Homepagina » Buitenland » Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)
Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen alles doen om president Trump uit het Witte Huis te krijgen. Dat zegt de award-winnende journalist Paul Craig Roberts.

Dr. Roberts, die als onderminister werkzaam was onder president Reagan, voorspelt dat de NWO nog één troef in handen heeft: het financiële systeem laten instorten.

“Als ze Trump er niet uit kunnen werken, dan laten ze het [systeem] crashen,” zei hij tegen USAWatchdog.

Wegvagen

“Er zal een grote crash komen voor de verkiezingen, en mensen zullen Trump de schuld geven,” vervolgde hij.

Hij wees erop dat de grote New Yorkse banken zullen omvallen als de elites de economie laten crashen.

“Maar ze vinden vast wel weer een manier om ze uit te kopen,” aldus Roberts. “Ze gaan ons wegvagen om Trump weg te krijgen.”

Hoax

Hij benadrukte dat het hier niet gaat om de Democraten tegen de Republikeinen, maar om de elite, het establishment en de oligarchen versus het gewone volk.

“Trump is verkozen door het volk,” zei Roberts. “Ze moeten hem er hoe dan ook uit zien te krijgen.”

Hij vroeg zich af waarom er geen mensen vervolgd worden nu is gebleken dat Russiagate en het Steele-dossier een hoax waren.

Einde

De zogenaamde klokkenluider die zich uitsprak over Oekraïne en presidentskandidaat Biden is volgens Roberts nep.

Hij sprak van een CIA-operatie tegen Trump.

“Als de Amerikanen dit geloven, zullen zij de geschiedenis ingaan als het domste volk dat ooit heeft rondgelopen op deze aardbol. Het zal het einde van Amerika betekenen,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[USAWatchdog]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Dat ie maar niet herverkozen wordt. Ik snap niet waarom sommigen zo een bullebak die voortdurend van gedacht veranderd.

  Populisme is tegenwoordig erg in trek. Hoe groter de mond en hoe grover het taalgebruik hoe meer kiezers zo iemand als hij krijgt. Hij is president die alles wat sceptisch, of kritisch is over hem als Fake beschouwd. Een narcist dat zichzelf als de uber-president beschouwt en er aardig ver mee geraakt en er zelfs ook aardig in slaagt dikwijls fake news te twitteren naar de wereld. Waardoor zijn woordvoerder steeds hard zijn best moet doen om al die uitlatingen van de president te nuanceren.

  7 likes
 2. Dan is er oorlog als Trump gedwongen vertrekt dan is het een staats greep,waarom denkje dat die Amerikanen volk zo veel wapens hebben juist om tegen de overheden te beschermen en zij pikken dit niet.

  15 likes
 3. crash , niet allen zal amerika worden weggevaagd maar ook wij.
  de tekenen beginnen zo langzamerhand toch werkelijk te worden.

  13 likes
 4. Nou, wat mij betreft mag het allemaal crashen hoor. Dat schept in elk geval een hoop duidelijkheid. Zelfs als wij daaraan geslachtofferd worden. Heb geen death wish of zo hoor, maar dan zijn we van een hoop gelul af en gaan mensen misschien weer is voor elkaar zorgen.

  13 likes
  • Geloof je dat zelf of ben je zo naief? Misschien moet je eens kijken hoe het leven was tijdens de grote depressie, alles valt hier net zo hard als waar dan ook zodra NYC onderuit gaat.

   0 likes
 5. Wat een onzin, de crash komt bij lange na niet rond de verkiezingen. Lees dit tegen die tijd maar weer en mijn gelijk zal blijken. Klimaat koe gaat eerst gemolken worden naast de 2e triljoen USD richting China.

  0 likes
 6. LOL, the NWO doet er alles aan om hem uit het Witte Huis te krijgen, het moet niet gekker worden. Wie denk je dat Trump naar voren geduwd hebben omdat men wist dat een strijd tussen Jeb Bush en Hillary Clinton totaal niet zou kunnen. Trump vervult trouw zijn Rothschild plicht voor de bail out die hij ontving; als bedankje nam hij nog meer bankiers, industrielen en oorlogs en intel industrie officieren met zich mee. Die allemaal stuk voor stuk bekend stonden als corrupte lui. Als klap op de vuurpijl stelde hij de Rothschild vertegenwoordiger die zijn bail out namens hun faciliteerde aan als de minister van Economische Zaken. Laten we vooral zijn warme vriendschap en adviseur Kissinger niet vergeten.

  Hij voert trouw de agenda uit van de elite, het beetje recht wat er nog over was om de financiële sector in toom te houden heeft hij helemaal vernietigd. Hetzelfde geld voor het beetje consumentenrecht wat er nog was. Het geld van de investeringen die hij wilt doen voor defensie komen voornamelijk uit (sociale) programma’s en diensten voor burgers, en uiteraard moet er ook een flink deel geleend worden bij de FED (zijn Rothschild overlords). Ook zijn belofte om een moderne variant van de “glass steagall act” in voeren is nergens te bekennen, ook de vernietiging van de “smith mundt act” door zijn voorgangers laat hij volkomen links liggen. Ook is hij verder gegaan met het uitbreiding van de surveillance State, heeft hij keihard er voor gevochten dat monsterlijke fasistische wetten zoals de FISA act, Patriot Acts I & II, Freedom act etc wettelijk verlengt werden. Ook is het kennelijk geen enkel propleem voor hem en de mensen die nog in hem geloven dat hoge kopstukken van zijn administratie gewoon aanwezig waren bij Bilderberg; en de lijst gaat maar door.

  Wat mij betreft is de “truth movement” zoals die was voor 2016 dood en begraven, we hadden 1 kans maar die boot hebben we gemist. Doormiddel van links en rechts populisme heeft de elite alle woede weer netjes weten te kanaliseren via het corrupte democratische systeem. Het is ongelovelijk hoeveel mensen die pretenderen de laatste jaren wakker geworden te zijn, en claimen op de hoogte te zijn van de elite (of welk koosnaampje iemand ook prefereert). Met open ogen vallen voor al die gecontroleerde verzet politici zoals Trump en in Europa bijvoorbeeld Farage, Wilders, Baudet, Le Penn, Klaver, Thieme etc etc.

  0 likes
  • WAUW…TACP – Je laat hier een blijkbaar onderbouwde stelling op mij los waar ik best in wil geloven, net als ik in Trump wil geloven ……
   Maar mijn gevoelens en meningen zijn onderbuik gestuurd, jij hebt je schijnbaar verdiept in e.e.a. want je noemt man en paard…
   Zou je mij meer houvast kunnen geven dmv wat LINKS naar jouw bronnen, zodat ik mijzelf kan overtuigen wie wie is in deze duizelingwekkende chaos van berichten, video`s, meningen en vermeende feiten…
   Maar the US is tot op het bot verdeeld, een soort Ajax – Feyenoord Hooligan patstelling… the UK idem dito, en de rest van de wereld… ach ja, waar is het nu geen strijd van tegenovergestelde belangen.
   Groetjes 🙂

   1 likes
 7. Ik denk dat Trump geen slechte kerel is, maar hij is wel een Zionist.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

In Amerika is iets uitzonderlijks gebeurd, maar de grote media zwijgen als het graf

Verleden jaar werden op social media massaal ...

derde wereldoorlog

Er staat iets groots te gebeuren. En nee, het is niet de Derde Wereldoorlog

Na de Amerikaanse aanval op de Iraanse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.