Homepagina » Bewustzijn » Het verbazingwekkende geheim van parallele universa

Het verbazingwekkende geheim van parallele universa

Eén van de meest opwindende en pakkende onderwerpen waar mensen over speculeren is het idee dat onze realiteit, het universum waarin we leven, niet het enige universum is.

Mogelijk zijn er meerdere universa, en er wordt zelfs gesproken over verschillende versies van ons universum met een iets andere geschiedenis en iets andere situaties.

Om te spelen met deze interessante gedachten zul je moeten beginnen om de multiversum-theorie te accepteren. Sommigen noemen het ook wel het omniversum. Dit betekent in feite dat er een oneindig aantal universa zijn die op de een of andere manier parallel zijn aan elkaar.

Waarom oneindig?

Het idee van een multiversum is wijd geaccepteerd. Veel kwantumgeleerden zijn het erover eens dat er inderdaad zoiets bestaat als een multiversum. Waar zij het ook over eens zijn is dat het uiteindelijk veel te gecompliceerd is voor de menselijke soort om exact te begrijpen hoe dit in elkaar zit.

Desondanks kunnen we aannemen dat er inderdaad ontelbare andere universa zijn met oneindig veel variaties.

Omdat het aantal verschillende universa in letterlijke zin oneindig is, betekent dit dat er ook universa zijn die een exact duplicaat zijn van ons universum. Dus er zouden universa moeten zijn, waarin een duplicaat van jou rondloopt! Een dubbelganger!

En wanneer er oneindig veel varianten bestaan, betekent dit per definitie dat jouw dubbelganger in tenminste één parallel universum een koning of koningin is. En in weer een ander parallel universum de beste voetballer of iets anders. En in nog weer een ander parallel universum ben je een zwerver.

Er is werkelijk geen limiet. Dat is namelijk de definitie van ‘oneindig’. En als de kwantumgeleerden het bij het rechte eind hebben (en daar lijkt het steeds meer op) dan lopen er dus oneindig veel dubbelgangers van jou rond in verschillende parallelle universa.

Communiceren met je dubbelganger

In de film Coherence, wordt leuk gespeeld met deze gedachte van parallele universa. Maar het wordt pas écht interessant als je weet dat je kunt leren communiceren met je dubbelganger.

Zo kun je leren van de fouten die jij hier in dit universum gemaakt hebt en ze herstellen met informatie van een dubbelganger die het anders deed!

Je kunt vragen hoe dingen uitgepakt zouden hebben als je een andere keuze gemaakt had. En je krijgt antwoord! Dit lijkt misschien op sciencefiction, maar honderden mensen hebben inmiddels geleerd hoe ze op regelmatige basis kunnen communiceren met verschillende alternatieve jij-varianten.

Hoe communiceer je met jouw dubbelganger?

Met de cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’, creëer je in eerste instantie de noodzakelijke stilte en focus in je hoofd. Alle ruis verdwijnt.

In deze cursus leer je een communicatiebrug te maken tussen de jij hier en de jij daar.

communicatiebrug

 

Zodra het contact gelegd is, is het vooral interessant om te leren hoe die alternatieve jij bereikt heeft wat jij nog wilt bereiken.

Je kunt vragen stellen en je kunt antwoorden verwachten waar je iets mee kunt. Verbaas je niet als die alternatieve jij ook vragen aan jou gaat stellen. Het is dan aan jou of je daarop wilt antwoorden.

Hoe dan ook is het een ultra-krachtige manier om zeer specifieke dingen te weten te komen.

En het enige dat je hoeft te doen is luisteren naar deze audio-cursus die je als het ware door het hele proces leidt.

Download vandaag nog de sublieme cursus ‘Dubbelganger in een parallel universum’ en ontdek werelden waar je nog niet van hebt durven dromen.Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ik heb regelmatig gedroomd dat ik rit gewonnen had in de Ronde van Frankrijk, terwijl ik nooit competitie gedaan heb met de fiets, misschien heeft een dubbelganger dat wel gedaan. Ik droom ook nog regelmatig dat ik een totaal ander leven heb dan ik nu heb, met een andere partner en andere kinderen, maar wel in hetzelfde dorp als ik nu woon.

  6 likes
  • Zou het kunnen dat uw dromen meer over uzelf zeggen als over een speculatieve “dubbelganger” in een speculatief “parallel universum”…
   Als in:” u bent niet tevreden met uw prestaties en ambities, ook binnen het gezin bent u ontevreden maar allicht content met uw woonplaats?”

   8 likes
   • Het zou, in mijn ogen , idd kunnen dat Karel ‘droomt’
    Maar, uw antwoord verteld mij dat u gewoonweg niet geloofd/begrijpt wat/dat er ‘meer’ is en Karel hier belachelijk probeert te maken met uw ‘suggestie/aanname.
    Ik begrijp Karel zo hij vertelt, ik begrijp dat hier wellicht meer aan de hand kan zijn. Wrom? Ik ben al drie maal dood geweest, ‘dromen’ gehad, BDE genaamd. Oordeelt u niet te snel AUB.

    5 likes
    • Als je echt dood was geweest dan was je er nu echt niet meer. Laat staan 3 maal. Volgens mij maakt Karel zichzelf een beetje belachelijk en hoeft niemand daar verder iets aan toe te voegen. Hij is bij deze dan ook de enige die suggesties en aannames presenteert. De eigen suggestie hier dan wel iets van te begrijpen is helemaal lachwekkend. Karel en Maarten zouden goede vrienden kunnen zijn, ze geloven elkaar 🙂 Als we het over geloven moeten gaan hebben is het einde natuurlijk nog sneller zoek.

     1 likes
 2. Ugh, maar dan ben je in elk universa hetzelfde, leef je leven zoals het is.

  1 likes
  • Precies. Weet dat ergens een jij is die altijd het meest altruistische doet en een jij die altijd het meest gestoorde doet. Als je een beetje boven het gemiddelde blijft in dit leven kun je trots op jezelf zijn.

   De bovenstaande theorie met cursus etc is een interessante. Ik hang echter een andere theorie aan.

   Als tijd een illusie is en alles tegelijkertijd NU bestaat, verleden heden toekomst en alle parrallele werkelijkheden etc, dan springen we al miljarden keren per seconden van parallelle wereld naar parallelle wereld. Ik zie het als zo’n oude film band. als je de band eruit haalt zie je alle frames achter elkaar. die frames zijn zeg maar jouw leven en elk frame is een op zich staand niet beweeglijk universum.

   leg daarnaast dan oneindig veel banden van al je parallelle “dubbelgangers”. Die dubbelgangers ben jij zelf ook. je leeft tegelijkertijd ook ontelbare andere levens maar je kunt maar 1 film tegelijkertijd bekijken. als je naar ned1 kijkt zie je niet wat op ned2 afspeelt. Je ervaart dus bewust alleen dit leven maar je hoeft niet perse alleen die ene film te doorlopen. Je springt al van frame naar frame maar je maakt je eigen film zeg maar dus soms spring je een film daarboven en soms een film daaronder. maar springen doe je.

   het spreekwoord: verandering begint bij jezelf. mag je letterlijk nemen.

   als je zelf positiever word dan merk je vaak dat de wereld om je heen ook positiever lijkt. dit kan doordat je negatieve dingen minder zwaar inziet maar ook dat je shift van werkelijkheid waar alles net een stukje positiever is.

   Mensen die vaak negatief ingesteld zijn trekken ook vaak negativiteit aan lijkt het wel. dan gooit het universum nog wat negativiteit erachteraan zeg maar. zo van. ooh je “wilt” graag negativiteit beleven. ok hier heb je nog wat meer.

   4 likes
 3. Het alomvattende zal nooit echt gekend worden, toch zit het allesomvattende al in alles van wat bestaat, maar het is te complex om gekend te worden door het verstand van de mens, die zoekt en wil weten,en van waarom er hoe, anders was men niet zo zoekende hoe eigenlijk alles in elkaar zit om te kennen, om het te kennen of het zien ervan heeft het oneindige dit verschijnsel het oneindige zelf het oneindige als een oneindige zo ingesteld, dat het voor het brein van de mens het oneindige niet gekend kan worden als dat wel zo zou zijn dan bestaat er geen oneindigheid meer,het verstand van de mens is eindig, maar een Eind van het oneindige en alles omvattende is ten dele begrijpbaar, maar er zit een eind aan die begrijp-barheid, kan ook niet anders omdat het verstand niet het universum zelf is ,maar een bijkomstigheid van een leven hier op deze aarde, om het leven van een mens hier te begeleiden,het eindigt wanneer het leven stopt hier op deze aarden,maar dat geld ook alleen hier voor deze aarden waarin het verstand eigenlijk de bijkomstigheid heeft om het leven daarin en mee te leiden en het leven is zo als deze is, de aarde is een drempel voor de menselijke bewustzijn, om te leren, een cursus volgen blijft beperkt het is hooguit dat het meer bewustzijn in de mens brengt, maar het oneindige zal daar niet mee gekend worden.het blijft daarom ook ongekend omdat het oneindige zelf geheel oneindig is ,daarom kan deze ook blijven bestaan als oneindigheid,anders kan niet meer als oneindigheid functioneren en dat maakt het zo interessant om oneindigheid te blijven zoeken, voor het verstand die alles wil kennen, maar die kennendheid heeft zijn beperkingen, omdat het universum of multiversum er eerder was dan het verstand van en de mens zelf die daar mee gestuurd word, voor een leven hier op aarden ,het verstand is niet het universum zelf maar een bij komende verschijnsel..als een soort leider[s] die ook door vele verkeert word gebruikt, door de kracht van het verstand ,maar dat geld alleen hier zo aarde het universum is geen verstand en kan ook zomaar niet gekend worden door het verstand.Wel leuk dat men deze verbazende en wekkende onder aandacht brengt, om meer bewustzijn te brengen, hou het maar op dat de mens nog altijd een beeld ervan is en ergers geliefd is bij deze bijzondere oneindigheid, het verstand zelf niet, ook al doet het wonderen ten dienste van de mens ,maar dat is ook alles wat het verstand kan voort brengen.

  2 likes
 4. Tjonge zeg! Verbijsterend, het word steeds gekker en vreemder.

  1 likes
 5. Zou het zomaar kunnen zijn, dat ik hier een relatie vind van mijn spiegelende beleving als heel jong kind? Een klein kind, beleefd het onder en boven, het links en rechts … totaal anders. Ik heb hier herinneringen aan. Dichterbij een verklaring was ik nimmer gekomen, vandaar best interessant.

  1 likes
 6. Kan mijn dubbelganger even de lotto getallen voorspellen?

  1 likes
 7. Weer een stap dichter naar het erkennen van de illusie waarin we leven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...

belgische

Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’

Toen de corona-epidemie uitbrak in China voelde ...