Buitenaards

Kijken: Indiase nieuwszender suggereert dat vermist legervliegtuig is meegenomen door aliens

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Indiaas tv-kanaal is onder vuur komen te liggen omdat het suggereerde dat een legertoestel dat eerder deze maand verdween, was meegenomen door aliens. Dat schrijft de Indiase nieuwssite Scroll.in.

Op 3 juni jongstleden verdween een transportvliegtuig van de Indiase luchtmacht op mysterieuze wijze. Een uitgebreide zoekactie leverde niets op.

Een presentator van het tv-station Zee Rajasthan suggereerde vervolgens dat het vliegtuig was ‘meegenomen door aliens’.

Vliegende schotel

De zender liet daarop beelden zien van een vliegende schotel die een straal afvuurde op het vliegtuig.

Er werd ook beweerd dat de aliens die verantwoordelijk zouden zijn voor de verdwijning van het toestel, samenwerkten met de Chinese overheid.

Het item kwam het station op felle kritiek te staan.

Zwart gat

Deze week kondigden functionarissen van de Indiase luchtmacht aan dat het wrak van het vliegtuig was gevonden en dat geen van de 13 passagiers de crash had overleefd.

Dit doet denken aan een uitzending op de Amerikaanse televisie enkele jaren geleden toen een presentator van CNN suggereerde dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines was opgeslokt door een zwart gat.

Bekijk de beelden hieronder:

[Scroll.in]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanZ
StefanZ
3 jaren geleden

Was onze media maar net zo eerlijk.

mike
mike
3 jaren geleden

Is wel aardig om je af te vragen of het wel echt ET’s waren, en of het niet gewoon een ufo was van onze eigen “Break Away Civilization” die al enkele decennia over ufo’s beschikt. Als het ET’s waren zou dit al veel langer gebeuren en alleen in de laatste paar jaren.

Het eerste vliegtuig dat spoorloos verdween was MH-370 (als we alle vliegtuigen in de Bermuda-driehoeken even vergeten). Toevallig had dat vliegtuig ook zo’n 9 mensen aan boord die technologie hadden ontwikkeld om vliegtuigen van de radar te laten verdwijnen. Vraag me wel eens af of deze mensen niet gewoon nog in leven zijn en of ze aan het werk gezet zijn voor dit verborgen establishment, om “in de toekomst” => “nu” andere grootmachten te slim af te willen zijn met deze geavanceerde technologie.

Het begint behoorlijk op te vallen dat deze groep allerlei vormen van geavanceerde technologie achterover heeft gedrukt en dat men ons er niet over informeert en maar wat laat aanmodderen met dingen die al lang achterhaald zijn of nog steeds schadelijk voor de aarde en al het andere dat leeft.

Voorbeeld is nulpunt energie, schone methoden om te vliegen/rijden, replicators, geavanceerde geneeswijzen. Dit zouden we al lang kunnen hebben, maar het wordt m.i. voor ons achter gehouden. Misschien is de mensheid er nog niet aan toe, of in ieder geval een deel van de mensheid.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Wij zijn de kudde van zeer intelligente wezens en die af en toe gewoon een stel van ons opeten dus zowel de mensen maar ook de koeien schapen en andere dieren.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Omdat men de cosmische wetten nog niet kent komt alles onder vuur te leggen wat maar enigzins afwijkt van de gangbare natuurwetten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x