Homepagina » Buitenland » Hysterie rond muurschildering van de Rothschilds. Dit is waar de elite, de politici en de media echt doodsbang voor zijn
Hysterie rond muurschildering van de Rothschilds. Dit is waar de elite, de politici en de media echt doodsbang voor zijn

Hysterie rond muurschildering van de Rothschilds. Dit is waar de elite, de politici en de media echt doodsbang voor zijn

Labour-leider Jeremy Corbyn heeft een progressieve politieke agenda en om die reden wil het establishment hem weg hebben.

Al diverse keren hebben de media geprobeerd hem weg te zetten als antisemiet, maar dat mislukte steeds. Nu hebben ze opnieuw een poging gedaan en het draait allemaal om een muurschildering die nota bene in 2012 werd verwijderd van een muur in Londen.

De schildering toont een aantal bankiers, waaronder Rothschild en Rockefeller, die aan een Monopoly-bord zitten dat op de rug van het gewone volk steunt.

“De Nieuwe Wereldorde is de vijand van de mensheid,” stond erbij geschreven.

Sovjetspion

Vorige week nog werd Corbyn weggezet als Sovjetspion. Hij werd ervan beschuldigd in de jaren tachtig contact te hebben gehad met een Tsjechoslowaakse dubbelspion.

Dat werd over alle voorpagina’s breed uitgesmeerd. Toen er niets van waar bleek te zijn – fake news dus – werd het verhaal weerlegd op de achterpagina’s.

De beschuldiging volgde op de uitspraak van Corbyn dat het nog te vroeg is om Moskou de schuld te geven van de aanslag op Sergei Skripal.

Maar goed, nu zou Corbyn weer een antisemiet zijn. Nieuwe rel kan Labour zuur opbreken, luidt een omineuze waarschuwing in De Standaard.

Reële bedreiging

Zijn verwerping van de neoconservatieve oorlogen gemaskeerd als ‘humanitaire interventies’ – die de schatkist van de militair-industriële elites van het Westen vullen – is een reële bedreiging voor het establishment.

Toen de muurschildering in 2012 werd verwijderd sprak Corbyn op Facebook zijn steun uit voor de kunstenaar die hem had gemaakt, Mear One.

In 2015 besteedde de Jewish Chronicle voor het eerst aandacht aan de schildering. Maar nergens claimde het weekblad dat de muurschildering antisemitisch was.

Kennelijk is de schildering, die dus al zes jaar niet meer bestaat, nu opeens wel ‘duidelijk antisemitisch’, zoals The Guardian claimde.

Val

De elites willen Corbyn duidelijk vernietigen, maar vooralsnog geniet de Labour-leider de steun van het volk.

Mear One zegt in een reactie op de website van David Icke ‘in de val van de mainstream media te zijn gelopen’ en daarom geen interviews meer te geven.

Hij liet zich voor zijn muurschildering inspireren door Mayer Amschel Rothschild, die eens zei: “Geef mij de macht over het geld van een land en het maakt mij niet uit wie de wetten maakt.”

Banksters zoals Rothschild, Rockefeller en ook Aleister Crowley, die de elite bediende en een bekende satanist was, bepalen wat onze realiteit is en vernietigen onze planeet, maken schuldslaven van ons terwijl ze zelf miljarden verdienen, miljoenen verdrijven en oorlogen financieren, aldus de kunstenaar.

Apocalyptische realiteit

“Deze kwaadaardige banksters spelen Monopoly over de rug van de werkende klasse,” zei hij.

“Mijn muurschildering toont een apocalyptische realiteit die wordt gevoed door hun hebzucht,” voegde hij toe. “De lucht gevuld met vervuiling als gevolg van de chemtrails.”

Dit alles heeft niets te maken met een Joods complot, benadrukte hij. Toch hebben de Britse politici en hun schoothondjes, de media, dat ervan gemaakt.

Echt bang

“Mijn muurschildering laat perfect zien hoe gestoord de media, politici en hun financiers te werk gaan om te proberen de controle te krijgen over een samenleving die begint te ontwaken,” zei Meir One.

“Dit is waar ze echt bang voor zijn,” besloot hij. “Dat je ontwaakt en ontdekt wie je werkelijk bent. Dat is het grootste complot.”

Maak de mensen om je heen wakker.

Foto: Meir One

[DeWereldMorgen, David Icke]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Ik stop ook met facebook ook zo bolwerk,fictieve person mag je niet beledigen
  maar jou wel….

  11 likes
  • Maar vergeet niet dat je op facebook vele kan wakker maken. Hele vele en ze willen net dat je die daarom sluit. Inderdaad men kan je volgen maar dat kunnen ze ook per mobiel, zelfs als je je batterij eruit haald kan men je volgen al denken vele van niet. Ze horen zelfs alles wat je doet in huis. Leg dat ding in je slaapkamer en men weet nog meer van je. Zelfs via jouw beeldscherm van je computer en tv kan men je zien zitten ja, zelfs door je beeldscherm zonder camera ja. Zelfs als je in de trein of bus zit hoort men alles wat je zegt en slaat dat op. Dit is geen grap. Ook al heeft men erover gehad om mensen te beluisteren via lantaarn-palen. Ook in de openbaren wc’s in Amsterdam luistert men mee. Ook via jouw mobiel volgt men jouw en zelfs jou auto, kan de overheid jouw overal al meevolgen als men dat wil. Tis dat men daarom van die oude auto’s af wil. Dit alles is gene grap. Nu het volk wakker aan het worden is en men op facebook elkaar verder wakker maakt hebben ze het liefst dat je je facebook sluit.

   8 likes
 2. Door de NWO en zijn olie monopoly zijn veel oorlogen bewust uitgelokt/aangestoken.
  Zo meteen om 20:30 op Veronica de film Green Zone. Gewoon maar een film over Iraakse massavernietigingswapens die nooit gevonden werden maar door de George W. Bush administratie werd gebruikt als excuus om Irak binnen te vallen.

  Brits premier, Tony Blair, wist de bevolking van het Verenigd Koninkrijk via een tv-toespraak op de vooravond zelfs te vertellen, dat Saddam met deze wapens het westen kon bereiken terwijl iedereen wist dat Saddam niet over langeafstandsraketten beschikte. Saddam beschikte alleen over SCUD-raketten die niet verder kwamen dan 300 kilometer. Tony Blair sloot de toespraak af met het gegeven dat ze vanwege de dreiging geen andere keuze hadden dan met Amerika mee te doen aan een militaire interventie in Irak. Nederland volgde even later met het uitvoeren van ondersteuningsmissies.

  Info Green Zone;

  Een team van Amerikaanse soldaten gaat in Irak op zoek naar de geheime productie van massavernietigingswapens. Opperwachtmeester Roy Miller (Matt Damon) heeft de leiding over deze opdracht. Hij belandt echter keer op keer op plekken waar niets te vinden is. Als hij tijdens een vergadering meldt dat de hem gegeven informatie onbetrouwbaar is, willen zijn meerderen daar niets van weten. Dan ontdekt Miller dat hij met opzet verkeerde informatie krijgt. Waarom?

  16 likes
 3. Maak de mensen om je heen wakker.

  Schitterende zin.

  11 likes
 4. Vooral de laatste zin; Maak de mensen om je heen wakker.
  Wand media msm regering of wat dan ook zal het niet doen.
  Brainwash indoctrinatie is al langer opgevoerd. Muziek Film Events Mode raakt ook al aardig doordrenkt met de symboliek e.d. Effectief zijn, raak het bij de wortel, ze vern**ken de nieuwste en jongste generaties. Mensen worden wakker hoor je vaak, maar het zijn niet de jongste generaties die wakker zijn. Dan nog, wat dan…. demonstreren? met zijn 10en daar in het hoekje mag je staan. pfffff aspartaan, e-nummers, g-trails, meervoudige bloodstelling straling, hek 293, clonen, PRISMA, Cocaine Import Agentcy, DARPHA terminaters, wat vroeger propaganda was dat heet nu nieuws, goed is fout en fout is goed, Asange, Snowden. De mens word druk afgeleid met de vraag een 2de vakantie, GTST kijken, zuipen, materialistisch kopen (en worden) , loonslaaf zijn, slapen en hopa morgen weer alles opnieuw tot aan je dood. Geld runt de planeet niks anders, dan diegene wie het geld runt, enz enz enz neeee er is niks aan de hand joh. Wie hier iets van herkend; idd maak je naaste wakker.

  11 likes
 5. Door wie werd er bepaald dat de muurschildering weg moest?

  Alles een spotprent over of Mohamed moet kunnen (moet ook kunnen), dan moet dit toch ook kunnen? Er is bijna niks waar de MSM of Westerse politiek mee komt of ik moet aan hypocrisie denken.

  9 likes
 6. kijktip : AVATAR

  blijf je over nadenken
  vooral op het eind..

  4 likes
 7. Begin aub met het volgen van Q, en de 24-uurs live-feeds erover. De beweging is groeiende. Dit is het kanaal dat ik sinds kort volg; er wordt veel ontrafeld, maar het gaat vnl over Amerikaanse politiek.
  https://www.youtube.com/watch?v=fuTSKOQQak8
  https://qanon.pub/?

  Er is sinds kort ook een Q Europa forum.

  5 likes
 8. Als je dit soort kunst leuk vindt: https://youtu.be/j800SVeiS5I

  3 likes
 9. ze hebben op 2 na allen snorren op de prent, niks bijzonders raars dit plaatje, er zijn nog een paar ” andere ” muurvertellingen zoals uit de bijbel.. allemaal 1 pot nat is het.. het zegt niks !
  fake/nep plaatjes van de toen heersende ” media “.. overgenomen door de slapende mens, zo zie ik het
  het gaat op deze planeet om 4 broers die alles beheersen en denk nu niet gelijk aan de 4 windstreken maar de echte clan die alles voor zich zelf wenst te hebben en de hebzucht nog erger is als het verlangen naar het liefdevolle zonlicht die al het leven hier o.a. mogelijk maakt, maar daar denken die broertjes niet aan.. ze denken alleen maar in geld en macht, proberen Het Weer als g e o wapen en willen de mensheid uitdunnen en van de overgeblevenen slaven maken met veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel kinderen.. waar lijkt dit op in het huidige europa ?? wie durft ??

  dus.. een muurschildering is alleen maar belangrijk als je deze hebt van je eigen familie en zeker weet dat het je familie is

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Geld bestaat niet. Spreker legt in dit filmpje uit hoe je wordt opgelicht door banken

Geld bestaat niet. Spreker legt in dit filmpje uit hoe je wordt opgelicht door banken

Geld bestaat niet echt, het is een ...

Dit doet denken aan de boekverbranding. Ontdek wat er achter de vaccinatie-propaganda zit

Dit doet denken aan de boekverbranding. Ontdek wat er achter de vaccinatie-propaganda zit

Het kabinet wil dat internetwinkel bol.com stopt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.