Buitenland

Deze journalist haalt in 8 minuten verhaal over oorlog in Oekraïne onderuit

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Waarom proberen de Verenigde Staten een oorlog met Rusland uit te lokken? “Oekraïne is de Deep State. Oekraïne is niet eens een land meer. Het is opgekocht en verkocht door het Westen en er is een westerse marionet geïnstalleerd om zijn westerse meesters te dienen,” zegt journalist Pearson Sharp van One America News.

President Zelenski is niet de leider van Oekraïne, maar een acteur die is ingehuurd om een rol te spelen, aldus Sharp, die toevoegt dat Washington het land gebruikt om geld wit te wassen en biowapens te maken.

De biolabs waar de media niet over willen praten, bestaan echt, benadrukt Sharp. De topgeheime labs, waar de gevaarlijkste nucleaire en chemische wapens op aarde worden bewaard, werden in de jaren 2000 overgenomen door de Verenigde Staten. In de jaren daarna werd in die labs topgeheim onderzoek gedaan. Onder meer president Joe Biden en zijn zoon Hunter speelden daar een belangrijke rol in.

Misdaadfamilie Biden

Rusland sloeg eerder al alarm over deze labs en de biologische en chemische wapens die er worden gemaakt in opdracht van de misdaadfamilie Biden, stelt Sharp.

De Russen hadden gelijk. Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in november 2019 bijna vier ton heeft geïnvesteerd in onderzoek naar Covid-19 dat is uitgevoerd in Oekraïense biolabs. Op dat moment werd er nog niet gesproken over Covid-19.

We financieren onze eigen ondergang

Ons belastinggeld gaat niet naar Oekraïne om te vechten voor hun vrijheid, maar om de biowapens van de Deep State te financieren, benadrukt Sharp. “We financieren onze eigen ondergang en worden verraders genoemd als we ons verzetten.”

“Big Pharma, de mainstream media, de Deep State in Washington, Zelenski en de WHO werken allemaal samen om hun misdaden te verdoezelen. Niet Rusland, maar onze eigen overheid is de slechterik.”

4.7 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A van der Klooster
A van der Klooster
1 maand geleden

Deze journalist durft de waarheid te zeggen! Petje af !

Rik B
Rik B
1 maand geleden
Waarom verbaasd mij dit artikel niet !!!!!
Ron
Ron
1 maand geleden

Klopt precies wat hij zegt,en dan de schuld geven aan China over covid-19 (corona)
Het westen en de VS zijn de grootste criminelen op aarde en daar bedoel ik de leiders mee.
De wereldbevolking hebben ze constant voor gelogen.
Het word tijd dat deze criminelen zo snel mogelijk opgeruimd worden.

Staxx
Staxx
1 maand geleden

Ik denk dat deze man slechts het topje van de ijsberg heeft gezien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x