Buitenland

Hysterie rond muurschildering van de Rothschilds. Dit is waar de elite, de politici en de media echt doodsbang voor zijn

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Labour-leider Jeremy Corbyn heeft een progressieve politieke agenda en om die reden wil het establishment hem weg hebben.

Al diverse keren hebben de media geprobeerd hem weg te zetten als antisemiet, maar dat mislukte steeds. Nu hebben ze opnieuw een poging gedaan en het draait allemaal om een muurschildering die nota bene in 2012 werd verwijderd van een muur in Londen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De schildering toont een aantal bankiers, waaronder Rothschild en Rockefeller, die aan een Monopoly-bord zitten dat op de rug van het gewone volk steunt.

“De Nieuwe Wereldorde is de vijand van de mensheid,” stond erbij geschreven.

Sovjetspion

Vorige week nog werd Corbyn weggezet als Sovjetspion. Hij werd ervan beschuldigd in de jaren tachtig contact te hebben gehad met een Tsjechoslowaakse dubbelspion.

Dat werd over alle voorpagina’s breed uitgesmeerd. Toen er niets van waar bleek te zijn – fake news dus – werd het verhaal weerlegd op de achterpagina’s.

De beschuldiging volgde op de uitspraak van Corbyn dat het nog te vroeg is om Moskou de schuld te geven van de aanslag op Sergei Skripal.

Maar goed, nu zou Corbyn weer een antisemiet zijn. Nieuwe rel kan Labour zuur opbreken, luidt een omineuze waarschuwing in De Standaard.

Reële bedreiging

Zijn verwerping van de neoconservatieve oorlogen gemaskeerd als ‘humanitaire interventies’ – die de schatkist van de militair-industriële elites van het Westen vullen – is een reële bedreiging voor het establishment.

Toen de muurschildering in 2012 werd verwijderd sprak Corbyn op Facebook zijn steun uit voor de kunstenaar die hem had gemaakt, Mear One.

In 2015 besteedde de Jewish Chronicle voor het eerst aandacht aan de schildering. Maar nergens claimde het weekblad dat de muurschildering antisemitisch was.

Kennelijk is de schildering, die dus al zes jaar niet meer bestaat, nu opeens wel ‘duidelijk antisemitisch’, zoals The Guardian claimde.

Val

De elites willen Corbyn duidelijk vernietigen, maar vooralsnog geniet de Labour-leider de steun van het volk.

Mear One zegt in een reactie op de website van David Icke ‘in de val van de mainstream media te zijn gelopen’ en daarom geen interviews meer te geven.

Hij liet zich voor zijn muurschildering inspireren door Mayer Amschel Rothschild, die eens zei: “Geef mij de macht over het geld van een land en het maakt mij niet uit wie de wetten maakt.”

Banksters zoals Rothschild, Rockefeller en ook Aleister Crowley, die de elite bediende en een bekende satanist was, bepalen wat onze realiteit is en vernietigen onze planeet, maken schuldslaven van ons terwijl ze zelf miljarden verdienen, miljoenen verdrijven en oorlogen financieren, aldus de kunstenaar.

Apocalyptische realiteit

“Deze kwaadaardige banksters spelen Monopoly over de rug van de werkende klasse,” zei hij.

“Mijn muurschildering toont een apocalyptische realiteit die wordt gevoed door hun hebzucht,” voegde hij toe. “De lucht gevuld met vervuiling als gevolg van de chemtrails.”

Dit alles heeft niets te maken met een Joods complot, benadrukte hij. Toch hebben de Britse politici en hun schoothondjes, de media, dat ervan gemaakt.

Echt bang

“Mijn muurschildering laat perfect zien hoe gestoord de media, politici en hun financiers te werk gaan om te proberen de controle te krijgen over een samenleving die begint te ontwaken,” zei Meir One.

“Dit is waar ze echt bang voor zijn,” besloot hij. “Dat je ontwaakt en ontdekt wie je werkelijk bent. Dat is het grootste complot.”

Maak de mensen om je heen wakker.

Foto: Meir One

[DeWereldMorgen, David Icke]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick S.
Patrick S.
6 jaren geleden

Ik stop ook met facebook ook zo bolwerk,fictieve person mag je niet beledigen
maar jou wel….

sid
sid
6 jaren geleden

Als je dit soort kunst leuk vindt: https://youtu.be/j800SVeiS5I

johan den haag
johan den haag
6 jaren geleden

Door wie werd er bepaald dat de muurschildering weg moest?

Alles een spotprent over of Mohamed moet kunnen (moet ook kunnen), dan moet dit toch ook kunnen? Er is bijna niks waar de MSM of Westerse politiek mee komt of ik moet aan hypocrisie denken.

H.J.
H.J.
6 jaren geleden

Maak de mensen om je heen wakker.

Schitterende zin.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x