Homepagina » Gezondheid » Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen
Vaccineren van te vroeg geboren baby's veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Het vaccineren van te vroeg geboren baby’s leidt tot bijwerkingen zoals koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dat blijkt uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers in het tijdschrift JAMA Pediatrics. De bijwerkingen zetten artsen voor een dilemma, aldus de onderzoekers.

De wetenschappers bestudeerden 13.926 baby’s die na maximaal 28 weken zwangerschap waren geboren. Het gaat om baby’s die tussen januari 2007 en december 2012 in 348 neonatale intensive-care-units hebben gelegen. De baby’s werden tussen 53 en 110 dagen na hun geboorte tenminste één keer ingeënt. De meeste baby’s (91,2 procent) kregen drie of meer vaccinaties.

Het onderzoek sluit aan op uitspraken die zijn gedaan door klokkenluider Michelle Rowton van Nurses Against Mandatory Vaccines. De vrouw vertelde hoe harteloos er met baby’s wordt omgegaan in het ziekenhuis waar ze werkte.

“Er is besloten dat we deze baby’s op tijd moeten vaccineren,” zei ze. “Twee maanden nadat ze worden geboren krijgen ze al een spuit. Een baby die vier maanden te vroeg geboren wordt en nog steeds in de baarmoeder zou moeten zitten, krijgt hetzelfde aantal vaccinaties als een volwassen man van 100 kilo.”

“Ik zat in een ruimte met artsen die dingen zeiden als ‘Wow, dit is gênant, deze baby van 25 weken hoefde niet aan de beademing, maar nadat we hem na twee maanden hadden gevaccineerd moest hij gelijk aan de beademing. Haha, oeps, wat gênant’,” ging ze verder. “De neonatale intensive-care-units worden van tevoren ingelicht dat er baby’s worden gevaccineerd, zodat er alvast bedden kunnen worden klaargezet omdat we allemaal weten dat ze daarna moeite hebben met ademhalen en eten en last krijgen van spijsverteringsproblemen, ademstilstand en hartritmestoornissen. Dit is wat er gebeurd.”

Luister naar haar verhaal:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  …en zou VERBODEN moeten worden!

  5 likes
 • exegese schreef:

  Reguliere “geneeskunde” staat gelijk aan moedwillige kwakzalverij. Het is niet zelden gebaseerd op vervalst, slecht, incompleet en praktisch nooit onafhankelijk onderzoek. Men speelt en experimenteert met andermans gezondheid en heeft overduidelijk overal lak aan als het maar geld in het laatje brengt. Bovendien doet de reguliere “geneeskunde”altijd enkel en alleen aan symptoom bestrijding en heeft geen enkele aandacht voor de oorzaak van de klachten. Het zou daarom ook eigenlijk absoluut geen geneeskunde mogen heten. Met medicijnen (lees chemische troep) kun je immers niemand genezen, alleen tijdelijk verlossen van klachten oftewel symptomen.

  Ze zouden zich moeten beperken tot het behandelen van trauma’s zoals gebroken ledematen en andere verwondingen, noodzakelijk plastische chirurgie e.d.
  Voor genezing ben je voor een belangrijk deel van je eigen lichaam afhankelijk, goede voeding en alternatieve”geneeskunde die eigenlijk helemaal niet alternatief is. Dat is de echte geneeskunde, die zich al duizenden jaren bewezen heeft en dat nog duizenden jaren zal bewijzen als het niet ondergesneeuwd zou worden door de corrupte geldwolven van de pharma-maffia en dito media. Alles wat wij nodig hebben om gezond te blijven of te worden is te vinden in de natuur, wij komen voort uit de natuur en niet uit een laboratorium. Alles en iedereen die onze voeding of geneesmiddelen middels chemie aan zijn natuurlijke en gezonde samenstelling onttrekt ( en er vervolgens met patenten flink geld aan kan verdienen) zou voor het gerecht gedaagd moeten worden en onnoemelijk hard gestraft wegens misdaden tegen de menselijkheid.

  4 likes
 • Hawks schreef:

  Heb net het onderzoek bestudeerd. Nergens wordt er geconcludeerd dat de bijwerkingen artsen voor een dilemma zetten, zoals in het NfN artikel wodt geschreven.

  1 likes
  • Armonicus schreef:

   Tja, in het artikel staat het volgende:
   “Ik zat in een ruimte met artsen die dingen zeiden als ‘Wow, dit is gênant, deze baby van 25 weken hoefde niet aan de beademing, maar nadat we hem na twee maanden hadden gevaccineerd moest hij gelijk aan de beademing. Haha, oeps, wat gênant’,”
   Klinkt ook niet echt als ‘artsen met een dilemma’.

   2 likes
 • exegese schreef:

  Ze (lees big Pharma) is ook niet te beroerd om te moorden als je al te hoog van de toren blaast met tekst die hen niet welgezind is.

  http://www.infowars.com/mysterious-death-body-of-doctor-who-linked-vaccines-to-autism-found-floating-in-river/

  2 likes
 • exegese schreef:

  Hier een artikel over hoe de pharma-cowboys de kluit belazeren :

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/onze-medicijnen-slechts-4-is-totaal-effectief/

  1 likes
 • x

  Check Also

  ouders

  Ouders die dochtertje weigeren te vaccineren krijgen 800 euro boete. ‘Deze toxische stoffen horen niet thuis in haar lichaam’

  Een stel uit het Belgische Waregem is ...

  zoontje

  Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

  Het zoontje van model en ondernemer Tamara ...

  >