Natuur en Milieu

Laten we eens kijken wat er terecht is gekomen van de huiveringwekkende klimaatvoorspellingen die in 2008 zijn gedaan

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Radiopresentator Rush Limbaugh besteedde deze week aandacht aan het programma ‘Earth 2100’ dat in de herfst van 2008 werd uitgezonden door zender ABC.

Limbaugh speelde een trailer af, waarin de vermeende gevaren van global warming of klimaatverandering – tegenwoordig vaak ‘extreem weer’ genoemd – en de catastrofale gevolgen daarvan voor de Verenigde Staten in het jaar 2015 worden aangekaart.

“Rome viel. De Mayabeschaving verdween. Paaseiland viel uiteen. Zijn wij hierna aan de beurt?” klonk het in de trailer.

Miljard mensen ondervoed

In het programma wordt onder meer gesteld dat er meer overstromingen komen, meer droogtes en meer bosbranden.

Tegen 2015 zullen er meer zware orkanen zijn, zullen de temperaturen gevaarlijk hoog oplopen en zullen oogsten teruglopen, zo is te horen.

Terwijl beelden van hongerige mensen voorbij komen vertelt Heidi Cullen (ex-Weather Channel, ex-hoofdwetenschapper Climate Central) dat ongeveer een miljard mensen ondervoed zullen zijn en dat dat er alleen maar meer worden.

Half onderwater

Limbaugh merkte op dat in het programma wordt voorspeld dat prijzen tegen 2015 naar astronomische hoogten zullen zijn gestegen.

Er worden beelden getoond van Manhattan dat half onderwater staat en Miami, waar nog maar weinig van over is.

“Dit zou allemaal gaan gebeuren in 2015,” aldus Limbaugh.

Het laat volgens hem mooi zien hoezeer de klimaatalarmisten ernaast zitten. Hij beschuldigde hen verder van bangmakerij.

Bekijk de trailer hieronder:

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanZ
StefanZ
3 jaren geleden

Er IS ook geen klimaatverandering dat door de mens is veroorzaakt en de mens kan niets doen tegen de klimaat verandering die nu plaatsvindt.
Dit is een natuurlijk proces, dat al miljoenen jaren plaatsvindt en nog miljoenen jaren in de toekomst zullen plaatsvinden.
Ook als de mens als soort allang verdwenen is
Deze klimaat verandering is en wordt nu misbruikt om er AAN TE VERDIENEN !!
Zogenaamde klimaatgoeroes proberen op deze manier geld van overheden af te troggelen, om er zelf financieel beter van te worden.
Dit is al meerdere malen aangetoond, maar een grote groep WIL er maar niet naar luisteren.
Is alle praatprogramma’s worden aleen maar pro klimaatveranderig idioten uitgenodigd, die dan met het kwijl op de lippen worden na gepraat.
Jammer dat er niet zoveel energie wordt gestoken in het tegengaan van de VERVUILING van de aarde. Daar zijn wij WEL verantwoordelijk voor en daar kunnen we WEL wat aan doen, maar dat is commercieel schijnbaar niet interessant genoeg.
Helaas .… een gemiste kans….

Delilah
Delilah
3 jaren geleden

De klimaatverandering veroorzaken zijzelf met geoengineering. Climate change is iets dat zijzelf doen!
Wij moeten daarvoor betalen, ineens is het heet, het is al eind juni!
Daarvoor in het weekend af en toe wat mooier weer, die tijd is te laat, de natuur is in de war, dieren zijn het ook. Dat komt omdat het weer bewust gemanipuleerd wordt. Vanaf vandaag mag het loei heet worden om ons eraan te herinneren dat het hier ook heet kan worden, dankzij het klimaat, dat veranderd is.
In korte tijd dat wel. 40 graden voor Nederland is bizar, 33 was ooit nog echt de max!
Nu kan de bevolking denken oh wat heet zie je nu wel!
Het klimaat is veranderd, en na de hitte krijgen we noodweer zoals we nooit gezien hebben vast en zeker.
Als je er maar in gelooft en gaat betalen voor een klimaatverandering die zijzelf verorzaken door hun geoengineering.
Schandalig.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Het wordt tijd dat mensen, die aantoonbaar opzettelijk gelogen hebben en daarmee de gemeenschap opzettelijk op zeer hoge kosten gejaagd hebben daar verantwoording voor af moeten leggen. Ik garandeer je dat ze heel wat minder hoog van de toren blazen met hun verzonnen en angstaanjagende doemscenario’s. Zo ook de media die opzettelijk de waarheid omzeilt en opzettelijk en aantoonbaar leugens en propaganda verspreiden zouden daarvoor aansprakelijk gesteld moeten worden. Ik garandeer je dat ze een paar tonen lager gaan zingen en zich wel twee keer bedenken voor ze ons voor liegen.
Er zijn momenteel geen regeringsleiders of politici die verantwoording schuldig zijn over de bergen ellende, dood en verderf die ze op hun geweten hebben, behalve als ze niet meewerken aan de satanische plannen van het misdaadsyndicaat wat de wereld in hun greep houdt. We moeten massaal laten merken dat we hen doorhebben en er niet meer aan meewerken. Machthebbers verantwoordelijk houden voor hun daden, dat is onze taak.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

We kunnen zoveel schreeuwen wat we willen.Deze week word heel erg warm,alle reden voor rutte (geen hoofdletter waard) om zijn akkoord door te zetten..
Want ja,deze temparaturen hebben we nog nooit gehad..Misselijk makend mannetje dat het is.
Mvg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x