Mens en Dier

Gideon van Meijeren laat Grapperhaus peentjes zweten in debat over satanisch ritueel kindermisbruik

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het onderzoek naar sadistisch en satanisch ritueel kindermisbruik dat op verzoek van de Tweede Kamer plaatsvindt, deugt van geen kant. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) tijdens het tweeminutendebat over kindermisbruik en seksueel geweld.

“Het vindt namelijk plaats onder de absolute controle van het ministerie van Justitie, terwijl juist ook ambtenaren van dat ministerie door vele slachtoffers beschuldigd worden. Als de huidige onderzoekscommissie het onderzoek gaat uitvoeren, is dat al op voorhand gedoemd te mislukken,” zei Van Meijeren.

“De minister van Justitie heeft een onderzoekscommissie ingesteld en de voorzitter en alle overige leden daarvan benoemd. De slachtoffers geven herhaaldelijk aan dat juist ook hooggeplaatste ambtenaren van het ministerie van Justitie betrokken zouden zijn bij dit fenomeen. Om die reden is het onderzoek op voorhand al niet onafhankelijk,” aldus het Kamerlid.

Van Meijeren krijgt applaus

Van Meijeren werd meteen onder vuur genomen door Kamerlid Anne Kuik (CDA). “Ik wil aangeven dat de heer Van Meijeren nu iets stelt wat hij niet onderbouwt. Er zijn wetenschappers die een onderzoek gaan uitvoeren. Ik vind het nogal grote woorden om te zeggen dat dit niet onafhankelijk is. Dan moet de heer Van Meijeren ook met bewijzen komen,” zei ze.

“Mevrouw Kuik kan wel zeggen dat deze commissie onafhankelijk is, maar de vraag of zo’n onderzoek enig nut heeft, valt of staat niet met de vraag wat mevrouw Kuik daarvan vindt, maar of de slachtoffers vrijuit durven te spreken voor die commissie. Daar gaat het hier om. De slachtoffers geven aan niet vrijuit te kunnen spreken voor deze commissie. Voor de slachtoffers neem ik het hier op,” antwoordde Van Meijeren, waarna er applaus op de tribune klonk.

De FVD’er diende een motie in om de huidige commissie te ontbinden en een nieuwe, onafhankelijke commissie in het leven te roepen. Daar wil minister Grapperhaus van Justitie niets van weten: hij ontraadde de motie. Volgens hem is de commissie onafhankelijk van Justitie.

Daarmee is de motie voor mij al meteen gediskwalificeerd

“De commissie is ingesteld door de minister van Justitie en is daarmee totaal niet onafhankelijk van Justitie. Ik krijg ook geen antwoord op mijn vraag: waarom heeft de minister er zoveel bezwaar tegen als deze commissie los zou staan van het ministerie van Justitie?” vroeg Van Meijeren.

“Toch moet dat koste wat kost onder zijn volledige controle plaatsvinden. Dat wekt ongelofelijk veel wantrouwen bij de slachtoffers, waar ik alle begrip voor heb,” voegde hij toe.

“In deze motie staat: constaterende dat uitgerekend ook hooggeplaatste ambtenaren – meervoud – van het ministerie van Justitie van dit misbruik beschuldigd worden. Als je in een fatsoenlijke rechtsstaat dat soort ernstige beschuldigingen doet, zeker als je dat in een Kamermotie doet, dan moet je dat substantiëren, vind ik. Daarmee is die motie voor mij al meteen gediskwalificeerd,” reageerde Grapperhaus.

Daar kan niemand omheen

“Dat punt in de motie waar hij bezwaar tegen heeft, is een feit. Het is een feit dat hooggeplaatste ambtenaren van het ministerie van Justitie beschuldigd worden. Daar kan niemand omheen, los van de vraag wie daar precies bij betrokken zijn,” benadrukte Van Meijeren, die Grapperhaus ervan beschuldigde ‘enorm in herhaling te vallen’.

“De minister weigert antwoord te geven op de heel redelijke vraag waarom hij koste wat het kost wil dat deze commissie onder Justitie plaatsvindt,” zei hij.

Grapperhaus: “Juridisch gezien wordt er nu echt iets verkocht waar ik alleen maar heel negatieve kwalificaties over heb qua zinnigheidsgehalte. Ik ga er echt van uit dat deze commissie onafhankelijk is.”

4.8 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Planeet Aarde
Planeet Aarde
1 jaar geleden

Dat krijgt nog een grote staart.Ben benieuwd waar dat heengaat.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Go, Go, Go, Gideon! Wat ben jij hartstikke goed bezig.

Het zal tijd worden, dat eindelijk die vreselijke beerput wordt opengegooid.

Het lijkt er nu toch ook echt aan te komen, dat die satanische kindermisbruikers voor het voetlicht komen.

Als je bedenkt dat er, dacht ik, inmiddels 5 klokkenluiders al enige tijd in de gevangenis zitten.

Het moet voor hun toch fijn zijn om te zien, dat er één politieke partij het aandurft dit fenomeen aan te pakken.

Kindermisbruik is bij satanisten schering en inslag.

Het zijn natuurlijk allemaal zuivere psychopaten. Mensen zonder ook maar een greintje van geweten.

Ik ben alleen bang, dat de rest van de Tweede Kamer héél snel de deksel weer op de beerput zal willen gooien.

Het is natuurlijk absurd te bedenken, dat slachtoffers van misbruik voor een commissie moeten verschijnen, waar nota bene figuren tussen zitten, die DIRECT met dit misbruik te maken hebben.

Absurd en onaanvaardbaar!!!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Zoiets als de gestapo, die de gestapo moet controleren

Peertje
Peertje
1 jaar geleden

Ik vraag mij af hè mede-snappies.

Overigens geen basis voor wat ik ga zeggen, dat voorop, maar puur instinct.

Maar zouden ze het erom doen? Proberen ze een woede uit te lokken? Las laatst al meerdere keren tijdens mijn altijd voortdurende onderzoek dat het ook kan dat ze uit zijn op totale anarchie, zodat ze de puppets voor de leeuwen kunnen gooien, eenmaal daar komt de Orde uit Chaos-kaart.

Mocht dit zo zijn, laten we daar dan NIET intrappen. Ook dit kan weer een 4D schaakzet zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x