Mens en Dier

Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vladimir Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat hij was genomineerd, liet hij weten aan One America News. Hij zei dat zijn nominatie zijn boodschap geloofwaardig maakt.

Zelenko behandelde patiënten succesvol met hydroxychloroquine totdat gezondheidsagentschappen daar een stokje voor staken. “Ik probeerde mijn patiënten in leven te houden,” legde hij uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Veel mensen sterven onnodig

Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op.

De groep die genomineerd is voor de Nobelprijs bestaat uit 103 artsen en die zijn weer onderdeel van een groep van 11.000 artsen. “Doktoren kennen de waarheid,” zei Zelenko. “Het is alleen jammer dat zoveel mensen onnodig sterven.”

Angst als wapen

De arts benadrukte dat er ‘krachten’ actief zijn in de wereld die de mensheid hebben getraumatiseerd en die angst hebben gebruikt als wapen. “Geef niet toe aan de angst. Er zijn effectieve behandelingen. Sommige zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar.”

Je hoeft niet te sterven aan corona. De ziekte is zeer goed te behandelen. Gebruik je gezond verstand, aldus Zelenko. Hij probeert het volk gerust te stellen: “Je hoeft hier niet bang voor te zijn als je toegang kunt krijgen tot goede zorg.”

4.5 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Weetniet
Weetniet
2 jaren geleden

Die man geneest patiënten en krijgt ook nog de Nobelprijs voor de Vrede. Dat moet wel een wappie zijn.

No name
No name
2 jaren geleden

Geweldig. Maar ook in Nederland ken ik wel artsen die een prijs verdienen. Ik noem o.a. Rob Elens, Els van Veen en al die anderen die zich inzetten voor een eerlijke zaak en zich niet willen verrijken over de rug van anderen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Zo kan het dus ook.

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

We leven in een omgekeerde wereld met negatieve krachten alles is omgedraaid vanaf dat corona is geïntroduceerd en ieder die daar zijn bedenkingen over zit fout maakt niet uit waarheid bestaat ook niet meer alleen die van de veroorzakers Maar t is aan de mens om deel te nemen aan deze krankzinnige normaal van dood en verderf wereldwijd Ben er helemaal klaar mee ook met de medemens die zelf. Niet nadenkt?? misschien worden ze nog wakker voor ze t vaccin nemen ?❤️

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x