Graancirkels

Verbazingwekkende graancirkel ontdekt bij Stonehenge

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de buurt van Shaftesbury in het Engelse graafschap Dorset is een graancirkel gevonden die door sommige graancirkelonderzoekers wordt omschreven als de beste die ze ooit hebben gezien.

De formatie ligt pal naast de Ansty Farm Shop. Eigenaresse Karren Price zei dat haar familie nooit op vakantie gaat, maar dat ze op de ochtend na een vijfdaags uitstapje naar Devon plotseling een reusachtig patroon in het tarwe ontdekten.

Astrologische symbolen

Indrukwekkende graancirkel ontdekt bij StonehengeDe graancirkel heeft een doorsnee van liefst 100 meter en bevat 20 astrologische symbolen rond een centrale mandala. Een Facebookgebruiker omschreef de formatie als een triquetra op een levensbloem.

Ansty bevindt zich vlak bij Stonehenge, in een gebied waar sinds de jaren zeventig geregeld graancirkels zijn verschenen. Met name sinds de jaren negentig worden er veel formaties ontdekt.

Veel interesse

Foto’s van de graancirkelformatie hebben veel interesse bij cerealogen gegenereerd, mensen die zich bezighouden met het onderzoeken van graancirkels. Veel van hen hebben de formatie al bezocht en foto’s gemaakt met behulp van drones.

Karren zei dat bezoekers entree moeten betalen als compensatie voor gederfde inkomsten. Wat overblijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen.

Bekijk hieronder een filmpje over de graancirkel:

[Blackmore Vale Magazine]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Wie kan de boodschap decoderen en in deze graancirkel verborgen?

faith
faith
5 jaren geleden

Het zijn de Christ Maitreya energieen die zeggen ”Hoi Jaya, we zijn er ook al zie je ons niet”

Sina
Sina
5 jaren geleden

Stonehenge ligt in de graafschap Wiltshire en niet in Devonshire. Devon(shire) ligt een eind verderop. Dus de graancircel is echt ver van Stonehenge vandaan. Lopend zou ik het niet willen doen. 🙂

Robin
Robin
5 jaren geleden

Die famile heeft 5 dagen nodig gehad om dit klaar te spelen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x