BuitenlandCorona

Oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol coronaprik, LinkedIn censureert psychiater

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit gegevens van de Britse Health Security Agency UKHSA blijkt dat er eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van oversterfte. In de leeftijdsgroep 5-14 jaar overleden in week 43 meer kinderen dan normaal gesproken het geval is.

Enkele weken daarvoor, op 20 september, kondigde de Britse nationale gezondheidsdienst NHS aan dat het coronavaccin wordt uitgerold voor kinderen van 12 tot 15 jaar. Bijna drie miljoen kinderen kunnen een eerste dosis van het Pfizer-vaccin krijgen. De prikken worden in eerste instantie uitgedeeld op honderden scholen en in de komende weken wordt het programma verder uitgerold, aldus de NHS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Tot twee keer toe verwijderd

Is er misschien een verband? Die vraag mag je niet stellen. Psychiater Marit Sonnaville deelde op LinkedIn een wetenschappelijk artikel over oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië, waar ze voorlopen met het vaccineren van kinderen. Tot twee keer toe werd het bericht verwijderd door LinkedIn.

Het was een zorgelijk artikel waarbij oversterfte onder kinderen met 62 procent (tot zelfs 400 procent bij kwetsbare kinderen) was gestegen sinds de start van de vaccinaties, stelt Sonnaville.

Zeker zorgelijk

“En niet door corona, want daar sterven ze niet aan en ook niet door het afschalen van zorg, want dat was niet van toepassing bij die leeftijd,” aldus de psychiater.

“Ik stelde dat er geen duidelijke causaliteit was aangetoond, maar dat het zeker zorgelijk was en dat we hier misschien nog even moeten wachten met jonge kinderen vaccineren,” schrijft Sonnaville. “Niets van wat ik heb gezegd of gepost is onwaar, alle feiten waren te checken.”

Journaliste Fiona Zwart reageert: “If you tolerate this, then your children will be next.”

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja
Anja
2 jaren geleden

Hou me hart vast, straks gaan ze de kids hier van 5tot11 jaar enten. Dit moet stoppen deze flauwekul. Wanneer worden de mensen nou wakker……

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Wat zullen al die Gevaccineerde compleet Hersendode Ouders van die Kinderen woest zijn als ze ooit ruw uit hun roes van Cognitieve Dissonantie & Massahypnose ontwaken…BoOOM!!! En zich van de ene op de andere dag realiseren dat ze hun Eigen Kinderen hebben geofferd aan Satan in hoogst eigen persoon….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Hugo & Mark ?!
Wat is hierop jullie reactie ?!

Kesq
Kesq
2 jaren geleden

Mevrouw de Immunoloog Marjolijn van Egmond wil dit bij onze kinderen ook gaan aan doen!
Zie link van afgelopen vrijdag op Hlf8 bij Johnney.
Die, durft…

https://www.kijk.nl/programmas/hlf8/www.kijk.nl/programmas/hlf8/MEG5LNPvxdf

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x