Mens en Dier

Moderne eugenetica (video)

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe denkt miljardair Bill Gates over mensen? Bill Gates senior is de geestelijke vader van de eugenetica of rasverbetering in de Verenigde Staten.

Vorig jaar meldde ABC dat tussen 1929 en 1974 duizenden Amerikaanse vrouwen gedwongen werden gesteriliseerd.

The Times besteedde enkele jaren terug aandacht aan een geheime bijeenkomst van miljardairs zoals de burgemeester van New York City Michael Bloomberg, medeoprichter van Microsoft Bill Gates en de Amerikaanse filantroop en zakenman George Soros om ‘de overbevolking aan banden te leggen’.

Waarom investeert Gates miljoenen in Monsanto en financiert hij sterilisatieprogramma’s? Wat gebeurt er met wetenschappers die niet achter genetisch gemodificeerde gewassen staan?

In The Truthseeker dit keer onder meer onderzoeksjournalist Anthony Gucciardi, schrijver van How Goldman Sachs Created The Food Crisis Frederick Kaufman, regisseur van Genetic Roulette Jeffrey Smith en voorzitter van de raad van bestuur van Nestlé Peter Brabeck-Letmathe.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
9 jaren geleden

Als dit voort zou komen uit gewoon humanitair wetenschappelijk denken, zou je in alle kalmte hun oordeel, en eventuele raadgevingen kunnen overwegen.
Maar dit soort verkeerde mensen, die denken door hun vele geld een buitengewone bijzondere plaats te kunnen innemen in onze samenleving, en dan in onze DNA gaan graven, tot ze uitkomen bij het uitverkoren volk, deze mensen met hun invalide denk vermogen, moeten kort en goed in de hoek te worden gezet, hun naar valse macht stinkende hoek.

consuela
consuela
9 jaren geleden

Goeie zaak, de mensheid is een plaag voor deze planeet. Ik hoop dat meer van dit soort projecten gestart worden.

days of our lives
days of our lives
9 jaren geleden

Dwangmatig? Dus de vrouwen wilden het obsessief ondergaan?

Maak er maar “onder dwang” van.

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

De ogen zeggen meer dan genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x