Mens en Dier

Kaag wil dat Nederland soevereiniteit opoffert aan Europa: ‘Krankzinnig’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland moet soevereiniteit opofferen aan Europa, vindt D66-minister Sigrid Kaag. “Laat Nederland het voortouw nemen,” zei ze op een bijeenkomst van D66-politici over verdere samenwerking in de EU. “Het is tijd voor echte Europese democratie. Tijd voor echte Europese defensie. Betekent dat een opoffering van nationale soevereiniteit? Ja, daar moeten we eerlijk over zijn.”

Volgens Kaag staat daar ‘een grote soevereiniteit’ tegenover, namelijk de Europese. “Wij zijn Nederlanders. En dus zijn wij ook Europeaan. Bij onze nationale driekleur horen de gele sterren net zo goed als de oranje wimpel.”

Zaterdag twitterde Kaag dat het tijd is voor een nieuw perspectief voor Nederland. “Een groots Nederland dat respect en gezag verdient in Europa en ver daarbuiten.”

De minister krijgt op social media de volle laag. “Het totale gebrek aan realiteitszin van deze vrouw is ongelofelijk. Wensdenken gaat Nederland niets brengen, hoe je het ook verpakt,” schrijft John Shroud.

Krankzinnig

Het Haagse raadslid Richard de Mos merkt op: “Ooit had D66 kroonjuwelen zoals de gekozen burgemeester en het bindend referendum. Die gingen overboord. Vandaag de dag kalft men de democratie verder af, Kaag wil zonder volksraadpleging de soevereiniteit aan Europa opofferen.”

“Ze is hier, in tegenstelling tot Rutte, tenminste eerlijk over. Dat wel,” reageert Eelco van Hoecke. “Ik zal nooit die nepvlag met sterretjes accepteren en eren. U toch ook niet?”

4.2 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

‘Echte Europese democratie’. Welja …

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Het verbaast mij niet. Deze vrouw heeft al heel veel mooie functies bekleed bij globalistische organisaties. En misschien heeft ze er nog wel belangen in . Een echte carrière k*t.

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

De EU respect tonen voor Nederland ?
Is nog nooid gebeurd.
Worden we een provincie van de EU dan zal er disrespect volgen.
Mark my words !

Realistic
Realistic
1 jaar geleden

Geen van beide hoort bij onze 3 kleur. Voor geen van beide geef ik mijn leven, laat staan dat van mijn kinderen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x