Homepagina » Mens en Dier » Bezorgde politieagent roept collega’s op: ‘Het wordt tijd dat we opstaan en een vuist maken’
politieagent
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Bezorgde politieagent roept collega’s op: ‘Het wordt tijd dat we opstaan en een vuist maken’

Een politieagent heeft een verklaring afgelegd bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie, die sinds december 2020 onderzoek doet naar politiegeweld in Nederland, omdat hij zich naar eigen zeggen zeer ongerust maakt over de toestand in ons land.

“Ik maak mij ongerust omdat de rechten van Nederlanders worden geschonden. Met verbazing en angst zie ik dat steeds meer vrijheden worden ingeperkt en dat de regering de mensen angst aanjaagt,” aldus de agent, die zich net als vele tientallen van zijn collega’s bij de commissie meldde.

“Er wordt van mij verwacht mee te werken aan het onderdrukken van mijn medeburgers,” zegt de politieagent. “Er wordt van mij verwacht dat ik meewerk aan het afdwingen van allerlei maatregelen die onderdrukkend zijn.”

Er is geen menselijkheid meer

“Ik moet als ME’er demonstranten mishandelen, aanhouden, opsluiten. Ik moet het normaal vinden om mensen die het beetje vrijheid dat zij denken te hebben ook nog af te pakken. Er wordt ook van mij verwacht dat ik mij laat vaccineren met een zogenaamd vaccin waarover niets bekend is,” verklaart de diender.

Hij zegt dat het vaccin volgens zijn leidinggevende ‘bescherming biedt tegen al die smerige anti-vaxxers die we dagelijks moeten aanraken’. Toen de agent tegen hem zei dat hij zich niet laat vaccineren, kreeg hij te horen dat hij ‘lekker op moest rotten en zich bij de anti-vaxxers moest aansluiten’.

“Er is geen menselijkheid meer,” constateert de agent. “Niet naar elkaar en niet naar de burgers. Je krijgt bevelen die je op moet volgen, ook als die bevelen onmenselijk zijn.”

Vrijheidsmars: 8 mei in Nijmegen

“Het wordt tijd dat al die collega’s die zich nog niet hebben uitgesproken, opstaan en we een vuist maken door met gezicht en naam naar buiten te treden,” benadrukt de agent.

De uitgelezen mogelijkheid daarvoor is de vrijheidsmars die gepland staat op 8 mei in Nijmegen. Onder andere politieagenten, militairen, veteranen, marechaussees, artsen, ambulancebroeders en docenten zullen meelopen in deze mars. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.

Bekijk hieronder de oproep van oud-politieagent Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom Nederland:

4.5 83 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 dagen geleden

Langzaam maar zeker komt er steeds meer verzet vanuit de maatschappij. Eerlijk gezegd hoop ik dat het snel genoeg gaat om wat te veranderen. Die tweedeling in de maatschappij is al een feit. Gisteravond las ik tot mijn schrik op Teletekst dat het ministerie van Volks(on)gezondheid een oproep deed aan iedereen die vóór 1955 geboren was alsnog een afspraak te maken voor die prik. WIJ krijgen dus een tweede kans (cynisch bedoeld). Wat DENKEN zij nu? Dat wij per ongeluk de afspraak hebben laten zitten en een vreugdesprongetje maken, omdat wij nog een kans krijgen?
In ieder geval is nu voor iedere burger in Nederland duidelijk, dat iedereen, ouder dan 65 jaar, ingeënt zou moeten zijn. Gezien de oproep is het mij nu duidelijk dat er velen zijn die dat NIET zijn.
Mijn man en ik zullen niet zwichten onder de druk. Wij wachten af en hopen dat het tij nog gekeerd kan worden.

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Trots op jullie!! Mijn ouders laten zich ook niet vaccineren. Zij hebben ook nooit de griepprik gepakt. Ze zijn hartstikke gezond en niet bang voor een griepje.

Annette
Annette
Reactie op  Pfffffff
11 dagen geleden

Pffffff, dank je wel voor dit mooie compliment. Dit soort prachtige reacties zorgt ervoor dat wij het volhouden.

Roos
Roos
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Natuurlijk moeten wij het volhouden, wij laten ons niet gebruiken door een stelletje psychopaten en BigPharna!

Roos
Roos
Reactie op  Pfffffff
10 dagen geleden

Fantastisch, dat zijn Mensen met Gezond Verstand!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Pfffffff
10 dagen geleden

Dit is slechts het begin van iets wat niet leuk zal gaan worden, er zullen dan vele helden geboren gaan worden die naderhand geëerd zullen gaan worden, daar is zeker niks mis mee. Maar wat het probleem is met helden…. helden leven niet lang.
Dat is het met wat ik bedoel met iets wat niet leuk zal gaan worden.

Fairy
Fairy
Reactie op  Pfffffff
10 dagen geleden

Mijn ouders ook niet! Ze worden al wel met de nek aangekeken door hun schapen”vrienden”.

No name
No name
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Ze zitten met de vaccins in hun maag omdat er veel mensen zijn die zich niet laten vaccineren. Daarom proberen ze nu op allerlei manieren de vaccins alsnog te slijten.
Trap er niet in !!

Just me
Just me
Reactie op  No name
10 dagen geleden

Ze willen snel de oudjes opruimen want ze zitten met de leeggeroofde pensioen potten in hun maag want dat zal hoe dan ook aan het licht komen,

bloem
bloem
Reactie op  Just me
10 dagen geleden

Is dat een zekerheid of een aanname?
Waar kan ik daarover iets te weten komen?

Rob
Rob
Reactie op  bloem
10 dagen geleden

Reiner Fuellmich, de machtigste advocaat in Europa, vertelt wat er gaande is. Hij zegt ook dat de pensioenfondsen failliet zijn omdat het allemaal gestolen is. Dat omdat Europa failliet is. De EU heeft de pensioenfondsen in bezit. Luister naar wat hij verteld over wat er gaande is. Rond de 8ste minuut geeft hij aan dat de pensioenfondsen volledig failliet zijn.
https://www.bitchute.com/video/FiqBYLsnsqzO/

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Ik ben bang dat reiner fuemich hoe goed hij het ook bedoeld, jammer genoeg een doekje voor het bloeden zal zijn.

mee 2
mee 2
Reactie op  Rob
6 dagen geleden

natuurlijk zijn pensioenfondsen leeg en dat al jaren.Uit uitspraak van iemand die zit bij WHO zegt zij dat enige manier dat land kan overleven is dat oudjes opgeruimd zijn . Helaas kan ik filmpje niet meer terug vinden is hele kleine fragment

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  bloem
10 dagen geleden

Ze zijn al heel lang bezig met ervoor te zorgen dat men vlak voor de pensioenleeftijd komt te overlijden e-nummers zijn daar namelijk voor bedoeld. De mensheid heeft dit inde gaten gekregen dus moeten ze het nu anders gaan doen. Op één of andere manier hebben ze blijkbaar haast gekregen hiermee het mooie is die bil Gates die zegt het gewoon ook nog, en dan toch nog zo veel schaapjes. Ongelooflijk gewoon.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  bloem
10 dagen geleden

Geldpotten en roverheid, de kat op de melk laten passen, leeftijden die steeds opschuiven, pensioenen die de markt moeten volgen hoeveel bewijs wil je nog hebben ????

Roos
Roos
Reactie op  Just me
10 dagen geleden

Helemaal WAAR!

Roos
Roos
Reactie op  No name
10 dagen geleden

Dat in voor hun verdienmodel, maar daar trappen wij niet in!

Heraut
Heraut
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Het moet nu toch iedereen duidelijk zijn dat de ziekmakende gezondheidsindustrie wordt geleid door kwade krachten, waarvan we er enkele kennen die als vertegenwoordigers in het kabinet zitten, met een verschrikkelijke voorop die tot het CDA behoort, die de antichrist bedient.

No name
No name
Reactie op  Heraut
10 dagen geleden

Je slaat de spijker op z’n kop. Trek de wandelgangen van dit figuur maar eens na en je zult verschrikt staan; is dit een CDA-er? Een partij die de naam christelijk niet meer waardig is. Communistisch past beter bij deze C.

Carola
Carola
Reactie op  No name
10 dagen geleden

Yep, CDA = Communistisch Demonisch (of Duivels) Appel.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Ik ben blij Annette dat jullie blijkbaar ook al een tijdje wakker zijn, ik zie jou reactie’s hier al een tijdje, ik vecht hier nog steeds tegen een berg onbegrip en ontwetende struisvogelpolitiek, het is niet zo, jij ben gek, jij ben ziek in je hoofd, het is niet zoals jij zegt want op tv zeggen ze dat het niet zo is.
De wereld is idd knettergek geworden en met een bewuste bedoeling die wij hier allemaal weten, de ontwetendheid van mensen is niet erg maar juist diegene die ons voor debiel verklaren zijn het gevaarlijkste.
Die ons gaan vertellen dat wij binnen de lijntjes moeten kleuren van het gezag omdat het nou eenmaal zo is, ja duh, ik bepaal zelf wel of ik een stok in me smoel wil of een naald in mijn donder.
Maar die steeds ontkennende mensen, die zijn naar mijn idee al verloren, een hele grote groep weet dat er iets mis is maar weten niet precies wat en durven niet verder te kijken dan eendimensionaal met een kapje op als een schaapje naar een plat schermpie zitten kijken naar wat de media ons voorspiegelt.
Ik hoop oprecht dat wat er momenteel en met name in de USA gebeurd en wereldwijd dat men is wakker wordt en ziet waar het hier werkelijk om gaat.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Je hebt helaas gelijk Wim. Ik kan me helemaal vinden in je schrijven, zelfde ervaring. Het heeft geen nut degene die alles ontkennen te informeren, degene die merken dat er iets niet klopt, dat zijn degene die eventueel nog tot volle zinnen gebracht kunnen worden en dat mogen we dan ook niet opgeven, hoe groter de groep die door heeft wat er werkelijk speelt in de wereld hoe sneller we uit deze nachtmerrie zullen komen. Het welbekende ‘100e aap verhaal’. Als een bepaald percentage mens of wat voor wezen dan ook, dezelfde mening zijn, als wel gevoelens hebben, gaat de rest ook over de streep. (als je het fenomeen niet kent, zoek er maar eens op) Jij bent in ieder geval niet gek! (maar dat weet je zelf ook wel) 🙂

Wim Q
Wim Q
Reactie op  PowerFlower
10 dagen geleden

Thnxx Flower

Ik zal ook nooit opgeven om mijn naasten en wie dan ook proberen de ogen te openen, ik zie dat als mijn plicht, ik ben 6 jaar geleden 3x getroffen door een hartstilstand en tijdje in coma gelegen, nu icd en voel het als mijn missie om de mensen om mij heen op te vangen en te informeren over de dingen waar ik achtergekomen ben in de loop der tijd, ik kan geen andere reden bedenken waarom ik het anders overleeft kan hebben.
Ik ben eruit gekomen en zo hersteld dat het voor de artsen nog steeds een raadsel is, ik zeg nuchter, was mijn tijd nog niet en heb nog een paar dingen te doen hier alleen snapt menigeen niet waarom ik dit doet, zeker niet omdat ik volgens hen in een risicogroep zit, laat mij daar maar lekker zitten.
Ik ga er met gestrekt been in en laat mij door niemand van de wijs brengen dat ze het beste met ons voor hebben, want dat is zeker niet zo.
Helaas blijven ze ons met de nek aankijken alsof wij van een andere planeet komen maar dat neem ik maar voor lief.

Annette
Annette
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Wow, Wim, wat een indrukwekkend verhaal. Ik herken er trouwens veel in. Mijn man heeft ook een icd. Hij heeft dan wel geen hartaanval gehad, maar ik heb meerdere keren meegemaakt dat hij onderuit ging. Vooral in het vliegtuig. Dat had te maken met een te trage hartslag, die in het vliegtuig dan onder de 40 slagen terecht kwam. Heel eng allemaal. Sinds twee jaar heeft hij een pacemaker en sindsdien gaat het veel beter. Ik ben nog iedere dag dankbaar dat hij er nog steeds is. Hij is er ook van overtuigd dat die spuit zijn einde kan bespoedigen. Daarom neemt hij hem ook niet.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Helemaal gelijk meisie, voor mij sowieso geen spuit in me donder, Icd is wel al 2x afgegaan vorigjaar totaal uit het niets dus blij dak hem heb maar neemt niet weg dat ik mij niet gek laat maken door dit stelletje terreur terroristen, die hebben echt andere plannen met ons en dat is niet veel goeds

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Wat ga je daar goed mee om Wim. In plaats van bij de pakken neer te zitten en je te beklagen over je lot, zie je het als een kans om wat goeds te doen in/voor de wereld, mooi, mijn respect! En zo verstandig dat je die genocidespuit niet gaat nemen!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

@Wim Q; Ik denk dat je je angst voor de dood overwonnen hebt en dat is een zeer goede zaak, ik heb die ook niet voornamelijk omdat ik weet dat dood niet dood is en daar allerlei ervaringen mee heb maar ook al zou dat zo zijn, dan heb ik er ook vrede mee,
Beter te leven met het idee dat ook wij een houdbaarheids- datum hebben en daar mee dealen, dan eeuwig in een gevangenis van angst te leven. Kijk, dan ga ik nog liever dood.
Mensen moeten gewoon meer ballen hebben en niet van die laffe mietjes zijn, wees een beetje hard voor jezelf, we hebben een generatie van supersofties gekweekt en dat is geen goede zaak.
Ik las laatst een mop, er werd aan een generaal gevraagd of er een 3e wereldoorlog zou komen, hij zei dat kan niet meer. Er werd gevraagd waarom niet, zijn antwoord; Om oorlog te voeren heb je minstens 2 handen nodig.

Trudy
Trudy
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Helemaal met je eens, als ik naar nog zoveel mensen kijk die het geloven soms zo triest

Lucie
Lucie
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Mijn man en ik,73 en 76 jaar hebben nooit een griepprik genomen omdat we het gewoon niet nodig vonden.We hebben een zoon en dochter,beide zijn getrouwd, 7 kleinkinderen plus een achterkleinkind op komst.
Nu is onze zoon en dochter met partners niet duidelijk te maken dat er hier een agenda wordt uitgevoerd welke niks met onze gezondheid te maken heeft,integendeel! Heb een verbod opgelegd gekregen van alle vier,willen er niks meer over horen,stuurde soms iets via internet, is alles niet waar,zeggen ze.Ik voel mij nu zo wanhopig want ze gaan te prikken zodra het kan,vreselijk!!

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Lucie, ik heb zoiets vergelijkbaars in mijn directe familie, ze willen nergens meer iets over horen, ik wordt genegeerd zelfs. Heb er al veel verdriet om gehad en probeer het al langere tijd van me af te zetten. Je kunt gewoon geen kant meer op als mensen je zo afblokken. Ik hoop nog steeds, als een soort van wonder, dat er heel gauw een massa bewustzijn ontstaat waardoor dat deel van de bevolking wat nodig is om dit hele gebeuren om te laten draaien, bereikt wordt.

Anna
Anna
Reactie op  PowerFlower
10 dagen geleden

Hier hetzelfde. Gelukkig zitten onze dochters op dezelfde lijn als wij maar de rest vd familie wil er niks over weten. Ik heb mijn best gedaan om ze te overtuigen maar kreeg geïrriteerde reacties. Mijn broer werd zelfs een beetje kwaad. Ik ben nu zover dat ik het opgeef, ik wil er ook geen ruzie om in de familie. Mijn man heeft ooit een heel erge allergische reaktie gehad op een medicijn. Toen ze erachter kwamen dat het daardoor kwam moest hij gelijk stoppen. Het had zijn dood kunnen worden zeiden ze. Ook heeft hij schildklierkanker gehad, zijn schildklier is verwijderd en dat is nu 20 jaar geleden. Hij zegt ook: ik dit niet overleefd om weer met troep opgezadeld te worden. Daar trap ik niet meer in.

bloem
bloem
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Meer dan je best kun je niet doen.De rest is hun eigen verantwoording.Sterkte.

Nina-
Nina-
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Wellicht kun je ze confronteren met het boek van Frank Ruesink of andere vaccinschade verhalen. En de vraag stellen als jij of je kind nu problemen krijgt na vaccinatie, vergeef je jezelf dan wat je hebt gedaan? Denk daar eerst maar eens over na, zou ik zeggen.

Annette
Annette
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Lucie, zó herkenbaar. Mijn man en ik zitten in hetzelfde schuitje. Onze kinderen geloven ook niet in die zogenaamde “complottheorieën”, wat allang geen complottheorieën meer zijn. Het is inmiddels waarheid geworden. Zij willen het echter niet geloven en ik heb het nu maar opgegeven.

Fairy
Fairy
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Dat is ook vreselijk maar je kunt er niks aan veranderen; laat het los. Ik weet waat ik over praat want zit in hetzelfde schuitje. Ik heb geaccepteerd dat ieder zijn eigen pad volgt.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Lucie
10 dagen geleden

Heel erg voor jullie en ik vermoed dat niets wat ik zal zeggen, niet veel zal bijdragen toch zal ik het doen.
Heb enkele malen van zeer nabij ernstige ziekten meegemaakt, waarbij keuzen gemaakt werden waarvan ik wist dat ze de zaak hooguit zouden verergeren. Daarvan heb ik een les geleerd, je moet dat stukje los kunnen laten, wel waarschuwen en voorlichten maar uiteindelijk is het hun leven.

Voor de kleinkinderen vind ik het wel heel erg en dat geldt voor alle kinderen, want ik weet al heel lang hoe schadelijk vaccinaties zijn.
Kinderen zijn afhankelijk van wat hun ouders voor hen beslissen, generaties zijn daardoor zwaar getroffen.
Nu meer dan ooit is informatie beschikbaar en toch neemt men niet eens de moeite daartoe, onder het mom van, daar wordt ik maar depressief van, men is helaas laffer, weker en decadenter dan ooit.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Lucie
9 dagen geleden

> Heb een verbod opgelegd gekregen.

Het moet niet mooier worden dat je eigen kinderen je iets gaan verbieden! Dan heb je die duidelijk verkeerd opgevoed……

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

ik denk dat de echte tegenbeweging uit de 3e wereld zal komen, omdat er daar geen geld is om een test maatschappij op te tuigen en er is ook geen sociaal vangnet, dus thuisblijven is daar ook een wisse dood( geen eten).
De miscchien Covid-angst zal daar verdrongen worden door de realistische niets te vreten realiteit, de overheden daar zullen, of de maatschappij volledig moeten opstarten, of ze hebben een volksopstand en in dat soort landen doen de militairen en politie ook mee.
Als daar de vlam in de pan slaat zaal het hier ook volgen, ik denk dat je moet denken aan eind 2021 misschien zelfs eerder en dat het medio 2022 daar helmaal rond is en hier eind 2022 .We moeten alleen een ding niet vergeten, deze mensen die hieraan meegewerkt hebben, dit is hoogverraad en genocide, niks verzachtende omstandigheden.

Elske
Elske
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Mijn echtgenoot is 66 en ik 60 we leven gezond veel beweging voor ons geen experimenteel vaccin en geen test dan maar niet meer op vakantie, maar ook wij zullen niet zwichten

cat
cat
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

trots wij laten on ook niet vaccineren oproep weggegooid

pien
pien
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

ik heb die van mij retour gestuurd, dus duidelijk naar dat ‘instituut’

salvar
salvar
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

wij ook niet , zwichten komt niet in mijn woordenboek voor.
althans niet voor dit soort lieden.

Els van der Heijden
Els van der Heijden
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Hallo Annette..! Ik behoor inmiddels ook tot de ‘doelgroep “van de zgn..”kwetsbaren “want ik ben nu 67 jaar..! Maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om dat “vaccin “te gaan nemen..! Dat besluit had ik vorig jaar al genomen..! Ik ben zo gezond als een vis..heb een uitstekend inmmuunsysteem en weiger Alles wat dat af zou kunnen breken..en al helemaal een “vaccin “wat niet getest is..wat nog in een experimentele fase zit enz..! Bovendien is het GEEN vaccin in de traditionele zin van het woord..maar een Gentherapie die ons DNA voorgoed veranderd..!! Brrrr,,! Mijn beide zoons waarvan er een in de psychiatrie verblijft nemen ook het “vaccin “NIET..! Ik stuur mijn oproep terug naar het ministerie met een persoonlijke aantekening voor de Jonge..”onze “meest Bizarre “minister “van Volksgezondheid OOIT..!!

salvar
salvar
Reactie op  Els van der Heijden
10 dagen geleden

goed gedaan Els van der Heijden.
al ben je niet gezond dit middel van de psychopaten breekt je lichaam af.

Roos
Roos
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Geen gif in onze lichamen!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

De pensioenpotten zijn op en ze redden het niet meer met steeds de leeftijd naar voren schuiven, dit is al in allerlei landen gebeurt en nu zijn we in Europa aan de beurt. Aangezien wij de vetste potten hadden, mogen onze ouderen, na noeste arbeid, Hugo’s gifspuit halen als beloning..stinken jullie er niet in, dit verdient niemand en jullie generatie zeker niet.
Negeer ook alle bekende personen die zich op de TV laten inspuiten, is ook nep en voor de buhne, je weet nooit wat er in hun spuit zit..allemaal bedoelt om mensen over te halen en de herde immunity/ groeps-immu- niteit is ook flauwekul dan zou geen mens een individueel immuunsysteem nodig hebben, dat systeem hebben we niet zomaar . Sterkte en houd moed.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Rebel&Girl
9 dagen geleden

Ik heb al jaren geleden voorspeld dat wanneer ik eraan toe mocht komen om a.o.w. te krijgen (pensioen heb ik niet) er helemaal geen a.o.w. meer zal zijn. Er zal dan nog wel iets komen om je niet te laten verhongeren, maar géén a.o.w. meer. Die voorspelling gaat dus akelig goed uitkomen…… Ik heb alleen niet kunnen vermoeden en voorspellen dat dit nu van een hele andere kant komt.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

> Wat DENKEN zij nu? Dat wij per ongeluk de afspraak hebben laten zitten en een vreugdesprongetje maken, omdat wij nog een kans krijgen?

Ze blijven maar doordrammen en reclame te maken voor vaccinatie. De farmaceutische industrie is hier de boosdoener van en zijn nu “rupsje nooit genoeg”. Er wordt schandalig veel verdiend aan vaccinaties. Gezondheid en het “eeuwige leven” zijn nu dus te koop. De farmaceutische industrie verrijkt zich met miljoenen met behulp van het verlengstuk regering die ze nu handig voor hun eigen karretje hebben gespannen……

Realistic
Realistic
11 dagen geleden

Die vuist van de gestapo is net de onderste steen van Rutte.Die krijg je ook recht in je gezicht.

ron
ron
Reactie op  Realistic
11 dagen geleden

maar die steen kaatst toch een keertje terug.

Arnold
Arnold
Reactie op  ron
10 dagen geleden

En hard. Markje en Hugo kunnen die niet ontwijken!!

H.J.
H.J.
11 dagen geleden

Laat eerst is een aantal rechters, toetsen welke opdrachten deze dienders mee krijgen, als zij (moeten) gaan knuppelen.

Vlgs mij zit het knuppelen, in de genen van de dienders.

Welke maatregelen zijn er genomen, tegen de persoon die een vrouw voor een rijdend busje smeet.
En welke maatregelen zijn er genomen tegen de dienders, die een op grond ligende man op zijn onbeschermde hoofd knuppelde en een hond aanzette om een man lichamelijk te beschadigen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  H.J.
11 dagen geleden

Ik denk dat je gelijk hebt HJ. Onder de nazis kregen sadisten ook vrijspel. Die waren vaak kampbewakers en konden ongekend lekker martelen nasr eigen inzicht. Niet omdat ze daar altijd opdracht voor hadden maar het systeem hield ze ook niet tegen. Dat zie je nu weer. Psychopaten, sadisten en manipulatieve figuren worden verdedigd en geëerd in media. Ik denk dat de ballen van het beest al teveel ingedaald zijn. De politie is als organisatie niet meer te redden. De kop van het beest (Openbaringen) is te rot. Wanneer een ledemaat van een lichaam verrot is kan je het nog redden door amputatie. Maar wanneer de kop verrot is, is het lichaam verloren. De politie is nu de uitvoerende knokploeg, de SA, de gestapo van een facistische overheid geworden die zelf onderdeel is onder gautleider Ruttler in het 4e wereldrijk van Furher Schwaba the Hutt.

Arnold
Arnold
Reactie op  H.J.
10 dagen geleden

En tegen die ‘diender’ die een jongedame van tien meter afstand volledig plat spoot tegen een betonnen muur met zwaar hoofdletsel/18 hechtingen als gevolg. Hoe zou het nu met haar zijn?

Roel
Roel
11 dagen geleden

Mooi om te horen dat men bij de politie over gaat tot vaccineren. 😏

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  Roel
11 dagen geleden

Uit de buurt blijven dus bij die besmettelijke gasten.

Heraut
Heraut
Reactie op  Roel
10 dagen geleden

Men moet weten dat in de vaccins nanodeeltjes zijn verwerkt en dat is niet voor niets gedaan. de nanodeeltjes reageren op signalen en sturen ook signalen uit. Daarom zijn er vrouwen die, als ze in de buurt bij een gevaccineerd persoon zijn geweest, beinvloeding kunnen krijgen van hun menstruatie. De praktijkgevallen zijn al gemeld. Bovendien kunnen de nanodeeltjes er voor zorgen dat men surveillance op de gevaccineerde personen kan uitoefenen.
Welkom in het rijk der cyborgs van de antichrist.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Heraut
10 dagen geleden

Sorry dat ik het zo bruut moet zeggen, maar dit is dus iemand die niet weet waar hij over praat. Weet je eigenlijk wel wat een nanodeeltje is? Ik denk dat je de klok hebt horen luiden en niet weet waar de klepel hangt. Nanodeeltjes als zendertjes natuurlijk, ha ha ha ha ha…..

vladi
vladi
Reactie op  Ceessie
10 dagen geleden

informeer ons tot in de details.
breng de onwetende jouw wijsheid.
ik wacht met smart op een reactie.

fff

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Ceessie
10 dagen geleden

Ceesie, ga jij maar lezen wat AI-experts hierover zeggen, er zijn aardig wat te vinden, een van de beste, vind ik persoonlijk, is Cyrus Parsa, je staat versteld van wat er mogelijk is.
Ik heb zelf online dit ook uitgespit. Verder volg ik ook veel wetenschappelijke web-sites en heb een zeer brede opleiding gehad dus ben niet de domste, er is meer mogelijk denk b.v. er aan dat je bouwstenen in een systeem doet en er self-assemblerende instructie bijdoet, zal in etappes moeten maar dat kan onder het mom van testen en meerdere vaccinaties een deel kan zelfs door de lucht.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Heraut
10 dagen geleden

Als je electro-magnetisch veld sterk genoeg is, heeft het geen tot weinig invloed op je. Ga mediteren of leer prana in je systeem toe te laten en laat het niet in je lijf spuiten nog een tip gebruik om de dag een wierookbad van salie en lavendel of bijvoet en lavendel, gedroogde kan gewoon die van je tuin nemen/gebruiken. Het zorgt ervoor dat je aura sterk blijft en geen negatieve energie toelaat.
Een wierookbad houdt in dat je in een grote schelp of klein vuurvast schaaltje, een speciaal houtskooltje ( bestellen bij een wierookwinkeltje)is plat, koop de grotere variant, die breek je voorzichtig doormidden, steek hem aan, zet hem effe buiten tot hij uitgeknetterd is en doe daarna paar stukjes salie/bijvoet en lavendel er op.
Ga daarmee langs je lichaam, je hele lichaam ook boven je hoofd, doe dit wel voorzichtig, doe het in je nakie zodat je kleding niet fikt, pas op voor je haar doe, het in een knot.
In het begin is alles onwennig maar het zal steeds beter gaan en hoe beter het gaat, hoe meer je ook de effecten zal merken, het is net of er een wolk om je lichaam gelegd wordt, dat voel je heel duidelijk.
Het kan ook extra inzichten geven, simpelweg omdat het je afschermt voor negatieve energie en je daardoor een betere verbinding krijgt met je hogere zelf..probeer het maar wat heb je te verliezen, ze noemen je toch al een wappie.

Elise
Elise
Reactie op  Roel
10 dagen geleden

Nou eigenlijk niet, want dan worden zij ook ziek. Ik blijf vanuit de basis denken. Criminaliteit viert hoogtij, mede doordat velen steeds armer worden. Buurten worden steeds onveiliger. Ik loop al met een schroevendraaier op zak. Ook, omdat er veel mensen verward rondlopen. Door depressie of drugs.
Ik hoop, dat iedereen op tijd wakker wordt. Dit kan zo niet doorgaan! De boel stort in. Zijn we allemaal de dupe. Het is een lastig dilemma. Het systeem is en blijft het probleem.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Roel
10 dagen geleden

Dat zal de gelederen daar uitdunnen en ze kans geven de wappieverhalen en gezichtspunten te gaan verkennen..karma is such a bitch.

RayOflight
RayOflight
11 dagen geleden

Inderdaad geen menselijkheid meer. Ga het ook niet meer goedpraten. Agentjes hebben het zo druk en stress en whatever. Zijn gewoon de knokploeg van de regering….

Nu dit bericht , lekker oma in het park rammen mag allemaal van de leiding maakt niet uit waar het is in deze globale hel. Blauw hart ? Nee echt niet gewoon moreeloze l*llen met 1 programma

Befehl ist befehl.

https://www.bitchute.com/video/iMqI01kv145X/

de dag kan niet stukker…. tenminste dat hoop ik.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  RayOflight
10 dagen geleden

Ze zijn gewoon de knokploeg van de maffia in Den Haag

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
11 dagen geleden

“Een vuist maken”

Een beetje een ongelukkige woordkeuze gezien de beelden van koningsdag 2021 te Arnhem. Maar het is een begin..

Ceessie
Ceessie
11 dagen geleden

Hij zegt dat het vaccin volgens zijn leidinggevende ‘bescherming biedt tegen al die smerige anti-vaxxers die we dagelijks moeten aanraken’.

Dit soort uitspraken doet mij direct terugdenken aan de tweede wereldoorlog. Daar riepen de autoriteiten dat joden smerig waren en dan druk ik me nog beschaafd uit.

We weten precies wat we voor vlees in de kuip hebben.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Tis een druppel op de gloeiende plaat als er maar genoeg druppels komen betekent dat er ook steeds meer dienders wakker worden Die zijn ook net als de burgers slachtoffer van deze dictatuur De tijd dringt hoe langer t duurt hoe grimmiger t word Word nooit meer normaal maar onze vrijheden willen we niet kwijt Door leugens en bedrog ons vaccineren met dodelijke bijwerkingen en we doen t voor elkaar 😤😤Dat hier nog ingetrapt word door alle lagen van de bevolking is mij een raadsel 🤯😰😰

salvar
salvar
Reactie op  W Appie🤔😁
10 dagen geleden

wel eens van schapen gehoord of lemmingen.
meestal hebben ze een lege blik en kunnen ook al willen ze niet nadenken.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  W Appie🤔😁
10 dagen geleden

Het wordt nooit meer Normaal, zeg jij maar het is nooit normaal geweest, alleen was de “ziekte”, sluipend en nu is het in volle glorie onderkend door velen.
Tijd om de patient te genezen, we moeten verder kijken dan onze neus lang is en een eigen Reset-agenda opstellen, waarbij we deze z.g. elite wereldwijd, met tak en wortel zullen moeten uitroeien.
We zullen ook veel dingen moeten veranderen, waarbij het accent zou moeten liggen, op de problemen die we hebben echt oplossen en niet de nep-problemen bedacht door de globalisten..en nooit meer onze macht uit handen geven aan leiders, die ons geld uitgeven alsof het niks is en ons “belonen” met een giftige spuit.
Ook zullen we de hand in eigen boezem moeten steken, want laten we wel wezen, we hebben ze het wel erg makkelijk gemaakt. We moeten ook ons stukje verantwoordelijk- heid voor dit drama moeten gaan durven inzien en benoemen en er ook aan gaan werken.
Alle spelers in dit drama hebben schuld, ook de slachtoffers, ja ik weet het, ik ben streng maar huilie huilie doen, heeft nooit de problemen opgelost.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Rebel&Girl
9 dagen geleden

> Ook zullen we de hand in eigen boezem moeten steken, want laten we wel wezen, we hebben ze het wel erg makkelijk gemaakt.

Dàt klopt! De regering is al jaren bezig om de mensen murw te maken voor een totale controle en uitroeien van de bevolking. De meeste mensen hebben dat destijds niet in de gaten gehad en daar plukt de regering nu de vruchten van. Ik gebruik dan vaak de zelfbedachte gebeurtenis: Er staan tien mensen aan de kant van een vaart/sloot. Dan brult er iemand: SPRING! Dan springen er negen mensen zonder even na te gaan waarom ze moeten springen. Die ene die dus niet springt, ben ik, omdat ik graag wil weten waarom ik moet springen…….

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  W Appie🤔😁
9 dagen geleden

Nee hoor echt géén raadsel. 85% van de mensen zijn door het véél gevaarlijker dan corona angst virus in hun hoofd besmet. Ze komen dus nooit meer van deze besmetting af en vaccinatie help dan graag een handje om hiervan bevrijd te worden……

t de vries
t de vries
11 dagen geleden

Ik denk dat dit hem niet in dank afgenomen word door zijn oversten enbepaalde colega,s .Maar de man heeft voor de volle honderd procent gelijk ,deze geweldspiraal is onmenselijk .Maar past in het straatje van de genen die ons onderdrukken .,men is nog veel meer van plan om ons als makke schapen naar de kloten te helpen . Het reduceren van de bevolkings populatie is in gang gezet ,en een ieder die zich hiertegen verzet zal gedwongen worden .Het zij met geweld of andere formen van repressie,ook het vaccineren behoord daar bij .De desbetreffende vaccins zijn daar voor gefabriceerd ,een afbraak van het imunsysteem en de gevolgen daar van zijn nu al merkbaar .Het was de bedoeling om eerst de oudere generatieste treffen .Maar inmidels speelt leeftijd geen rol meer ,ook is het voor een groep elitaire machthebbers een verdien model geworden .Wat ook blijkt uit het meerdere malen vaccineren en dat enige jaren te faciliteren .De bedoeling is tot tweeduizendrieentwintig het vaccinatie programma voort te zetten .Dan moet zeg maar negenenegtig procent van de wereldbevolking gevaccineerd zijn en is al eengroot gedeelte ziek of overleden de rest volgt in de loop der jaren .En al die volgzame makke schapen die in de rij staan en bedelen voor gevaccineerd te worden tekenen hun eigen doodvonnis .Wanneer zullen zij eens wakker worden en hun ogen opengaan .Dit gehele georkestreerde beleid gemaakt om zo veel mogelijk slachtoffers te maken is te danken aan een groep elitaire machtsgeile psychopaten .Waaronder vrijmetselaars waar onder andere MACRON en ook RUTTE deel van uit maken ,beiden zijnlid van een clubje dat al langere tijd zich bezig houd met wegen te vinden om de wereld bevolking te reduceren .Figuren zoals een MACRON EN RUTTE zijn geplaatste pionnen die een opdracht hebben te vervullen .Vandaar dat zij alle medewerking verkrijgen om op de posities waar zij zich nu bevinden te blijven .Zo als nu er alles aan gedaan is en word voor een RUTTE VIER mogelijk te maken .Alles bleek er al op te wijzen voor de verkiezingen neigte het al op de voorbereiding naar een rutte vier .Wij zijn er wederom ingetuind ,met hun geregiseerde aftreden om gevrijwaard te zijn en ongestoord te werken aan een voortzetting van het gevoerde beleid .Een beleid dat ons alle vrijheden afneemt en ons zo genaamd vrijheden onder beperkingen oplegd plus ons in de toekomst ziek maakt en uitroeid .Indien wij volksvertegenwoordigers zouden hebben met ruggegraat en hart voor nederland en ons ,die weerstand zouden bieden en zich afkeerden van deze volks verraaders is er mischien nog redding mogelijk .

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
11 dagen geleden

Ik wordt er zooooo moe van ;
DEMONSTREREN WERKT NIET !!!!
Ze lachen ons recht in het gezicht uit !
Waarom snappen de mensen dit niet?
Wat dat betreft, zijn de fransen toch driester dan wij nederlanders. Die gaan er tenminste ervoor. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

Dubito
Dubito
Reactie op  Marie-Jeanne
10 dagen geleden

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid is het enige wat helpt. Die houding is zelfs moreel verplicht bij een overheid die zijn eigen burgers terroriseert.
Op het uit elkaar meppen van demonstraties zijn ze ingesteld en getraind. Bij massale burgerlijke ongehoorzaamheid staan ze machteloos.

salvar
salvar
Reactie op  Marie-Jeanne
10 dagen geleden

demonstreren helpt wel , misschien wordt het zwart van de mensen.
aan mij zal het niet liggen ik ben van de partij.
Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
gaat hier op een gegeven moment ook gebeuren.

x

Check Also

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

keuzevrijbijmij

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x