Het Complot

Van mind control in hartje Berlijn tot mysterieuze moorden: Top 5 complottheorieën in Duitsland

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bielefeld is naar verluidt een stad met 330.000 inwoners in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad heeft zijn eigen website met daarop allerlei administratieve informatie. Veel mensen zeggen echter dat de stad niet bestaat.

Al in 1994 merkten studenten van de Universiteit van Kiel op dat ze nog nooit iemand uit Bielefeld hadden ontmoet of gezien. Ze kenden niemand die er ooit was geweest. Volgens de groep studenten is de stad onderdeel van een complot om een aantal geheimen te verbergen. Zelfs de lokale voetbalclub, Arminia Bielefeld, zou in het complot zitten.

De raadselachtige dood van politicus Uwe Barschel
Van mind control in hartje Berlijn tot mysterieuze moorden: Top 5 complottheorieën in Duitsland
Uwe Barschel (DPA)

De West-Duitse politicus Uwe Barschel (CDU) werd op 11 oktober 1987 door twee journalisten van het weekblad Stern volledig aangekleed in een met water gevuld bad gevonden in een hotel in Genève.

Een dag later zou hij worden ondervraagd met betrekking tot één van de grootste naoorlogse Duitse politieke schandalen, de Waterkant-Affäre. Barschel zou opdracht hebben gegeven zijn politieke tegenstander, Björn Engholm van de SPD, te bespioneren.

In zijn bloed werd een slaapmiddel aangetroffen, maar of het moord of zelfmoord was werd ook in de jaren daarna nooit met zekerheid vastgesteld. Er wordt gesuggereerd dat de Israëlische geheime dienst Barschel vermoord heeft om hem ervan te weerhouden activiteiten van de Mossad op Duits grondgebied te openbaren.

De Süddeutsche Zeitung spreekt van ‘onze eigen kleine Kennedy-moord’.

De vliegende schotel van Hitler

Veel Duitsers zeggen dat Adolf Hitler en het Derde Rijk hun eigen atoombom ontwikkelden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Duitse zender ZDF zond zelfs een documentaire uit die ging over de zoektocht naar de atoombom van Hitler.

In de documentaire wordt ook gezegd dat hij een vliegende schotel had gebouwd om de bom te kunnen vervoeren. Die schotel is door meerdere mensen gezien tijdens testvluchten. Volgens verschillende theorieën stond Hitler in contact met aliens.

In mei claimde een gepensioneerde werktuigbouwkundige dat hij een aantal nazi-kernbommen had gevonden in de deelstaat Thüringen. Ondanks zijn zorgen over de mogelijke gevaren van de roestende bommen, leken de autoriteiten niet erg geïnteresseerd in zijn claims.

Mind control op luchthaven Tempelhof
Van mind control in hartje Berlijn tot mysterieuze moorden: Top 5 complottheorieën in Duitsland
Luchthaven Berlin-Tempelhof

Het Tempelhofer Feld is een voormalig vliegveld in het hartje van Berlijn dat is omgetoverd tot een park. Er worden nu meer dan 1000 vluchtelingen opgevangen, maar tijdens de Koude Oorlog werd het gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht.

Sommigen zeggen dat de Amerikanen een zender in het ELF-bereik onder het verlaten vliegveld hebben geplaatst die tegen de inwoners van Berlijn wordt gebruikt. De zender zou verantwoordelijk zijn voor mysterieuze ziektes in de hoofdstad.

Angela Merkel is een hagedis

Veel mensen geloven dat hagedissen of ‘Reptiloïden’ over de wereld heersen. Deze hagedissen zouden de vorm van een mens kunnen aannemen en vele malen slimmer zijn dan mensen.

Ook veel Duitsers geloven dit, getuige de vele Duitstalige YouTube-filmpjes over de geschiedenis en de opkomst van de hagedissen. Onder andere bondskanselier Angela Merkel zou zo’n hagedis zijn. “Ze heeft geen kinderen, ze legt eieren!” reageerde iemand.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Geus
Herman de Geus
6 jaren geleden

Bielefeld bestaat wel degelijk, ik heb er van 1963 tot 1965 zelf met mijn vrouw gewoond!

Markus
Markus
6 jaren geleden

Aan complot theorieën geen gebrek, helaas wel aan feiten; http://www.derde-wereldoorlog.nl/3de_Wereldoorlog.html

WouterV
WouterV
6 jaren geleden

Dat van Bielefeld was gewoon een grap van die studenten. Ze wouden uitzoeken als je een complottheorie de wereld in bracht hoe zich dat zou ontwikkelen. En zie het resultaat 22 jaar later hebben we het er nog over. Grappig.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x