Het Complot

Vergiftiging Skripal is valse vlag-operatie georkestreerd door MI5. Deze oud-professor legt uit wat het doel was

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vergiftiging van de voormalige Russische dubbelspion Sergei Skripal in Groot-Brittannië is een valse vlag-operatie die is uitgevoerd door MI5 om Rusland te demoniseren. Dat heeft de Amerikaanse politiek analist E. Michael Jones gezegd.

Jones deed deze uitspraak nadat president Trump tientallen Russische diplomaten het land had uitgezet.

“Het uitzetten van Russische diplomaten in het Westen is een reactie op de vergiftiging van Skripal,” zei de oud-professor, toevoegende dat hier duidelijk sprake is van een valse vlag-operatie.

MI5

“De Russen hebben Skripal opgepakt omdat hij een Brits agent was,” zei de redacteur van het magazine Culture Wars. “Hij werkte voor MI5.”

“Hij zat in Rusland 13 jaar in de cel,” vervolgde hij. “Ze hadden hem dus gemakkelijk kunnen doden, als ze hem echt dood wilden hebben. Niemand zou daar iets van gemerkt hebben.”

“Pas toen hij in Engeland woonde zou Rusland hem opeens willen vermoorden?” vroeg hij. “Dat is volstrekt onlogisch.”

Hysterie

Volgens de analist is de oud-spion vergiftigd om Rusland te kunnen demoniseren. “Groot-Brittannië volgt simpelweg de Amerikaanse elite en demoniseert Rusland,” aldus Jones. “EU-landen doen hetzelfde.”

Hij spreekt van hysterie, en morele paniek. “Dit alles is georkestreerd door MI5 en de Britse pers is medeplichtig.”

Ook Nederland heeft Russische diplomaten het land uitgezet naar aanleiding van de vergiftiging van Skripal en zijn dochter Joelia. Ze krijgen twee weken om Nederland te verlaten.

Andere landen

De Skripals werden op 4 maart bewusteloos aangetroffen op een bankje in de stad Salisbury. Ze liggen nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Londen claimt dat het door de Sovjet-Unie ontwikkelde zenuwgas novitsjok is gebruikt om het tweetal te vergiftigen en wijst met de beschuldigende vinger naar Rusland.

Moskou heeft gezegd dat het goedje net zo goed door andere landen kan zijn ingezet, waaronder Groot-Brittannië zelf.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Denker
Denker
4 jaren geleden

Kan maar een ding zeggen, wij het volk worden continu bericht over de Russen dit Poetin dat. Kom met bewijzen , zo niet val de burgers er niet mee lastig!!!! En voor ons als burgers laten we ons mobiliseren zodat we diegene die voor ons beslissen en ons naar de verdommenis helpen hun spreekrecht over ons afnemen. Laten we een PACT creëren tegen de gevestigde orde voordat het te laat is.

AalbertV
AalbertV
4 jaren geleden

Qui bono, qui bono?
Rusland in elk geval niet, die zit internationaal al in zwaar weer en dan beweren dat ze op zo’n opzichtige manier een klunzige moordpoging plegen is te absurd voor woorden.
Je hebt maar een paar van je hersencellen nodig om te bedenken wie er wel ‘bono’ bij hebben.

Koekoek
Koekoek
4 jaren geleden

En ook hier Russische diplomaten uitgezet. Wat een laf landje zijn we toch

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Als ik met een Smith’s and Wesson gun iemand neer schiet.Heeft Amerika dat dan gedaan ,omdat het een Amerikaans wapen is?Of schuldig.?nou nee.
Rusland nu ook niet

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x