Homepagina » Het Complot » Mysterieuze evacuatie zonneobservatorium leidt tot complottheorieën over aliens. Wat is hier aan de hand?
Mysterieuze evacuatie zonneobservatorium leidt tot complottheorieën over aliens. Wat is hier aan de hand?

Mysterieuze evacuatie zonneobservatorium leidt tot complottheorieën over aliens. Wat is hier aan de hand?

Berichten over de inzet van een Blackhawk-helikopter en FBI-agenten om een deel van New Mexico te evacueren, waaronder een zonneobservatorium, hebben op internet geleid tot speculatie over een cover-up.

Het zonneobservatorium in Sunspot in New Mexico werd vrijdag stilgelegd door FBI-agenten. Mensen in de directe omgeving werden geëvacueerd.

“Er was een Blackhawk-helikopter en mensen werkten rond antennes en torens, maar niemand wilde ons iets vertellen,” zei sheriff Benny House.

Gesloten

“Ik weet niet waarom de FBI er zo snel bij betrokken is en ons niets heeft verteld,” voegde hij toe.

Op de website van het observatorium wordt bevestigd dat de hele installatie tot nader bericht gesloten is.

De Association of Universities for Research in Astronomy (AURA), die het observatorium beheert, liet bij monde van een woordvoerster weten dat het gaat om een tijdelijke evacuatie.

Buitenaards leven

Op YouTube en in tabloids wordt nu beweerd dat het observatorium is gesloten omdat er een ontdekking zou zijn gedaan met betrekking tot buitenaards leven, die men in de doofpot zou willen stoppen.

Op Reddit wordt gespeculeerd dat een buitenlandse macht de antennes van het observatorium heeft geprobeerd te gebruiken om de nabijgelegen White Sands Missile Range te bespioneren.

Het zonneobservatorium is in 1947 gebouwd door het Amerikaanse leger, nadat het tot de ontdekking was gekomen dat de zon radiocommunicatie op aarde kan verstoren.

Foto: Wikimedia Commons

[CNET]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cas
Cas
2 jaren geleden

Wat ik al eerder zei , en waarschijnlijk beginnen deze wetenschappers echt wakker te worden is dat ze heel goed moeten kijken naar ons zonnestelsel.

De zon is zo zwak en in z’n minimum door objecten die enorm veel energie aftappen van onze zon dat ze een enorme TL balk hebben aangezet zodat we maar niet zien wat er aan de hand is ..

Vinden jullie het weer Normaal dan dat er op dit moment tien Orkanen hun weg banen en dat het aan het eind van deze week bijna dertig graden word en zo goed als herfst.

Terwijl ze morgen en volgende week aan beide kanten van de Oceaan aan de kust gaan verzuipen?

salvar
salvar
Reactie op  Cas
2 jaren geleden

@cas

ja het is zeker raar met het weer het jojot heen en weer een paar dagen normaal en dan schiet het weer naar de 30.

hoe zou het toch komen?

Cas
Cas
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Jammer genoeg weten we het antwoord waarschijnlijk onbewust maar ons bewustzijn gelooft het niet omdat het voor de gek gehouden word..

mike
mike
2 jaren geleden

Misschien is het gerelateerd aan de 6 Deep-State communicatie-satelieten die vorige week onschadelijk zijn gemaakt.

Het is wel opvallend dat er ineens ook overal zware orkanen rond de wereld zijn. Duidelijk meer en zwaarder dan normaal. Het blijft nog even speculeren, maar het kan allemaal met hetzelfde ‘draining the swamp’-proces te maken hebben van Trump.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  mike
2 jaren geleden

dat swamp??
wel dat zit nu in Trump zijn regering.. Trump koos ze eigenhandig!
Wist je voor dat Ivanka huwde met Kushner ze het liefje van ‘nat rothschild’ was, mooie foto van hen… maar ja dat kon niet hé Ivanka huwen met een rothschild want Trump moest nog president worden.
Hij heeft ons goed liggen trumpie met zijn “draining the swamp” , lees en verifieer maar
Hier is Trump zijn leefwereld, welcome to the illuminati:

https://www.theburningplatform.com/2018/01/23/meet-president-swamp-the-rothschilds-personal-bitch/

H.A.A.R.P zorgt voor zo’n orkanen, deze zijn onnatuurlijk komen bijna uit het niets…
Normaal duurt dat we(e)k(en) om tot zo’n orkaan te komen, florence niet na een paar dagen en had zij 700km doorsnee;.. Dat is niet natuurlijk;

mike
mike
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Is niet helemaal waar. Ze hebben geen weken meer nodig om dergelijke stormen te veroorzaken. Kijk maar eens hoe men, sinds de jaren ’70, ‘sounding rockets’ gebruikt om grote hoeveelheden (tot honderden tonnen per raket) aluminium en barium in de atmosfeer te brengen. Deze stoffen kunnen met atmospheric heaters zeer snel worden opgewarmd. Deze installaties zijn er ook in mobiele vorm (op varende ‘boorplatforms’ en schepen).

Aluminum, Barium, and Chemtrails From Space!
https://youtu.be/YO3JHAaBxSU?t=1

Over Trump: dat kan zeker nog verschillende kanten op gaan. Het is maar net hoe je het bekijkt. Het is wel controleerbaar dat er inmiddels meer dan 51.000 gesloten aanklachten klaar liggen tegen leden van de deep-state. Normaal worden er ongeveer 1.000 van dit soort aanklachten per jaar ingediend in Amerika. Is best een groot verschil.

Het kan allemaal zoethouderij zijn om tijd te rekken, zodat men in de tussentijd op volle toeren door kan blijven gaan met het uitrollen van de nwo-agenda.

Er is ook nog een mogelijkheid dat deze aanklachten wel degelijk echt zijn, maar dat het slechts om de ‘low-‘ en ‘mid-level’ managers gaat die worden opgeofferd. Zij zouden dan de boosdoeners genoemd worden en daarmee zou het hele probleem dan ‘zijn opgelost’.

Als we daarna nog steeds kritisch blijven op het establishment kunnen ze altijd nog de lang beloofde ‘schuldenvrijstelling’ uit de hoge hoed toveren om ons hopelijk op die manier stil te krijgen.

Ze zullen zich dan voordoen als de slachtoffers van de deep state in de hoop dat wij hen geloven. Intussen heeft men dan zo veel tijd gewonnen dat ze de totale controlestaat wel ongeveer op orde hebben. Er zijn dan ook genoeg arme mensen in de samenleving die een baantje willen om de vrijgekomen vacatures in te vullen. En het geld dat ze ons eerder hebben gegeven zullen zij dan vast wel op een andere manier terughalen. Nee, er is nog lang geen reden om nu al te juichen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  mike
2 jaren geleden

Bedoelde de natuur heeft meer dan 1 week nodig om zo’n orkaan te ontwikkelen, ik volg je “ze” kunnen inderdaad op een dag zo’n orkaan ontwikkelen 🙁

Cas
Cas
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Als ik Dr Claudia Albers mag geloven een award wi ning natuurkundige die uit de wetenschap is geknikkerd bedreigd met de dood omdat ze controversiële theorieën uitwerkte waarin ze wetenschappelijk beschrijft wat er aan de hand is met de zon en dat al maanden doet op de tube onder een naam waarvan we misschien onze bedenkingen hebben maar nietemin langzamerhand vanuit andere wetenschappelijke hoeken word omarmt dat het wel eens zo zou kunnen zijn.

Is dat onze atmosfeer word opgewarmd door iets van buiten af wat zij doden sterren (stellar cores) noemt.

Deze dode sterren hebben geen zwaartekracht en tappen energie van onze zon af. De grote blijven rond onze zon hangen maar de kleintjes dwalen door ons zonnestelsel en komen dicht bij de planeten.

Deze dode sterren zijn zwart en donkerbruin van kleur dus slecht te zien op de SDO maar wel waarneembaar.

Haar bewering is dat de zon al uit is en dat er zonsimulators nu het werk van het licht op aarde voortzetten.

Ze beschrijft dit behoorlijk goed en wetenschappelijk onderbouwd.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Cas
2 jaren geleden

Mijn God het wordt hier met de dag gekker.

nietzoslimdieamis
nietzoslimdieamis
Reactie op  Cas
2 jaren geleden

zon simulators…. serieus ? welke serie of film heeft u gekeken ?

Evert
Evert
2 jaren geleden

Er staat iets groots te gebeuren en dat gaat een enorme schoonmaak actie worden.
Chemtrails zijn niets anders dan voorbereidingen voor de grote clash die binnenkort komen gaat.
Al die jaren hebben ze metaal deeltjes over dichtbevolkte gebieden gestrooid om de identificatie van subversieve lieden gemakkelijker te maken.
Een geheime satelliet kan dankzij de metaal deeltjes vijandige bewegingen makkelijker in kaart brenegn…

mike
mike
2 jaren geleden

GIGANTIC object next to the Sun? Is this the reason for the evacuation of the Solar Observatory?
https://youtu.be/9tLlaNc39gM

Evert
Evert
Reactie op  mike
2 jaren geleden

“ZE” zijn ook al jaren bezig om de Zon af te koelen zo dat straks al het leven op Aarde door extreme kou uitgeroeid zal zijn….

mike
mike
Reactie op  Evert
2 jaren geleden

Is best mogelijk.

Maar het kan ook nog zo zijn dat ze de zonintensiteit een beetje proberen af te zwakken om te voorkomen dat het op Aarde te heet wordt. Het zouden best bondgenoten van ons kunnen zijn.

Als je ervan uitgaat dat wij verre familie zijn van buitenaardsen hebben ze er geen belang bij om ons na honderdduizenden jaren ineens kapot te laten gaan. Je kan denken dat ze ons dan hier aan de oppervlakte ook eens zouden moeten helpen, maar dat is iets wat wij zelf moeten oplossen.

oskaar
oskaar
Reactie op  Evert
2 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe ze dat doen, de zon afkoelen….

deze
deze
2 jaren geleden

de reactie van mij hiervoor werd bevroren.. wat is er aan de hand met de server ..

A W Reijersen van Buuren
A W Reijersen van Buuren
2 jaren geleden

???

secureteam10

The REAL Reason For Solar Observatory Shutdown?..
https://www.youtube.com/watch?v=dnDJZobWJGk

Gelijktijdig werden sommige space webcams geblokkeerd

00:05:25

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Ze zijn de Zon CGI aan het updaten naar iets geavanceerders. De Ware Gelovers in de Observatoria mogen niet zien dat het CGI is.

x

Check Also

gates

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren

Miljardair Bill Gates wil mensen niet alleen ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x