Homepagina » Buitenland » Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)
Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen alles doen om president Trump uit het Witte Huis te krijgen. Dat zegt de award-winnende journalist Paul Craig Roberts.

Dr. Roberts, die als onderminister werkzaam was onder president Reagan, voorspelt dat de NWO nog één troef in handen heeft: het financiële systeem laten instorten.

“Als ze Trump er niet uit kunnen werken, dan laten ze het [systeem] crashen,” zei hij tegen USAWatchdog.

Wegvagen

“Er zal een grote crash komen voor de verkiezingen, en mensen zullen Trump de schuld geven,” vervolgde hij.

Hij wees erop dat de grote New Yorkse banken zullen omvallen als de elites de economie laten crashen.

“Maar ze vinden vast wel weer een manier om ze uit te kopen,” aldus Roberts. “Ze gaan ons wegvagen om Trump weg te krijgen.”

Hoax

Hij benadrukte dat het hier niet gaat om de Democraten tegen de Republikeinen, maar om de elite, het establishment en de oligarchen versus het gewone volk.

“Trump is verkozen door het volk,” zei Roberts. “Ze moeten hem er hoe dan ook uit zien te krijgen.”

Hij vroeg zich af waarom er geen mensen vervolgd worden nu is gebleken dat Russiagate en het Steele-dossier een hoax waren.

Einde

De zogenaamde klokkenluider die zich uitsprak over Oekraïne en presidentskandidaat Biden is volgens Roberts nep.

Hij sprak van een CIA-operatie tegen Trump.

“Als de Amerikanen dit geloven, zullen zij de geschiedenis ingaan als het domste volk dat ooit heeft rondgelopen op deze aardbol. Het zal het einde van Amerika betekenen,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[USAWatchdog]
4 12 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick s
Patrick s
1 jaar geleden

Dan is er oorlog als Trump gedwongen vertrekt dan is het een staats greep,waarom denkje dat die Amerikanen volk zo veel wapens hebben juist om tegen de overheden te beschermen en zij pikken dit niet.

salvar
salvar
1 jaar geleden

crash , niet allen zal amerika worden weggevaagd maar ook wij.
de tekenen beginnen zo langzamerhand toch werkelijk te worden.

walgelijk
walgelijk
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

beter crashen, dan een dictatuur.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Nou, wat mij betreft mag het allemaal crashen hoor. Dat schept in elk geval een hoop duidelijkheid. Zelfs als wij daaraan geslachtofferd worden. Heb geen death wish of zo hoor, maar dan zijn we van een hoop gelul af en gaan mensen misschien weer is voor elkaar zorgen.

Josh
Josh
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Geloof je dat zelf of ben je zo naief? Misschien moet je eens kijken hoe het leven was tijdens de grote depressie, alles valt hier net zo hard als waar dan ook zodra NYC onderuit gaat.

walgelijk
walgelijk
Reactie op  Jeff
2 maanden geleden

En wat doen wij met die mensen, op naar Scheveningen.

Maarten V
Maarten V
1 jaar geleden

Dat ie maar niet herverkozen wordt. Ik snap niet waarom sommigen zo een bullebak die voortdurend van gedacht veranderd.

Populisme is tegenwoordig erg in trek. Hoe groter de mond en hoe grover het taalgebruik hoe meer kiezers zo iemand als hij krijgt. Hij is president die alles wat sceptisch, of kritisch is over hem als Fake beschouwd. Een narcist dat zichzelf als de uber-president beschouwt en er aardig ver mee geraakt en er zelfs ook aardig in slaagt dikwijls fake news te twitteren naar de wereld. Waardoor zijn woordvoerder steeds hard zijn best moet doen om al die uitlatingen van de president te nuanceren.

Jeff
Jeff
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

waar woon jij dan? sint Maarten of zo? Jouw geouwehoer over usa gaat hier niks veranderen hoor … pak lekker die hangjas in je eigen land aan

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Hij woont onder een steen

Maarten V
Maarten V
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

U en die kerel hier onder blijken dus Trumpfanaten te zijn. Hoe harder Trump roept en en hoe meer hij andere beschimpt hoe toffer je die peer vind. Hij denkt alleen maar aan zijn eigen ego en zijn eigen gelijk de rest kan in Trumps ogen stikken. Naar mijn mening is dat niet de definitie voor een goede leider.

Maar goed. Ik heb het begrepen… ik ben dus een “linkse” klootzak blijkbaar.

Faya
Faya
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

En u blijkt dus een Obama/Clinton fanaat te zijn.
U steunt babyverkrachters, babybloeddrinkende nazi’s die in kinderorganen handelen, die de planeet en de mensheid naar de kl*ten willen helpen en zelf de baas willen zijn op de planeet.
U denkt zelfs dat u het hoogst haalbare in de kosmos bent.
U vertegenwoordigd alles waar Trump tegen ten strijde trekt, terwijl hij alle oorlogen ter wereld stil legt.
U moet wel heel erg veel van dit zieke satanische systeem profiteren dat u zo tekeer gaat over Trump, uw haat is voelbaar door het beeldscherm heen.
U bent een minderwaardig mens.

Freba
Freba
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

Lees zijn Keltische Boomhoroscoop maar eens na; dan weet je hoe Trump “in elkaar zit”. (18 juni) En Faya; helemaal gelijk. Zijn tegenstanders zitten bij partijtjes van mensen die het liefst in Tesla’s rondrijden, veel uit eten gaan op kosten van de zaak en het neusje vol hebben. Dat soort schijtvolk is zijn tegenstander. Bang om alles te verliezen. Heb je de snuivende,zuipende, in het wild neukende “Sterren” gezien op de door hen georganiseerde festivals?
Wat een armoedige vertoning. Doet mij denken aan het Romeinse Rijk net voor de instorting.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Maarten V
2 maanden geleden

Duidelijk een NOS fake nieuws kijker……

Jets
Jets
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

Eh, ik denk dat u populisme en democratie door mekaar haalt. Het stemvee, net als ik, hebben weer gestemd hopende dat de populisten in Den Haag (op het Binnenhof!!) nu eindelijk het veld ruimen.

Lees dit eens:

https://www.yahoo.com/news/trump-kicks-off-black-history-month-with-odd-praise-for-frederick-douglass-and-a-plan-to-have-an-ally-meet-with-former-gang-thugs-in-chicago-002610203.html

En, niet vergeten de comments te lezen!!

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Maarten V
2 maanden geleden

Noem eens een positief Joe Biden- feit………

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden
Josh
Josh
1 jaar geleden

Wat een onzin, de crash komt bij lange na niet rond de verkiezingen. Lees dit tegen die tijd maar weer en mijn gelijk zal blijken. Klimaat koe gaat eerst gemolken worden naast de 2e triljoen USD richting China.

TACP
TACP
1 jaar geleden

LOL, the NWO doet er alles aan om hem uit het Witte Huis te krijgen, het moet niet gekker worden. Wie denk je dat Trump naar voren geduwd hebben omdat men wist dat een strijd tussen Jeb Bush en Hillary Clinton totaal niet zou kunnen. Trump vervult trouw zijn Rothschild plicht voor de bail out die hij ontving; als bedankje nam hij nog meer bankiers, industrielen en oorlogs en intel industrie officieren met zich mee. Die allemaal stuk voor stuk bekend stonden als corrupte lui. Als klap op de vuurpijl stelde hij de Rothschild vertegenwoordiger die zijn bail out namens hun faciliteerde aan als de minister van Economische Zaken. Laten we vooral zijn warme vriendschap en adviseur Kissinger niet vergeten.

Hij voert trouw de agenda uit van de elite, het beetje recht wat er nog over was om de financiële sector in toom te houden heeft hij helemaal vernietigd. Hetzelfde geld voor het beetje consumentenrecht wat er nog was. Het geld van de investeringen die hij wilt doen voor defensie komen voornamelijk uit (sociale) programma’s en diensten voor burgers, en uiteraard moet er ook een flink deel geleend worden bij de FED (zijn Rothschild overlords). Ook zijn belofte om een moderne variant van de “glass steagall act” in voeren is nergens te bekennen, ook de vernietiging van de “smith mundt act” door zijn voorgangers laat hij volkomen links liggen. Ook is hij verder gegaan met het uitbreiding van de surveillance State, heeft hij keihard er voor gevochten dat monsterlijke fasistische wetten zoals de FISA act, Patriot Acts I & II, Freedom act etc wettelijk verlengt werden. Ook is het kennelijk geen enkel propleem voor hem en de mensen die nog in hem geloven dat hoge kopstukken van zijn administratie gewoon aanwezig waren bij Bilderberg; en de lijst gaat maar door.

Wat mij betreft is de “truth movement” zoals die was voor 2016 dood en begraven, we hadden 1 kans maar die boot hebben we gemist. Doormiddel van links en rechts populisme heeft de elite alle woede weer netjes weten te kanaliseren via het corrupte democratische systeem. Het is ongelovelijk hoeveel mensen die pretenderen de laatste jaren wakker geworden te zijn, en claimen op de hoogte te zijn van de elite (of welk koosnaampje iemand ook prefereert). Met open ogen vallen voor al die gecontroleerde verzet politici zoals Trump en in Europa bijvoorbeeld Farage, Wilders, Baudet, Le Penn, Klaver, Thieme etc etc.

Hansz Pint
Hansz Pint
Reactie op  TACP
1 jaar geleden

WAUW…TACP – Je laat hier een blijkbaar onderbouwde stelling op mij los waar ik best in wil geloven, net als ik in Trump wil geloven ……
Maar mijn gevoelens en meningen zijn onderbuik gestuurd, jij hebt je schijnbaar verdiept in e.e.a. want je noemt man en paard…
Zou je mij meer houvast kunnen geven dmv wat LINKS naar jouw bronnen, zodat ik mijzelf kan overtuigen wie wie is in deze duizelingwekkende chaos van berichten, video`s, meningen en vermeende feiten…
Maar the US is tot op het bot verdeeld, een soort Ajax – Feyenoord Hooligan patstelling… the UK idem dito, en de rest van de wereld… ach ja, waar is het nu geen strijd van tegenovergestelde belangen.
Groetjes 🙂

Remco
Remco
1 jaar geleden

Ik denk dat Trump geen slechte kerel is, maar hij is wel een Zionist.

Luc Bleckmann
Luc Bleckmann
3 maanden geleden

Misschien is het de bedoeling wel dat men wacht. De President wil iedereen de ogen openen. (The world is looking at us!!)
Houd er rekening mee dat het censureren nog veel intensiever gaat worden.
Sinds 2018 heeft het Trumpteam alle acties van haar tegenstanders geobserveerd en contramaatregelen genomen.
Gek he dat het zo stil is!! Gisteren zijn de CEO van Twitter en de CEO van Facebook voor het Congres onder ede verhoord.
Voora senator Cruz geeft een duidelijk beeld wat er gebeurt.

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x