Homepagina » Mens en Dier » Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood in opspraak. Deze undercovervideo onthult schokkende details
Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood in opspraak. Deze undercovervideo onthult schokkende details

Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood in opspraak. Deze undercovervideo onthult schokkende details

Er is een filmpje opgedoken waarin een directrice van de Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood onderhandelt over de prijs van lichaamsdelen van geaborteerde baby’s.

De directrice, Mary Gatter, onthulde in een eerdere undercovervideo al dat ze van het geld dat ze verdient aan de verkoop van de lichaamsdelen een Lamborghini wilde kopen.

Als een journalist tegen Gatter vertelt dat hij bereid is 50 dollar per exemplaar te betalen, reageert ze dat het bod ‘aan de lage kant is’.

Hoeveel

Gatter vraagt de undercoverjournalist hoeveel foetaal weefsel hij wil kopen, toevoegende dat ze exemplaren tot 16 weken oud op voorraad heeft.

Eerder probeerde de Republikeinse Partij de 500 miljoen dollar die Planned Parenthood ieder jaar van de overheid krijgt, te investeren in klinieken die geen abortussen uitvoeren.

Illegale verkoop

Volgens het Center for Medical Progress, dat het filmpje heeft geplaatst, moet president Trump Planned Parenthood verantwoordelijk houden voor de illegale verkoop van lichaamsdelen van baby’s.

De organisatie vindt dat de belastingbetaler niet langer de kas van deze abortusreus moet spekken.

Criminele praktijken

Planned Parenthood maakt zich schuldig aan illegale handel in lichaamsdelen van baby’s, aldus projectleider David Daleiden.

Hij stelt dat het Amerikaanse ministerie van Justitie de organisatie moet vervolgen en dat de belastingbetaler niet langer gedwongen moet worden om dit soort criminele praktijken te financieren.

[Washington Times]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Je hebt nu het recht om te aborteren dus moet je ook flink gebruikmaken van dat recht, natuurlijk.
  Welkom in de wereld van de perverse gomoreaanse sodomieten

  2 likes
 2. Toen trump aankondigde dat hij hun funding wilde stop zetten was “mevrouw” Edith Schippers er als de kippen bij om op het internationale toneel even aan te kondigen, dan betaald Nederland dat wel even.

  De speech van marine’s dochter Marion le Penn voor de EU gaat mede hierover. Volgens Cijfers van 2010 is 47% van de abortussen om economische redenen. 7 jaar later is de economie niet beter geworden, en als dat al wel zo is dan hebben de mensen het er niet beter door gekregen. De zilvervloot was immers niet binnengelopen dus ga er maar vanuit dat deze cijfers nu nog hoger zijn. Marion le Penn merkt op, deze mensen hadden dus ook gewoon geholpen kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat wanneer een overheid een kalergi plan aan het uitvoeren is om een nieuw soort burger te krijgen, dan wil je dus de oude burger niet meer. Dit ruimt dan ook mooi op zo! Dunnere spoeling van ons in de volgende generaties. En dit is niet het enige trucje die ze in hun mouw hebben om dat te bewerkstelligen. Er zijn veel meer van dit soort dekmantels opgezet met een dergelijk doel, alle “hulp” organisaties in dit land kunnen je nog wel helpen maar alleen als je eerst even je volledige autonomie en souvereigniteit aan ze overdraagt met een handtekening met in de kleine lettertjes dat ze alle gegevens ook medisch van je mogen opvragen en delen met derden en die derden zijn open gelaten op het formulier dat je moet ondertekenen om acteraf in te vullen. Begrippen zijn niet gedefinieerd, ook niet in stukken waar naar wordt verwezen. Daarnaast is er geen termijn in de tekst opgenomen. Dus hulp nodig hebben is tegenwoordig mogelijk in ruil voor bezit worden en je komt er nooit weer vanaf!. En dan hebben we het nog niet gehad over de race mixing strategieën die Richard van Coudenhove Kwalergi ook heeft bedacht!

  Lees ook het verhaal van David Daleiden and Sandra Merrit die undercover zijn gegaan bij planned parenthood en dit naar buiten gebracht hebben. Ze worden nu zwaar berecht, zo gaat dat tegenwoordig als je opkomt voor het goede.

  Abby Johnson was directrice van een filiaal en toen zij er achter kwam wat er werkelijk speelde heeft ze onstlag genomen en ze verschijnt nu ook op iedere media outlet die het aandurft dit naar buiten te brengen.

  4 likes
 3. De “bakermat” voor 1 van deze zieke praktijken van een psychotische tak die vooral met kindjes te maken heeft, nog voor de geboorte tot ze niet meer “aantrekkelijk” zijn, is NEDERLAND.

  2 likes
 4. Dit is al een aantal jaren bekend…
  En welke Talmoedische arts zit hier weer achter voor eigen gewin?
  Bah, je komt steevast weer bij dezelfde Farizeeërs uit!

  http://sinsthatcrytoheavenforvengeance.blogspot.nl/2015/07/jew-dr-mary-gatter-planned-parenthood.html

  1 likes
 5. Media dekken dit zorgvuldig toe.
  Hieronder bericht over deze Mengele praktijken onder VN-vlag al dd. 6 mei 2014.

  Planned Parenthood komt voor uit de eugenistische ‘Population Council’ van de Rockefeller Foundation. Rassenleer en eugenetica bekten niet lekker, dus labellen zij dat tegenwoordig met Politiek Correcte codetaal, o.a.: ‘Diversiteit’, ‘Vluchtelingenopvang’, ‘Family Planning’.

  Nederland speelt hierbij een hoofdrol. Hoofdsponsor van de VN. Zo gooit Exith Schippers belastingen die ze bij u komen ophalen aan achter de miljardairs achter het vaccinatiekartel GAVI.
  Leestip:
  “Plans For Nigerians’ Systematic Extermination Revealed AfNews / May 6, 2014
  A group known the Global Prolife Alliance (GPA) Council claimed Nigeria is on the verge of economic strangulation and food pollution through a psychological warfare which is currently being conducted with Boko Haram insurgency as part of the plans.

  Biotechnology companies owned by Bill Gate and his associate now being fingered as foreign sponsors of Boko Haram
  (http://www.ers.usda.gov/ersDownloadHandler.ashx?file=%2Fmedia%2F259028%2F259028%2Faer810_1.pdf
  ? Even beyond population control, there is Big Money to be made by the Biotechnology companies from sterile Nigerians.
  The reason can be seen if one reads the current National Health Bill 2014, Section on ‘Interpretation’. The definition of ‘tissues’ excludes ‘gametes’ (sperms and ovarian eggs), so that, they could be taken without DONOR consent (Section 48).

  The idea is to have a high rate of infertile couples in Nigeria, who would go for in-vitro fertilization procedures at IVF clinics, where their eggs and sperms would be pouched for laboratory fertilization and sale to Western Biotechnology laboratories.
  Nigeria is the highest exporter of human embryos for laboratory use in the World!
  The current levels of export of human embryos from Nigeria would increase ten-fold with the enactment of the National Health Bill 2014.
  These embryos are full Nigerian citizens and their export to be killed in Western Laboratories for embryonic stem cell research constitutes ‘Human Trafficking for Genocide’. (http://www.ers.usda.gov/ersDownloadHandler.ashx?file=%2Fmedia%2F259028%2F259028%2Faer810_1.pdf) .

  Gates als een staatshoofd/heilige ontvangen door de Regering, Rutte, Samsom, Koenders, 2de Kamer, 11 nov. 2014

  ‘Vrijhandel’ legaliseert ook de geprivatiseerde Global Healthcare, deze rassenleer resp. eugenetische cult onder wereld- en regeringsleiders:
  Judith Rodin, front-woman for the eugenics-promoting Rockefeller Foundation. http://www.larouchepub.com/eiw/public/2008/2008_10-19/2008_10-19/2008-12/pdf/50_3512.pdf

  Rockefeller “Jr.” – the Post WWII Industrial Emperor of Chemical Agriculture and Chemical Medicine The following is cumulative research, including synthesis of facts from a study done on the Rockefeller and IG Farben connection
  http://www.truthwiki.org/rockefeller-foundation/

  Macron komt net als Jessy Clover uit de klas van Rockefeller, zijn ‘Global Young Leaders’ Program – om ‘Bruikbare Idioten’ te programmeren. Het was ook Rockefeller en de elite eromheen die ene AH eind jaren 20 vorige eeuw programmeerden, en naar Europa stuurden. Ook die kreeg heldenstatus aangemeten door de media, en het argeloze stemvee koos in meerderheid voor hun eigen dictator. Zo is de cirkel rond. We gaan het zien. Aan den lijve ondervinden. Tout Policor Den Haag is er kei blij mee . .

  1 likes
 6. Spirit_himalaya27

  Ik ben absoluut niet tegen abortussen. Wij mensen stellen niets voor! Wij zijn ook bacteriën. We komen op wiskundige manier ter wereld, dus de natuurwet lost het vanzelf op wanneer een baby wordt geaborteerd.
  Ze verkopen die lichaamsdelen maar, ze moeten toch aan recyclen doen!

  0 likes
  • Daar gaat het niet om. Sta ook achter baas in eigen buik/vrijheid van keuzes. Het draait om overname van mensen met een probleem door het systeem. Totaal plaatje. De bedoeling erachter en die is faliekant fout. Lees reactie Richard.
   Nog een voorbeeld op ander vlak: Iedereen in Nederland krijgt iemand op bezoek van welzijn(nu overheid) als je een uitkering/thuiszorg etc hebt/hulp nodig hebt. Je komt er nooit meer van af, tenzij je een vaste baan hebt, waarvan je kunt leven of met iemand samen gaat wonen die geheel onafhankelijk is. Eenmaal in dit systeem, dan blijven ze je volgen. Oke, je hebt een klankbord, maar het is wel een moet/bemoeizorg om je in het systeem te houden. Het systeem wat zelf niet deugt. Raad iedereen aan om dit filmpje eens te bekijken over wat er in Nederland gebeurt. Hoe scheef alles zit. Hoe je leven finaal de vernieling in kan gaan door overheid, zonder dat je er zelf schuldig aan bent, mede door pc/regelgeving.
   http://www.cafeweltschmerz.nl/incasso-met-kafkaiaans-geweld-ruben-munsterman-met-jesse-frederik/
   Na het zien van dit filmpje kreeg ik tranen in mijn ogen, want dit gevoel(niet serieus genomen/elke keer andere mensen/dat jij met bewijzen moet komen etc. etc). ken ik al jaren. In je gezicht mooi praten en ondertussen achter je rug het tegenover gestelde doen/denken of gewoon laten zitten. Van niemand een excuus krijgen bij eigengemaakte fouten. Het voelt alsof jij fout bent. Dat jij een crimineel bent. Dat je een nummer bent. Ik heb in mijn leven nog nooit een bon/boete gehad. Heb wel als een slang nagedacht om veranderingen zo min mogelijk te krijgen, omdat ik weet(zelf heb ervaren), dat veranderingen in het systeem voor veel problemen kan zorgen. Dan krijg je het nog slechter, dan het al was. En de energie om het weer recht te zetten vreet aan je gestel/gezin. Nederland is een onmenselijk pruts land geworden, mede door pc programma’s, die mensen vervangen hebben. Technologie behoort alleen een hulpmiddel te zijn, naast/met mensen.
   Vandaar dat de stekker er van mij vandaag nog eruit mag.

   0 likes
 7. En wat zouden jullie dan voorstellen met de resultaten van hun werk te doen? Gewoon in de oven?

  Op deze manier hebben de klompjes vlees nog enige waarde, door ze te gebruiken in medisch onderzoek en leveren ze (achteraf in ieder geval) nog iets aan de maatschappij. Experimenteren op levende babies is ook een beetje een no-no, dus wil je vooruitgang op dat vlak zul je ergens “materiaal” moeten halen.

  Vroeger werden veroordeelden ervoor gebruikt, maar dat is tegenwoordig ook niet meer één van de mogelijkheden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...