Homepagina » Binnenland » Onderzoek in opdracht van minister Ollongren: Populaire ‘junknieuwssites’ als NineForNews vormen bedreiging. Wie o wie heeft het gefinancierd? (U raadt het al)
Onderzoek in opdracht van minister Ollongren: Populaire 'pulpnieuwssite' NineForNews vormt bedreiging. Wie o wie heeft het gefinancierd? (U raadt het al)
Foto: Vera de Kok CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Onderzoek in opdracht van minister Ollongren: Populaire ‘junknieuwssites’ als NineForNews vormen bedreiging. Wie o wie heeft het gefinancierd? (U raadt het al)

Mensen hebben geen vertrouwen meer in de mainstream media en politiek en halen hun nieuws op social media en alternatieve media.

We leven eigenlijk in een nepwereld. Veel volgers van mainstream media en grote politieke partijen blijken nep en dus lijkt het alsof ze populair zijn onder de burgers. Dit is niet het geval.

De mensen die de overheid aansturen zien de opkomst van de alternatieve media als een serieuze bedreiging.

Geen bewijs

Het onderwerp stond al enige keren op de agenda van de Bilderbergconferentie.

In een poging het tij te keren werd de term ‘fake news’ bedacht. Er werd plotseling onderscheid gemaakt tussen mainstream news en fake news.

Overal werd gewaarschuwd voor nepnieuws, maar bewijs werd nooit geleverd.

Zo waarschuwde onze minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken in 2017 geregeld dat Rusland pogingen deed om hier het maatschappelijk debat te beïnvloeden door middel van nepnieuws.

Later moest ze erkennen dat hier geen bewijs voor is gevonden.

Stilte

En dus moest er worden gezocht naar andere manieren om de alternatieve nieuwsmedia aan banden te leggen.

Vrijdag werden in alle stilte de kabinetsplannen gepresenteerd om dit te realiseren.

Waarom in stilte? Omdat minister Ollongren de plannen heeft gebaseerd op een onderzoek dat is uitgevoerd door een hoogleraar die wordt betaald door onder andere de Nederlandse overheid en miljardair George Soros.

Soros steekt namelijk veel geld in de bestrijding van wat hij noemt ‘negatieve trends’ in Nederland.

Status quo

Eén van de bestuursleden van zijn Open Society Foundations (OSF) is niemand minder dan onze prinses Mabel, die overigens agent was bij de voorloper van de AIVD.

Een mooi voorbeeld van hoe de royals, inlichtingendiensten, overheid en zakenmagnaten samenspannen om de status quo te bewaken.

Uit een document blijkt volgens NRC dat de OSF in ons land ‘vergaande activiteiten steunt zoals processen voeren en beleidsbeïnvloeding’.

Aha, beleidsbeïnvloeding.

Het onderzoek waar Ollongren haar plannen op baseert, is uitgevoerd door hoogleraar Richard Rogers van de UvA – waar de totale gekte regeert – en zijn collega Sabine Niederer.

Rogers en zijn Govcom.org Foundation worden gefinancierd door onder meer de Nederlandse overheid, Soros Foundation, het Open Society Institute, de Ford Foundation, Open Society Foundations, Mondriaan Foundation, MacArthur Foundation en de Gates Foundation.

Radicaliserende werking

Op dit zogenaamde onderzoek naar nepnieuws zitten dus duidelijk de vingerafdrukken van de overheid en van Soros.

Overigens wordt er niet meer gesproken van nepnieuws, nu blijkt dat er geen bewijs voor is gevonden, maar van ‘pulpnieuws’ en ‘desinformatie’.

Onder pulpnieuws verstaat de spreekbuis van Soros complottheorieën, clickbait, en extremistische, tendentieuze en politiek sterk gekleurde verhalen.

Volgens Rogers bevat Facebook van alle social media het meeste pulpnieuws, wat het ook moge zijn. Maar ook YouTube is populair onder een bepaalde groep Nederlanders.

Als we niet uitkijken kunnen kanalen van Mike Cernovich en RT hier een polariserende en zelfs radicaliserende werking hebben, waarschuwt hij.

Wc-eend

In dit geval wordt eigenlijk de Amerikaanse lijn gevolgd, waar de FBI onlangs bekendmaakte complotdenkers te zien als bedreiging.

Minister Ollongren ziet in het onderzoek, dat dus is uitgevoerd door een hoogleraar die onder meer wordt betaald door de Nederlandse overheid, de bevestiging van haar beleid.

Iets met wc-eend.

Rogers, of eigenlijk Ollongren of Soros, denkt dat het goed zou zijn om het beleid tegen nepnieuws wat meer toe te spitsen op tendentieuze berichten en complottheorieën.

Internetdiensten zoals Facebook, Google en Twitter spelen een essentiële rol in het tegengaan van desinformatie, aldus de overheid. We kunnen dus meer censuur op social media gaan verwachten.

Aap uit de mouw

Het zal niemand verbazen dat ook de website NineForNews prominent aan bod komt in het 205 pagina’s tellende onderzoek van Rogers en co.

Laten we het onderzoek ontleden, vooral toegespitst op NineForNews:

Wat wel uit het onderzoek naar voren komt zijn de verschillende typen junknieuws van politiek sterk gekleurde aard, die met name op 4chan/pol/ zijn aangetroffen. Dit zijn hoofdzakelijk links naar tendentieuze en politiek sterk gekleurde bronnen als The Post Online en De Dagelijkse Standaard, maar ook complottheorie op NineForNews.

En daar komt de aap uit de mouw:

Hoewel het problematisch is om nieuwsbronnen als “nep” te bestempelen, treffen we op die bronnen wel degelijk polariserende content aan. De artikelen die de meeste gebruiksinteractie vertonen gaan dan ook vaker over onderwerpen als migratie en de Islam dan over geopolitieke events als Russische inmenging of MH17.

Als ‘nepnieuws’ niet werkt, gaan we ze maar bestempelen als ‘pulpnieuws’.

Auteurs?

En even verderop:

Generally, the junk news sites, of which hyperpartisan sites are the largest constituent, can be characterised as right-wing, anti-immigrant, anti-EU and in some cases anti-Semitic or advancing conspiracy theories (the latter especially applying to ninefornews.nl and jdreport.com).

Als u het nog niet wist: NineForNews is dus kennelijk rechts, tegen migranten, tegen de EU en in sommige gevallen antisemitisch. Zo leer je nog eens wat.

En dit:

ninefornews.nl, which is the 5th-most engaged with site in our data, regularly promotes conspiracy theories ranging from UFO sightings to far-right theories such as Pizzagate and QAnon. The authors seem to be convinced that this is accurate accounting of events.

NineForNews verspreidt volgens de auteurs complottheorieën over UFO-waarnemingen en extreemrechtse theorieën zoals Pizzagate en QAnon. Interessant, waar dan?

De auteurs lijken ervan overtuigd te zijn dat de verhalen kloppen. Ten eerste is er maar één auteur actief op deze site en ten tweede schrijft deze auteur zelden op persoonlijke titel.

FvD

De onderzoekers doen ook hun uiterste best om complottheorieën te linken aan de FvD, net als in een eerder onderzoek uitgevoerd door KiesKompas (Soros), dat deze maand werd gepubliceerd in dagblad Trouw.

Once again, queries mentioning right-wing parties such as FvD are more prone to produce junk sources within their results. The site, ninefornews.nl, was identified here as the only conspiracy website in the entire data set. It emerged in the 8th position when [milieu FvD -www.fvd.nl] was queried, meaning that it appears on the first page of Google results (with default settings at 10).

Volgens de onderzoekers lezen aanhangers van rechtse partijen zoals de FvD vooral junk news, waaronder NineForNews. Soros heeft al vaker kenbaar gemaakt dat hij populistische partijen koste wat het kost wil bestrijden.

Blijf vooral delen

Specifiek per onderwerp:

Fake/junk sources are present across political and issue spaces around MH17, Zwarte Piet, Utrecht, PS2019, and the Dutch party leadership. There are fake/junk news hosts that are common across all five issues: Ninefornews.nl, fenixx.org, tref.eu, ejbron.wordpress.com, drimble.nl (a particular story), and dagelijksestandaard.nl.

Als je dus kritiek hebt op het onderzoek naar MH17, verkiezingen, het kabinet of de gang van zaken rond Zwarte Piet, dan ben je een fake/junk source.

Overigens financiert Soros ook organisaties tegen Zwarte Piet.

The “alternative” news website NineForNews, which has been host to conspiracies and hyperpartisanship (Roermund 2017), is also amongst the most shared domains, but this is mostly due to an automated bot posting links to the website (u/ninefornews)

Goed zo, blijf vooral delen die artikelen.

What can be observed, however, are the types of junk news that can be characterised as hyperpartisan, especially on 4chan/pol/. This appeared mostly through links to popular tendentious and hyperpartisan blogs like The Post Online and De Dagelijkse Standaard, but also the more clearly “fake” (in the sense of conspiratorial) NineForNews.

Complottheorieën zijn volgens de onderzoekers dus per definitie ‘fake’. Kunnen ze deze bewering misschien ondersteunen? Vast niet.

Stille dood

Samenvattend: het hele nepnieuwsgedoe is een stille dood gestorven, zoals Tweede Kamerlid Martin Bosma al aangaf. En dus zijn alle niet-mainstream media vanaf nu pulpnieuws en desinformatie, punt uit. Termen om in de gaten te houden!

Ziet u ze de komende tijd vaak in de media, denk dan even aan bovenstaand broddelwerk van de marionetten van Soros.

Help mee om ze te ontmaskeren.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

Natuurlijk zijn websites als NineForNews een bedreiging. Er wordt, zoals met alles, alleen geen waarheid gesproken. Websites als deze ondergraven de heersende macht en dat is de werkelijke bedreiging for fake heersers en hun mainstream propaganda kanalen. Dat zeggen ze alleen niet in ware woorden anders verraden ze zichzelf. Van de vele complot theorieën zijn er diverse die al waar blijken te zijn. Chemtrails bijvoorbeeld zijn een feit want je kunt het zelf zien gebeuren. Dan is het geen complot theorie meer maar een complotfeit. Complotten zijn tegen de mens en het leven gericht. We maken dagelijks mee hoe we van alle kanten worden beroofd, belazerd en misleid door de eigen politiek. Het zijn dan ook fake mensen. Kijk maar naar de gezichten, de arrogantie (van de macht) spat er vanaf, verwrongen gezichtsuitdrukkingen, enz. Er leeft niets menselijks in hen en ze vertonen geen vonkje geweten. We hebben in Nederland geen regering, ze zitten er niet voor het land en het volk. Hoeveel meer fake wil je het dan nog krijgen? Het alternatieve nieuws levert in ieder geval een discussie op terwijl de fake MSM niets anders doet dan propageren hoe je het volgens de heersende macht moet geloven. Niet iedereen is het met de alt media eens en die hebben hier ook gewoon hun stem. Bij de MSM kun je niet zeggen dat iedereen een stem krijgt want je reacties worden meteen weg gemodereerd. Ik lees dan ook allang geen MSM meer en ben die verwrongen leugengezichten van de fake nieuwslezers al jaren zat.

deze
deze
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Rob, super goed gezien ja. Zo is het ook.. let ook eens op de vele hand gebaren ( willempie doet het ook als hij mensen toespreekt) ook de bepaalde manier van ” lachen ” komt de strot uit.. we weten allemaal over wie we het hebben.. maar ook vele andere die GEZICHTLOOS zijn.. NO SOUL, NO FACE..

KORTOM : het is goed mis in dit land, we gaan hop ik allemaal ons nuchtere boerenverstand blijven gebruiken als volk, en dat we nimmer en nooit ons laten verleiden tot een burgeroorlog ( maar helaas.. is dat wel in zicht )want dat is waar ze op uit zijn de kloothommels

groet

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  deze
1 jaar geleden

Er komt nooit burgeroorlog.
Want er is netflix, de smartphone, ontelbare festivals, concerten, musea bezoek, computerspelletjes waarin het veel veiliger en leuker is om zoveel mogelijk bloed tegen muren te laten spatten, dan om in het echt overhoop geschoten of gereden te worden. Verder kun je tattoo’s laten zetten en piercings en tijdens concerten geheime gebaren maken met je pink en wijsvinger, die nog veel stoerder zijn dan die Trump, Macron, Erdogan, Netanjahu en al die andere vrijmetselaars en jezuïeten van de Orde van het Alziend Oog stiekem maken.
Straks krijgen we ook nog de Hunger Games en kan je er echt aan meedoen. Dat wordt genieten achter het scherm met een kapsalonnetje en een pilsje in de hand.
Dit is allemaal veel leuker dan burgeroorlog, toch?

IIS
IIS
1 jaar geleden

Over de persoon Ollongren: is zij een halfzus van Beatrix? Kwam uit het niets, heeft familaire van Buren/Lippe-Biesterfeld trekken, kan goed met Beatrix opschieten en is zomaar tot de Nederlandse adelstand verheven. En aangezien pro nazi EU, heer Bilderberg Bernhard een nogal flamboyant leven had, zou een zoveelste geheimgehouden buitenechtelijk kind niet ondenkbaar zijn.

D66, de anti-volkspartij en orgaanpiraten (incluis de andere gevestigde partijen, of course) lijkt sterk op een sektarische club engnekken die behoorlijk aanschurkt tegen de satanische Bilderberg sekte.

René
René
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Leuk een nieuwe complot theorie op Ninefornews 😀 Ollongren een zus van Beatrix.

IIS
IIS
Reactie op  René
1 jaar geleden

@René

Hahaha, ja leuk, een complot erbij, tenminste voor den goedgelovigen. Bernhard verkwiste in ieder geval het zaad niet en waar het overal terechtkwam is bijna al geen raadsel meer.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

… NIET een complot erbij, voor den goedgelovigen. Verder toch geen probleem dat jonkvrouw Kassa Ollongren een halfzus van Bestrix is of zou zijn. Wat wel een heel groot probleem is hoe dergelijke mensen de door de sekte gegeven macht tegen mensen misbruiken.

Deze mensen zijn één samengebalde bundel van het boze, het kwade, een satanische energie en zodra de lichamen van deze mensen ophouden te functioneren in dit tijdelijke bestaan, dan ben ik toch heel benieuwd wat na dit leven, deze testfase, hun afterlife het er vanaf gaat brengen. Wie m.i. leeft in hoogmoed en in het geloof zich boven de energie van het goede te kunnen plaatsen, dan vrees ik voor deze mensen het ergste, het ergste wat voor ze is weggelegd ergens in een andere dimensie.

peter
peter
Reactie op  René
1 jaar geleden

behoort tot de mogelijkheden.
nazi mentaliteit heeft ze al.
een Dna onderzoek zou plaats moeten kunnen vinden
ik acht de kans daarop minimaal.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  peter
1 jaar geleden

Na een dna onderzoek mogen de oranjes niet meer op de troon zitten. Zij hebben niets te maken met Willem v Oranje. Als ik het wel heb dan heeft de Luxemburg oranje tak betere bloed banden met Willem de Zwijger.

Freba
Freba
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

Juliana is afgestaan door een moeder in Soest. De hele familie; Wilhelmina en Hendrik waren geslachtsziek. Dus onvruchtbaar. Alle koninklijke families hebben destijds genetisch materiaal afgestaan, nadat de overblijfselen van de Romanov’s waren gevonden. Alleen ons aller Juultje liet het afweten. De familie Oranje is de zetbaas van Rothschild a Paris. De Rothschilds hebben via Willem III de Nederlandse Handelsbank opgericht. Via de Oranjes hebben de Rothschilds veel geld verdiend in de cokehandel. Terwijl een andere “gelieerde” enen Loewenstein onnoemelijk rijk is geworden via de graanhandel tijdens WWI . Er was geen soldaat van welke partij dan ook, die niet “zijn” brood at. In die tijd 20 miljard pond aan overgehouden. Gelukkig is dit heerschap vanuit zijn eigen vliegtuig in de oceaan geflikkerd.

Freba
Freba
Reactie op  René
1 jaar geleden

Zullen we nou eens ophouden over dat Ouderwetse woord COMPLOT. Dat heet al decennia lang “Strategisch Management”. Oorlogen worden tientallen jaren voorbereid.
Daar moeten begrotingen voor gemaakt worden etc.etc.etc. En zou Trix een beetje Lesbo zijn, gezien Ollongren? Immers Claus was een vriend van Demmink. Samen de Vierdaagse gelopen destijds. Allemaal heel betrouwbare figuren.

deze
deze
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

IIS, kwam inderdaad uit het ” niets ” uit de grote MOPPENTROMMEL in het haagse bluflandje.. zoals zo velen uit het niets kwamen en komen , maar ook GAAAAAAAAN.. PAS DE VOGELVERSCHRIKKER, DAARVOOR DE KISTENMAN.. het kan niet op in dit land, maar goed.. deze dame is VERGIF met oog op onze eigen mening en vrijheid.. de sleep – wet.. ook zo een gedrocht van een wet.. daarvoor het eigen maken van ORGANEN zonder dat je daar aan mee wilt ” werken “, ongeacht snijden ze gewoon je hele lijf open en halen en oogsten wat ze nodig hebben.. en dat andere gedrocht is net zo erg, die pia lijkstra.. ook zo een griezel.. maar nu is ook monatoetje verdacht met haar keurige zithouding in het rood gekleedt .. bah.. wat een vieze smerige overheid hebben we, om te kotsen!! Volgende week gaan de BOUWVAKKERS het binnenhof in metselen.. dan hoeft er niks meer gerenoveerd te worden van onze centen.. In ieder geval zal het wel even aan komen bij al die mafkezen daar, want ze kunnen geen kant meer op, vandaar dat het Leger is ingezet.. niet te geloven.. en dat tegen je eigen volk..

KUTLAND geworden hier! Eng, corrupt en totaal ongeloofwaardig meer, lijkt wel het wilde westen met al die messen en guns, hoe is het gvd mogelijk dat we zo ver zijn afgeglipt ..
VUISTEN maken met elkaar en onze vrije menings uiting verdedigen !

p.s. afgelopen avond serie over Stanley H gezien, keigoede serie, maar daar gaan toch wel wat zaken over en weer die alles met deze overheid heeft te maken.. ook komt de naam bruinsma voor.. ben benieuwd of de filmmaker de naam van ” onze ” meebel prinses durft te benoemen in de serie, welke overigens keigoed acteerwerk is !
Als die naam niet valt in die serie ( waar zelfs aanplakposters bij bushokjes etc. deze serie aan kondigen..wat al heel vreemd is te noemen ..) dan is het op zijn minst al vreemd..
maar goed, genoeg geklaag.. maar al die onderzoeken die de overheid laat doen, zijn allemaal gewoon maten van elkaar.. en ja.. ze naaien elkaar nooit.. nooit…

fijne nieuwe week allen hier en top voor Robin voor deze site ! Al meer als `10 jaar ben ik fan

IIS
IIS
Reactie op  deze
1 jaar geleden

@deze

Heb in jouw reactie geen geklaag kunnen ontdekken, wel veel heldere punten en waarheden. 👍

Freba
Freba
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Heel af en toe roep ik in mijn omgeving dat “Het Mannetje Met Het Kleine Snorretje” uit de vorige eeuw alles voorspeld heeft zoals het er nu aan toe gaat. Tien jaar geleden werd ik bijna gewurgd; nu zie ik vooral instemmende knikjes in mijn richting. We leven nu eenmaal in het Zionistische Imperium. Nu weten jullie precies waarom dat zijn boek verboden is geweest. Er is nu een gekuiste versie gemaakt. Niet lezen dus. Alleen het origineel.

only you
only you
1 jaar geleden

Ollongren met de haren breken het hele culturele erfgoed af, de eerste vluchten van migranten zijn al aangekomen, die zouden ze al een halt moeten toeroepen, hebben nl een grote impact op het pas, klimaatbeheersing, etc. ?
En eigen volk maar eerst aan de schandpaal nagelen, mn d de boeren, we gaan dezelfde richting als Frankrijk?
Stelletje loosers, moeten eigenlijk Brussel vanbinnen uit v verbouwen .
Trump heeft wijselijk zijn daad gesteld, maar heeft gelijk,

TACP
TACP
Reactie op  only you
1 jaar geleden

@ only you

“Trump heeft wijselijk zijn daad gesteld, maar heeft gelijk”

Welke goede daad heeft die volledig gecontroleerde zionistische Rothschild verzet pop gesteld dan ?

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  only you
1 jaar geleden

Trump hoort bij dezelfde club. Maakt dezelfde handgebaren. Hij kijkt wel uit om de satanisten van de nieuwe wereld orde tegen de haren in te strijken, want wie dat doet, overkomt hetzelfde als de presidenten Abraham Lincoln, James A. Garfield, William McKinley en John F. Kennedy. Die wilden het geldsysteem en/of de geheime diensten hervormen/versnipperen. Op Ronald Reagan is in de jaren tachtig ook een mislukte aanslag gepleegd. Het had ook iets met het geld te maken. Daar had hij zich niet mee mogen bemoeien.
Er zijn ook nog andere Kennedy’s onder verdachte omstandigheden omgekomen. Die familie hoort bij de bloedlijnen, die mee de wereld regeren, maar de dissidenten werden uitgeschakeld.

Wayseer
Wayseer
1 jaar geleden

Mensen overal ter wereld zijn aan het ontwaken en de beerputten van leugens gaan open op alle fronten.
De Governthemind kan dit niet meer tegenhouden, de waarheid laat zich niet meer onderdrukken.

DE TIJD IS NU.

https://www.youtube.com/watch?v=BxePUq1BSPg

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Wayseer
1 jaar geleden

En deze post is dus een onderbouwing van k*tje’s rapport…….

Jets
Jets
1 jaar geleden

Staande ovatie!!!

Jets
Jets
1 jaar geleden

Trouwens, ik denk dat we mevrouw Ollongren maar gewoon “k u t j e” moeten noemen.

deze
deze
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

dat is wel vrouw onvriendelijk Jets ! maar ik deel je humor..
het is een kut waaruit kutzooi komt

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

@Jets. Bij gebrek aan dikke jetsen dan maar zeker?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

het maakt toch nooit uit wat ze over je te spreken brengen.. als ze maar over je spreken..
het oordeel wat jij ontvangt zegt iets over de gever van het oordeel, zijn kader van deskundigheid en levens ervaring.. maar vooral zijn agenda..

Weesgegroet..

IIS
IIS
1 jaar geleden

De overheid, de Soros geleide afdelingen zijn toch niet bang voor de leugens die alternatieve sites en dat waar het gepeupel met hun dwaze fantasie op inhaakt. Het is toch alles burgerlijke buurtpraat, roddel, onzin, onwaar en inhoudelijk onjuist waar de machtigen tegen ageren. Waarom dan langs de benen dunne poep rapporten laten opstellen?

Dom, want zo verleen je dus alleen maar meer brandstof aan onwaarheden en leugens, toch? En alle verzinsels en onwaarheden zijn door de gecontroleerde mainstream en de sociale media er al flink uitgefilterd of weerlegd. Ook daar zit niet langer het probleem.

En mochten er sites door de overheid afd. Stasi Verboten worden, dan heeft een verbod ook maar beperkte reikwijdte, internet is altijd nog grenzeloos. Of anders internet ook maar verbieden, is ook prima. De doos van Pandora is toch niet meer te sluiten.

Jur
Jur
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Het feit dat ik gewoon met mijn eigen ogen zie dat er wordt gecensureerd op platformen als YouTube, Facebook, et cetera, zegt mij meer dan genoeg. We zijn gevoelige snaren aan het raken (voornamelijk dat wat gaat over de elite).

Joris
Joris
1 jaar geleden

Ach ja, vroeger…(mijn kinderen zeiden dan dan; ja Pa…), gaven het NOS Journaal of NTS Journaal altijd gewoon een opsomming van feiten van wat er gebeurde in binnen- en buitenland. Daarna kwamen Achter het Nieuws, Brandpunt etc en je wist wat iedere omroep zou verkondigen en daar luisterde je naar. Tegenwoordig heeft iedere nieuwslezer een getinte mening, zij vinden zich allemaal journalist.
Ik ben blij dat 94News ons wijst op alternatieve meningen,!!!!!

godajo26
godajo26
1 jaar geleden

Maarrrr verlos ons van de boze

Ben niet bang voor de boze

Dat is wat ze zijn

……… in Schaapskleding

x

Check Also

soros

Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof ...

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’: Er is licht aan het einde van de tunnel

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x