Homepagina » Mens en Dier » Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede
arts
Foto: Vladimir Zelenko (Radio NVC Russian Radio Chicago CC BY-SA 3.0)

Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede

Vladimir Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat hij was genomineerd, liet hij weten aan One America News. Hij zei dat zijn nominatie zijn boodschap geloofwaardig maakt.

Zelenko behandelde patiënten succesvol met hydroxychloroquine totdat gezondheidsagentschappen daar een stokje voor staken. “Ik probeerde mijn patiënten in leven te houden,” legde hij uit.

Veel mensen sterven onnodig

Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op.

De groep die genomineerd is voor de Nobelprijs bestaat uit 103 artsen en die zijn weer onderdeel van een groep van 11.000 artsen. “Doktoren kennen de waarheid,” zei Zelenko. “Het is alleen jammer dat zoveel mensen onnodig sterven.”

Angst als wapen

De arts benadrukte dat er ‘krachten’ actief zijn in de wereld die de mensheid hebben getraumatiseerd en die angst hebben gebruikt als wapen. “Geef niet toe aan de angst. Er zijn effectieve behandelingen. Sommige zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar.”

Je hoeft niet te sterven aan corona. De ziekte is zeer goed te behandelen. Gebruik je gezond verstand, aldus Zelenko. Hij probeert het volk gerust te stellen: “Je hoeft hier niet bang voor te zijn als je toegang kunt krijgen tot goede zorg.”

4.5 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Weetniet
Weetniet
5 maanden geleden

Die man geneest patiënten en krijgt ook nog de Nobelprijs voor de Vrede. Dat moet wel een wappie zijn.

No name
No name
5 maanden geleden

Geweldig. Maar ook in Nederland ken ik wel artsen die een prijs verdienen. Ik noem o.a. Rob Elens, Els van Veen en al die anderen die zich inzetten voor een eerlijke zaak en zich niet willen verrijken over de rug van anderen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
5 maanden geleden

Zo kan het dus ook.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
5 maanden geleden

We leven in een omgekeerde wereld met negatieve krachten alles is omgedraaid vanaf dat corona is geïntroduceerd en ieder die daar zijn bedenkingen over zit fout maakt niet uit waarheid bestaat ook niet meer alleen die van de veroorzakers Maar t is aan de mens om deel te nemen aan deze krankzinnige normaal van dood en verderf wereldwijd Ben er helemaal klaar mee ook met de medemens die zelf. Niet nadenkt😤😤 misschien worden ze nog wakker voor ze t vaccin nemen 🙏❤️

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

de jonge

De Jonge claimt dat ‘overgrote deel’ coronapatiënten niet gevaccineerd is: ‘Weer fact free politics’

Minister De Jonge van Volksgezondheid bracht donderdagmiddag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x