vreesde dan een atoomoorlog. Een van de zeer zeldzame uitspraken waar ik overigens George H.W.Bush enigszins het voordeel van de twijfel moest geven. Dit mede na aanleiding van een aantal onderzoeken waar de WHO bij betrokken was, de World Health Organization, en wel op advies van de Verenigde Naties. De uitslagen van deze onderzoeken die in de jaren tachtig van de vorige eeuw werden uitgebracht, maakte onder meer duidelijk dat rond de eeuwwisseling de wereldbevolking in zoverre zou toe nemen, dat er geen voldoende voedsel meer voorradig zou zijn om iedereen te kunnen voeden. Volgens de WHO zou zo ongeveer 1/3 van de wereld getroffen worden mits er niet op tijd ingegrepen zal worden. En zo geschiedde en wat tot dusver resulteerde in het feit dat bedrijven als Monsanto met een oplossing kwamen. Namelijk het genetisch manipuleren van voedsel en het wijd verspreiden ervan. Is het tegenwoordig niet ergens mee vermengd in poedervorm, dan valt het inmiddels bij elke supermarkt om de hoek wel te vinden als vloeibare stof in pak, pot of blikvorm en vergeet de diepvriesproducten niet.[/quote]
  Groot verhaal maar waar blijft nu toch de echte reden? Hoe meer mensen hoe meer angst bij die psychopaten.De waarheid omtret hun handelen komt nu rap naar boven,de massa wordt wakker,En pikt het niet meer.Dus hun macht brokkelt af,en dat waren zij niet op voorbereid.Iedereen wil vrede,vrijheid,gezondheid en overvloed,Goddelijk Geboorte recht,voor al het leven ,dus het wordt,overgave-vluchten -berechten of lynchen voor die smeerlappen. en dat beseffen zij maar al te goed.Vandaar die z,g overbevolking.Als alles eerlijk verdeelt zou worden is er genoeg voor 10 miljard mensen.en voor alle andere diersoorten.

  0 likes
 14. Overbevolking? pfff, in sommige delen van de wereld ja, normaal is meer dan genoeg plaats op de wereld, waar ze werkelijk bang voor zijn is controleverlies, Georgia Guide Stones?
  Bill Gates, laat me niet lachen..nuff said

  0 likes
 15. Als alles eerlijk verdeelt zou worden is er genoeg voor 10 miljard mensen.en voor alle andere diersoorten.[/quote]

  We leren onze kinderen eerlijk te delen, maar als als volwassene is dat blijkbaar niet nodig, dan is het hebbe hebbe hebbe…..

  0 likes
 16. de grootste ramp die de wereld trof, was zoiezo de komst van de mensheid. Gelukkig zal de natuur het wel weer regelen, waardoor het een eindig proces is. Ik zou zeggen, vergeet je rekeningen.

  0 likes
 17. Met de juiste mensen aan het roer heb ik hier geen enkele moeite mee.
  Waarom zou je in een kansloze situatie kinderen op de wereld moeten kunnen zetten.

  0 likes
 18. [quote name=”Jana”]Wij hoeven mensen als Gates en soortgelijken ook niet meer te steunen door niet meer zijn producten aan te schaffen.
  Daarom denken zij, dat zij o a. dat recht hebben, mensen voor te schrijven, wat ze nog wel van hen mogen. Monsanto doet al decennia hetzelfde met ons voedsel. Gates doet dat met ons geestelijk voedsel.
  Wij kunnen dat Nu Al stoppen door niet meer te doen wat zij willen, maar wat wij zelf wensen![/quote]
  U heeft het over steunen, door zijn producten te kopen.
  Maar zij hebben alles zo in elkaar gezet dat je aan het eind van het fuik automathis bij hun komt.
  Let op wie het hele internet in handen hebben, de multimillionairs van het beloofde volk, geen ontkomen aan voor naïvelingen zo als wij.
  De Duitsers zijn het zat en gaan een Eigen Google etc. opstarten.
  Na de brain wash, volgt de brain fuck, en is het kwaad in je brein geplant.
  Als slaven achter hun schermtje, vechtend tegen the brain death, stop it, ga kijken naar de vlinders !

  0 likes
 19. [quote name=”pietje”]Knn, ben het met je eens als je, je kinderen niet kunt onderhouden moet je ze ook niet krijgen dus…….sterilisatie. In afika krigen ze 10 kinderen en er overleven er misschien 3 als ze geluk hebben ! Dus ja in die arme landen moet ingegrepen worden de pil vergeten ze dus moet er iets anders gebeuren ![/quote]
  Ja er moet iets anders gebeuren, de moeite nemen om onze medemensen op te klaren, waar het omgaat, en hoe het het beste is, ook voor hen, om hier iets aan te doen.
  Sterilisatie is een rauwe Nazi denkwijze, die door mij niet eens overwogen wordt, nooit niet onder geen enkel beding, dit toegepast dan is het hek van de dam, voor de manipuleerders.
  Nota bene Lucy heeft 250 duizend generaties lang in het zelfde dal gewoond.
  Bij ons een paar generaties terug was 8 of 9 kinderen heel gewoon, ik heb hier van nog net het staartje van mee gemaakt, erg gezellig die grote families, overal ooms en tantes fantastisch, nu in de enge egoïstische tijd, waar hebben ze het over, deze booswichten, laten ze hun Eigen volkje behandelen !

  0 likes
 20. [quote name=”Jeff”]de grootste ramp die de wereld trof, was zoiezo de komst van de mensheid. Gelukkig zal de natuur het wel weer regelen, waardoor het een eindig proces is. Ik zou zeggen, vergeet je rekeningen.[/quote]

  Verander de wereld, begin bij jezelf. Of iets concreter: pleeg zelfmoord, zo help je de natuur :-).

  0 likes
 21. [quote name=”pietje bell”]
  Groot verhaal maar waar blijft nu toch de echte reden? Hoe meer mensen hoe meer angst bij die psychopaten.De waarheid omtret hun handelen komt nu rap naar boven,de massa wordt wakker,En pikt het niet meer.Dus hun macht brokkelt af,en dat waren zij niet op voorbereid.Iedereen wil vrede,vrijheid,gezondheid en overvloed,Goddelijk Geboorte recht,voor al het leven ,dus het wordt,overgave-vluchten -berechten of lynchen voor die smeerlappen. en dat beseffen zij maar al te goed.Vandaar die z,g overbevolking.Als alles eerlijk verdeelt zou worden is er genoeg voor 10 miljard mensen.en voor alle andere diersoorten.[/quote]

  Psychopaten en angst??? Je heb niet echt kennis van psychopaten en psychopathie of wel?

  Als je dat wel zou hebben dan zou je weten dat het innerlijke lanschap van een psychopaat wezenlijk anders is dan die een normaal mens.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

global warming

Global warming is Noord-Amerika vergeten, en klopt de voorspelling van Al Gore over Kilimanjaro?

Global warming lijkt in Noord-Amerika een sabbatical ...

wilders

Kijken: Wilders confronteert klimaatdrammer Rob Jetlag (D66) met vlieggedrag. ‘Alle geloofwaardigheid kwijt’

De spanningen in het klimaatdebat liepen hoog ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.