Chemtrails

Lerares over chemtrails: “We worden besproeid”

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit East Grinstead in het Engelse graafschap West Sussex stelt dat mensen die onder vliegroutes wonen, worden vergiftigd vanuit de lucht. Barbara Craig (53) meent dat vliegtuigen worden gebruikt om schadelijke chemicaliën in de lucht te brengen in een poging het weer te manipuleren.

Craig beweert dat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt tussen chemtrails en condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen, zogeheten contrails. De 53-jarige lerares zei: “De chemicaliën kunnen een wit of zwart spoor achterlaten. Als verschillende vliegtuigen op hetzelfde moment onder dezelfde weersomstandigheden vliegen en sommige toestellen laten wel sporen achter en andere niet, dan weet je gelijk waar de chemtrails hangen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Als schilder houdt Craig de lucht nauwgezet in de gaten. Ze woont inmiddels ruim 30 jaar in Engeland en heeft het wolkendek in die periode drastisch zien veranderen. Actiegroep Look Up is van mening dat overheden overal ter wereld aan weermanipulatie doen, ook wel geo-engineering geheten. Over het doel van de chemtrails zijn de meningen nog altijd verdeeld.

“Er worden zeker experimenten gedaan,” zei de van oorsprong Canadese Craig. “Ze gebruiken HAARP om de atmosfeer op te warmen en sproeien zonder medeweten van de bevolking aerosolen. De overheid doet dit om zonnestralen tegen te houden, maar hoe kun je klimaatverandering tegengaan door giftige stoffen te gebruiken die in onze bodem en ons regenwater terechtkomen? We moeten samenwerken met de aarde en niet een eigen systeem opdringen.”

“Toen ik in Italië lesgaf merkte ik dat kinderen ziek waren op dagen dat er gesproeid werd,” ging ze verder. “Een vriend van me uit Brighton geeft ook les en hij zei hetzelfde.” Volgens Craig en anderen worden de chemtrails gesproeid door nietsvermoedende piloten die vanaf Heathrow en Gatwick vliegen.

Een woordvoerder van de Britse burgerluchtvaartautoriteit deed de chemtrails af als complete nonsens. “Mensen geloven al decennia in deze mythe, maar het is complete nonsens. Er is absoluut geen bewijs voor,” zei hij. “Piloten zijn ook mensen met gezinnen. Waarom zouden zij in zoiets verwikkeld raken?”

[East Grinstead Courier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cdude
Cdude
10 jaren geleden

Die schilder/lerares (was is het nu) lijkt me een absolute specialist in chemtrails

Lacsap
Lacsap
10 jaren geleden

Chemtrails wat men ziet zijn contrails van militair vliegtuigen die op JP8 benzine vliegen. In JP8 zitten ijzers zwavels en andere troep die de zogenoemde chemtrails veroorzaken (via uitlaat).

JP8:

FSII: diethylene glycol monomethyl ether
corrosion inhibitor: oxygen, hydrogen sulfide, and carbon dioxide
Antistatic agent: Stadis 450 (dinonylnaphthalene sulfonic acid, barium salt)
Benzene
n-hexane
..

https://en.wikipedia.org/wiki/JP-8
http://chemtrails.cc/tags/stadis-450/

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Chemtrails voor het klimaat? Het lijkt mij eerder tegen de bevolking gericht, dat men o.a. afzwakt, vergeetachtig (alzheimer) en labiel wordt en vroegtijdig sterft.

Danny
Danny
10 jaren geleden

“Als verschillende vliegtuigen op hetzelfde moment onder dezelfde weersomstandigheden vliegen en sommige toestellen laten wel sporen achter en andere niet, dan weet je gelijk waar de chemtrails hangen.”

Hieruit blijkt al dat ze geen flauw idee heeft waar ze het over hebt.
Misschien eerst maar eens wat boeken lezen en kennis op doen en dan nog eens nadenken over wat je roept.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x