CoronaMens en Dier

Van Meijeren: het is niet de vraag óf, maar wannéér we weer van onze grondrechten en vrijheden worden beroofd

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) waarschuwde woensdag tijdens het coronadebat dat we ons niet blij moeten laten maken met een dode mus. “De maatregelen worden weliswaar afgeschaald, maar niet daadwerkelijk afgeschaft. Corona wordt nog steeds aangemerkt als een zogenaamde A-ziekte, en de spoedwet blijft gewoon volledig van kracht,” zei hij.

“Dus de mondkapjesverplichting, de anderhalvemeterregel, het discriminerende coronatoegangsbewijs, de maximale groepsgrootte, alle maatregelen worden ‘in de ijskast gezet’ – zoals dat dan genoemd wordt – even op non-actief gezet, maar kunnen stuk voor stuk weer met het grootste gemak geactiveerd worden,” vervolgde Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verregaande voorbereidingen

“We zijn overgeleverd aan de grillen van de minister. Het kabinet zinspeelt er nu al op dat bij een volgende variant de discriminerende QR-code weer binnen no time verplicht wordt. Het is niet de vraag of, maar wanneer dat weer gaat gebeuren. Er wordt niet voor niets nu nog 30 miljoen geïnvesteerd om de app door te ontwikkelen,” zei het Kamerlid.

En ook internationaal worden verregaande voorbereidingen getroffen voor zeer ingrijpende juridische verplichtingen op het gebied van infectieziektebestrijding: verlenging van de verplichte QR-code om te reizen, voorstellen om een digitaal identiteitsbewijs in te voeren; zowel de World Health Organization als de Europese Unie zijn hier volop mee bezig, aldus Van Meijeren.

Een ander zogenaamd gevaar

Onder de huidige omstandigheden is het niet de vraag óf, maar wannéér we weer van onze grondrechten en vrijheden worden beroofd. Als dat op enig moment niet meer lukt onder het mom van corona, dan wordt er wel weer een ander zogenaamd gevaar gecreëerd, benadrukte hij.

“Want de uitrol van de globalistische agenda van het World Economic Forum is niet in de ijskast gezet. De Great Reset-agenda van Klaus Schwab moet en zal gerealiseerd worden. Hij noemde corona een ‘great opportunity’. Maar als corona geen opportunity meer biedt, dan wordt er wel weer een andere opportunity gecreëerd,” waarschuwde Van Meijeren.

5 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk is dit alles niet méér dan de bekende dode mus.

Er komen verkiezingen aan en DUS moeten de slapende schaapjes even flink misleid worden met de mededeling, dat wij nu toch écht weer terug gaan naar het oude normaal.

Het zwaard van Damocles hangt boven ons hoofd.

En het is werkelijk niet mijn bedoeling om iedereen nu de stuipen op het lijf te jagen, maar de hele situatie WEL realistisch te blijven bekijken.

Zelfs in het geval, dat de Nederlandse regering gehoor zou geven aan de roep van het Nederlandse volk om te kappen met dit zéér slechte theaterstuk, dan NOG is zij daar helemaal niet toe in staat.

De Nederlandse regering is al lang geleden overgenomen door een vijandelijke mogendheid.

En DIE mogendheid bepaalt al lang wat wij te doen en vooral te laten hebben.

Op 22 mei a.s. gaat onze minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, een verdrag tekenen, opgesteld door de World Health Organisation, samen met alle andere Europese landen.

Hij geeft daarbij de WHO de complete macht over ons kleine kikkerlandje met zijn bewoners.

Met andere woorden: zonder dat er ook maar één bom is gevallen of een kogel is afgeschoten, wordt Nederland overgeleverd aan de vijand.

Ik ben mijn gedachten hier op het toetsenbord aan het delen en terwijl ik dit doe, kan ik nauwelijks bevatten, wat dit inhoudelijk betekent.

Maar één ding is voor mij klip en klaar: zowel de WHO als het WEF hebben niets, maar dan ook niets goeds met ons voor.

Zoals ik het zie, is de ECHTE strijd nog maar nét begonnen.

Ik kijk nieuwsgierig naar de nabije toekomst, waar dus in concreto zo’n vijf tot zes miljoen mensen niet van plan zijn om met QR-codes, chips en wat voor andere rotzooi te gaan rondlopen.

Ik heb nog nooit zó de behoefte gevoeld om even een kijkje in de toekomst te nemen.

Toch blijf ik op mijn standpunt staan, dat uiteindelijk het goede altijd moet overwinnen over het kwade.

Bosfee
Bosfee
2 jaren geleden

Dat is precies wat ik ook denk en als je het msm nieuws leest zie je ook dat men ons daar al op voorbereid. Wacht maar tot net na de verkiezingen; ik denk dat we helemaal geen vrije en losse zomer krijgen.

sterk
sterk
2 jaren geleden

Men had de afgelopen maandag massaal naar Brussel moeten gaan toen had men een kans om samen met de FRansen op te staan maar men bleef liever op de luien gat zitten wat types NLs is. Deze kans om voor onze vrijheid te gaan heeft men laten schieten massaal dus blijf maar op de blaren zitten ik ben blij dat ik in Frankrijk woon.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het overgrote deel van het volk is het blijkbaar eens met deze gang van zaken. Geen traan om die lieden straks.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x