Het Complot

Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De samenleving zoals we die vandaag de dag kennen werd gevormd door de aristocratische klasse. Die werd steeds groter en machtiger door haar invloed op de economie, het onderwijs en de media. Als we antwoord willen krijgen op vragen over onze imperfecte wereld, moeten we kijken naar de mensen die deze wereld hebben vormgegeven.

De rijkste ‘filantropen’ op aarde behartigen alleen hun eigen belangen. Deze kleine groep beïnvloedt de levens van miljoenen anderen. Laten we eens kijken naar de meest invloedrijke filantropen ter wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Bill Gates
Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen
Bill Gates (AP)

Bill kreeg geld van zijn rijke ouders en steun van IBM om Windows op te starten. Zijn filantropische werk bestaat uit het kopen van 500.000 aandelen Monsanto met een waarde van 23,1 miljoen dollar, het investeren van 2,5 miljard dollar in kindervaccinaties en het steken van 200 miljoen dollar in Common Core, een onderwijsinitiatief dat erop gericht is het onderwijssysteem nog verder te veralgemeniseren.

Warren Buffet

Eén van de rijkste mensen op aarde die onder meer miljoenen dollars investeert in grote banken die de economie leegzuigen. Hij heeft grote sommen geld gedoneerd aan Planned Parenthood, dat betrapt is op het verkopen van dode foetussen. Buffet spekt ook de kas van de Bill and Melinda Gates Foundation.

George Soros
Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen
George Soros (Yahoo)

Extreem rijke zakenman dankzij vele schimmige zakendeals. Op een gegeven moment werd hij een ‘economische oorlogscrimineel’ en ‘nazicollaborateur’ genoemd. Hij financierde vele radicale en gevaarlijke sociale bewegingen in Egypte, de Europese vluchtelingencrisis, protesten in Oekraïne, de Arabische Lente en de gewelddadige protestgroep Black Lives Matter.

Rockefeller

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgericht om ‘het welzijn van de mensheid op aarde te bevorderen’. Deze familie gaf het onderwijssysteem vorm, introduceerde de moderne geneeskunde en ontwikkelde vaccins. Vandaag de dag zijn medische fouten één van de belangrijkste doodsoorzaken in de VS, scoren Amerikaanse leerlingen relatief slecht en veroorzaken vaccins meer ziektes dan ze voorkomen.

Rothschild

Begin jaren 1900 kocht deze familie het grootste deel van de Amerikaanse media op (wat gelijk ook de reden is waarom er weinig over wordt geschreven in de media). Ze was daarnaast betrokken bij de creatie van de Federal Reserve in 1913. De Rothschilds zijn altijd nauw betrokken geweest bij wereldzaken. Ze financierden veel grote oorlogen, waaronder die van Napoleon, de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de Oktoberrevolutie, die in 1917 de weg vrijmaakte voor het communistische regime in Rusland. Ook richtten ze in Israël een zionistische beweging op.

De miljarden die deze vijf ‘filantropen’ weggeven lijken ons niet echt te gaan helpen. Sterker nog: ze vergroten er enkel hun macht en rijkdom mee. Miljarden dollars worden door deze vijf geïnvesteerd in manieren om ons leven moeilijker te maken. Hoeveel andere technocraten zijn er nog die onder het mom van liefdadigheid ons leven op een negatieve manier beïnvloeden?

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Overheid.
De Overheid.
7 jaren geleden

Waarom denkt niemand erover na dat Zij die uit de hemel kwamen de mens maakte in hun eigen gelijkenis. Dus het zou zo maar kunnen dat deze bal waar we allemaal op wonen geheel gestuurd word door diezelfde goden die ons gemaakt hebben. Dat lijkt me geheel geen vreemde gedachte!! Of wel???

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Hoe komt het dat ‘De rijkste ‘filantropen’ op aarde’ altijd intelligenter zijn dan de anderen?

Mr.X
Mr.X
7 jaren geleden

Whahahaaa…
deze ouwe oplichters nemen helemaal NIETS, maar dan ook echt ‘NIETS” meer over…!!!

Deze smerige satanisten hebben lang genoeg geregeerd en zijn nu klaar met slachtoffers maken!
Ze zijn al gevlucht naar Nazi Zwitserland en houdenzich schuil voor verdere vervolging!
Helaas voor deze smeerlappen is hun smerige spel wat ze al veelste lang met de mensheid en onze aarde hebben gespeeld afgelopen!
Gelukkig voor de mensheid zijn we eindelijk af van deze smerige groep satanisten en massa moordennaars!
Hun laatste uren zijn gelukkig voor de mensheid geslagen!
OVER en UIT met deze smerige OPLICHTERS…

Eind september of begin oktober dit jaar zal onze wereld er PRACHTIG uitzien!
Geen dood en verderf meer…!!!

Lang leve onze vrijheid en liefde voor elkaar en ieder mens op onze prachtige aarde.
We zullen allemaal terug krijgen wat al eeuwen van ons gestolen en afgenomen is!

Ergens eind september of begin oktober zullen alle wereld banken circa 2 a 3 dagen sluiten!
Na deze dagen zal iedere wereld burger beloond worden voor alle leed wat deze smeerlappen ons al ruim 300 jaar hebben toegedaan.

Gefeliciteerd wereld burgers u zal allemaal rijk en miljoenairs worden…
Onze GOUDEN eeuw GAAT BEGINNEN…!!!

Geniet van het leven en stop met het bevechten van mede mensen!
We zijn allemaal 1 van vlees en bloed…

Gefeliciteerd wereld burgers…!!!
U bent vrij gezet van al het kwaad….

LOVE TO ALL
GOD BLESS…

Mr. X

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Kijk! Dat is nog eens een artikel!

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x