BuitenlandCorona

Oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol coronaprik, LinkedIn censureert psychiater

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit gegevens van de Britse Health Security Agency UKHSA blijkt dat er eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van oversterfte. In de leeftijdsgroep 5-14 jaar overleden in week 43 meer kinderen dan normaal gesproken het geval is.

Enkele weken daarvoor, op 20 september, kondigde de Britse nationale gezondheidsdienst NHS aan dat het coronavaccin wordt uitgerold voor kinderen van 12 tot 15 jaar. Bijna drie miljoen kinderen kunnen een eerste dosis van het Pfizer-vaccin krijgen. De prikken worden in eerste instantie uitgedeeld op honderden scholen en in de komende weken wordt het programma verder uitgerold, aldus de NHS.

Tot twee keer toe verwijderd

Is er misschien een verband? Die vraag mag je niet stellen. Psychiater Marit Sonnaville deelde op LinkedIn een wetenschappelijk artikel over oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië, waar ze voorlopen met het vaccineren van kinderen. Tot twee keer toe werd het bericht verwijderd door LinkedIn.

Het was een zorgelijk artikel waarbij oversterfte onder kinderen met 62 procent (tot zelfs 400 procent bij kwetsbare kinderen) was gestegen sinds de start van de vaccinaties, stelt Sonnaville.

Zeker zorgelijk

“En niet door corona, want daar sterven ze niet aan en ook niet door het afschalen van zorg, want dat was niet van toepassing bij die leeftijd,” aldus de psychiater.

“Ik stelde dat er geen duidelijke causaliteit was aangetoond, maar dat het zeker zorgelijk was en dat we hier misschien nog even moeten wachten met jonge kinderen vaccineren,” schrijft Sonnaville. “Niets van wat ik heb gezegd of gepost is onwaar, alle feiten waren te checken.”

Journaliste Fiona Zwart reageert: “If you tolerate this, then your children will be next.”

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja
Anja
7 maanden geleden

Hou me hart vast, straks gaan ze de kids hier van 5tot11 jaar enten. Dit moet stoppen deze flauwekul. Wanneer worden de mensen nou wakker……

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Wat zullen al die Gevaccineerde compleet Hersendode Ouders van die Kinderen woest zijn als ze ooit ruw uit hun roes van Cognitieve Dissonantie & Massahypnose ontwaken…BoOOM!!! En zich van de ene op de andere dag realiseren dat ze hun Eigen Kinderen hebben geofferd aan Satan in hoogst eigen persoon….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

LS…

Hugo & Mark ?!
Wat is hierop jullie reactie ?!

Kesq
Kesq
7 maanden geleden

Mevrouw de Immunoloog Marjolijn van Egmond wil dit bij onze kinderen ook gaan aan doen!
Zie link van afgelopen vrijdag op Hlf8 bij Johnney.
Die, durft…

https://www.kijk.nl/programmas/hlf8/www.kijk.nl/programmas/hlf8/MEG5LNPvxdf

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x