Homepagina » Gezondheid » Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen
Vaccineren van te vroeg geboren baby's veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Het vaccineren van te vroeg geboren baby’s leidt tot bijwerkingen zoals koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dat blijkt uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers in het tijdschrift JAMA Pediatrics. De bijwerkingen zetten artsen voor een dilemma, aldus de onderzoekers.

De wetenschappers bestudeerden 13.926 baby’s die na maximaal 28 weken zwangerschap waren geboren. Het gaat om baby’s die tussen januari 2007 en december 2012 in 348 neonatale intensive-care-units hebben gelegen. De baby’s werden tussen 53 en 110 dagen na hun geboorte tenminste één keer ingeënt. De meeste baby’s (91,2 procent) kregen drie of meer vaccinaties.

Het onderzoek sluit aan op uitspraken die zijn gedaan door klokkenluider Michelle Rowton van Nurses Against Mandatory Vaccines. De vrouw vertelde hoe harteloos er met baby’s wordt omgegaan in het ziekenhuis waar ze werkte.

“Er is besloten dat we deze baby’s op tijd moeten vaccineren,” zei ze. “Twee maanden nadat ze worden geboren krijgen ze al een spuit. Een baby die vier maanden te vroeg geboren wordt en nog steeds in de baarmoeder zou moeten zitten, krijgt hetzelfde aantal vaccinaties als een volwassen man van 100 kilo.”

“Ik zat in een ruimte met artsen die dingen zeiden als ‘Wow, dit is gênant, deze baby van 25 weken hoefde niet aan de beademing, maar nadat we hem na twee maanden hadden gevaccineerd moest hij gelijk aan de beademing. Haha, oeps, wat gênant’,” ging ze verder. “De neonatale intensive-care-units worden van tevoren ingelicht dat er baby’s worden gevaccineerd, zodat er alvast bedden kunnen worden klaargezet omdat we allemaal weten dat ze daarna moeite hebben met ademhalen en eten en last krijgen van spijsverteringsproblemen, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dit is wat er gebeurd.”

Luister naar haar verhaal:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Heb net het onderzoek bestudeerd. Nergens wordt er geconcludeerd dat de bijwerkingen artsen voor een dilemma zetten, zoals in het NfN artikel wodt geschreven.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

…en zou VERBODEN moeten worden!

trackback
BOINNK!!! | Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen
5 jaren geleden
x

Check Also

huisarts

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Huisarts Els van Veen vindt het heel ...

corona

Autopsie onthult: spike-eiwitten komen na coronavaccinatie in vrijwel ELK orgaan terecht

In Duitsland is onderzoek gedaan naar een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x