Homepagina » Het Complot » Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen
Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

De samenleving zoals we die vandaag de dag kennen werd gevormd door de aristocratische klasse. Die werd steeds groter en machtiger door haar invloed op de economie, het onderwijs en de media. Als we antwoord willen krijgen op vragen over onze imperfecte wereld, moeten we kijken naar de mensen die deze wereld hebben vormgegeven.

De rijkste ‘filantropen’ op aarde behartigen alleen hun eigen belangen. Deze kleine groep beïnvloedt de levens van miljoenen anderen. Laten we eens kijken naar de meest invloedrijke filantropen ter wereld.

Bill Gates
Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

Bill Gates (AP)

Bill kreeg geld van zijn rijke ouders en steun van IBM om Windows op te starten. Zijn filantropische werk bestaat uit het kopen van 500.000 aandelen Monsanto met een waarde van 23,1 miljoen dollar, het investeren van 2,5 miljard dollar in kindervaccinaties en het steken van 200 miljoen dollar in Common Core, een onderwijsinitiatief dat erop gericht is het onderwijssysteem nog verder te veralgemeniseren.

Warren Buffet

Eén van de rijkste mensen op aarde die onder meer miljoenen dollars investeert in grote banken die de economie leegzuigen. Hij heeft grote sommen geld gedoneerd aan Planned Parenthood, dat betrapt is op het verkopen van dode foetussen. Buffet spekt ook de kas van de Bill and Melinda Gates Foundation.

George Soros
Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

George Soros (Yahoo)

Extreem rijke zakenman dankzij vele schimmige zakendeals. Op een gegeven moment werd hij een ‘economische oorlogscrimineel’ en ‘nazicollaborateur’ genoemd. Hij financierde vele radicale en gevaarlijke sociale bewegingen in Egypte, de Europese vluchtelingencrisis, protesten in Oekraïne, de Arabische Lente en de gewelddadige protestgroep Black Lives Matter.

Rockefeller

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgericht om ‘het welzijn van de mensheid op aarde te bevorderen’. Deze familie gaf het onderwijssysteem vorm, introduceerde de moderne geneeskunde en ontwikkelde vaccins. Vandaag de dag zijn medische fouten één van de belangrijkste doodsoorzaken in de VS, scoren Amerikaanse leerlingen relatief slecht en veroorzaken vaccins meer ziektes dan ze voorkomen.

Rothschild

Begin jaren 1900 kocht deze familie het grootste deel van de Amerikaanse media op (wat gelijk ook de reden is waarom er weinig over wordt geschreven in de media). Ze was daarnaast betrokken bij de creatie van de Federal Reserve in 1913. De Rothschilds zijn altijd nauw betrokken geweest bij wereldzaken. Ze financierden veel grote oorlogen, waaronder die van Napoleon, de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de Oktoberrevolutie, die in 1917 de weg vrijmaakte voor het communistische regime in Rusland. Ook richtten ze in Israël een zionistische beweging op.

De miljarden die deze vijf ‘filantropen’ weggeven lijken ons niet echt te gaan helpen. Sterker nog: ze vergroten er enkel hun macht en rijkdom mee. Miljarden dollars worden door deze vijf geïnvesteerd in manieren om ons leven moeilijker te maken. Hoeveel andere technocraten zijn er nog die onder het mom van liefdadigheid ons leven op een negatieve manier beïnvloeden?

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Hoe komt het dat ‘De rijkste ‘filantropen’ op aarde’ altijd intelligenter zijn dan de anderen?

  1 likes
  • Mr.X schreef:

   Deze flapdrollen zijn helemaal niet intelligenter, ze zijn gewoon veel rijker en kunnen met al hun geld inteligentie kopen!

   Het zijn niets meer en minder, dan arrogante en hoogmoedige smeerlappen die zelf al beginnen te janken als hun bestek verkeerd op tafel ligt…!!!
   Het zijn onvolwassen kleine kinderen die altijd hebben gehad wat hun hart begeerde.
   Hoog verheven smeerlappen die de mensheid ziet als hun slaven…

   Gewoon de meest verkeerde slechte mensen met veelste veel geld en macht…!

   Hoogmoed komt voor de val…

   Mr.X

   32 likes
  • Axe schreef:

   Omdat het vergaren van veel geld als intelligent wordt bestempeld, men noemt het ook wel ‘succes’ en ja je moet ze wel heel erg achter-de-ellebogen hebben om zo veel te kunnen stelen maar dat ziet bijna niemand, men ziet alleen het banksaldo van deze figuren en zien dat zelf ook wel zitten eigenlijk en dat weet ‘de politiek’ en die politiek houdt de droom levendig en ach de rest kun jezelf wel invullen als je TV hebt 😉

   10 likes
   • Axe schreef:

    @overheid
    Oh en jij bent zonder Ego? Hoe heb je dat dan laten zien hier? Door te stellen dat jij KAN zien dat ik een groot Ego heb? Volgens mij noemt met DAT ook EGO toch?
    Als je iets met goede bedoelingen voor een ander doet doe je het eigenlijk allemaal ook voor JEZELF, dat heet ook Ego.
    Als je je met niemand bemoeit ben je pas ego-loos en dat is niet waar jij mee bezig bent.
    Al deze berichten die wij her met z’n allen neer typen zullen nooit voor de volle 100% begrepen worden puur omdat het GEVOEL wat iemand wil overbrengen behoorlijk onmogelijk is met woordjes.

    Niemand weet alles beter, ik niet maar zeer zeker jij OOk niet.
    Maar dat is wel het grootste probleem hier in deze wereld, het volgen van anderen en hun zien als Leider en al deze leiders zijn harteloos want wie neemt er nu het risico dat een van je dierbaren zou kunnen sterven, niemand doet dat maar je weet dat ‘het leger’ bestaat, men noemt het nu ‘defensie’. Zonen en dochters melden zich aan met de gedachte dat ze chaos kunnen voorkomen, maar wat mij het meeste verwonderd is toch de vaders en moeders van deze kinderen, hoe in Gods naam houden zij niet echt van hun kinderen??? Ze laten het gebeuren… maak deze mensen eerst wakker zou ik zeggen en de meeste ellende zal geschiedenis zijn.

    1 likes
    • De Overheid. schreef:

     @Axe,

     Beste Axe als je steeds weer EGO en EMOTIE onbewust in je verhaal brengt verdwijnt de werkelijkheid geheel. Emotie denkers worden uitgesloten van de werkelijke vorm omdat emotie je gedachte en dus alles overneemt. Vrouwen hebben hier meer last van als mannen maar denk er maar eens over!

     0 likes
     • Axe schreef:

      @De Overheid.

      Nu doe je ALWEER alsof jij het beter weet.
      “Denk er maar eens over!”
      Onbewust? JIJ kent mij geheel niet.
      Je klinkt als een psychiater, dat zijn ook mensen, mensen die in boeken lezen hoe een ander denkt lol. Die kunnen zien aan een manier van schrijven wat iemand denkt, voelt en bedoelt.
      Ja en ik weet uitermate goed dat alles wat ik, hij, jij en zij hier als commentaar neerschrijven NIKS maar dan ook niks bijdraagt aan een oplossing voor de ELLENDE (ja, iets met emoties inderdaad…) die er IS.
      Maar toch doe ik het, en jij ook blijkbaar.
      Maar blijkbaar is mijn vertaling voor “Emotie” in mijn bewustzijn iets totaaaal anders dan hoe jij het vertaald hebt. Misschien heb ik niet zo goed opgelet op school… je weet wel die dwangmatige oplegging van ‘normen en waarden’, aka: – Het Web, Het systeem, oftwel: DE Principe Kwesties.
      We moeten steeds maar NAdenken van jou, maar ik ben liever een VOORdenker… als je iets verschrikkelijk akelegs en ellendigs VOOR je ziet dan is het nog niet gebeurt en je gevoel aka emotie verteld je of het goed is dan IS eits wat je VOORkomen wilt dus probeer je uit te leggen aan een ander het ook voor je te zien… het voelt niet zo lekker dat voor je zien maar in het ECHT is het zoveel malen erger dan je ooit had kunnen bedenken dus is er de HOOP dat anderen dat ook in gaan zien maar helaas zijn er dus mensen als jij, die nog nooit 1 centje pijn gevoeld hebben en met hun geweldige ogen en oren alles zo vertalen dat NO pain No gain iets wonderbaarlijk goeds moet zijn.
      Helaas is de vertaling van een Wonder in mijn woordenboek net iets anders, iets heel anders.
      Een script voor een ander schrijven is erg makkelijk, tenminste als je behoorlijk emotieloos bent tenminste maar een script voor jezelf schrijven is een ander verhaal want die ga je nog wel een paar keer aanpassen als je de kans krijgt tenminste… en waarschijnlijk ben jij het type, dat alles als een spelletje ziet met vooraf geschreven regeltjes zoals als je geen ellende gevoeld heb kun je ook geen geluk en liefde voelen… en dat alle pijn ongeluk en ziekte een hoger doel is… MAAR ieder heeft wel een eigen wil, dus met die wil kan je iets doen en dus moet een ander opgestookt worden om een ander pijn te gaan doen zoals MSM media bijv. opgestookt anders kan er geen groei komen, offers, letterlijke bloedoffers worden dagelijks op grote schaal gemaakt door onbewuste kinderen van onder de 20 meestal “Je moet het maar kunnen”
      De aarde heeft Dorst….
      Ja als je onder dat mom denkt is het voor een ander altijd hopen niet iemand als dat te treffen…
      Denk daar maar eens over na..
      En als je het weer niet voor je gezien hebt dan mag je ook altijd ff langskomen, een gratis bobXL (stoot-trap-pop) is altijd welkom, levensecht en uit vrije wil, wat wil je nog meer… no pain no gain toch? 😉

      2 likes
     • Axe schreef:

      @Overheid,

      “Door schade en schande wordt men wijs”

      Dat (S)PREEKwoord moet wel erg veel indruk op jou gemaakt hebben toen je het voor het eerst op school leerde 😉

      1 likes
  • Gezinusk schreef:

   @onbekend. Over welk intelligent vermogen heb je het want een mens beschikt over meer dan één IQ. Er bestaan er veel en deze mensen missen er een aantal. Het woord empathie komt bijvoorbeeld niet voor in hun woordenboek en dat kan haast ook niet anders als je word opvoed met de gedachten dat je het beste zaken doet als er bloed door de straten vloeit.

   Toen John D. Rockefeller als kleuter de trap af liep riep zijn vader beneden spring maar in mijn armen. Toen hij de sprong waagde deed zijn vader een stap op zij waardoor kleine John op de grond terecht kwam. Nu weet je dat je zelfs mij niet kunt vertrouwen, vertelde zijn vader hem.

   De Rockefellers zijn opgegroeid met de gedachte dat competitie een zonde is. John D. Rockefeller heeft dit destijds openlijk verklaard en daar krijg je dit soort situaties van.

   https://www.youtube.com/watch?v=qfrdt-kAaMs

   2 likes
   • Axe schreef:

    @Gezinusk

    Inderdaad, het lijkt mij ook dat intelligentie niet te meten is..
    Die grote IQ test op TV bijvoorbeeld, vragen over Facebook bijvoorbeeld die langskwamen, dus m.a.w als FB onbekend voor je is heb je een zeer laag IQ en als je niet weet wie de 2e dochter van zijne hoog verheven excellente en luxueuze pracht en praal naar hoogste maatstaven opgevoede, zeer-hoogedele en meest begeerde hare Majesteit de Koningin Maxima en zijne…nee dat duurt me ff te lang op nu neer te typen, ja zelfs als ik ga uitleggen met om-weggetjes waar o.a alle zich politici noemende figuren zeer goed in getraind zijn, ze zijn speciaal geselecteerd (toelating- examens).
    Je kan het een beetje vergelijken met mensen die extreem goed kunnen rekenen, maar dan ook dat alleen heel goed kunnen en van de meeste andere dingen zeer weinig of niets af (WILLEN!) weten, het intrigeert zo zoveel dat ze al het andere opzij zetten en communiceren met anderen doen ze slecht, tenminste zo zien de meeste anderen hen denk ik, ze noemen het autisme voor zover ik gehoord heb 😛 Zo zijn er ook mensen die heel goed gemanaged kunnen worden in hoe ze moeten lopen/lachen/reageren via een script, ze kunnen precies doen wat de belangen van de hoogste bieder waard is. Puppets of gehypnotiseerden, ze worden “Machtig” genoemd maar zijn zelf in de Macht bij weet ik veel wie, geen braverik in ieder geval dat is wel duidelijk.
    Dus als je TV kijkt en de 2e dochter van je-weet-wel niet weet weet je niet veel en ben je een beetje DOEM.
    Een vraag bedenken is makkelijk maar bedenken wat de bedenker bedacht heeft is een heel ander verhaal, maar het IQ wordt wel bedacht door de vragensteller, 1 persoon die zichzelf van een hoog IQ betiteld dus, maar kan iemand zichzelf inzetten als meetpunt??? Want dat gebeurt met alle vragen in deze testen, heb jij gelezen/gezien/gehoord/gedacht/gevoeld/gestonken als die bedenker van de vraag? Lijkt me sterk of je moet m/r kennen..
    Einstein wordt vaak als ijkpunt gebruikt maar die wist ook maar geintereseerd in 1 ding, ben je dan echt slim?
    😉

    2 likes
   • onbekend schreef:

    Dat doet mij aan een voorval herinneren, lang lang geleden.

    0 likes
  • Arwijn schreef:

   Intelligentere mensen lopen altijd meer risico om zichzelf schade aan te doen emotioneel en spiritueel omdat ze met gemak op hun intelligentie kunnen terug vallen om te overleven. Deze rijke stinkerds zijn ook zo. Geobsedeerd met bezit en controle. Alleen nog de intelligentie word gekoesterd om overzicht en macht te behouden.

   1 likes
 • Mr.X schreef:

  Whahahaaa…
  deze ouwe oplichters nemen helemaal NIETS, maar dan ook echt ‘NIETS” meer over…!!!

  Deze smerige satanisten hebben lang genoeg geregeerd en zijn nu klaar met slachtoffers maken!
  Ze zijn al gevlucht naar Nazi Zwitserland en houdenzich schuil voor verdere vervolging!
  Helaas voor deze smeerlappen is hun smerige spel wat ze al veelste lang met de mensheid en onze aarde hebben gespeeld afgelopen!
  Gelukkig voor de mensheid zijn we eindelijk af van deze smerige groep satanisten en massa moordennaars!
  Hun laatste uren zijn gelukkig voor de mensheid geslagen!
  OVER en UIT met deze smerige OPLICHTERS…

  Eind september of begin oktober dit jaar zal onze wereld er PRACHTIG uitzien!
  Geen dood en verderf meer…!!!

  Lang leve onze vrijheid en liefde voor elkaar en ieder mens op onze prachtige aarde.
  We zullen allemaal terug krijgen wat al eeuwen van ons gestolen en afgenomen is!

  Ergens eind september of begin oktober zullen alle wereld banken circa 2 a 3 dagen sluiten!
  Na deze dagen zal iedere wereld burger beloond worden voor alle leed wat deze smeerlappen ons al ruim 300 jaar hebben toegedaan.

  Gefeliciteerd wereld burgers u zal allemaal rijk en miljoenairs worden…
  Onze GOUDEN eeuw GAAT BEGINNEN…!!!

  Geniet van het leven en stop met het bevechten van mede mensen!
  We zijn allemaal 1 van vlees en bloed…

  Gefeliciteerd wereld burgers…!!!
  U bent vrij gezet van al het kwaad….

  LOVE TO ALL
  GOD BLESS…

  Mr. X

  20 likes
  • bert s schreef:

   @Mr. X

   Dit past volledig niet bij me en bij voorbaat al mijn verontschuldigingen maar hoeveel joints had je op toen je dit stukje schreef?

   3 likes
   • Mr.X schreef:

    De aankomende tijd zal het bewijzen…!!!

    De mensheid is alreeds eeuwen compleet bestolen.

    Wacht maar af en zie zelf wat er allemaal gaat gebeuren!

    Mr.X

    6 likes
   • Axe schreef:

    Dus iemand die een Joint rookt denkt onmenselijk? Hahaha ouwe geheelonthouder het tegenovergestelde is eerder waar maar daar ga jij nooit achter komen blijkbaar.

    3 likes
  • Johan schreef:

   Ik hoop dat het waar is.

   8 likes
   • De Overheid. schreef:

    Geloof niet alles!!

    Die X staat voor ongeschikt!!

    1 likes
    • Axe schreef:

     “De Overheid.
     30 juli 2016 15:00 op 15:00

     Geloof niet alles!!

     Die X staat voor ongeschikt!!”

     Ok je hebt er met smart op gewacht ik zal jouw wens vervullen!
     en dat zijn ongeveer de woorden: ‘en dat zegt iemand met de naam Overheid’

     Je moet het maar kunnen Toch??

     1 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Axe

      Och Axe ik werd vaak OverheidsTROL genoemd omdat ik vaak haaks sta op andere hun denkwijze. Maak je niet druk, het komt allemaal goed.

      0 likes
  • Elise49 schreef:

   Mooi verhaal, maar ik denk eerder het omgekeerde. Complete chaos, waar de vele rampen/militaire oefeningen voor bedoeld zijn. Deze oefeningen zijn over de gehele wereld uitgevoerd. Dus er staat iets groots staat te gebeuren. Iets wat niet met het geldsysteem te maken heeft, maar meer iets met een mega natuurlijke ramp. Ik zie huidige oorlogsvoering/agenda als een soort van verbloeming van wat er werkelijk gaat gebeuren.
   Begin hiervan: de zingende grot in Nepal.(boeddhisten) Niet voor niks bouwt men ondergrondse steden/bunkers met zaden/bunkers om te leven enz.
   In de geschiedenis bouwden men huizen in de grotten of onder de grond. Oorzaak: heftige natuurfenomenen. Verkenning kosmos idem dito. Dogon leven bij/in een berg. Aboriginals weten alle schuilplekken/ondergrondse riviertjes enz.
   Probleem van vandaag. Velen denken niet meer aan de natuurwetten(totaal plaatje). De natuur heeft ons gemaakt, maar de natuur zal ook ons weer innemen. En er zijn mensen, die dat altijd al geweten hebben. Hoe dat gaat en ongeveer wanneer. Dogon heeft een feestcycli/ritueel, die op een kosmoscycli gebaseerd is. Joden hebben de shemitah(kosmos) berekening(waar ook ons geldsysteem op afgestemd is) Shemita houdt in: alle schulden vereffenen en graanschuren volstouwen. Waarvoor zal men dit dan doen? Voor 3 dagen? Denk eerder voor 7 jaar. 7 slechte natuur jaren. Droogte of te nat. Mislukken van oogsten. Wereldwijd. Waarvoor denk je dat wij graag Oekraïne erbij willen hebben? Dit is een grote graanschuur/land.
   Vandaar de graancirkels. Graan is 1 van de belangrijkste grondstoffen van voedsel en leven. Maya’s geloven dat de mens uit mais is ontstaan, maar dat heeft een dubbele betekenis. Mens en voedsel groeien door een zaadje. Geef ons dagelijks brood(geloof). De grote cirkel van leven/natuur/kosmos is ook rond. Van as tot as. Niks gouden tijdperk. Die begint pas weer na de 2de as.

   1 likes
   • Axe schreef:

    @Elise49

    Een heel verhaal, klak-ke-loos overgenomen van waarschijnlijk een of andere website die geschreven is door personen die weten voelen en denken precies als de maya’s van toen, ze zijn gereïncarneerd en hebben alle betekenissen voor jou geschreven en tot in de puntjes uitgelegd op hun website of/en in hun boeken, echte goudmijntjes voor de schrijvers, een gewild (gemaakt) onderwerp in dezer bange nadagen en begin van de nieuwe tijd, de tijd van wakker worden…ZUCHT….
    Of ben jezelf in een tijdmachine gestapt en een tijdje meegeleefd met ‘de maya’s’?? 😉

    2 likes
    • Mr.X schreef:

     Beste Axe,

     de mensheid is vooral compleet doof en blind gemaakt!
     Ze weten, geloven en zien helaas niet meer, dan dat de reguliere media hun verteld en voorliegen.

     Ook alle doven en blinden zullen uiteindelijk uit hun geestelijke gevangenschap ontwaken, maar het zal pas voor hun gebeuren als het kalf al verdronken is!

     Onze GOUDEN EEUW is in aantocht en de laatste adem van de Cabal zijn ze aan het uitblazen!

     Helaas zullen alle doven en blinden er straks ook mee van genieten als iedere wereldburger vrij gezet zal worden van al het kwaad!
     Dan pas is het voor hun tijd om ook echt wakker te worden.

     Veel mensen horen een klok luiden, maar weten niet eens dat er een klepel aan zit laat staan wie deze klok aan het luiden is!

     De mensheid is dit gevecht achter de schermen aan het winnen!
     Vele zullen uiteindelijk stom verbaast achterblijven in hun gedachte dat hun leven alreeds heeeeeel lang een compleet leugen was!

     De mensheid heeft gewonnen…
     Zelfs de doven en blinden zullen dit uiteindelijk gaan inzien!

     Mr.X

     3 likes
     • Axe schreef:

      @Mr.X

      “Gouden eeuw”
      De goeden eeuw was volgens mij niets meer en minder dan genieten van gestolen waar. Een eeuw beschreven door de grootste dieven, vol trots.
      Wat is GOUD nu echt waard? Tegenwoordig wordt het een beetje gebruikt in elektrische systemen vanwege de goede geleiding maar al eeeeeuwen wordt er jacht gemaakt op dit nutteloze blinkende metaal en nog steeds!
      Vele ontelbare uren zijn er gebezigd dit metaal te vinden want het glinstert zo mooi… en er werd en wordt massaal voor gedoodt ! Net als al die glinsterende steentjes, diamanten, robijnen..

      Die geweldige toekomst waar jij het over hebt wordt al duizenden jaren op gewacht en voorspeld en is ook al duizenden malen NIET uitgekomen.
      Niemand weet het, jij ook niet. Hopen en weten is wel heel iets anders beste X

      1 likes
    • faith schreef:

     Mooi verhaal weer van Elise. Er zijn echter mooiere verhalen en meer gestoeld op de waarheid, door mensen die meer weten en beter onderzoeken dan Elise.

     Dit is wel een lang verhaal maar boeiend van het begin tot het einde en in tegen stelling tot de verhalen van Elise, weet je aan het einde tenminste wat.

     https://www.youtube.com/watch?v=AUaF-VDSyo4

     0 likes
 • De Overheid. schreef:

  Waarom denkt niemand erover na dat Zij die uit de hemel kwamen de mens maakte in hun eigen gelijkenis. Dus het zou zo maar kunnen dat deze bal waar we allemaal op wonen geheel gestuurd word door diezelfde goden die ons gemaakt hebben. Dat lijkt me geheel geen vreemde gedachte!! Of wel???

  4 likes
  • bert s schreef:

   En vraag je dan ook nog eens af waarom ze dat gedaan hebben? Wij maar denken dat we boven aan de voedselketen staan!

   3 likes
   • De Overheid. schreef:

    @bert s

    Misschien moet je erover nadenken dat de mens nog niet klaar is voor die gedachte omdat de mens nog niet aan die gedachte kan denken. Ik hoop dat je begrijpt dat wij nu GEUPGRADE worden VOOR DE NIEUWE TIJD. Ik begrijp best dat de mens en zijn ego van nu nog denkt dat ze alles aankunnen en dat ze niet gek zijn en wakker zijn maar wij gebruiken pas 10% van onze bovenkamer en we hebben een bewustzijn van een zandkorrel. Ik denk dat de mens nu nog te stom en te dom is voor die nieuwe gedachte en dat daarom de wereld van nu zo werkt om het mutatie proces te versnellen. GROEIEN “MOET”PIJN DOEN!!!!! Anders groei je niet!!!

    Ik hoop dat jullie het begrijpen.

    5 likes
    • bert s schreef:

     @ de overheid.

     Ik begrijp het zeer goed, echter dat groeien gaat niet met de meerderheid gebeuren. Het is nu al bewezen dat we weer dommer worden, het denken laten we nu over aan computers e.d. Ons IQ is al met 7% gedaald en dat gebeurd niet toevallig, hoe dommer we worden des e makkelijker ze ons kunnen sturen.

     11 likes
    • Axe schreef:

     @bert s
     We gebruiken 10% van onze bovenkamer en dat is dus uitgezocht door iemand die 10% van z’n bovenkamer gebruikt, beetje vreemde stelling dit…
     Die ‘nieuwe tijd’ is dus ook bedacht met maar 10% net zoals jij denkt klaarwakker te zijn met je 10%?
     Jij ligt vast de hele dag jezelf te pijnigen, fysiek en mentaal want je bent zo groot gegroeid dat je deze stelling kunt beweren, of, wacht ff… je hebt gewoon iets vertaald.. ‘nieuwe wereld=NEW AGE lolbroek die je bent.

     1 likes
     • Axe schreef:

      @Bert S

      Oeps het bericht van 30 juli 2016 18:06 op 18:06 was niet voor jou bedoeld maar voor @overheid sorry, heb maar 10% tot m’n beschikking 😉

      3 likes
     • Orlando Eeckhout schreef:

      Dat wij alleen 10% gebruiken is al lang achterhaald. Je brein gebruikt +/- alles (misschien gewoon niet de hele tijd); we hebben onze fouten maar dat 90% van je hersenen niet wordt gebruikt is fout. Dus je mag de overige 90% niet meer verspuiten of verslikken.

      0 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Wij gebruiken inderdaad maar 10% van onze hersenen, maar voor elke taak wel steeds een andere 10%. Ik dacht dat ook steeds, maar het blijkt niet te kloppen. Het is dus een fabeltje dat we 90% van onze hersenen niet gebruiken.

     http://www.quest.nl/artikel/we-gebruiken-maar-10-procent-van-onze-hersencapaciteit-fabeltjeskrant

     1 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Rob ter Horst
      @Axe

      Jullie reageren heel mooi en ik heb het ook over EGO van de mens gehad wat jullie hier wel even voor een volle 1000% laten zien.

      Veel succes!!

      0 likes
    • robbertje schreef:

     kijk voor de grap eens op http://www.levensreis.nl
     op die site vind je veel terug van wat jij hier beweert

     0 likes
  • Axe schreef:

   @De Overheid

   Heel vaak over nagedacht eigenlijk, men noemt het volgens mij ‘je fantasie gebruiken’.

   Als er meerderen over fantaseren wordt het vanzelf een groot verhaal, vandaar de vele versies.

   1 likes
   • De Overheid. schreef:

    @Axe

    Er is maar 1 versie maar als je alles bekijkt met EMOTIE heb je geen verhaal meer omdat EMOTIE de slechtste raadgever is. Ik bemerk dat heel veel mensen niet zonder EGO of EMOTIE kunnen denken en laten zich meenemen daardoor waardoor je verzeilt raakt in borrelpraat of inderdaad fantasie.

    0 likes
    • Axe schreef:

     @De Overheid.

     Klinkt allemaal heel intellectueel wat je daar beweert over emotie en ego.
     Alleen komt er bij mij dan het idee naar boven van “wie is deze persoon die dat allemaal beweert??????”
     Hoe komt hij aan al deze “wijsheid”???

     Je hebt naar alle waarschijnlijkheid over de Annunaki GELEZEN of gehoord….
     Ja ik doel op de post waar je je afvraagt of niemand bij het idee heeft stilgestaan dat deze aarde bestuurt wordt door de ‘goden’ die ons gemaakt hebben naar hun eigen evenbeeld…
     We hebben HUN Ego geërfd..

     Om ZOiets te kunnen bevatten zul je het toch echt DENKbeeldig voor je moeten zien, je was er niet bij inmiddels, dat noem ik toch echt je FANTASIE gebruiken en als het niet tot je doordringt dat ik DAT bedoel ben je in mijn ogen ipv heel erg VRIJ diep gevangen in de diepste krochten van je eigen waanbeelden, want je kan blijkbaar NIETS vertalen 😉

     0 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Axe

      Hoi Axe, als je goed om je heen kijkt zie je dat de gehele media enorm op de mens zijn EMOTIE speelt waardoor de mens gestuurd word. Ja de media stuurt nog steeds de wereld bevolking maar dat weet je. De ego gedachte die daarmee gepaard gaat is ook geheel niet vreemd omdat die geprogrammeerde gedachtegang dan versterkt word. Op deze manier word de mens gestuurd en bestuurd. Als jezelf een blik om je heen geeft moet je het kunnen zien. Ik zie dat al een tijd maar iedereen word erdoor bevangen. Met grote rampzalige beelden word de mens weer enorm bevangen door foto’s op facebook te plaatsen met een Franse vlag door hun profiel foto en veel meer. De werkelijkheid KAN nu wel heel anders in elkaar zitten maar door het bespelen van word die niet gezien. Prive zou dit makkelijker gaan omdat ik hier niet alles kan schrijven hoe vrij wij ook mogen denken dat we zijn. Het heeft geheel niets met de Anunnaki te maken, het gaat om de geprogrammeerde mens waardoor die ego ook niemand in gelooft want iedereen denkt wakker te zijn. Ik ben wel van mening dat de wereld loopt zoals die moet lopen omdat je niet om de tafel kan met 10% hersencapaciteit en zandkorrel bewustzijn. Wij hebben dat vermogen niet om zo ver en diep te KUNNEN denken. Het moet stuk lopen!

      Niet zo negatief zijn he:)

      2 likes
  • Axe schreef:

   Met een beetje fantasie is ALLES mogelijk 😉

   2 likes
  • robbertje schreef:

   Dat is zeker geen vreemde gedachte wat je daar neerschrijft. Sterker nog: het is zeer waarschijnlijk dat het klopt!

   0 likes
 • Loki schreef:

  De titel van dit stuk “Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen” is verkeerd.
  Het zou moeten zijn “Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de mensheid naar de slachtbank leiden”.

  Je kunt het vergelijken met varkens die worden geslacht en misachting van liefde voor dieren. Gevoelloosheid.
  Dat doet doen de Ultra rijken (reptilians) ook met ons de mensheid.
  En we accepteren het nog ook.

  12 likes
 • Padja schreef:

  Waar komt die anti EU roep vandaan?
  Waarom wil men de grenzen dicht?

  Omdat men de nl welvaart niet wil delen!
  Het grootste deel van de wereldbevolking leeft in armoede en die wil je buiten de deur houden.
  Mensen willen meer. Niet minder.
  Dat is blijkbaar een door god gegeven karaktertrekje
  Misschien is het een onderdeel van de survival of the fittest.
  .

  1 likes
  • an argie schreef:

   @Padja

   Welvaart niet willen delen is onzin. Pas op het moment dat er weer een STAATSBANK is die RENTELOOS geld uitleent voor publieke werken kunnen we dit proces doen omkeren. Doen we dit niet gaan we uiteindelijk ten onder aan de schuldenlast die ons wordt opgelegd door het Talmoedisch Babylonische systeem van de geldcreatie.
   Voorbeelden te over in de geschiedenis.

   Sinds bijna 1000 jaar wordt onze wereld geregeerd door mensen die de Talmoed aanhangen. Ze staan onder allerlei namen bekend om zand in onze ogen te strooien en ons te laten denken dat we met verschillende groeperingen te maken hebben… Tempeliers, Illuminati, Zionisten, Vrijmetselaars, Cabal, Bilderbergers, globalisten, neocons, je kunt het zo gek niet bedenken of gasten als Rothschild en Rockefeller hebben een zeer belangrijke invloed
   (gehad).

   Van de opkomst van het Communisme, feminisme, hedonisme, globalisme, multiKULturalisme; ZIJ zijn het geweest die het hebben gefinancierd. Die oorlogen en revoluties hebben ontketend. Die moedwillig monetaire crashes en (hyper)inflatie hebben geënsceneerd.
   Waarom? Enerzijds om zoveel mogelijk CHRISTENEN om te brengen. Anderzijds om er zelf zoveel mogelijk aan te verdienen, al dan niet in de vorm van een “staats”bank, olievelden, (diamant-, robijn-, uranium-, en andere soorten)mijnen, pijpleidingen, nieuwsbladen, nutsvoorzieningen, ALLES WAT DE BELASTINGBETALER in eerste instantie heeft opgezet is onder het mom van privatisering en oorlogsbuit vergaard.

   Er zijn honderden miljoenen, voornamelijk christenen, geslachtofferd. Er zijn naties volledig te gronde gericht omdat zij niet naar de pijpen van deze machtswelluste psychopaten wilden en willen dansen. Lees over de geschiedenis van de Talmoed, de Tempeliers, de vrijmetselarij en de Zionisten en snap dat dit één en dezelfde kliek is….

   4 likes
   • Padja schreef:

    Sja hm,
    Ik vind communisme het meest mooie sociale systeem ter wereld. Probleem is dat de mensheid nog niet zover is.
    Ik vind feminisme een groot goed. Gelijke rechten voor iedereen!
    Globalisme..dat is nu eenmaal niet te stoppen. We zijn wereldburgers. En hopelijk gaan we ons ooit ook zo gedragen.
    Multiculturalisme is een natuurlijk gegeven. Kan er ook niks verkeerds aan vinden.

    Wat religie betreft…
    Dat is een gegeven.
    Oorlogen worden gevoerd vanwege religieus en/of economisch belang.
    Waarbij de ene partij de andere afslacht. Daar roepen de heilige boeken helaas toe op.

    1 likes
    • faith schreef:

     Padja: Oorlogen worden altijd om economisch belang gevoerd. Dat je de heilige boeken daar nog steeds de schuld van blijft geven is de bekende afleidingsmaneuvre die de U.S. ook al eeuwen gebruikt en is allang ontkracht.
     Toch blijf je je tanden daarin zetten.
     Waarom doe je dat Padja? Omdat je nog steeds niet beter weet?
     Of omdat je niet beter wil weten? Het lijkt wel of dat niet gezegd mag worden want dan deugd je schrijfstijl niet en noem je het ”persoonlijke aanvallen.”
     Je durft wel moet ik zeggen.

     2 likes
     • faith schreef:

      Padja: Het is belangrijk om alert te zijn op mensen die nu in deze tijd stelselmatig het christendom/de bijbel in de verdomhoek zetten, want na de joden en de moslims kon het nu wel weer eens de beurt van de christenen zijn.
      Bepaalde mensen deinzen er niet voor terug om nu, speciaal in deze tijd, de mensheid tegen christenen op te zwepen om ze vervolgens te vervolgen.
      En als die mensen het ook al eens zijn met de U.S. propaganda, dat het de religies zijn die oorlogen veroorzaken is dat een kwalijke zaak.
      Daarom vind ik jouw steeds herhalende aversie jegens de bijbel/het christendom best gevaarlijk overkomen. Te meer omdat allang duidelijk is dat het de religies NIET zijn die zoveel ellende veroorzaken, maar daar schijn je om onbekende reden compleet blind en doof voor te zijn.

      1 likes
     • Padja schreef:

      Whoehaha Faith.
      Ontkennen dat er OOK religieuze oorlogen gevoerd worden is net zo stupide als het ontkennen van de holocaust.
      Je wordt lachwekkend nu.

      1 likes
    • an argie schreef:

     @Padja,

     Ik vind communisme het meest mooie sociale systeem ter wereld
     De dictatuur van het proletariaat leidt tot de uitroeiing van het nationale leiderschap en de intelligentsia van het volk, en de exclusieve heerschappij over het proletariaat door de internationale elite, aangezien het proletariaat zonder leiders zit en zich dus niet kan verdedigen. Wat in Rusland is gebeurd op zo’n verschrikkelijke schaal, is de uitroeiing van talloze leiders, geestelijken en intellectuelen”.

     Karl Marx, Lenin, Trotski, Stalin, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht, Paul de Groot, Rothschild, Schiff, Wilhelmina Drucker, Alletta Jacobs, Elise van Calcar-Schiotling, Barbara Spectre. Wat hebben deze namen gemeen?

     De Sovjet-Unie was in 1920 het eerste land dat (gedwongen) abortus legaliseerde.
     Dezelfde sovjet unie, verantwoordelijk voor het op de meest brute wijze ombrengen van meer dan 60 miljoen Christenen op een dusdanige beestachtige wijze die ons voorstellingsvermogen vér, maar dan ook vér te boven gaat.

     Dezelfde sovjet unie, verantwoordelijk voor het vernietigen van bijna 50.000 kerken.
     Dezelfde sovjet unie die héél Europa wilde veroveren, wat bijna was gelukt.

     Lees dit. Het toont de ware aard van het communisme.
     http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Gulag1.pdf

     Dezelfde sovjet unie die revoluties in heel Europa orkestreerde en financierde (met op de achtergrond Rothschild en Schiff) in Duitsland (November opstand 1918), Italië (1919), Spanje (Burgeroorlog 1936 – 1939), Hongarije, Slowakije, Polen, Roemenië, Joegoslavië, Bulgarije, (Oost-)Duitsland, Oekraïne, Litouwen, Estland, Letland, Nederland (februaristaking 1941 werd aangezwengeld door de CPN),

     The enemy of the left became the White Heterosexual Male, the White European family raised on Christian values and morals and love of nation. This all had to be destroyed for Cultural Marxism to succeed.
     De vijand van links werd de heterosexuele man, de blanke Europese familie, opgevoed met Christelijke normen en waarden en de liefde voor het vaderland. Dit moet allemaal worden vernietigd om het culturele marxisme te doen laten slagen.

     En daar is men VOLOP mee bezig!

     1 likes
     • Padja schreef:

      @an argie.
      Ik zei ook niet voor niks “communisme is een mooi sociaal systeem maar de mensheid is er nog niet aan toe”
      Het systeem gaat over delen.
      Elk systeem kan misbruikt worden om er kwaad mee te doen.

      Wat betreft het afslachten van christenen.
      Natuurlijk is dat verschrikkelijk.
      Helaas roepen alle geloofsboeken op tot haat en onverdraagzaamheid naar elkaar en naar eenieder die wat anders denkt.
      En alle partijen doen er aan mee in het afslachten van elkaar.
      Daarom noem ik de Bijbel, de Koran en elk ander zgn. Heilig schrift het kwaad.

      1 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Padja

      Toch wel grappig dat jij over keuzes praat als het over communisme praat terwijl het een gemaakt systeem is. Kapitalisme tegen het Communisme en 1 daarvan werd jou opgelegd en jij praat over keuzes.
      Bijzonder.

      0 likes
     • faith schreef:

      Padja, noem eens twee landen die in een religieuze oorlog verwikkeld zijn/waren, die niet door de cabal veroorzaak is.

      0 likes
    • Padja schreef:

     @de overheid.

     Ik begrijp je niet.
     Ik heb het nergens over keuzes gehad.
     Iemand anders misschien?

     Een communistisch systeem gaat over delen met elkaar.
     Een kapitalistisch systeem gaat over hebzucht.
     Ik vind het communistisch gedachtegoed in de aard een mooi ding.

     0 likes
 • louis gieling schreef:

  Sluw of slim is niet het zelfde als intelligent. ( onbekend )

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Kijk! Dat is nog eens een artikel!

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Deze filantropen dienen onvoorwaardelijk hun rijkdommen aan de armen te schenken.

  5 likes
 • Jeff schreef:

  en wij laten het gebeuren, want als het erop aankomt zijn we net zo slecht; als er morgen iemand laat zeggen een tonnetje op je rekening zet, zal je het 99 van de 100x pakken en dan blijk je tot een hoop in staat. Ik zou willen dat het anders is, maar kan niet anders concluderen.
  Het merendeel van de mensheid, heeft een prijs.

  5 likes
 • wolfje schreef:

  laat ze maar komen met hun negatieve rente. wij staan op scherp. wie doet er mee

  3 likes
  • Jeff schreef:

   wat, meedoen met op scherp staan? oh hoe doe je dat dan, dat op scherp staan?
   hee hallo, kijk is … ik sta op scherp. Bedenk iets zinnigs, dit soort kreten klinken alleen maar leuk, maar doen helemaal niks. Ga nou in NL is iedereen op 1 kant krijgen; na 10 minuten ben je er klaar mee. Kijken hoe bot jouw scherpte wordt.
   Succes hoor, wolfje

   2 likes
   • wolfje schreef:

    @jeff: aan één kant heb je volkomen gelijk. aan de andere kant zou je misschien iets minder fatalistisch kunnen zijn. het beeld kan plotseling omslaan bij genoeg andersdenkenden

    0 likes
    • Jeff schreef:

     dat kan alleen nog maar na een megaramp of oorlog. mensen weten dat ze beduveld worden, maar dat nemen ze voor lief …. bijna iedereen weet het maar … etcetc. er veranderd niets, nu niet en straks niet.

     0 likes
 • math schreef:

  De balans van je geweten , heb je zelf in de hand.

  2 likes
 • x

  Check Also

  corona

  Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona

  Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie ...

  kaag

  Dubbele petten: Minister Sigrid Kaag lid van invloedrijk WHO-comité

  Tijdens de coronacrisis waren vooral minister Hugo ...

  >