Homepagina » Mens en Dier » Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede
arts
Foto: Vladimir Zelenko (Radio NVC Russian Radio Chicago CC BY-SA 3.0)

Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede

Vladimir Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat hij was genomineerd, liet hij weten aan One America News. Hij zei dat zijn nominatie zijn boodschap geloofwaardig maakt.

Zelenko behandelde patiënten succesvol met hydroxychloroquine totdat gezondheidsagentschappen daar een stokje voor staken. “Ik probeerde mijn patiënten in leven te houden,” legde hij uit.

Veel mensen sterven onnodig

Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op.

De groep die genomineerd is voor de Nobelprijs bestaat uit 103 artsen en die zijn weer onderdeel van een groep van 11.000 artsen. “Doktoren kennen de waarheid,” zei Zelenko. “Het is alleen jammer dat zoveel mensen onnodig sterven.”

Angst als wapen

De arts benadrukte dat er ‘krachten’ actief zijn in de wereld die de mensheid hebben getraumatiseerd en die angst hebben gebruikt als wapen. “Geef niet toe aan de angst. Er zijn effectieve behandelingen. Sommige zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar.”

Je hoeft niet te sterven aan corona. De ziekte is zeer goed te behandelen. Gebruik je gezond verstand, aldus Zelenko. Hij probeert het volk gerust te stellen: “Je hoeft hier niet bang voor te zijn als je toegang kunt krijgen tot goede zorg.”

4.5 76 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Weetniet
Weetniet
10 dagen geleden

Die man geneest patiënten en krijgt ook nog de Nobelprijs voor de Vrede. Dat moet wel een wappie zijn.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Weetniet
10 dagen geleden

Deze Vladimir Zelenko gaat wel fijn op een andermans stoel zitten, de Pr. Dr. Didier Raoult uit Marseille 25 jaar als viroloog werkzaam, heeft van af Begin Januari 2020 mensen genezen in zijn kliniek in Marseille, met Hydroxchloroquin en andere medicijnen, als iemand het verdiend om genoemd te worden is het wel deze Didier Raoult ook om zijn gevecht tegen het gouvernement die gewoon cverbood om mensen te genezen, processen van de Pharmaceutische kliek tegen hem, waarin hij werd bijgestaan door de gewone Franse burgers !

andré
andré
Reactie op  Jenne Sr.
9 dagen geleden

Wonende in zuid frankrijk ben ik op de hoogte van Didier Raoult en ook prof dr Perron en die gaan niet moeilijk doen over deze Nobelprijs daar zij ze te Nobel voor … het mooie is dat “de waarheid” en de eerlijke mensen in het licht komen !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  andré
9 dagen geleden

heeft U wel eens meegemaakt dat de juist mensen werden beloond, dat is toch heel zelden, deze Vladimir is een Labaratorium medewerker, die uit het niets komt vallen ! woon 40ig jaar in de Midi !

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  andré
9 dagen geleden

Didier Raoult zal daar echt niet moeilijk over doen met wat ik nu weet na lezing. Weet u nog wat over: Le professeur Fourtillan, intervenant du documentaire controversé Hold-Up sur le Covid, a été incarcéré samedi.

Ik woon ook in zuid frankrijk en hier in Occitanie is weing vertrouwen in
de bilderbergers die europa terroriseren. Ben blij met dit nieuws.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  J. Onno Dekker
9 dagen geleden

Misschien kan Philip de Villiers nog iets doen, om het land te redden, er moet iets gebeuren deze situatie kan niet blijven duren !

Greet
Greet
Reactie op  andré
8 dagen geleden

Rob Elens in Nederland ook.Maar wordt ook tegen gewerkt en bedreigt met boetes. Het is een goedkoop medicijn dat werkt en in Afrika wordt het veelal elke zondag geslikt tegen malaria.

levitas
levitas
Reactie op  Weetniet
9 dagen geleden

een weldenkend en mens liefhebbend mens.

No name
No name
10 dagen geleden

Geweldig. Maar ook in Nederland ken ik wel artsen die een prijs verdienen. Ik noem o.a. Rob Elens, Els van Veen en al die anderen die zich inzetten voor een eerlijke zaak en zich niet willen verrijken over de rug van anderen.

Sen
Sen
Reactie op  No name
10 dagen geleden

Ja inderdaad en net 2 zorgmedewerkers bij Cafe Weltschmerz die zo moedig zijn om zich uit te spreken

Judith
Judith
Reactie op  No name
9 dagen geleden

Afgezien nog van wat deze man met HCQ heeft gedaan. Wat heeft hij dan voor de vrede gedaan dat hij in aanmerking komt voor deze prijs?

Wapje
Wapje
Reactie op  Judith
9 dagen geleden

Zelenko heeft minder voor de vrede gedaan dan Obama en die deed al niks, want Obama kreeg de prijs nog voordat hij iets gedaan had. Een aanmoedigingsprijs voor indolente zwartjes, kennelijk. Gegeven door arrogante witten met een koloniale mindset.
Die drone aanvallen voor de vrede deed Obama pas later.
Zelenko heeft die prijs misschien gekregen, omdat hij Trump had geadviseerd HCQ te gebruiken en daardoor trump voor gek werd verklaard. Hij krijgt hem dus niet voor dat medicijn, maar voor het op een zijspoor helpen van Trump.
Nobel vond het dynamiet uit.
Die nobelprijs kan blijkbaar overal voor gebruikt worden.
Het is allemaal zeer verwarrend. Ik zeg maar niets meer.

Klieds
Klieds
Reactie op  Wapje
8 dagen geleden

Jawel, jij snapt het. Mensen als jij zijn zeldzaam. De wereld heeft zulke mensen hard nodig, dus blijf dit vooral wel verkondigen

andré
andré
Reactie op  No name
9 dagen geleden

ze krijgen allemaal een prijs ! van ons !
de echte helden staan maar zelden in de schijnwerpers, maar hebben daar ook geen moeite mee (eerder tegengesteld) (daarom zijn ze dan ook held)

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
10 dagen geleden

Zo kan het dus ook.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
10 dagen geleden

We leven in een omgekeerde wereld met negatieve krachten alles is omgedraaid vanaf dat corona is geïntroduceerd en ieder die daar zijn bedenkingen over zit fout maakt niet uit waarheid bestaat ook niet meer alleen die van de veroorzakers Maar t is aan de mens om deel te nemen aan deze krankzinnige normaal van dood en verderf wereldwijd Ben er helemaal klaar mee ook met de medemens die zelf. Niet nadenkt😤😤 misschien worden ze nog wakker voor ze t vaccin nemen 🙏❤️

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 dagen geleden

ALLE VACCINE ZIJN LEVENSGEVAARLIJK.

ZE veroorzaken levensbedreigende bloedstolsels, trombose, gekkekoeienziekte, onvruchtbaarheid, herpes,
Schade aan het skelet en de huidsystemen zijn ook waargenomen …

Ook neurologische schade..HEEL GEVAARLIJK: Neurodegeneratieve aandoeningen zijn ongeneeslijke en slopende ziekten die resulteren in een progressieve degeneratie en/of afsterven van de zenuwcellen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Joyce Ramgatie
10 dagen geleden

dit is al heel lang aan de gang, en met alle moderne medicijnen, en toevoegsels in voedsel en gebruiks middelen, bijvoorbeeld fluor, in het drink water vergiftigt je pijnappelklier, die je hele lichaam regeld !

mike
mike
10 dagen geleden

Een nominatie wil niet zeggen dat hij de Nobelprijs ook zal ontvangen.

De Nobelprijs wordt veelal uitgereikt aan mensen die naar de pijpen dansen van de nwo.

Mickey
Mickey
Reactie op  mike
10 dagen geleden

Helaas is het zo!!

Annette
Annette
10 dagen geleden

Dit is ECHT goed nieuws! Langzaam maar zeker begint de bal te rollen. Dit is natuurlijk een super statement om deze arts, die dat zogenaamd gevaarlijke medicijn hydroxychloroquine heeft ontdekt, te nomineren voor de Nobelprijs voor de Vrede. Het heeft ook een bijzondere betekenis, dat het juist die Nobelprijs voor de VREDE is. Vooral gezien het feit dat wij momenteel in een oorlogssituatie zijn beland: de voor- en tegenstanders van de “vaccinatie”. Het gaat er nu steeds harder aan toe. Zag daarstraks een podcast van Wierd Duk over dit onderwerp en dat loog er bepaald niet om. Hij had het ook over doodsbedreigingen aan mensen die zich lieten “vaccineren”. Dat gaat natuurlijk veel te ver. Ik blijf zeggen, dat als je zo graag mee wilt doen met dit levensgevaarlijke experiment, dan moet je dat maar doen. Er is genoeg informatie inmiddels bekend om een goede keuze te maken.

Vraagtekens
Vraagtekens
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Neem alstublieft die Duk niet te serieus, hij werkt voor de Telegraaf. Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. Dat die Telegraaf een hele foute krant is behoeft geen toelichting lijkt mij. Waarom hoor ik Duk niet over alle bedreigingen van onze overheid aan mensen die het door hebben en geen vaccinatie willen en niet wensen mee te doen aan de test maatschappij. Die Duk is net als de rest van onze pers een gecontroleerde schijtlaars en verrader van het volk.

Annette
Annette
Reactie op  Vraagtekens
9 dagen geleden

Vraagtekens, helemaal juist. Ik neem Wierd niet serieus hoor, maar het viel mij alleen maar op dat de polarisatie steeds ernstiger vormen aanneemt. Voor mij is de Telegraaf weer net zo’n foute krant als in de oorlogsjaren. De geschiedenis herhaalt zich al weer.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
9 dagen geleden

En een kleine toevoeging. Bijna de gehele pers in Nederland was fout in ww2. Niet alleen Telegraaf maar ook bv de volkskrant. Telegraaf heeft alleen een verschijningsverbod opgelegd gekregen van 30 jaar (terugedraaid naar 8) omdat ze de welbekende zin “wir haben das nicht gewusst” als motivering aanvoerde en geen spijt betuigde. Maar de andere kranten waren net zo fout.

Eelke Piers
Eelke Piers
10 dagen geleden

Vladimir Selenko geboren te Kiev Ukraine. Nu Amerikaan en werkzaam State University of New York at Buffalo (MD

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Eelke Piers
10 dagen geleden

Ja ja dit moet je niet over het hoofd zien, die cripto’s zitten overal waar geld wordt gemaakt, Hydroxchloroquin is al heel lang te koop in de apotheken was een dubbeltjes handel, Didier Raoult gebruikte dit al toen hij met zijn ouders in Africa werkte als viroloog 25 jaar geleden, als iemand een schouder klopje toebehoord is het wel deze man, een vechter voor onze gezondheid met zijn kliniek !

Rob
Rob
Reactie op  Jenne Sr.
9 dagen geleden

Die Hydroxchloroquin wordt natuurlijk wel nog steeds chemisch door de farma gemaakt. Dus gezond is het nog steeds niet. Er schijnt een stof in te zitten die o.a. in citrusvruchtenschil zit: quininne. Het schijnt ook in tonicwater te zitten. Zoek eens op ‘home made Hydroxchloroquin’.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob
9 dagen geleden

Wij beschermen ons met vers geperst Citroensap, in ons drinkwater paar druppels appel azijn, vitamine D, vitamine C, en bewegen, in de tuin we zijn 85 en 84, we zijn 69 jaar te samen !

ProAsfalt
ProAsfalt
10 dagen geleden

” Hij probeert het volk gerust te stellen: “Je hoeft hier niet bang voor te zijn als je toegang kunt krijgen tot goede zorg.””
Hebben wij die nog als de toegang tot succesvolle behandelingen ons worden onthouden?

Ik vraag mij af of een arts die dat soort behandelingen niet geeft, al dan niet (in)direct op bevel van de cabal, strafbaar bezig is.
Het lijkt mij dat de arts nalatig bezig is en dat is een strafbaar feit.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
10 dagen geleden

Tuurlijk zijn ze verkeerd bezig, als je ze hier op wijst, noemen ze je een charlatan, het zijn gewoon gold diggers geworden, helaas ook binnen mijn vriendenkring !

Rob
Rob
Reactie op  Jenne Sr.
9 dagen geleden

Wel grappig dan dat die oplichters jou een charlatan noemen. Want dat zijn ze zelf natuurlijk. Als je ze confronteert komt de charlatan in hen in beeld. Maar om zichzelf in te dekken noemen ze de ander, jou in dit geval, de charlatan. Ik weet precies wat er dan gebeurt. Hun ego is geprogrammeerd en dat houdt alleen maar macht in. Dan worden ze met hun Zelf geconfronteerd (omdat ze niet hun Zelf ZIJN). Dan gaat het ego oordelen en in eerste instantie wordt hun Zelf beoordeeld als charlatan. Dat terwijl hun ego de charlatan is want die heerst en kent dan geen waarheid. Dat veroorzaakt een spanningsveld en dat wordt op de buitenwereld afgereageerd. In feite is dus alleen het ego de charlatan die hun Zelf daar voor uit maakt. De spanning die het oplevert wordt in de buitenwereld afgereageerd en daar heb je dan mee te maken. In feite noemen ze dus jou geen charlatan, je hebt alleen met dat spanningsveld te maken en dat voel je. Het enige dat de charlatan is is hun ego.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob
9 dagen geleden

Ja zo ongeveer zit het in elkaar, maar ze mogen mij noemen benoemen met wat ze willen, in wezen gaat het altijd om de feiten, en om mensen te genezen behoor je een intégre mens te zijn, die van het leven houdt wat hem en anderen is gegeven, ik heb altijd medeleiden met mensen die zich zelf overeind moeten houden en in te grote nieuwe kleren van de keizer rond lopen, een stapje terug doen zou ze goed doen, !

Sen
Sen
10 dagen geleden

Prachtig! En ik hoop van harte dat van Haga dit blijde nieuws luid verkondigd in de Tweede Kamer. En nog even de Jonge inwrijft met zijn: ‘kwakzalverij’ over hcq.

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x