Homepagina » Chemtrails » Lerares over chemtrails: “We worden besproeid”
Lerares over chemtrails: "We worden besproeid"

Lerares over chemtrails: “We worden besproeid”

Een vrouw uit East Grinstead in het Engelse graafschap West Sussex stelt dat mensen die onder vliegroutes wonen, worden vergiftigd vanuit de lucht. Barbara Craig (53) meent dat vliegtuigen worden gebruikt om schadelijke chemicaliën in de lucht te brengen in een poging het weer te manipuleren.

Craig beweert dat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt tussen chemtrails en condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen, zogeheten contrails. De 53-jarige lerares zei: “De chemicaliën kunnen een wit of zwart spoor achterlaten. Als verschillende vliegtuigen op hetzelfde moment onder dezelfde weersomstandigheden vliegen en sommige toestellen laten wel sporen achter en andere niet, dan weet je gelijk waar de chemtrails hangen.”

Als schilder houdt Craig de lucht nauwgezet in de gaten. Ze woont inmiddels ruim 30 jaar in Engeland en heeft het wolkendek in die periode drastisch zien veranderen. Actiegroep Look Up is van mening dat overheden overal ter wereld aan weermanipulatie doen, ook wel geo-engineering geheten. Over het doel van de chemtrails zijn de meningen nog altijd verdeeld.

“Er worden zeker experimenten gedaan,” zei de van oorsprong Canadese Craig. “Ze gebruiken HAARP om de atmosfeer op te warmen en sproeien zonder medeweten van de bevolking aerosolen. De overheid doet dit om zonnestralen tegen te houden, maar hoe kun je klimaatverandering tegengaan door giftige stoffen te gebruiken die in onze bodem en ons regenwater terechtkomen? We moeten samenwerken met de aarde en niet een eigen systeem opdringen.”

“Toen ik in Italië lesgaf merkte ik dat kinderen ziek waren op dagen dat er gesproeid werd,” ging ze verder. “Een vriend van me uit Brighton geeft ook les en hij zei hetzelfde.” Volgens Craig en anderen worden de chemtrails gesproeid door nietsvermoedende piloten die vanaf Heathrow en Gatwick vliegen.

Een woordvoerder van de Britse burgerluchtvaartautoriteit deed de chemtrails af als complete nonsens. “Mensen geloven al decennia in deze mythe, maar het is complete nonsens. Er is absoluut geen bewijs voor,” zei hij. “Piloten zijn ook mensen met gezinnen. Waarom zouden zij in zoiets verwikkeld raken?”

[East Grinstead Courier]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

72 reacties

 1. Chemtrails wat men ziet zijn contrails van militair vliegtuigen die op JP8 benzine vliegen. In JP8 zitten ijzers zwavels en andere troep die de zogenoemde chemtrails veroorzaken (via uitlaat).

  JP8:

  FSII: diethylene glycol monomethyl ether
  corrosion inhibitor: oxygen, hydrogen sulfide, and carbon dioxide
  Antistatic agent: Stadis 450 (dinonylnaphthalene sulfonic acid, barium salt)
  Benzene
  n-hexane
  ..

  https://en.wikipedia.org/wiki/JP-8
  http://chemtrails.cc/tags/stadis-450/

  3 likes
 2. “Als verschillende vliegtuigen op hetzelfde moment onder dezelfde weersomstandigheden vliegen en sommige toestellen laten wel sporen achter en andere niet, dan weet je gelijk waar de chemtrails hangen.”

  Hieruit blijkt al dat ze geen flauw idee heeft waar ze het over hebt.
  Misschien eerst maar eens wat boeken lezen en kennis op doen en dan nog eens nadenken over wat je roept.

  7 likes
  • dan schrijf je kennis neer als je zo zeker van je zaak bent.

   fff

   9 likes
   • Zeg maar wat je wilt weten? Het is helemaal niet gek dat het ene vliegtuig wel strepen achter laat en het andere niet. De voornaamste reden is de hoogte waarop deze vliegtuigen vliegen.. Verder heb je nog meer factoren.. zoals de soort motor, vermogen waarop deze draait etc.

    4 likes
    • haha jaja en als dezelfde types vliegtuigen op dezelfde hoogte vliegen met dezelfde snelheid, en de 1 laat wel een spoor achter en de ander niet…. hoe verklaar je dat dan? Heeft die ene z’n motoren maar even uit gedaan en vliegt met windmee ofzo?? wake up dude

     2 likes
     • Beste Jurgen,

      Wil je mij vertellen hoe jij weet dat het dezelfde type vliegtuigen zijn en dat deze ook nog eens op dezelfde hoogte vliegen?
      Dit is namenlijk “onmogelijk” te zien vanaf de grond en erg onwaarschijnlijk. En buiten dat, droge en vochtige luchtlagen hoeven niet eens zo ver van elkaar te liggen. Maar ik zou zeggen. Vraag het eens aan een meteoroloog.

      7 likes
    • waarom komen de trails dan niet uit de motoren
     maar aan de achterkant van het vliegtuig
     heb je wel eens goed naar boven gekeken
     ik ben hyperactief in mijn neus en ogen en op dagen dat er gesproeid is merk ik dat echt wel

     3 likes
     • ze komen wel degelijk uit de motoren, maar ze ontstaan pas enkele tientallen meters daarachter. de waterdamp moet eerst afkoelen voordat het kan condenseren en dan vrijwel onmiddellijk daarna bevriezen

      4 likes
  • Zo in boeken staat de waarheid, vandaar dat er zoveel gelovigen zijn, want er is de bijbel, koran enz. waar alleen de waarheid in staat, geschiedenis boeken vol met waarheid.
   Ja in een boek kunnen geen leugens staan.

   4 likes
   • Hier kan je twee kanten mee op.. Het hele chemtrail verhaal is opgeblazen via het internet en gelukkig staat het internet vol met de waarheid. volgens het internet leeft Michael Jackson ook nog en spelen aliens poker..

    Boeken waar ik het over heb gaan veel verder terug dan het begin van het chemtrail tijdperk (volgens de gelovers de jaren 90).. Dus eigenlijk zeg jij dat er vanaf (bijvoorbeeld de jaren 60) al gelogen wordt over contrails, terwijl de echte gelovers zeggen dat chemtrails pas bestaan sinds de jaren 90. Volgens mij gaat daar iets mis..

    4 likes
 3. Voor de non believers, kijk maar eens in de lucht vandaag de vliegertjes hebben weer goed hun best gedaan vannacht.Wat vandaag een mooi weertje moest worden is terug verknoeid door de sluiers voor de zon.

  12 likes
  • Ook dit is geen verrassing (had ik je bij wijze van spreken gisteren al kunnen vertellen). De luchtvochtigheid is hoog. Dit had je ook kunnen merken toen je vanmorgen naar buiten liep.

   8 likes
   • Het zal je niet meevallen, Danny, om hier duidelijk te maken dat strepen achter vliegtuigen gewoon bevroren waterdamp is. Ikzelf heb bijna een halve eeuw aan verkeersvliegtuigen gewerkt en ben bijna dagelijks met kerosine in aanraking geweest. Als daar chemicaliën in zouden hebben gezeten zou ik nu minimaal onder de gezwellen hebben gezeten (en honderden collega’s met mij), als ik het al zou hebben overleefd.
    Maar hou vol, misschien dat het jou lukt om gezond verstand te laten prevaleren.

    8 likes
  • Strake blauwe lucht en volop zon hier in het midden van Nederland, geen trail gezien.

   3 likes
  • Knalblauw hier.

   2 likes
 4. Chemtrails bestaan heel zeker.
  Al eens gezien hoeveel mensen neurologische en auto-imuunziektes hebben zoals cvs, parkinson, dementie.Laat aluminium nu net deze ziektes veroorzaken.Ik woon aan een vliegroute en dan zou je denken dat vliegtuigen dezelfde route blijven nemen…vergeet het ze volgen de zon en leggen er een dikke sluier voor.Het valt ook steeds op dat na een chemtraildagje het ooksteeds hard gaat wwaaien.Jammer dat er velen dit niet opvalt…maar wat baten kaars en bril als de uil niet zienen wil….

  18 likes
  • Hoi Benhur, mij valt alles op wat je schreef. Ik observeer het 2 jaar en de zon wordt overduidelijk gevolgd. Ik fotografeer expres alle kanten van het luchtruim en sinds die 2 jaar dat ik het vastleg is het altijd voor de zon en wordt er rekening gehouden met het draaien vd aarde. D.w.z dat er ook al een paar graden verder een wiite laag opgebouwd wordt. Verder is mij opgevallen dat er geprobeerd wordt effectiever te werken: niet meer puur kruisende sporen over en naast elkaar maar de sproier wordt vaker tijdens het weven van het laagje, aan en uit gezet. Vaak bij al bemaakte sporen of van waar de uitvoerder weet dat er een vliegtuig op die coordinaten gaat komen. Er wordt een soort stippellijn neergelegd, ofwel een spoor met hapjes. Ook zier je dat sporen zomaar eindigen terwijl hetvliegtuig natuurlijk gewoon op de zelfde hoogte verder vliegt. Goed observeren en je ontdekt dat er meer aan de hand is.

   5 likes
   • Idd Tasj.
    Het is zo duidelijk allemaal dat men het niet kan of wil geloven.
    En dit is nog maar één vd vele dingen die ze doen om ons ziek te maken en ons onder de knoet te houden. Ooit al iemand bijstilgestaan waarom ze fluoride in tanpasta en drinkwater zit? Waarom uitgeroeide ziektes weer meer beginnen voorkomen op plaatsen waar veel vaccinaties worden gegeven? Waarom E621 zook wel bekend als gistextract en aspartaan zoveel in onze voeding zit? Wat ggo voedsel met ons dna doet? Waarom men steeds blijft ontkennen dat er buitenaards leven ontstaat terwijl er bewijzen genoeg zijn hiervoor? Waarom er godsdiensten zijn?Wat er echt is gebeurd mis met kennedy ,Diana, 911en boeing mh 370 ?Mensen het leven dat wij nu leven is een grote leugen.Zet al je kennis die je tot nu toe geleerd hebt eens langs de kant en ga zelf eens op onderzoek enn je zal zien dat niks is wat het lijkt…

    4 likes
 5. Chemtrails voor het klimaat? Het lijkt mij eerder tegen de bevolking gericht, dat men o.a. afzwakt, vergeetachtig (alzheimer) en labiel wordt en vroegtijdig sterft.

  14 likes
 6. Idd Tasj.Het is zo duidelijk allemaal dat men het niet kan of wil geloven.En dit is nog maar één vd vele dingen die ze doen om ons ziek te maken en ons onder de knoet te houden. Ooit al iemand bijstilgestaan waarom ze fluoride in tanpasta en drinkwater zit? Waarom uitgeroeide ziektes weer meer beginnen voorkomen op plaatsen waar veel vaccinaties worden gegeven? Waarom E621 zook wel bekend als gistextract en aspartaan zoveel in onze voeding zit? Wat ggo voedsel met ons dna doet? Waarom men steeds blijft ontkennen dat er buitenaards leven ontstaat terwijl er bewijzen genoeg zijn hiervoor? Waarom er godsdiensten zijn?Wat er echt is gebeurd mis met kennedy ,Diana, 911en boeing mh 370 ?Mensen het leven dat wij nu leven is een grote leugen.Zet al je kennis die je tot nu toe geleerd hebt eens langs de kant en ga zelf eens op onderzoek enn je zal zien dat niks is wat het lijkt…

  1 likes
  • Fluoride zat dacht ik in tandpasta, omdat een gebrek aan fluoride zwakkere tanden en botten veroorzaakt. In Nederland zit het niet in het drinkwater. Welke uitgeroeide ziektes bedoel je? De enige voorbeelden die ik ken zijn het uitbreken van bijv mazelen in gebieden of onder mensen waar juist niet wordt gevaccineerd.

   9 likes
  • E 621: Natuuridentieke smaakversterker, die synthetisch of met fermentatie wordt gemaakt, maar kan ook afkomstig zijn uit natuurlijke bestanddelen. Glutamaat komt van nature voor in alle producten waar ook eiwit in zit. Het lichaam maakt geen onderscheid tussen natuurlijk of synthetisch glutamaat. Bestanddeel van ve-tsin (Chinees kruid). Werd ervan verdacht overgevoeligheidsreacties te veroorzaken, maar inmiddels is duidelijk dat dat onjuist is.

   Aspartaam: Kunstmatige zoetstof die ongeveer 200 maal zoeter is dan suiker. Het heeft de energetische waarde van eiwit, maar omdat het zo zoet is, heb je er veel minder van nodig en levert het nauwelijks energie. Wordt vooral gebruikt met andere kunstmatige zoetstoffen.

   Wat doet GGO-voedsel volgens jou met ons DNA en hoe doet het dat?

   Zou je dat bewijs (en ik bedoel: BEWIJS) van buitenaards leven aan ons willen openbaren, want de halve wereld zit daar op te wachten

   3 likes
   • Ah juist, dus die ontsteking en koorts die door velen wordt ervaren na elke maaltijd waar Mononatriumglutamaat (E621) in zit, ligt ergens anders aan.

    Sjonge, ik kan nog wat van je leren.

    De lucht is vandaag inderdaad bezaaid met trails.
    En die zijn ook onschadelijk.
    /off sarcasm

    0 likes
 7. Hehe eindelijk weer iemand wakker!

  Chemtrails icm HAARP is niet alleen weermanipulatie maar vooral mind control. Het draait allemaal om het afzwakken van ons paranormale vermogen omdat de stoffen en de frequenties elkaar versterken werkt het in op je brein. Lees dit artikel als je Engels kunt lezen en je weet alles wat je moet weten om jezelf te overtuigen.
  http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  “Our brains are extremely vulnerable to any technology which sends out ELF waves, because they immediately start resonating to the outside signal by a kind of tuning-fork effect.”

  Electromagnetic Disease Transmission, ELF, & Chemtrails
  The physics and engineering behind electromagnetic disease transmission are frightening. Diseases can be reproduced as ‘disease signatures’ in that the vibration of a disease can be manufactured and sent on to be induced. (The brainwave pattern of hallucinogenic drugs can also be copied and sent by ELF waves to induce ‘visions’.) Once diseases are sprayed in the air, electromagnetic-waves attuned to the disease, using harmonics and subharmonics, will make them more lethal and infectious by sending particular disease frequency death-patterns.

  Chemtrails are being sprayed daily all over USA (and other countries too) in a white crisscross pattern. They contain diseases and chemicals which affect our state of consciousness. They can produce apathy which works in conjuction with fluoridation of the water, as well as aspartame and drugs. Fluoride disables the willpower section of the brain, impairing the left occipital lobe.

  Fluoride and selenium enable people to ‘hear voices’. ELF waves create disturbances in the biological processes of the body and these can be activated in the population once the diseases are introduced into the body from the chemtrails.

  Some chemtrails have been analyzed and shown to be creating cleavages in spacial perceptions, blocking the interaction of various amino-acids that relate to higher-consciousness and to increase dopamine in the brain producing a listless, spaced-out state of lower reactive mind.

  Basically, the goal is to fog the difference between the real and unreal and some of this could be connected with the many UFO abductions occurring en-mass. Hundreds have been witnessed laid out on tables and implanted. Intelligence agencies are in league with each other behind this disablement of the masses to such a point that they can’t even fight back. In order for the perpetrators to do what they want, they need the overall ‘frequency’ of each victim to function at a specific rate below the threshold of awareness.

  ….. so everyone can be affected and mind-controlled. It is easier to mind-control and hypnotize people who are bathed in an artificial electromagnetic-wave.

  GWEN works in conjunction with HAARP and the Russian Woodpecker transmitter, which is similar to HAARP.”

  1. controlling the weather,
  2. mind control,
  3. behavior and mood control, and
  4. sending synthetic-telepathy as infrasound to victims with US government mind-control implants.

  A) 7.83 Hz (earth’s pulse rate) made a person feel good, producing an altered-state.
  B) 10.80 Hz causes riotious behaviour and
  C) 6.6 Hz causes depression.

  Wordt wakker beste mensen!!! We worden kunstmatig in slaap gehouden door deze technologien. We kunnen dit alleen metr z’n allen stoppen! “You have to connect the dots to see the whole picture”!

  4 likes
 8. Wat ik niet begrijp is, dat er iedere keer een artikel staat over chemtrails, en veel mensen daar hun mening over hebben.
  Iedereen moet dat voor zichzelf weten, maar voor mij is het zo klaar als een klontje, dat er chemische rotzooi boven ons wordt gesproeid.
  Over van alles en nog wat worden er petities gehouden en handtekeningen verzameld, waarom kan dat niet over de chemtrails via Niburu?
  En voor de mensen die nog steeds hun kop in het zand steken, er zijn artikelen in Want to know.nl waar je zelfs een omgebouwd passagiers vliegtuig ziet met alleen maar grote tonnen met chemische rommel, foto’s.

  2 likes
  • Die petitie bestaat al meer dan 5 jaar. Als er 40.000 handtekeningen zijn willen ze er mee naar de tweede kamer.. In 5 jaar tijd zitten ze pas op een vierde deel… Dus over ongeveer een jaar of 15 kunnen ze naar de tweede kamer..

   4 likes
  • Even de moeite nemen om de oorspronkelijke bron van de foto te achterhalen. Jij doelt op een veel op chemtrailsites getoonde foto met i.pv. stoelen een stuk of 10 liggende vaten met daarachter een soort rekken met elektronische apparaten. Klopt denk ik? Deze foto is ooit vrijgegeven door Boeing. Het is gemaakt tijdens en testvlucht van een 777-200LR Worldliner. In de vaten zit water dat kan worden rondgepompt om het vluchtgedrag bij verschillende massaverdelingen te testen.

   3 likes
  • Oh en geef dat linkje maar met die fotos van het omgebouwde passagiersvliegtuig. Als je wilt kan ik je dan vertellen wat het echt is. Als je tenminste geinteresseerd bent in wat het is.. Ik denk namenlijk dat ik precies weet over welke fotos je het hebt..

   1 likes
 9. Leuk deze discussies. Prima voor de “Verdeel en Heers “methode.
  Mensen, het maakt niet uit welke mening je hebt, kies de kant van de aarde, de bevolking, je familie, je vrienden.
  Al zou er n klein deel van waar zijn, dan nog is dat meer dan genoeg om hier tegen in te gaan.
  Wat bezielt sommigen onder ons om voor God te willen gaan spelen, met weer manipulatie, mindcontrol etc. ? De arrogantie !!
  En dan hier het welles nietes spel te spelen tot groot vermaak van die zelfde hufters.
  Laat je toch niet verleiden. Wees wijzer dan dat.
  Denk aan je kinderen, kleinkinderen, die straks over ons zeggen; dat stel heeft het laten hangen en nu zitten wij met de gebakken peren !!!

  8 likes
 10. Die schilder/lerares (was is het nu) lijkt me een absolute specialist in chemtrails

  7 likes
 11. Chemtrails zijn een fabeltje.
  Ten eerste kunnen condensatiesporen van vliegtuigen zich heel goed gedragen als breed uitwaaierende sluierbewolking. Allemaal een kwestie van dampspanning, temperatuur condensatie en sublimatiekernen. Zie bijv. deze uitleg van Kees Floor:

  http://www.keesfloor.nl/weerkunde/6vocht/6vocht.htm
  http://www.keesfloor.nl/elmar2/14_cotra.htm

  Allerlei “verdachte patronen”, als een soort vlechtwerk, onderbroken contrails, lichte of donkere contrails hebben een simpele verklaring zie bijv de site contrail-science:

  http://contrailscience.com/

  Ook de beweringen die op het internet worden gedaan over chemicaliën als aluminium, barium etc worden daar ontzenuwd, of bijvoorbeeld talloze voorbeelden van breed uitwaaierende contrails tot 80 jaar geleden. Ik raad iedereen aan die denkt iets verdachts te zien aan vliegtuigwolken aan op deze site het verschijnsel eens op te zoeken en kijken of er geen simpele verklaring voor is.

  En dan nog een paar breinbrekers:
  • Het is heel goed mogelijk chemicaliën onzichtbaar te verspreiden. Waarom zou je dan zo opzichtig te werk gaan?
  • Wie op bijv. 6 km of hoger iets uitstrooit heeft geen enkele controle over hoe het zich verspreidt of waar het terechtkomt
  • Geo-engineering als poging het klimaat te beïnvloeden zou wel heel dom zijn. Het netto-effect is vrijwel nul (wat je overdag aan zonlicht weerkaatst houdt je ’s nacht aan uitstraling weer tegen) en het nauwelijks aanwezige koelende effect wordt meer dan teniet gedaan door de extra CO2-uitstoot.

  Dat sommige instanties openlijk over geo-engineering uitlaten zegt trouwens niets over het bestaan van chemtrails. Experimenten die daarin worden genoemd gaan hoogstens over cloud-seeding (dat je nooit met chemtrails voor elkaar zou kunnen krijgen) of totaal andere vormen van geo-engineering

  7 likes
 12. Ik zie duidelijk de passagiers vliegtuigen zonder contrail en de hoog en snel vliegende militair vliegtuigen met contrails en dat komt door JP8 benzine. In JP8 zitten namelijk metalen, zwavels en andere rotzooi die de ‘chemtrails’ veroorzaken. Ik ben tegen die JP8 trails want het is vaak extreem waardoor de zon bye bye is. Ik heb al die chemtrail verhalen gelezen en die ene foto ook gezien van dat vliegtuig maar na meer onderzoek kom ik bij JP8 uit en verder niets.

  Wat men ook nog niet heeft ingezien is dat we ook te maken hebben met luchtvervuiling die sterk genoeg kan zijn om een wolkendeken te veroorzaken zoals dat met smog is maar dan dus hoog in de lucht.

  Dus uitstoot van motoren op de grond en in de lucht, in het kort is het luchtvervuiling.

  En kom niet van ik ben een troll want misschien ben jij wel de troll die liever de mensen doet geloven dat er iets door speciale vliegtuigen wordt gesproeid wat niet bestaat dan dat het te maken heeft met de industrie en dus ook de militaire industrie (MIC), (die moet je niet in de weg staan).

  4 likes
  • Als ik jou was zou ik dat appje op je telefoon installeren waarop je kunt zien welk vliegtuig er boven je hoofd vliegt. Dan zul je zien dat de meeste contrails door gewone lijnvluchten onstaan. Op hoogtes waar de temperatuur onder de -40°C is dus op vele kilometers hoogte. Met het blote oog kun je niet zien wat voor vliegtuig dat is

   3 likes
 13. Ben weer nieuwsgierig op het Wk voetballen,
  was bij een dergelijke gelegenheid waar heel voetbalminnend nederland achter de buis zat,
  dat ik dacht kom laat me de hond even uitlaten, veel vliegtuigen in de lucht allemaal met die strepen
  achter zich en plotseling hield bij een die streep op, vliegtuig vloog op zelfde hoogte en richting nog een stuk door en maakte toen pas een bocht, zodat ie vanwaar ie kwam weer terugvloog heb hem nagezien tot ie aan de horizont verdwenen was en dat was richting noordzee.
  Wat voor mij inhoudt dat ze wel wat doen, geef ze zelfs de voordeel van de twijfel
  misschien willen ze er wat goeds mee doen maar laat ze der dan wat opener mee wezen

  1 likes
  • Contrails ontstaan waar de temperatuur en luchtvochtigheid goed zijn. Op dezelfde hoogte kan dat in de lucht van plaats tot plaats veranderen. Luchtmassa stijgen en dalen. (in het vliegtuig voel je dat als luchtzakken), zodat een vliegtuig dat in een luchtmassa vliegt met een temperatuur en oververzadiging voor ijs waardoor persistente contrails worden gevormd, even later gewoon rechtdoorvliegend in een luchtmassa komt waar de temperatuur iets hoger is of de luchtvochtigheid lager of wat dan ook, en dan verandert de contrail mee. Niks geheimzinnigs aan.

   6 likes
 14. Vandaag 17-4-2014 gaat heel Utrecht opnieuw gebukt onder een dikke laag chemtrails. De rasterpatronen zijn ook weer heel goed te zien. Het boter-kaas-en-eieren spelletje in de lucht gaat gewoon door.

  0 likes
 15. Hey Danny, Kan jij of iemand anders mij uitleggen waarom die bosbranden zo heftig zijn in amerika ? Als ik de documentaire moet geloven.. Zeggen ze dat het komt door de neerslag van de chemtrails. Volgens mij was er 50.000 keer zoveel aluminium in de grond gevonden. Dan 10 jaar geleden. Door de aluminium in de grond worden er veel hogere hittes

  De documentaire: What in the world are the spraying

  https://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

  1 likes
  • Ze hebben helemaal geen regenwater gemeten maar slik uit een vijver, met daarin volstrekt normale waardes van aluminium, en vervolgens bodemmonsters, met daarin weer volstrekt normale waarden voor de bodem, om vervolgens te zeggen dat die concentraties 50.000 x zo hoog waren als normaal voor water. Klopt. Maar ze maten helemaal geen water ze maten bodemmonsters.
   Die bosbranden zijn zo heftig doordat er record weinig neerslag is geweest, niet zo mysterieus toch?

   5 likes
 16. Beste Jan

  De bosbranden zijn heel simpel gezegd gerelateerd aan de gemiddelde temperatuur in de lente en zomer.
  Hoe hoger deze is hoe meer bosbranden. Gedetailleerd terug te lezen in het rapport “The Age of Western Wildfires” welke te vinden is op het www. Heeft niets met aluminium in de grond te maken.

  Ik denk dat jij doelt op de test van “het water” van het meer, hier zouden de aluminium waardes veels te hoog van zijn. En inderdaad de aluminium waardes zouden veels te hoog zijn (voor water), echter hebben ze geen water getest maar de grond aan de kant van het meer en dan vallen de waardes juist wel meer mee en zijn deze helemaal niet te hoog. Oftewel, dit is misleidend. Of dit bewust zo verwerkt is in de documentaire of dat het simpelweg onwetendheid is laat ik even in het midden.

  6 likes
 17. Ze gebruiken HAARP om de atmosfeer op te warmen. Het vermogen van HAARP is 3,6 MW. Al eens uitgerekend hoe lang je die permanent aan moet zetten om de atmosfeer 0,1° te laten stijgen? Doe maar, dan kun je lachen. En dan gaan ze die opgewarmde atmosfeer weer afkoelen met aerosolen???
  Wat een warhoofd

  5 likes
 18. Ik ben VOOR de chemtrails, ze zijn een meerwaarde voor onze bovenkamer en ons bewustzijn.

  Aan vele die hier op reageren kan je dat heel goed merken want die zijn deze materie geheel de baas. Zij weten wat het is en hoe het te werk gaat want ze zijn overal bij geweest. Of heb ik het nu fout dat met alles wat er negatief verteld word maar aanneemt.

  Vele reacties zijn een attractie om te lezen net als mijn bovenstaande regel.

  Veel succes met jullie pesticide, chemtrails en Monsanto illusie.

  4 likes
 19. Iedereen weet dat chemisch afval met scheepsdiesel wordt vermengt en zodoende goedkoop wordt verbrandt. Kwestie van geld want chemisch afval via reguliere weg laten verwerken is natuurlijk razend duur.
  Het lijkt mij dus vanzelfsprekend dat dit ook gebeurd met vluchtige chemische afvalstoffen in kerosine.

  Ik geloof niet in een opzetje om de mensheid te vergiftigen. Maar wel in een opzetje op geld te verdienen en een mensenleven is dan niet veel waard. Bovendien, wie kan een schuldige aanwijzen? Een mens die nog gelooft in schone condenssporen hedentendage is wel heel naief…

  3 likes
 20. Ik denk ook niet dat ze dat zo opzichtig zouden gaan doen, lijkt me niet slim en inderdaad op 6 kilometer hoogte is het zeker nog maar de vraag waar het nu neervalt!

  Zie het zand van de Sahara die meegenomen wordt door allerlei winden en stromingen in de lucht! Bijna hetzlefde alleen iets zwaarder!

  2 likes
 21. Monsanto is echt een geweldig iets, meer geniaal iets. Over Chemtrails kan ik niet veel zeggen maar het zal ook een erg goed iets zijn!!

  Waarom loopt iedereen mee met die negatieve media onzin?

  1 likes
  • Omdat je dan slim overkomt.

   Je wordt tenslotte gesteund door het hele media(propaganda)circus.

   Dúrf eens tegen te spreken!

   Je ziet hier dat er wordt geprobeerd je belachelijk en dom neer te zetten.

   Je kan het allerlei namen geven, maar mij lijkt het verraad.

   Het is natuurlijk ook mogeijk dat men het echt gelooft…

   Kijk eens naar die schijf van vijf van Voedingscentrum, ik bedoel AH en zijn vrindjes.

   1 likes
 22. Mijn buurman maakt zich ook schuldig aan die chemtrails, afgelopen winter kwam hij regelmatig langs gereden met zo’n witte chemtrail wolk achter uit zijn uitlaat.
  Aangezien dat ie vergeetachtig is, doof is en met looprekje loopt moet hij met wel erg aggressieve chemicalien werken

  2 likes
 23. Als je de mainstream media gelooft vraag ik me af waarom je een site als 9fornews bezoekt. Is dat dan alleen bedoeld om je frustatie te uiten? Als het niet resoneert lees dan Nu.nl, blijf lekker slapen en laat de ontwaakte en de ontwakenden hun taak hier op aarde uitvoeren, voor sommigen is het sowieso te laat maar de groep mensen die verbanden weet te leggen en na elke barrière een stap verder in het totale plaatje weet te geraken groeit. Samen staan we sterk en het kan nooit lang meer duren eer de boel klapt. Better be prepared,
  In Lak’esch

  2 likes
 24. Niet alleen vanaf boven ook beneden word op grote schaal besproeit
  ons voedsel word ook besproeit, met allerlei chemicaliën ,zo boven ,zo beneden.
  wat is er toch aan de hand dat de mens zichzelf aan het vergiftigen is ,op allerlei
  gebied is de mens zichzelf aan vervuilen, vervuiling niet alleen besproeiing van bovenuit maar ook hier beneden, gaan we gewoon door met het inhaleren van het roken, uitstoot van schadelijke stoffen .van auto,s ,het water wat we vervuilen met schadelijke stoffen waspoeders, medicijnen door her riool spoelen
  en zo kan ik nog wel door gaan, nee wat dat betreft heeft men de mond vol van commentaar van vervuiling ,chemtrails ,steek de hand eens in eigen boezem, en kijk eens naar zichzelf …wat voeg jij toe aan vervuiling van het lichaam van de mens ?

  1 likes
 25. Dat er niet iemand ff wat brandstof mee neemt en het dan laat onderzoeken in een lab.. weet je direct wat er wel en niet in zit of mee besproeid word..

  1 likes
 26. Een aantakl overheden Duitsland/ Amerika/ Zweden heeft toch bekend gemaakt, dat ze al jaren met weermanipulatie bezig zijn via airosols ?(chemtrails)
  Die technieken dateren al van zeker 50 jaar geleden (geoengeneering)
  Dus wie dit nog in twijfel trekt of als complot afdoet, moet zijn huiswerk eens maken.
  Er wordt wel degelijk met chemicaliën en mineralen of polymeren gesproeid.
  De hele lucht hangt tegenwoordig vol met vliegtuigsporen en dat is geen waterdamp.
  Aan de ene kant bekent men, dat het gebeurd en tegelijk wordt het belachelijk gemaakt door diezelfde gecpntroleerde media en overheden. We mogen het niet weten en de verdeel en heers politiek trekt er zijn voordelen uit.

  Juist de ontkenners en de betaalde Judassen, die het net met hun debunking volspammen zijn de complottisten en huichelaars.

  Het is niet normaal meer dat er elke dag honderden sporen uren blijven hangen en een grausluier vormen als een gordijn tussen de zon en de aarde.
  En kom niet af met de onzin over de opwarming, want dat is een bewezen leugen.

  Amerika heeft een handvest dat iedereen op het internet kan inzien waarmee het plan wordt gepubliceerd om tegen 2025 het klimaat op de hele wereld te kunnen beheersen.
  Bedenk eens de economische voordelen maar ook de oorlog die je ermee kunt voeren door de concurrentie droog te zetten of weg te spoelen, of met stormen en neerslag weg te vagen.
  Maar de schapen eten gras ze kijken nooit omhoog en ontkennen dat er chemtralis bestaan.

  Moderne vleigtuigmotoren zijn zo gemaakt dat ze vrijwel geen contrails produceren.
  Dat geldt overigens als sinds 1970.
  Als er dus trails hangen van horizon tot horizon dan is er meer aan de hand.
  Laboratoruimproeven hebben ook uitgewezen dat er een aanzienlijke neerslag ontstaat door chemtrails. De lijst met chemicaliën is gepubliceerd.

  Aan weermanipulatie wordt per jaar 300 miljard dollar besteed.
  Dat is geen mythe, het staat ook op officiële sites te lezen.
  Wij mogen er de tax voor betalen via de hype over de CO2.

  Niiemand is zo doof, als wie niet horen wil
  Niemand zo blind, als hij die niet zien wil.
  Niemand zo stom, als hij die niet spreken wil
  Dat is de betekenis van de bekende drie aapjes.

  Het zijn beslist niet alleen militaire toestellen die chemtrails produceren, de meeste toestellen zijn lijnvliegtuigen en die draaien op kerosine.
  Bij Schiphol ruik je dat ook duidelijk bij elke startbaan.

  1 likes
 27. Als het alleen maar contrails zijn…dan moet vliegtuigverkeer maar drastisch worden verminderd.
  Maar waar hebben we het nu over
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P1062

  mvg Peter

  0 likes
  • Nou, kijk eens aan.. Nog geen tijd gehad om het te verifiëren, maar als dat verbod echt is, is het mooi. Dan zal meteen iedereen zien dat er niets veranderd in de lucht en dat de contrails gewoon zullen blijven..

   De titel van het artikel “Bestaan van Chemtrails nu wereldwijd officieel toegegeven” is natuurlijk dan ook onzin.. Aangezien er nergens wordt toegegeven dat men chemtrails boven onze hoofden sproeit..

   0 likes
 28. Voor meer informatie wat ze sproeien, luister naar wetenschapper Vincent Freeman op Redice radio.
  En zie het onderzoek op http://www.carnicominstitute.org en biocode.info

  0 likes
 29. Gisteren en vandaag zit Overijssel er ook weer onder…..

  Van die hele mooie strepen, met bochten die vliegtuigen niet maken hoor !!!

  0 likes
 30. Weet niet of er gesproeid wordt of niet.. Het zou een hele operatie zijn waarbij honderden zo nie duizenden mensen bij betrokken zijn die ook boven gebieden vliegen waar ze zelf wonen.. Ook is op de hoogte waarop ze vliegen het neerdalen van wat ze ook sproeien niet een kwestie van dezelfde dag.. Deeltejes zouden dagenlang misschien wekenlang of maandenlang rondvliegen voordat ze op aarde terecht komen. Daarom zou van precisiesproeien geen spraken zijn als het voor het onderliggende gebied bedoeld is…. Er zijn wel experimenten geweest en nog bezig met reflecterende stoffen die de zonnewarmte zouden moeten afketsen.. Maar sproeien op grote schaal om de mensheid te knechten??? Het kan maar mij lijkt het niet de meest voor de hand liggende manier om dat te doen.. Met rondrijdende auto’s zou dat onopvallender en grootschaliger en preciezer kunnen gebeuren.

  0 likes
 31. het verhaal van de chemtrails vind ik ook ver gezocht. iedereen, dus ook de zogenaamde elite heeft daar dan last van. ook zij eten uit de tuinen en vna de velden waar wij uit eten.

  Buiten dat, om dit wereldwij geregeld te krijgen heb je zoveel mensen nodig, daar zal echt wel eens iemand zijn mond niet kunnen houden. Ook de piloten hebben i.d.d. gezinnen en familie.

  Feit blijft wel dat het klimaat aan het veranderen is en dat wij, de mensen, minder oud worden.

  0 likes
 32. Ik weet zeker dat er hier mensen zijn die net alsof doen. en zeggen dat chemtrails niet bestaan om zo niet voor gek worden gedacht!!

  0 likes
  • Het kan ook heel goed zijn dat we hier met een team professionals te maken hebben als ik de reacties en bijval (die natuurlijk als opinie worden uitgelegd) hierboven bekijk.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.