Gezondheid

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het vaccineren van te vroeg geboren baby’s leidt tot bijwerkingen zoals koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dat blijkt uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers in het tijdschrift JAMA Pediatrics. De bijwerkingen zetten artsen voor een dilemma, aldus de onderzoekers.

De wetenschappers bestudeerden 13.926 baby’s die na maximaal 28 weken zwangerschap waren geboren. Het gaat om baby’s die tussen januari 2007 en december 2012 in 348 neonatale intensive-care-units hebben gelegen. De baby’s werden tussen 53 en 110 dagen na hun geboorte tenminste één keer ingeënt. De meeste baby’s (91,2 procent) kregen drie of meer vaccinaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het onderzoek sluit aan op uitspraken die zijn gedaan door klokkenluider Michelle Rowton van Nurses Against Mandatory Vaccines. De vrouw vertelde hoe harteloos er met baby’s wordt omgegaan in het ziekenhuis waar ze werkte.

“Er is besloten dat we deze baby’s op tijd moeten vaccineren,” zei ze. “Twee maanden nadat ze worden geboren krijgen ze al een spuit. Een baby die vier maanden te vroeg geboren wordt en nog steeds in de baarmoeder zou moeten zitten, krijgt hetzelfde aantal vaccinaties als een volwassen man van 100 kilo.”

“Ik zat in een ruimte met artsen die dingen zeiden als ‘Wow, dit is gênant, deze baby van 25 weken hoefde niet aan de beademing, maar nadat we hem na twee maanden hadden gevaccineerd moest hij gelijk aan de beademing. Haha, oeps, wat gênant’,” ging ze verder. “De neonatale intensive-care-units worden van tevoren ingelicht dat er baby’s worden gevaccineerd, zodat er alvast bedden kunnen worden klaargezet omdat we allemaal weten dat ze daarna moeite hebben met ademhalen en eten en last krijgen van spijsverteringsproblemen, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dit is wat er gebeurd.”

Luister naar haar verhaal:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Heb net het onderzoek bestudeerd. Nergens wordt er geconcludeerd dat de bijwerkingen artsen voor een dilemma zetten, zoals in het NfN artikel wodt geschreven.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

…en zou VERBODEN moeten worden!

trackback
BOINNK!!! | Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen
9 jaren geleden
Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x