BinnenlandCorona

Veel steun voor huisarts uit Lelystad die coronavaccin weigert te geven: ‘Respect!’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. Hij laat dat door zijn assistente doen, nadat de ontvanger een verklaring heeft getekend, weet De Telegraaf. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schrijft Ramdas in een brief aan patiënten die in aanmerking komen voor de prik.

“Ik heb een eed afgelegd,” zegt de huisarts. “Ik heb gezworen dat ik zal weldoen en niet zal schaden. En ik kan niet garanderen dat ik niemand zal schaden met een vaccinatie.” Hij vindt dat mensen worden misleid door de overheid, het RIVM en het OMT. “We zijn helaas heel bange konijntjes geworden die achter heel dubieus beleid aanlopen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Informed consent

De huisarts kan rekenen op veel steun. “Trots op mijn huisarts-collega Ramdas uit Lelystad,” schrijft Els van Veen. Simone Juffermans voegt toe: “Hulde voor deze huisarts die zijn eed wel serieus neemt.”

“Wat zal ik zeggen? Ik denk dat het moedig is, en in ieder geval zijn patiënten dwingt om zelf goed na te denken. En wie gevaccineerd wil worden, kan gevaccineerd worden. Zo was informed consent toch ooit bedoeld?” vraagt neuroloog Jan Bonte. Klinisch psycholoog Hans Nanninga twittert: “Respect!”

De prikfetisjisten reageren gepikeerd. “Er is een aantal huisartsen in Nederland dat dringend nageschoold moet worden of zijn witte jas definitief aan de kapstok moet hangen,” schrijft Ruud Coolen van Brakel van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik.

4.6 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophia
Sophia
2 jaren geleden

Wij steunen u.xxx

jolien
jolien
2 jaren geleden

Heb veel respect voor meer zulke artsen moeten deze voorbeeld geven stoppen met dit gevaarlijk spul.

Peter
Peter
2 jaren geleden

Deze reactie is sick!!

Er is een aantal huisartsen in Nederland dat dringend nageschoold moet worden of zijn witte jas definitief aan de kapstok moet hangen,” schrijft Ruud Coolen van Brakel van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik.

Als er een figuur is wat zijn jas aan de kapstok moet hangen, is het deze nitwit van het instituut voor “verantwoord medicijngebruik”!!!!

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Goed zo, graag nog meer verzet van huisartsen. Hopelijk gaat men inzien dat al dat Corona gevaccineer eigenlijk genocide is.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x