Mens en Dier

Bezorgde politieagent roept collega’s op: ‘Het wordt tijd dat we opstaan en een vuist maken’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een politieagent heeft een verklaring afgelegd bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie, die sinds december 2020 onderzoek doet naar politiegeweld in Nederland, omdat hij zich naar eigen zeggen zeer ongerust maakt over de toestand in ons land.

“Ik maak mij ongerust omdat de rechten van Nederlanders worden geschonden. Met verbazing en angst zie ik dat steeds meer vrijheden worden ingeperkt en dat de regering de mensen angst aanjaagt,” aldus de agent, die zich net als vele tientallen van zijn collega’s bij de commissie meldde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Er wordt van mij verwacht mee te werken aan het onderdrukken van mijn medeburgers,” zegt de politieagent. “Er wordt van mij verwacht dat ik meewerk aan het afdwingen van allerlei maatregelen die onderdrukkend zijn.”

Er is geen menselijkheid meer

“Ik moet als ME’er demonstranten mishandelen, aanhouden, opsluiten. Ik moet het normaal vinden om mensen die het beetje vrijheid dat zij denken te hebben ook nog af te pakken. Er wordt ook van mij verwacht dat ik mij laat vaccineren met een zogenaamd vaccin waarover niets bekend is,” verklaart de diender.

Hij zegt dat het vaccin volgens zijn leidinggevende ‘bescherming biedt tegen al die smerige anti-vaxxers die we dagelijks moeten aanraken’. Toen de agent tegen hem zei dat hij zich niet laat vaccineren, kreeg hij te horen dat hij ‘lekker op moest rotten en zich bij de anti-vaxxers moest aansluiten’.

“Er is geen menselijkheid meer,” constateert de agent. “Niet naar elkaar en niet naar de burgers. Je krijgt bevelen die je op moet volgen, ook als die bevelen onmenselijk zijn.”

Vrijheidsmars: 8 mei in Nijmegen

“Het wordt tijd dat al die collega’s die zich nog niet hebben uitgesproken, opstaan en we een vuist maken door met gezicht en naam naar buiten te treden,” benadrukt de agent.

De uitgelezen mogelijkheid daarvoor is de vrijheidsmars die gepland staat op 8 mei in Nijmegen. Onder andere politieagenten, militairen, veteranen, marechaussees, artsen, ambulancebroeders en docenten zullen meelopen in deze mars. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.

Bekijk hieronder de oproep van oud-politieagent Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom Nederland:

4.5 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Langzaam maar zeker komt er steeds meer verzet vanuit de maatschappij. Eerlijk gezegd hoop ik dat het snel genoeg gaat om wat te veranderen. Die tweedeling in de maatschappij is al een feit. Gisteravond las ik tot mijn schrik op Teletekst dat het ministerie van Volks(on)gezondheid een oproep deed aan iedereen die vóór 1955 geboren was alsnog een afspraak te maken voor die prik. WIJ krijgen dus een tweede kans (cynisch bedoeld). Wat DENKEN zij nu? Dat wij per ongeluk de afspraak hebben laten zitten en een vreugdesprongetje maken, omdat wij nog een kans krijgen?
In ieder geval is nu voor iedere burger in Nederland duidelijk, dat iedereen, ouder dan 65 jaar, ingeënt zou moeten zijn. Gezien de oproep is het mij nu duidelijk dat er velen zijn die dat NIET zijn.
Mijn man en ik zullen niet zwichten onder de druk. Wij wachten af en hopen dat het tij nog gekeerd kan worden.

Realistic
Realistic
2 jaren geleden

Die vuist van de gestapo is net de onderste steen van Rutte.Die krijg je ook recht in je gezicht.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Laat eerst is een aantal rechters, toetsen welke opdrachten deze dienders mee krijgen, als zij (moeten) gaan knuppelen.

Vlgs mij zit het knuppelen, in de genen van de dienders.

Welke maatregelen zijn er genomen, tegen de persoon die een vrouw voor een rijdend busje smeet.
En welke maatregelen zijn er genomen tegen de dienders, die een op grond ligende man op zijn onbeschermde hoofd knuppelde en een hond aanzette om een man lichamelijk te beschadigen.

Roel
Roel
2 jaren geleden

Mooi om te horen dat men bij de politie over gaat tot vaccineren. ?

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x