Mens en Dier

Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood in opspraak. Deze undercovervideo onthult schokkende details

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een filmpje opgedoken waarin een directrice van de Amerikaanse abortusorganisatie Planned Parenthood onderhandelt over de prijs van lichaamsdelen van geaborteerde baby’s.

De directrice, Mary Gatter, onthulde in een eerdere undercovervideo al dat ze van het geld dat ze verdient aan de verkoop van de lichaamsdelen een Lamborghini wilde kopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Als een journalist tegen Gatter vertelt dat hij bereid is 50 dollar per exemplaar te betalen, reageert ze dat het bod ‘aan de lage kant is’.

Hoeveel

Gatter vraagt de undercoverjournalist hoeveel foetaal weefsel hij wil kopen, toevoegende dat ze exemplaren tot 16 weken oud op voorraad heeft.

Eerder probeerde de Republikeinse Partij de 500 miljoen dollar die Planned Parenthood ieder jaar van de overheid krijgt, te investeren in klinieken die geen abortussen uitvoeren.

Illegale verkoop

Volgens het Center for Medical Progress, dat het filmpje heeft geplaatst, moet president Trump Planned Parenthood verantwoordelijk houden voor de illegale verkoop van lichaamsdelen van baby’s.

De organisatie vindt dat de belastingbetaler niet langer de kas van deze abortusreus moet spekken.

Criminele praktijken

Planned Parenthood maakt zich schuldig aan illegale handel in lichaamsdelen van baby’s, aldus projectleider David Daleiden.

Hij stelt dat het Amerikaanse ministerie van Justitie de organisatie moet vervolgen en dat de belastingbetaler niet langer gedwongen moet worden om dit soort criminele praktijken te financieren.

[Washington Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
6 jaren geleden

Je hebt nu het recht om te aborteren dus moet je ook flink gebruikmaken van dat recht, natuurlijk.
Welkom in de wereld van de perverse gomoreaanse sodomieten

dna
dna
6 jaren geleden

De “bakermat” voor 1 van deze zieke praktijken van een psychotische tak die vooral met kindjes te maken heeft, nog voor de geboorte tot ze niet meer “aantrekkelijk” zijn, is NEDERLAND.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Toen trump aankondigde dat hij hun funding wilde stop zetten was “mevrouw” Edith Schippers er als de kippen bij om op het internationale toneel even aan te kondigen, dan betaald Nederland dat wel even.

De speech van marine’s dochter Marion le Penn voor de EU gaat mede hierover. Volgens Cijfers van 2010 is 47% van de abortussen om economische redenen. 7 jaar later is de economie niet beter geworden, en als dat al wel zo is dan hebben de mensen het er niet beter door gekregen. De zilvervloot was immers niet binnengelopen dus ga er maar vanuit dat deze cijfers nu nog hoger zijn. Marion le Penn merkt op, deze mensen hadden dus ook gewoon geholpen kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat wanneer een overheid een kalergi plan aan het uitvoeren is om een nieuw soort burger te krijgen, dan wil je dus de oude burger niet meer. Dit ruimt dan ook mooi op zo! Dunnere spoeling van ons in de volgende generaties. En dit is niet het enige trucje die ze in hun mouw hebben om dat te bewerkstelligen. Er zijn veel meer van dit soort dekmantels opgezet met een dergelijk doel, alle “hulp” organisaties in dit land kunnen je nog wel helpen maar alleen als je eerst even je volledige autonomie en souvereigniteit aan ze overdraagt met een handtekening met in de kleine lettertjes dat ze alle gegevens ook medisch van je mogen opvragen en delen met derden en die derden zijn open gelaten op het formulier dat je moet ondertekenen om acteraf in te vullen. Begrippen zijn niet gedefinieerd, ook niet in stukken waar naar wordt verwezen. Daarnaast is er geen termijn in de tekst opgenomen. Dus hulp nodig hebben is tegenwoordig mogelijk in ruil voor bezit worden en je komt er nooit weer vanaf!. En dan hebben we het nog niet gehad over de race mixing strategieën die Richard van Coudenhove Kwalergi ook heeft bedacht!

Lees ook het verhaal van David Daleiden and Sandra Merrit die undercover zijn gegaan bij planned parenthood en dit naar buiten gebracht hebben. Ze worden nu zwaar berecht, zo gaat dat tegenwoordig als je opkomt voor het goede.

Abby Johnson was directrice van een filiaal en toen zij er achter kwam wat er werkelijk speelde heeft ze onstlag genomen en ze verschijnt nu ook op iedere media outlet die het aandurft dit naar buiten te brengen.

trackback
Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkele berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x