Homepagina » Het Complot » Vergiftiging Skripal is valse vlag-operatie georkestreerd door MI5. Deze oud-professor legt uit wat het doel was
Vergiftiging Skripal is valse vlag-operatie georkestreerd door MI5. Deze oud-professor legt uit wat het doel was

Vergiftiging Skripal is valse vlag-operatie georkestreerd door MI5. Deze oud-professor legt uit wat het doel was

De vergiftiging van de voormalige Russische dubbelspion Sergei Skripal in Groot-Brittannië is een valse vlag-operatie die is uitgevoerd door MI5 om Rusland te demoniseren. Dat heeft de Amerikaanse politiek analist E. Michael Jones gezegd.

Jones deed deze uitspraak nadat president Trump tientallen Russische diplomaten het land had uitgezet.

“Het uitzetten van Russische diplomaten in het Westen is een reactie op de vergiftiging van Skripal,” zei de oud-professor, toevoegende dat hier duidelijk sprake is van een valse vlag-operatie.

MI5

“De Russen hebben Skripal opgepakt omdat hij een Brits agent was,” zei de redacteur van het magazine Culture Wars. “Hij werkte voor MI5.”

“Hij zat in Rusland 13 jaar in de cel,” vervolgde hij. “Ze hadden hem dus gemakkelijk kunnen doden, als ze hem echt dood wilden hebben. Niemand zou daar iets van gemerkt hebben.”

“Pas toen hij in Engeland woonde zou Rusland hem opeens willen vermoorden?” vroeg hij. “Dat is volstrekt onlogisch.”

Hysterie

Volgens de analist is de oud-spion vergiftigd om Rusland te kunnen demoniseren. “Groot-Brittannië volgt simpelweg de Amerikaanse elite en demoniseert Rusland,” aldus Jones. “EU-landen doen hetzelfde.”

Hij spreekt van hysterie, en morele paniek. “Dit alles is georkestreerd door MI5 en de Britse pers is medeplichtig.”

Ook Nederland heeft Russische diplomaten het land uitgezet naar aanleiding van de vergiftiging van Skripal en zijn dochter Joelia. Ze krijgen twee weken om Nederland te verlaten.

Andere landen

De Skripals werden op 4 maart bewusteloos aangetroffen op een bankje in de stad Salisbury. Ze liggen nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Londen claimt dat het door de Sovjet-Unie ontwikkelde zenuwgas novitsjok is gebruikt om het tweetal te vergiftigen en wijst met de beschuldigende vinger naar Rusland.

Moskou heeft gezegd dat het goedje net zo goed door andere landen kan zijn ingezet, waaronder Groot-Brittannië zelf.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Denker schreef:

  Kan maar een ding zeggen, wij het volk worden continu bericht over de Russen dit Poetin dat. Kom met bewijzen , zo niet val de burgers er niet mee lastig!!!! En voor ons als burgers laten we ons mobiliseren zodat we diegene die voor ons beslissen en ons naar de verdommenis helpen hun spreekrecht over ons afnemen. Laten we een PACT creëren tegen de gevestigde orde voordat het te laat is.

  55 likes
  • Gezinusk schreef:

   Het Britse bewijs is blijven steken met de beschuldiging dat de Russen er hoogstwaarschijnlijk achter zitten. Voor het EU parlement, en kopstukken van de west Europese lidstaten, waaronder Merkel, en Macron, was dat al voldoende bewijs om Russische diplomaten uit te zetten. Te gek voor woorden eigenlijk. Zeker als je bedenkt dat Juncker wat jaren geleden riep dat de EU voor welvaart en vrede gaat zorgen.

   18 likes
  • Hawks schreef:

   Jouw ‘Kom met bewijzen’ geldt natuurlijk ook voor de oud-professor, die de claim maakt dat dit een false flag operatie zou zijn.

   3 likes
 • Peter schreef:

  De russenfobie begint een besmettelijke ziekte te worden.
  Eerst de MH 17, toen het gelieg van zijlstra, nu weer de false vlag aanval. Met gifgas.
  En dat alles zonder bewijs.
  Putin moet een engelen geduld hebben met deze bende EU leugenaars.

  36 likes
 • AalbertV schreef:

  Qui bono, qui bono?
  Rusland in elk geval niet, die zit internationaal al in zwaar weer en dan beweren dat ze op zo’n opzichtige manier een klunzige moordpoging plegen is te absurd voor woorden.
  Je hebt maar een paar van je hersencellen nodig om te bedenken wie er wel ‘bono’ bij hebben.

  30 likes
 • Koekoek schreef:

  En ook hier Russische diplomaten uitgezet. Wat een laf landje zijn we toch

  25 likes
 • Arnold schreef:

  Je wordt haast ziek van die smerige Westerse spelletjes.

  22 likes
 • PREDATOR schreef:

  Als ik met een Smith’s and Wesson gun iemand neer schiet.Heeft Amerika dat dan gedaan ,omdat het een Amerikaans wapen is?Of schuldig.?nou nee.
  Rusland nu ook niet

  19 likes
 • rambo schreef:

  EU mag wel wat meer respect hebben voor de Russen. Het waren de Russen die ‘ons’ bevrijdden van de Nazi’s door hun sterke weerstand en offensief aan het Oost front. Daarna waren de Nazi’s dusdanig verzwakt dat het een eitje was voor US en Canada om het hero te spelen. En vervolgens Europa hier mee te ‘gijzelen’ als ‘bondgenoot’.

  15 likes
 • William schreef:

  Als het om novitsjok gaat waren de Skripals al lang dood, en waarom geeft de UK de substantie niet vrij om het te onderzoeken, waar Rusland om heeft gevraagd.. Ik ben ervan overtuigd dat er een heel ander zenuwgas gebruikt is, of totaal iets anders, maar dat mag natuurlijk niet uit lekken… Dan valt de hele beschuldiging als een kaartenhuis inelkaar… gaan dan de diplomaten weer terug naar hun post? Ben benieuwd

  11 likes
  • Henk Azie schreef:

   In een uitspraak van het Engelse Hooggerechtshof van 22 maart 2018 wordt gesproken over een zenuwgas van een Novichock-achtig soort of een gas dat daaraan is gerelateerd en niets over Novichock zelf!

   3 likes
 • Ron de Wegwerker schreef:

  Kan iemand mij uitleggen waarom de Russische FSB (geen kleine speler) iemand zou vergifitigen met een substantie die vervolgens direct aan Rusland gelinkt kan worden?? Lijkt mij volkomen onlogisch

  4 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   Niet zo naief, alles wijst naar Rusland:

   Er is een Lada in de buurt gezien.
   De Russen hebben het patent op het Novitsjok gif.
   De vrouw die daarvoor op het bankje zat was ene Holga.
   Een lege fles wodka is vlakbij gevonden.
   Een sigarette peuk van het merk Rossiyskiye Sigarety lag naast het bankje.
   Er zijn Matroesjka poppetjes gevonden in de prullebak naast het bankje.
   Het gerucht gaat dat Sergei nu opeens na jaren iets belangrijks zou gaan vertellen…

   6 likes
 • Ingmar schreef:

  diep en diep triest hoe wij Nederlanders weer eens de verkeerde weg kiezen. dr is totaal geen bewijs, precies zoals de beschuldigingen destijds met de massa vernietigings wapens destijds de inval in Irak, ook door UK, en US.
  enz enz.

  5 likes
 • Is maar een idee schreef:

  Misschien waren Sergei Skripal en zijn dochter wel Russische dubbel dubbel spionnen. Hij zat 13 jaar gevangen in Rusland en ze laten hem gaan, hij is gedebriefd door MI5 houdt zich een tijdje voor pensionado, maar word door een gifgas getroffen gevonden op een bankje in Salisbury op 10 km van een geheime Britse onderzoeksfaciliteit Porton Down waar volgens een Russisch persbericht ten tijde van de vondst van beiden net een oefening was afgesloten.

  3 likes
 • Geest schreef:

  Ik denk dat Amerika er zelf achter zit! En waarom? Om Engeland voor ze uit Europa stappen toch nog effe hun neus richting Rusland willen wijzen! Kan maar 1 ding betekenen dat ze Engeland nog willen mee laten sleuren in een 3de wereld oorlog voordat ze Europa echt hebben verlaten! Dat houd dus in dat er heel snel oorlog zal gaan uitbreken tussen Europa en Rusland! En Amerika leund misshien wel achterover! En kijkt mee vanaf de zijlijn? Tot ze het as kunnen gaan opruimen. Vergeet niet Europa is Amerika. 😉

  Hopelijk zit ik er zwaar naast! En dan heb je nog de keuze wat heb je liever??

  Een hamburger als vodka?? Nou?

  1 likes
 • Wings schreef:

  Dat voelde je toch al aan je water?

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  >