Straling

Wifi geweerd uit crèches in Mechelen

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandagavond had de werkgroep Beperk De Straling op het stadhuis van Mechelen een gesprek met burgemeester Bart Somers en de wethouder van Leefmilieu over wifi.

De actiegroep gaat er niet mee akkoord dat de stad Mechelen overweegt om wifi over het hele stadsgedeelte beschikbaar te maken. De groep vreest op termijn voor kankergevallen door de straling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Veel gehoor kregen we niet,” aldus coördinator Jan Allein. “We willen niet dat mensen verplicht worden blootgesteld aan wifi. Dat is in strijd met de democratie.”

Marina De Bie, de wethouder van Leefmilieu, zei aandachtig te hebben geluisterd naar de argumenten: “Het netwerk bestaat al, maar we vinden dat wifi toegankelijk moet worden voor elke Mechelaar.”

De wethouder gaf wel aan te bekijken of er wifi aanwezig is in de vier kindercrèches in de stad en indien mogelijk het internet daar op een andere manier te regelen zonder straling.

[GVA]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Zelfs kabelinternet geeft straling af. Voorheen kon ik niet zonder router ergens anders in huis internetten. Zeg maar het allereerste eerste pakket wat upc aanbood. Ik had problemen met de internetverbinding. Een monteur kwam. Dus toen nog zonder de router(want ik gebruikte verder niks als alleen een pc) wees zijn apparaatje een te hoge frequentie aan. De monteur snapte er zelf niks van. Hij zei wel dat dit gevaarlijk voor de gezondheid en dat het beter was om zo dicht mogelijk bij de ingang van het net te gaan zitten, want een kabel(verleng) geeft ook straling af. Dus bij deze: ook deze oplossing is niet goed.

IkDusWeer
IkDusWeer
9 jaren geleden

Éng hè, straaaaaaaaaling?

AtomNics
AtomNics
9 jaren geleden

beste mensen,

dit is geen fantasie hype ofzo straling is een feit het is er aanwezig denk aan bijv infrarood van je afstandbediening is al een vorm van straling die wij niet met het blote oog kunnen waarnemen maar goed waar het nou om gaat is dat alles om ons heen een bepaalde frequentie met zich mee draagt nou is het zo dat wij wezens hier op aarde ook de dieren en planten natuur, aarde zelf leven op de frequentie van de schumann resonantie. nou is het zo hoe hoger de frequenties in ons worden hoe chaotischer het wordt in ons hoofd het begint met stress de rest volgt dit voorbeeld kun je vergelijken met wat een magnetron doet het warmt iets op via straling oftewel microgolven frequentie 2,4ghz net als wifi. vergeet niet dat mensen vooral uit water bestaan. dit is algemeen bekend nu inzien dat er veel meer frequenties op ons wordt uitgevoerd bijv geluid, beelden, .o.a Tv, gsm, pc/laptop. het is vooral technologie die frequenties met zich mee dragen waar op moeten letten dat het niet ons dag met koppijn, moemakende schermen etc etc meegeeft. de truc van hun is dat ze in spelen op onze chakras en we hebben daar heel veel van kunst is dat je dat achter je laat en verder gaat leven in je hart en niet in je hoofd met allerlij chakra meditatie oefeningen enzo

Ferry
Ferry
9 jaren geleden

In een democratie moet het perfect kunnen dat iedereen met of tegen zijn zin opzettelijk blootgesteld word aan alle vormen van straling zolang de economie er maar baat bij heeft.

Kom op mensen bekijk het wat positiever want zelfs die politiekers krijgen nu ook hun dagelijkse dosis straling.

Zelfs de negatieve gevolgen levert de staatskas veel geld op en dan maar zwijgen over de farmaceutische multinationals die ook hun “graantje” meepikken.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x