Buitenland

Nieuwe Wereldorde tot alles bereid om Trump uit Witte Huis te krijgen. Journalist onthult wat ze van plan zijn (het ziet er niet goed uit)

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oligarchen van de Nieuwe Wereldorde zullen alles doen om president Trump uit het Witte Huis te krijgen. Dat zegt de award-winnende journalist Paul Craig Roberts.

Dr. Roberts, die als onderminister werkzaam was onder president Reagan, voorspelt dat de NWO nog één troef in handen heeft: het financiële systeem laten instorten.

“Als ze Trump er niet uit kunnen werken, dan laten ze het [systeem] crashen,” zei hij tegen USAWatchdog.

Wegvagen

“Er zal een grote crash komen voor de verkiezingen, en mensen zullen Trump de schuld geven,” vervolgde hij.

Hij wees erop dat de grote New Yorkse banken zullen omvallen als de elites de economie laten crashen.

“Maar ze vinden vast wel weer een manier om ze uit te kopen,” aldus Roberts. “Ze gaan ons wegvagen om Trump weg te krijgen.”

Hoax

Hij benadrukte dat het hier niet gaat om de Democraten tegen de Republikeinen, maar om de elite, het establishment en de oligarchen versus het gewone volk.

“Trump is verkozen door het volk,” zei Roberts. “Ze moeten hem er hoe dan ook uit zien te krijgen.”

Hij vroeg zich af waarom er geen mensen vervolgd worden nu is gebleken dat Russiagate en het Steele-dossier een hoax waren.

Einde

De zogenaamde klokkenluider die zich uitsprak over Oekraïne en presidentskandidaat Biden is volgens Roberts nep.

Hij sprak van een CIA-operatie tegen Trump.

“Als de Amerikanen dit geloven, zullen zij de geschiedenis ingaan als het domste volk dat ooit heeft rondgelopen op deze aardbol. Het zal het einde van Amerika betekenen,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[USAWatchdog]

3.8 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick s
Patrick s
3 jaren geleden

Dan is er oorlog als Trump gedwongen vertrekt dan is het een staats greep,waarom denkje dat die Amerikanen volk zo veel wapens hebben juist om tegen de overheden te beschermen en zij pikken dit niet.

salvar
salvar
3 jaren geleden

crash , niet allen zal amerika worden weggevaagd maar ook wij.
de tekenen beginnen zo langzamerhand toch werkelijk te worden.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Nou, wat mij betreft mag het allemaal crashen hoor. Dat schept in elk geval een hoop duidelijkheid. Zelfs als wij daaraan geslachtofferd worden. Heb geen death wish of zo hoor, maar dan zijn we van een hoop gelul af en gaan mensen misschien weer is voor elkaar zorgen.

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Dat ie maar niet herverkozen wordt. Ik snap niet waarom sommigen zo een bullebak die voortdurend van gedacht veranderd.

Populisme is tegenwoordig erg in trek. Hoe groter de mond en hoe grover het taalgebruik hoe meer kiezers zo iemand als hij krijgt. Hij is president die alles wat sceptisch, of kritisch is over hem als Fake beschouwd. Een narcist dat zichzelf als de uber-president beschouwt en er aardig ver mee geraakt en er zelfs ook aardig in slaagt dikwijls fake news te twitteren naar de wereld. Waardoor zijn woordvoerder steeds hard zijn best moet doen om al die uitlatingen van de president te nuanceren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x