Homepagina » Buitenaards » Kijken: Indiase nieuwszender suggereert dat vermist legervliegtuig is meegenomen door aliens
Kijken: Indiase nieuwszender suggereert dat vermist legervliegtuig is meegenomen door aliens

Kijken: Indiase nieuwszender suggereert dat vermist legervliegtuig is meegenomen door aliens

Een Indiaas tv-kanaal is onder vuur komen te liggen omdat het suggereerde dat een legertoestel dat eerder deze maand verdween, was meegenomen door aliens. Dat schrijft de Indiase nieuwssite Scroll.in.

Op 3 juni jongstleden verdween een transportvliegtuig van de Indiase luchtmacht op mysterieuze wijze. Een uitgebreide zoekactie leverde niets op.

Een presentator van het tv-station Zee Rajasthan suggereerde vervolgens dat het vliegtuig was ‘meegenomen door aliens’.

Vliegende schotel

De zender liet daarop beelden zien van een vliegende schotel die een straal afvuurde op het vliegtuig.

Er werd ook beweerd dat de aliens die verantwoordelijk zouden zijn voor de verdwijning van het toestel, samenwerkten met de Chinese overheid.

Het item kwam het station op felle kritiek te staan.

Zwart gat

Deze week kondigden functionarissen van de Indiase luchtmacht aan dat het wrak van het vliegtuig was gevonden en dat geen van de 13 passagiers de crash had overleefd.

Dit doet denken aan een uitzending op de Amerikaanse televisie enkele jaren geleden toen een presentator van CNN suggereerde dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines was opgeslokt door een zwart gat.

Bekijk de beelden hieronder:

[Scroll.in]


Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Is wel aardig om je af te vragen of het wel echt ET’s waren, en of het niet gewoon een ufo was van onze eigen “Break Away Civilization” die al enkele decennia over ufo’s beschikt. Als het ET’s waren zou dit al veel langer gebeuren en alleen in de laatste paar jaren.

  Het eerste vliegtuig dat spoorloos verdween was MH-370 (als we alle vliegtuigen in de Bermuda-driehoeken even vergeten). Toevallig had dat vliegtuig ook zo’n 9 mensen aan boord die technologie hadden ontwikkeld om vliegtuigen van de radar te laten verdwijnen. Vraag me wel eens af of deze mensen niet gewoon nog in leven zijn en of ze aan het werk gezet zijn voor dit verborgen establishment, om “in de toekomst” => “nu” andere grootmachten te slim af te willen zijn met deze geavanceerde technologie.

  Het begint behoorlijk op te vallen dat deze groep allerlei vormen van geavanceerde technologie achterover heeft gedrukt en dat men ons er niet over informeert en maar wat laat aanmodderen met dingen die al lang achterhaald zijn of nog steeds schadelijk voor de aarde en al het andere dat leeft.

  Voorbeeld is nulpunt energie, schone methoden om te vliegen/rijden, replicators, geavanceerde geneeswijzen. Dit zouden we al lang kunnen hebben, maar het wordt m.i. voor ons achter gehouden. Misschien is de mensheid er nog niet aan toe, of in ieder geval een deel van de mensheid.

  11 likes
 2. Was onze media maar net zo eerlijk.

  6 likes
 3. Wij zijn de kudde van zeer intelligente wezens en die af en toe gewoon een stel van ons opeten dus zowel de mensen maar ook de koeien schapen en andere dieren.

  5 likes
 4. Omdat men de cosmische wetten nog niet kent komt alles onder vuur te leggen wat maar enigzins afwijkt van de gangbare natuurwetten.

  0 likes
 5. Sensatiezucht van deze zender.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

bill gates

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...